Bende oda almayi düşünüyorum cnm montessori tarzi birseylere bakiyorum acaba kullanilisli mi yatakBiz bugün eşimle çilek odasına uğradık, çok güzel modeller vardı, indirim de varmış 12 eylüle kadar ama daha erken diye düşünüyorum, modelleri inceledim baya, 6 ayımız falan bitince modele karar verip almayı düşünüyorum, ama kalbi orda kalıyo insanın bi de kesinlikle fırsatınız varsa gidip mağazalardan bakın kızlar internetten beğenip sipariş vermeyin, ben daha önce internetten çileğe bakmıştım, orda beğendiğim modeli görünce pek beğenmedim mesela, görüp almakta fayda var
Canim bu tamamen senin kararın olmalı herkes farkli seyler soyluyor ilerisini bilen yok belirsiz yani ama suana baktığımızda bana olmak mantıklı geldi ve ilk dozu oldum 2.yide bu hafta olucam biontech.evet insan üzülüyor ama boyle seyleri de gözardı atmamak gerekir çünkü ne yaparsak yapalim pandemi var maalesef keske gormezden geldigimizde yok olsa ama maalesef degil. Benide abim arıyor geçen gün ikinci dozunu oldun mu arkadaşın kızkardeşi 8 aylik suyu azmış bi de korona olmus hastanede yatiyormus cok oksuruyormus falan filan kizamiyorum o da kendince beni uyarıyor düşündüğü için neyseki benim etrafimda oyle arkadaslar yok ailem kotuniyetli olmadigi beni dusundukleri icin uyarıyorlar. Benim arastirmalarimda aşının bir etkisinin olmadigi bilinen arastirmalar onu gosteriyor bilimsel makaleler ingilizcr olanlarda dahil araştırdım olumsuz konuşulanlarin bilimsel seyleri ne bilmiyorum ama denk gelmedim ben.kisacasi bu senin kararın senin hayatin senin karar vermen gerekir. Simdide mu varyanti gozukmus turkiye de asiya karşı direncinden korkuluyormus haberde dinledim simsi belki aşı da fayda etmeyecek hep bir bilinmezlik. Hakkimizda hayirlisi olsun Allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insGüzel arkadaşlarım merhaba hepinize uzun zamandır çocukların kursları şimdide okul derken yazamadım , inşallah hepiniz iyisinizdirCanlarım benim moralim bugün çok bozuldu , düşüncesiz bi arkadaş bana bugün haber linki atmış ( hamile bi kadına atılabilecek en son haberdir kesinlikle ) haberde Diyarbakır’da son iki ay içinde aşısız 9 hamile vefat etmiş , doktorlar kesinlikle aşı öneriyormuş aşısız hamilelerde ölümcül olma riski 3 kar daha fazlaymış bişeyler ... tamam doğru olabilir ama okadar üzüldüm inanın bir saattir de moral bozukluğundan ağlıyorum ve benim iki çocuğum okula gidiyor sınıfları 30 ar kişilik biri 6. Sınıf biri 8. Sınıf . Nasıl göndermeyeyim ayrıca. Ben aşısızım , sizler aşılandınız mi ? Doktorlarınız ne diyor ne yapacağız neler düşünüyorsunuz canlarım . Ben normalde çok pozitif olan tedbirli ve dikkatlide yalayan biriyimdr olumsuz haberler okumam korku pompalayan biri asla değilim ama dediğim gibi tedbirsiz başıboş da olmadım asla . Sizlerin değerli fikirlerini bekliyorum . Her gece hiç birinizi tanımasamda hepinize ve tüm hamilelere dua edip uykuya dalıyorum . Allah hepimizi Sağlıkla sıhhatle zamanında hayırlısyal tim aile ve sevdiklerimizle bebişlerimize kavuştursun Allahım tüm hastalarımıza da şifalar versin bizleri de korusun
Cilek baby cotton modeli var bende cok memnunumBiz bugün eşimle çilek odasına uğradık, çok güzel modeller vardı, indirim de varmış 12 eylüle kadar ama daha erken diye düşünüyorum, modelleri inceledim baya, 6 ayımız falan bitince modele karar verip almayı düşünüyorum, ama kalbi orda kalıyo insanın bi de kesinlikle fırsatınız varsa gidip mağazalardan bakın kızlar internetten beğenip sipariş vermeyin, ben daha önce internetten çileğe bakmıştım, orda beğendiğim modeli görünce pek beğenmedim mesela, görüp almakta fayda var
