Canim ben gecen sene aldim kizlara cok severek almıştım gecen sene 4 yasindaydi biraz zorlandi küçük ama ablasi olunca alisti biraz arada benim yanima geliyor tabi kiSağol canımtam prenses yatağı oldu gerçekten…okula başlarken şöyle bir takım almayı düşünüyorum ve bu prenses yatağını da küçük prense devredeceğim Kelebek mobilyanın şu modelini ama bunun için erken mi olur canım, daha basit bir şey mi almalı bilemedim, senin iki kız var ya bir tavsiye alayım senden
Çok güzelmiş canım sade ve şık…kızım zaten 1 yaşından beri odasında yatıyorCanim ben gecen sene aldim kizlara cok severek almıştım gecen sene 4 yasindaydi biraz zorlandi küçük ama ablasi olunca alisti biraz arada benim yanima geliyor tabi ki
Alabilirsin cnm kizin ayri yatıyorsa oda daha iyi oluyor benimsiyorlar çocuklar
Bizim kizlarin oda takimida bu cnm almila almistik
monte genç odasi
Canımcım çok teşekkürler tecrübelerini paylaştığın içinEn iyisi park yatakgörüntü olarak çok hoş değil ama oda yapmayı düşünmuyorsaniz hevesiniz yoksa bi sifonyer ikeada olan bi model vardi o bide park yatak 2 yıl idare eder cok rahat ama hevesin varsa o zaman Çilek güzeldi bende bakmistim ben buranın bilinen bi markasının oda takımını almıştım hala kullanıyorum çok rahat büyüyen yatak ama çok büyük olunca hala buyutmeden kullanıyorum ama şöyle ki buyutmeden direk küçük çocuğa geçirip sonra büyüğe yatak alabilirim ben dolap sıkıntım ihtiyacım olduğu için almistim takım ki hala içinde eşyalarım var yani muhtemelen az büyüse erkekse yok arabalı yatak istiyorum kızsa pembe istiyorum kafasına girerlerse eskimesine fırsat kalmadan yenileme durumları olabilir bizim gibi seceneklerde eğer o kadar uzun vadeli düşünürsen canim
Canim benim kiz 5 yasinda simdi geçen sene almıştım. senin kiz 2017 mi cnmÇok güzelmiş canım sade ve şık…kızım zaten 1 yaşından beri odasında yatıyorTabi ben uyutuyordum yanına yatıp ( yatak 120-200 cm montessori olunca ) şimdi 1 haftadır eşim uyutuyor, ben odamda uyuma numarası yapıp burada takılıyorum şimdi sorum şu canım, oğlum doğduğunda kızım 5 yaşında olmuş olacak, oğlum 1 sene kızımın beşiği vardı tekerlekli , onda yatsa ( 1 yaşından sonra da ablasının montessori yatağına geçer) ve kızım 6 yaşına geldiğinde böyle bir genç odası takımı alsam acaba kıymetini bilir mi yoksa her yerini boyar, deforme eder mi orasını bilemedim…akıllıdır yani uyarınca laftan anlar ama neticede çocuk senin küçük kız kaç yaşındaydı bu takımı aldığında ?
