2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hadi gözün aydın canım. Normalmiymis hissetmemek bu haftalarda? Aynı durumu yaşıyorum ve doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi

Hadi gözün aydın canım. Normalmiymis hissetmemek bu haftalarda? Aynı durumu yaşıyorum ve doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Cnm sormadim doktora ama bende en sin cumartesi hissetmiştim zaten önceden randevum vardi bugun gittim bir sıkıntı yok dedi. Şahsi görüşüm normal bence hissetmemek. Cok icinde sıkıntı ise git cnm doktora.

Ben yarın bi gidip baktirmayi düşünüyorum canım 18+2yim bugun bakalim bende bilmiyorum ama orada dinleniyor diye biliyorum

ben 17+1 dim dün duydu ama baya zorlandı
Olmazsa bi ugriyim sağlık ocağına. Teşekkür ederim.
Cnm sormadim doktora ama bende en sin cumartesi hissetmiştim zaten önceden randevum vardi bugun gittim bir sıkıntı yok dedi. Şahsi görüşüm normal bence hissetmemek. Cok icinde sıkıntı ise git cnm doktora.
Evet bu haftalarda normal aslında,biraz ediyoruz.
bende nerdeyse hareket hiç hisstemiom ya
2 hafta sonra gidecem ayrıntılaya bakalım ne diyecek
İlk gebelik mi? Şubat bebekleri biraz tembel galiba
Ben yarın bi gidip baktirmayi düşünüyorum canım 18+2yim bugun bakalim bende bilmiyorum ama orada dinleniyor diye biliyorum
Bende birazdan soracagim sağlık ocağına .

Güzel anneler kızımda 4 sene önce bunu ( adı Tiny Love ) almıştı görümcem bebek hediyesi olarak , kullanışlı bir ana kucağıydı. Titreşim özelliği de vardı, bebeğim kolik ( gaz sancısı oluyordu) bebekti, titreşim gazının çıkmasına çok yardımcı olmuştu, müzikleri de çok ilgisini çekiyordu. Doğduktan itibaren gündüzleri özellikle bunu kullandım. Tavsiye ederim, indirimde falan yakalarsanız kaçırmayın alın derim. Benimki kırmızı renkti, şimdi de oğlum kullanacak kısmetse. 18 kg’ya kadar taşıma kapasitesi var. ( satıcı gibi konuştum ) Mutfakta iş yaparken bebeğimi de getiriyordum, aklım onda kalmıyordu, kemeri de olduğu için düşme vs gibi bir durum da olmuyordu

Eklentiler

• 4951656A-EA0F-44CE-BE74-6B7D4359DF30.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 570FF153-5EFC-48D6-8A96-EEB010948770.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 23D84C3A-1701-4D11-A880-49FF4B7D5A59.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 38
Güzel arkadaşlarım merhaba hepinize uzun zamandır çocukların kursları şimdide okul derken yazamadım , inşallah hepiniz iyisinizdir Canlarım benim moralim bugün çok bozuldu , düşüncesiz bi arkadaş bana bugün haber linki atmış ( hamile bi kadına atılabilecek en son haberdir kesinlikle ) haberde Diyarbakır’da son iki ay içinde aşısız 9 hamile vefat etmiş , doktorlar kesinlikle aşı öneriyormuş aşısız hamilelerde ölümcül olma riski 3 kar daha fazlaymış bişeyler ... tamam doğru olabilir ama okadar üzüldüm inanın bir saattir de moral bozukluğundan ağlıyorum ve benim iki çocuğum okula gidiyor sınıfları 30 ar kişilik biri 6. Sınıf biri 8. Sınıf . Nasıl göndermeyeyim ayrıca. Ben aşısızım , sizler aşılandınız mi ? Doktorlarınız ne diyor ne yapacağız neler düşünüyorsunuz canlarım . Ben normalde çok pozitif olan tedbirli ve dikkatlide yalayan biriyimdr olumsuz haberler okumam korku pompalayan biri asla değilim ama dediğim gibi tedbirsiz başıboş da olmadım asla . Sizlerin değerli fikirlerini bekliyorum . Her gece hiç birinizi tanımasamda hepinize ve tüm hamilelere dua edip uykuya dalıyorum . Allah hepimizi Sağlıkla sıhhatle zamanında hayırlısyal tim aile ve sevdiklerimizle bebişlerimize kavuştursun Allahım tüm hastalarımıza da şifalar versin bizleri de korusun