Ben normal beşikli olanlara bakıyorum canım çünkü odamıza alıcam yatağını, montessori yatakları büyük oluyo baya, onu beşik zamanı bitip biraz büyüyünce odasına alabilirim, büyüyen beşiği de pek tavsiye etmiyorlar genelde, tabi kullananlardan fikir alabilirizBende oda almayi düşünüyorum cnm montessori tarzi birseylere bakiyorum acaba kullanilisli mi yatak
Çocuk odasi küçük cok yer kaplarmi diye dusuncelerdeyim
Yaa evet gördüm onu da, beyaz bi modeldi, yalnız baya sağlam duruyo mobilyaları çileğin, kolay kolay bozulacak eskiyecek bişeye benzemiyorlar, sağlıkla uyusun kuzucuklarınızCilek baby cotton modeli var bende cok memnunum
Hmm kas yapayim derken göz çıkarmamak lazımO ileriki haftalarda oluyor ve bazen kalp atışı alamıyor o cihazlar direk korkutup hastaneye sevk.ediyorlar o seçeneği hiç düşünmeyin bence canim kac defa duydum oyle kalp atışı alamayan
Büyüyen beşiği büyük kizimda kullanmistim hic kullanılışlı değildi cocuk dogru düzgün yatmadi bile ben sevmedim açıkçasıBen normal beşikli olanlara bakıyorum canım çünkü odamıza alıcam yatağını, montessori yatakları büyük oluyo baya, onu beşik zamanı bitip biraz büyüyünce odasına alabilirim, büyüyen beşiği de pek tavsiye etmiyorlar genelde, tabi kullananlardan fikir alabiliriz
Merhaba canım amin Allah razı olsun bende hepimiz için her gün ediyorum rabbim dualarimizi kabul etsin benim birinci sınıfa başlayan oğlumun sınıfında bugün pozitif sonuç alan bir aile çocuklarını okuldan almış bunu duyunca o kadar korktumki acaba sınıftan başkasına bulastimi diye kendi çocuğuma bile Allah korusun ama geçmiş bile olabilir düşüncesi delirtti resmen ogretmende eğer sınıftan bir iki kişide daha cikarsa karantinaya alınacak tüm sınıf dedi inşallah olmaz öyle birşey ve inşallah kimseye bulaşmamıştır arkadaşında çok sorumsuzca davranmış ama okumasaydin keşke silin gitsin öyle haberleri bende hiç bakmıyorum asi konusundada bende kararsız gebelerden biriyim ama olma taraftarida değilim aslında iki arada bir derede kaldım resmen bakalim artik hakkımızda hayırlısı olsunGüzel arkadaşlarım merhaba hepinize uzun zamandır çocukların kursları şimdide okul derken yazamadım , inşallah hepiniz iyisinizdirCanlarım benim moralim bugün çok bozuldu , düşüncesiz bi arkadaş bana bugün haber linki atmış ( hamile bi kadına atılabilecek en son haberdir kesinlikle ) haberde Diyarbakır’da son iki ay içinde aşısız 9 hamile vefat etmiş , doktorlar kesinlikle aşı öneriyormuş aşısız hamilelerde ölümcül olma riski 3 kar daha fazlaymış bişeyler ... tamam doğru olabilir ama okadar üzüldüm inanın bir saattir de moral bozukluğundan ağlıyorum ve benim iki çocuğum okula gidiyor sınıfları 30 ar kişilik biri 6. Sınıf biri 8. Sınıf . Nasıl göndermeyeyim ayrıca. Ben aşısızım , sizler aşılandınız mi ? Doktorlarınız ne diyor ne yapacağız neler düşünüyorsunuz canlarım . Ben normalde çok pozitif olan tedbirli ve dikkatlide yalayan biriyimdr olumsuz haberler okumam korku pompalayan biri asla değilim ama dediğim gibi tedbirsiz başıboş da olmadım asla . Sizlerin değerli fikirlerini bekliyorum . Her gece hiç birinizi tanımasamda hepinize ve tüm hamilelere dua edip uykuya dalıyorum . Allah hepimizi Sağlıkla sıhhatle zamanında hayırlısyal tim aile ve sevdiklerimizle bebişlerimize kavuştursun Allahım tüm hastalarımıza da şifalar versin bizleri de korusun
