2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Ama kızlar biliyomusunuz birşey için çok heyecanlıyım bebeğin hareketlerini biran önce hissetmeye nasıl olucak nasıl hissedicez nasıl bir duygudur ...tekmeleri...
Geçen arkadaş dedi gece karnına birşey birden bı vuruyo uyaniyosun :) sonra dedi doğduktan sonra pskolojik olarak sanki karnında onu ariyosun bı boşluk oluyo gibi diyor ayy bebeğim.nerrde anaa yanımda uyuyomuş yaaaaaa Allah'im.sana sonsuz şükür

Canım çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum inşallah biran önce sağlığına kavuşursun, sen de bebeğin de sorunsuz atlatırsınız bu dönemi rabbim hepimizi de yavrularımızı da korusun inşallah

Çok geçmiş olsun cnm.inşlh bir an önce atlatırsınız dualarımız sizinle

Oğlum okula gideceği için aşımı yaptırdım.dr umda tavsiye ediyordu zaten.herhangi bir yan etki yaşamadım cnm

Cok üzüldüm rabbim tez vakitte sifa versin insallah.

Canımmm haber izleme kimseyi dinleme bana da okadar çok hamileler çok riskli diyen oldu ki ama ben şuan bebeğime ne etkisi olacağını bilmediğim aşıyı olamam bebeğimi korumakla yükümlüyüm nasıl kola içmiyorsam paketli şeyler yemiyorsam tıbbın sorumluluk almadığı ve yan etkilerine karşı hasta onayı imzası aldığı aşıyı yaptıramam. Yaptırana saygım sonsuz. Ama ben kadere inanıyorum canım ölüm bana geldiyse aşı da olsam bir trafik kazasında ölebilirim konumuz ölümse... içinden geleni yap canım lütfen kendin için en iyisinin hangisi olduğuna inanıyorsan onu yap

Canım çok gecmis olsun tez vakitte Rabbim şifa versin eski sağlığına kavustursun seni.

Bende oda almayi düşünüyorum cnm montessori tarzi birseylere bakiyorum acaba kullanilisli mi yatak
Çocuk odasi küçük cok yer kaplarmi diye dusuncelerdeyim
Ben bu hatayı yaptım aman canım sakın montessori yatak alma , çok yer kaplıyor…ben kızım geniş geniş rahatça yatsın diye özel sipariş yaptırmıştım bir de ve ölçüleri 120-200 cm . bir geldi kocaman bir şey, masif bir de…keşke acele etmeseydim hemen atlamasaydın dedim, 1 yaşına kadar beşikle yattı, 1 yaşından sonra da montessori yatağıyla ki hala onda yatıyor ….avantajı oldu mu tabiki oldu, yataktan düşme tehlikesi diye bir şey olmadı ve geniş geniş yattı ki hala yatıyor…benimkinin her yeri masif olduğu için hantal bir görüntü oldu ama işte..bir de netten sipariş vermiştim, yakından görsem belki vaz geçerdim ya da daha küçük yaptırırdım…çocuk odası büyükse ama neden olmasın bu modeli almıştık, ninni perisi’nden..

Eklentiler

• 9932FDC7-83D0-455C-B3D3-726F5186A175.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 54
En iyisi park yatak görüntü olarak çok hoş değil ama oda yapmayı düşünmuyorsaniz hevesiniz yoksa bi sifonyer ikeada olan bi model vardi o bide park yatak 2 yıl idare eder cok rahat ama hevesin varsa o zaman Çilek güzeldi bende bakmistim ben buranın bilinen bi markasının oda takımını almıştım hala kullanıyorum çok rahat büyüyen yatak ama çok büyük olunca hala buyutmeden kullanıyorum ama şöyle ki buyutmeden direk küçük çocuğa geçirip sonra büyüğe yatak alabilirim ben dolap sıkıntım ihtiyacım olduğu için almistim takım ki hala içinde eşyalarım var yani muhtemelen az büyüse erkekse yok arabalı yatak istiyorum kızsa pembe istiyorum kafasına girerlerse eskimesine fırsat kalmadan yenileme durumları olabilir bizim gibi seceneklerde eğer o kadar uzun vadeli düşünürsen canim

Ahhhh canım benim yaa çok üzüldüm….inşallah en kısa zamanda iyileşirsin, senin için dua edeceğim… bebeğin kaç haftalık ? keşke elimden bir şey gelse yardım edebilsem sana….

Ama gerçekten çok kaprisli oluyor bazı doktorlar benim ozeldeki doktorum kan uyuşmazlığı ignesi pahali bi iğne olduğu ve artı hastanede yatış yapmadan yapılmadığı için çok masraf olur devlette yaptır diye sevk etti niye şimdi geldin devlete dedi bana devletteki kadın bende böyle bi hakkım var kullanmak istiyorum devletime vergimi ödüyorum ben dedim kesti o anda ama fırsat versem beni ezecekti o anda

Ya canim öylemi diyorsun odamiz küçük zaten eğer büyükse sığmaz kizlara da oturma odami yaptim genis genis kullansilar diye
Ozman ben daha naif birseylere bakiyim zaten bir yatak bir dolap alacagam cnm yer kaplamamasi için
Prensesin yatağı cok guzelmis saglikla yatsin annesi

Cok gecmis olsun Allah şifa versin bi an önce burada aşı olan arkadaşları gördükçe fikrim biraz da olsa değişmeye başladı en azından sinovac olsam mi diye düşünüyorum ben ama bebeğe genetik bi etkisi olup olmayacağı belli olmadığı için korkuyordum ben aşı olmaktan bilemiyorum dikkat etmekle olmuyor ilkinde oyle yakalandım bildiğim için karşıdaki bir anlık dikkatsizden kapilabiliyor inşallah siz hemen atlatirsiniz

Bu hafta sağlık ocağına çağırdılar yarın gidicem kan alıncak galiba.aklıma şimdi geldi aç mı tok mu gidiyoz? Yaptıran var mı kızlar
Beni doktor ac çağırdı canım şekerine bakacağım dedi belki ac isteyebilirler

Sağol canım tam prenses yatağı oldu gerçekten…okula başlarken şöyle bir takım almayı düşünüyorum ve bu prenses yatağını da küçük prense devredeceğim Kelebek mobilyanın şu modelini ama bunun için erken mi olur canım, daha basit bir şey mi almalı bilemedim, senin iki kız var ya bir tavsiye alayım senden

Eklentiler

• D3ED409E-69AD-40E2-A4A9-D77CC2998244.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 47
Çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…