Ah insanlar canım o kadar düşüncesizler ki. Ben ilk dozumu hamile kaldığım ay 2. Dozu geçen cuma oldum çok şükür bir yan etki yaşamadım benim Dr um virüs ü kapanın daha sorun olacağını ve kesinlikle önerdiğin söyledi. İçin nasıl rahat edeceksen öyle davran kimsenin söylediğine kulak asma

Bende bu haberleri çokça duyduğumdan ötürü ilk doz aşımı oldum, ikincisini p.tesi günü olacağım. Oğlum 1. Sınıfa gidiyor 35 kişiler teneffüste 200 kişi oluyorlar. Maalesef bu şartlar aşıdan başka çare bırakmıyor insana. İyice araştırıp karar verdim içim çok rahat. Özellikle cocugu okula giden anneler gerçekten risk altında.
Hepimiz Allah'a emanet olalım.

Merhaba canım…vefat edenlere çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin…ben tebdir benden takdir Allah’tan söyleminden hareketle, uzun düşünmeler sonucunda ve kendi doktorumun ve ayrınlılı usg için gittiğim perinatoloğumun tavsiyesiyle ( ki biri Ankara tıp mezunu, biri de hacettepe tıp dereceyle bitirmiş saygın doktorlar tıp camiasında) aşımı olmaya karar verdim ve oldum, bir kaç haftaya da 2.doz olacağım canım

Hiç korkma canım.Allahn izniyle bişey olmaz Rabbinijn sizin için yazdığından baskasi gelmez başınıza Allah hepimizin sağlıkla doğurup kucagimiza almamızı nasip etsin
Aşı konusuna gelince ben yaptırmam aşı biraz araştırınca sizde göreceksiniz. tabi yine siz bilirsiniz. Ama ben bilmediğim birs yi yapmam birçok doktor aşılılarinda covid olacağını veya bulaştığıni söylüyor aşı olalnlar tamamen yok edici bir özellik sağlamadığı söylüyor doktorlar ....bununla ilgili yağmur ibicin yazılarına bakabilirsiniz veya bu konu hakkında konuşan birçok prof,doç doktorlar var onları dinleyebilirsiniz ....ve korkmanıza da gerwk yok beslenmenize dikkat edin bağışıklığı güçlendirecek şeyler yapın yeterli olur Allah'in izniyle

Kızlar birde bişey sorucam göğüs ucu fazla olmayanlar bu zamanda herhangi bir masaj ne bilim biseyler yapiliyomu hani süt olsun dolsun diye böyle bişey var mı ?
Birde plates yapiyormusunuz erken mi daha yoksa yapsak mi bilemedim

O ileriki haftalarda oluyor ve bazen kalp atışı alamıyor o cihazlar direk korkutup hastaneye sevk.ediyorlar o seçeneği hiç düşünmeyin bence canim kac defa duydum oyle kalp atışı alamayan

Birde kızlar Ufak tefek alışverişlere başladınız mı acaba beşik almayı düşünüyorum fiyatlarda indirim var diye sizce erken mi
Bence alabilirsin çünkü ocakta tekrar zam gelebilir birde ilk bebekse parça parça almak mantıklı birden yükleme olmaması için ben tek kıyafet alacağım kış gelmesini bekliyorum o yüzden

Canim korkma insllah Allahin iziniyle birsey olmaz bende asi olamadiim cocuklar okula gidiyor kendime dikkat etmeye çalışıyorum S Suffa066 arkadasimin dedigi gibi bağışıklığımi kuvvetlendirici gidalar alamya çalışıyorum
Rabbim herkesi korusun

Birde kızlar Ufak tefek alışverişlere başladınız mı acaba beşik almayı düşünüyorum fiyatlarda indirim var diye sizce erken mi
Biz bugün eşimle çilek odasına uğradık, çok güzel modeller vardı , indirim de varmış 12 eylüle kadar ama daha erken diye düşünüyorum, modelleri inceledim baya, 6 ayımız falan bitince modele karar verip almayı düşünüyorum, ama kalbi orda kalıyo insanın bi de kesinlikle fırsatınız varsa gidip mağazalardan bakın kızlar internetten beğenip sipariş vermeyin, ben daha önce internetten çileğe bakmıştım, orda beğendiğim modeli görünce pek beğenmedim mesela, görüp almakta fayda var

Canim göğüslerinle fazla oynama rahimde kasilmaya yol açıyor
Göğüs ucu icinde satilan aletler var alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…