Yağmur hanımı bende takip ediyorum hem telegrmdan hemde instadan çok haklı konusan bir bayan artı Aidin salihin gerçek tıp kitabından alıntılar yaparak paylaşım yapıyor sürekli çok faydalı bilgiler verdiğini düşünüyorum ve her konuda katılıyorum bende onaHiç korkma canım.Allahn izniyle bişey olmaz Rabbinijn sizin için yazdığından baskasi gelmez başınızaAllah hepimizin sağlıkla doğurup kucagimiza almamızı nasip etsin
Aşı konusuna gelince ben yaptırmam aşı biraz araştırınca sizde göreceksiniz. tabi yine siz bilirsiniz. Ama ben bilmediğim birs yi yapmam birçok doktor aşılılarinda covid olacağını veya bulaştığıni söylüyor aşı olalnlar tamamen yok edici bir özellik sağlamadığı söylüyor doktorlar ....bununla ilgili yağmur ibicin yazılarına bakabilirsiniz veya bu konu hakkında konuşan birçok prof,doç doktorlar var onları dinleyebilirsiniz ....ve korkmanıza da gerwk yok beslenmenize dikkat edin bağışıklığı güçlendirecek şeyler yapın yeterli olur Allah'in izniyle
Ikili testiniz iyi ciktiysa bence gerek yokkızlar 3lü test yaptırdınız mı gerekli mi sizce
Şu özele gidipte ayrica devlete gidip doktor öğrenirse sinirlenir olayına çok gülüyorum yaIkili testiniz iyi ciktiysa bence gerek yok
ben iki farkli doktora gidiyorum. Biri devlette ozele gittigimi soylemiyorum kadin sinirlenir diye ikili test yaptirdigimi söylemedim bana 4lu test yapalim dedi 2 hafta bostan yere stres oldum sukur sonuclarim iyi çıktı yani gereksiz zaten detayliya girecegez insllah Allahin iziniyle orda güzel haberler aliriz herbirimiz
Evet evet sağlam baya.Ben normal beşikli olanlara bakıyorum canım çünkü odamıza alıcam yatağını, montessori yatakları büyük oluyo baya, onu beşik zamanı bitip biraz büyüyünce odasına alabilirim, büyüyen beşiği de pek tavsiye etmiyorlar genelde, tabi kullananlardan fikir alabiliriz
Yaa evet gördüm onu da, beyaz bi modeldi, yalnız baya sağlam duruyo mobilyaları çileğin, kolay kolay bozulacak eskiyecek bişeye benzemiyorlar, sağlıkla uyusun kuzucuklarınız
kızlar 3lü test yaptırdınız mı gere
Valla canım.ben hiçbirini yaptırmadım.yaptirmayi da düşünmüyorum bence gerek yokkızlar 3lü test yaptırdınız mı gerekli mi sizce
Rabbim şafi ismiyle şifa versin canim en kısa zamanda çıkarsın inslalah Allah sağlıkla bebeğini de kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar,
Size bu mesajı hastaneden oksijene bağlı olarak yazdığımı özellikle belirtmek istiyorum..
Aşı konusunda bende çoğunluk gibi kararsız kalıp yaptırmamıştım, kendime çok çok dikkat etmeme, bağışıklık için yiyip içtiklerime dikkat etmeme rağmen maalesef mutasyonlu virüse yakalandım.. İlk 4 gün evde atlatmaya çalıştım fakat hastalık ciğerlerime indi ve son 5 gündür hastanede hatta sürekli oksijene bağlı olarak tedavim sürüyor, hala nefesim düzene girmedi. Tek tesellim bebeğim iyi..
Başıma gelen olaydan sonra benim şahsi fikrim, aşı ile ilgili kanıtlanmış bebeğe veya anneye zarar verdiğine dair bir veri yok ama maalesef özellikle hamilelik döneminde kendi ülkemizde bile entübe edilmiş ve erken doğum yapmış çok anne adayı mevcut.
Umarım bu süreçte kararsız olan arkadaşlarım benim yaşadıklarımı ve pişmanlığımı örnek alır..
Rabbim tüm şifa bekleyenlere ve içinde bize de şifa versin inşallah..
