2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim ben gecen sene aldim kizlara cok severek almıştım gecen sene 4 yasindaydi biraz zorlandi küçük ama ablasi olunca alisti biraz arada benim yanima geliyor tabi ki
Alabilirsin cnm kizin ayri yatıyorsa oda daha iyi oluyor benimsiyorlar çocuklar
Bizim kizlarin oda takimida bu cnm almila almistik
monte genç odasi

Eklentiler

• 20210907_232113.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 33
Çok güzelmiş canım sade ve şık…kızım zaten 1 yaşından beri odasında yatıyor Tabi ben uyutuyordum yanına yatıp ( yatak 120-200 cm montessori olunca ) şimdi 1 haftadır eşim uyutuyor, ben odamda uyuma numarası yapıp burada takılıyorum ( artık karnım büyüdü yatağına eğilemiyorum diye ikna ettim) şimdi sorum şu canım, oğlum doğduğunda kızım 5 yaşında olmuş olacak, oğlum 1 sene kızımın beşiği vardı tekerlekli , onda yatsa ( 1 yaşından sonra da ablasının montessori yatağına geçer) ve kızım 6 yaşına geldiğinde böyle bir genç odası takımı alsam acaba kıymetini bilir mi yoksa her yerini boyar, deforme eder mi orasını bilemedim…akıllıdır yani uyarınca laftan anlar ama neticede çocuk senin küçük kız kaç yaşındaydı bu takımı aldığında ?

Canımcım çok teşekkürler tecrübelerini paylaştığın için bizim bi de şöyle bir durum var, evimiz dubleks olduğu için ben odayı yukarı yapıcam, beşiğini yanımıza alıcam ilk sene, ama ayrıca alt kata salona da bi park yatak alıcam çünkü tüm gün o uyuduğunda yukarıda yalnız bırakamam, aşağıda ana kucaklarında da rahat yatamaz devamlı, hem annemlere falan giderken götürürüm aşağıdaki park yatağı diye düşündüm, öyle bi çözüm ürettim kendimce

Canim benim kiz 5 yasinda simdi geçen sene almıştım. senin kiz 2017 mi cnm
Tabi kıymetini azda olsa anliyor ama bir yere gitsek bir cocuk ne yaparsa oda yapiyor ister istemezama bizde ablasi oldugu icin uyariyor yapmıyor
Ayri odami yapacaksin cnm yoksa oğlusunla prensesin ayni odami
Içinde kalmasin cnm al yatsin prenses kiymetini bilir annesi daha cok sever odasini yatağını

İyi geceler kızlar bugün 4d ultrason görüntüsü aldım ayak parmaklarını gösteri doktor bezelye gibi o kadar güzeldi ki benim bebegim olduguna hala inanamıyorum henüz cok erken ama babasına inanılmaz benzettik bi miktar kırıldım

Gercekten tam dediğin şeylere uygun park yatak benim evim düz ayak olunca çok tasimadim gündüz odasında yattti gece bazen yanımda bazen park yatakta ama şehir dışı içinde çok iyi oluyor kullanımı şimdi işime yarayacak galiba asıl benim tek yatak olunca bide bunu yanıma alıştırmak istemiyorum geceleri çok zor oluyor bana 1 yıl fibromiyanji *umarım doğru yazmışımdır ağrısı çekmiştim ilkinde bakalım işe yarar inşallah

Erken degiiil ilk çocukların kaderi benimde ayrintilida verdikleri foto babam görür görmez e bu aynı babası demistj hala bi değişiklik yok eşini seviyorsan alış bence ama o bezelyeler varya o bezelyeler bide eksi eksi kokacak böyle bi opeceksin dunyanin en güzel kokulu şeyi gelecek sana

Evet canım kızım 2017 Şubat doğumlu ikisinin de odası ayrı olacak…ki cinsiyet farklı olunca hele ki büyüdüklerinde odaların ayrı olması önemli biliyorsun Tamam canım olmadı alırım, oğlum bir doğsun da düzenleme yaparım artık abla - kız kardeş de ne güzel hele büyüdüklerinde muhabbetlerine doyum olmaz, odada türk kahvesi ve oje kokusu olur hep maşallah

Kızlar canım lahana sarması istiyor rüyamda yedim düşünün nerden bulacağım lahana daha 2 ay var çıkmasına

Belki kötü niyetle yapılmıyor ama yine de böyle şeyler bizi gerçekten etkiliyor.
Ben de aşının yan etkisinden korktuğum için olmayı düşünmüyorum ama tabiki korkuyorum. Böyle şeyler okuduğum zaman sinirlerim bozuluyor çünkü medya hep korku pompalıyor.

Bu tarz haberleri sürekli sana yollayanlarla mesafe koy bence.
Bu iyi niyet değil.

Ay ciddi misin kız bende belki zamanla bana da benzer benim küçük versiyonum olur diye düşünüyordum hayallerim yıkıldı sağlıklı olsun sağsalim doğsun yeterki ama biraz da analarına benzese fena olmaz o kadar emek var yaa

Valla ikinci bile oglan olacak olunca Buda aynı abisine benzer diyorlar hala doymuyor etraf kendi annemde dahil buna inşallah benzesin sana ama genelde ilkler babaya benzer diyorlardı bakalım doğru mu ikinci benzerse içim rahatlayacak

Aynen cnm cinsiyet farkli olunca ayni oda olmaz tabi
Hep hayalimdi iki kizim olmasi şükür rabbim nasip etti simdi sira oğluşta onun tadida farklidir emininm
Benim kizlar bir bakiyorsun arkadaş bir bakiyorsun birbirlerini yiyorlarinsallah büyüdüklerinde daha da güzel olurlar o gunler gozlerimin önüne geliyor üniversteye falan gidişleri ayy ne heycanli rabbim hayirli ömürler versin evlatlarımıza da güzel günleri görmeyi nasip etsin

Ayyy inşallah ikinci sana benzer insan garip hissediyormuş seni çok iyi anlıyorum bakalım diğer kızların bebişleri de bizim kaderimizi mi yaşayacak heycanla bekliyorum

Arkadaşlar şuan 16+6 olduk bebiş biraz daha geriden geliyor sanırım geç döllenme demişti doktor.

Bu dönemlerde bebek hala aşağıda mi oluyor?
Hareket ettiği zaman en fazla nereye kadar çıkabiliyor?
Göbek deliği daha erken değil mi

Rabbim şifa versin tez zamanda iyi olursun inşallah

Ay inş canım abileride çok meraklı çok mutlular kız kardeşleri olacağı İçin şimdiden hayaller kuruyorlar benim bide diğerleri arka arkaya olmuştu hep bi koşturma yetişme telaşı hatırlamıyorum bebekliklerini sanki yeterince sevememişim gibi bunu Allah izin verirse doya doya sevmeyi planlıyorum kucağıma da alıştıracağım. Senin de eminim çok güzel olur iki kızdan sonra bi erkek ablaları var çok şanslısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…