Canım cok geçmiş olsun Allah şifa versin biran once iyilesirsin ins saglikla bebegini kucağına alırsınMerhaba arkadaşlar,
Size bu mesajı hastaneden oksijene bağlı olarak yazdığımı özellikle belirtmek istiyorum..
Aşı konusunda bende çoğunluk gibi kararsız kalıp yaptırmamıştım, kendime çok çok dikkat etmeme, bağışıklık için yiyip içtiklerime dikkat etmeme rağmen maalesef mutasyonlu virüse yakalandım.. İlk 4 gün evde atlatmaya çalıştım fakat hastalık ciğerlerime indi ve son 5 gündür hastanede hatta sürekli oksijene bağlı olarak tedavim sürüyor, hala nefesim düzene girmedi. Tek tesellim bebeğim iyi..
Başıma gelen olaydan sonra benim şahsi fikrim, aşı ile ilgili kanıtlanmış bebeğe veya anneye zarar verdiğine dair bir veri yok ama maalesef özellikle hamilelik döneminde kendi ülkemizde bile entübe edilmiş ve erken doğum yapmış çok anne adayı mevcut.
Umarım bu süreçte kararsız olan arkadaşlarım benim yaşadıklarımı ve pişmanlığımı örnek alır..
Ya cnm bana kalsa ben cok rahatim ama eşimden dolayi aman söyleme sinirlenir falan gibi sozler söylediği icin bende soylemedimŞu özele gidipte ayrica devlete gidip doktor öğrenirse sinirlenir olayına çok gülüyorum yabende hep korkar sakladım diğer hamileliklerimde ama bu sefer özele gidiyorum iki test için devlete gittim sadece doktor o kadar iyi ve anlayisliydiki zaten saklamadimda gider gitmez hocam özele gidiyorum ama ikili test için size geldim dedim sonra sağolsun ilgilendi muayene ederken de sen kan sulandırıcı mi kullanıyorsun dedi karnımdaki izleri görünce evet hocam dedim sakin gittiğin doktoru bırakma dedi bana bende tamam hocam yok öyle bir niyetim zaten dedim kimisi çok anlayışsiz ve kötü niyetli oluyor bide kızlar doktorun odasinin önünde beklerken Ayetel Kürsi okuyup Allah'ım insallah doktorum çok ilgili ve sevecen biri olur diye dua edin çok etkisini gördüm ben hep
Geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin insllah hemen atlatip sağlığınıza kavuşursunuzMerhaba arkadaşlar,
Amin canım amin. Yaşadığım şehirde de böyle vakalar oluyor malasef. Bende hiç sıcak bakmıyordum ama cuma günü ilk dozumu yaptırdım.2 evlâdım okula gidiyor,takdir Allah'tan tedbir kuldan...Güzel arkadaşlarım merhaba hepinize uzun zamandır çocukların kursları şimdide okul derken yazamadım , inşallah hepiniz iyisinizdirCanlarım benim moralim bugün çok bozuldu , düşüncesiz bi arkadaş bana bugün haber linki atmış ( hamile bi kadına atılabilecek en son haberdir kesinlikle ) haberde Diyarbakır’da son iki ay içinde aşısız 9 hamile vefat etmiş , doktorlar kesinlikle aşı öneriyormuş aşısız hamilelerde ölümcül olma riski 3 kar daha fazlaymış bişeyler ... tamam doğru olabilir ama okadar üzüldüm inanın bir saattir de moral bozukluğundan ağlıyorum ve benim iki çocuğum okula gidiyor sınıfları 30 ar kişilik biri 6. Sınıf biri 8. Sınıf . Nasıl göndermeyeyim ayrıca. Ben aşısızım , sizler aşılandınız mi ? Doktorlarınız ne diyor ne yapacağız neler düşünüyorsunuz canlarım . Ben normalde çok pozitif olan tedbirli ve dikkatlide yalayan biriyimdr olumsuz haberler okumam korku pompalayan biri asla değilim ama dediğim gibi tedbirsiz başıboş da olmadım asla . Sizlerin değerli fikirlerini bekliyorum . Her gece hiç birinizi tanımasamda hepinize ve tüm hamilelere dua edip uykuya dalıyorum . Allah hepimizi Sağlıkla sıhhatle zamanında hayırlısyal tim aile ve sevdiklerimizle bebişlerimize kavuştursun Allahım tüm hastalarımıza da şifalar versin bizleri de korusun
Rabbim acil şifalar versin İnşallah. Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim...Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?