Gercekten tam dediğin şeylere uygun park yatak benim evim düz ayak olunca çok tasimadim gündüz odasında yattti gece bazen yanımda bazen park yatakta ama şehir dışı içinde çok iyi oluyor kullanımı şimdi işime yarayacak galiba asıl benim tek yatak olunca bide bunu yanıma alıştırmak istemiyorum geceleri çok zor oluyor bana 1 yıl fibromiyanji *umarım doğru yazmışımdırCanımcım çok teşekkürler tecrübelerini paylaştığın içinbizim bi de şöyle bir durum var, evimiz dubleks olduğu için ben odayı yukarı yapıcam, beşiğini yanımıza alıcam ilk sene, ama ayrıca alt kata salona da bi park yatak alıcam çünkü tüm gün o uyuduğunda yukarıda yalnız bırakamam, aşağıda ana kucaklarında da rahat yatamaz devamlı, hem annemlere falan giderken götürürüm aşağıdaki park yatağı diye düşündüm, öyle bi çözüm ürettim kendimce
Erken degiiil ilk çocukların kaderi benimde ayrintilida verdikleri foto babam görür görmez e bu aynı babası demistj hala bi değişiklik yok eşini seviyorsan alış benceİyi geceler kızlar bugün 4d ultrason görüntüsü aldımayak parmaklarını gösteri doktor bezelye gibi o kadar güzeldi ki benim bebegim olduguna hala inanamıyorum henüz cok erken ama babasına inanılmaz benzettik bi miktar kırıldım
Evet canım kızım 2017 Şubat doğumluCanim benim kiz 5 yasinda simdi geçen sene almıştım. senin kiz 2017 mi cnm
Tabi kıymetini azda olsa anliyor ama bir yere gitsek bir cocuk ne yaparsa oda yapiyor ister istemezama bizde ablasi oldugu icin uyariyor yapmıyor
Ayri odami yapacaksin cnm yoksa oğlusunla prensesin ayni odami
Içinde kalmasin cnm al yatsin prenses kiymetini bilir annesi daha cok sever odasini yatağını
Belki kötü niyetle yapılmıyor ama yine de böyle şeyler bizi gerçekten etkiliyor.Güzel arkadaşlarım merhaba hepinize uzun zamandır çocukların kursları şimdide okul derken yazamadım , inşallah hepiniz iyisinizdirCanlarım benim moralim bugün çok bozuldu , düşüncesiz bi arkadaş bana bugün haber linki atmış ( hamile bi kadına atılabilecek en son haberdir kesinlikle ) haberde Diyarbakır’da son iki ay içinde aşısız 9 hamile vefat etmiş , doktorlar kesinlikle aşı öneriyormuş aşısız hamilelerde ölümcül olma riski 3 kar daha fazlaymış bişeyler ... tamam doğru olabilir ama okadar üzüldüm inanın bir saattir de moral bozukluğundan ağlıyorum ve benim iki çocuğum okula gidiyor sınıfları 30 ar kişilik biri 6. Sınıf biri 8. Sınıf . Nasıl göndermeyeyim ayrıca. Ben aşısızım , sizler aşılandınız mi ? Doktorlarınız ne diyor ne yapacağız neler düşünüyorsunuz canlarım . Ben normalde çok pozitif olan tedbirli ve dikkatlide yalayan biriyimdr olumsuz haberler okumam korku pompalayan biri asla değilim ama dediğim gibi tedbirsiz başıboş da olmadım asla . Sizlerin değerli fikirlerini bekliyorum . Her gece hiç birinizi tanımasamda hepinize ve tüm hamilelere dua edip uykuya dalıyorum . Allah hepimizi Sağlıkla sıhhatle zamanında hayırlısyal tim aile ve sevdiklerimizle bebişlerimize kavuştursun Allahım tüm hastalarımıza da şifalar versin bizleri de korusun
Ay ciddi misin kızErken degiiil ilk çocukların kaderi benimde ayrintilida verdikleri foto babam görür görmez e bu aynı babası demistj hala bi değişiklik yok eşini seviyorsan alış benceama o bezelyeler varya o bezelyeler bide eksi eksi kokacak böyle bi opeceksin dunyanin en güzel kokulu şeyi gelecek sana
Nerde oturuyorsun canımKızlar canım lahana sarması istiyor rüyamda yedim düşünün nerden bulacağım lahana daha 2 ay var çıkmasına
Valla ikinci bile oglan olacak olunca Buda aynı abisine benzer diyorlar hala doymuyor etraf kendi annemde dahil bunaAy ciddi misin kızbende belki zamanla bana da benzer benim küçük versiyonum olur diye düşünüyordum hayallerim yıkıldı sağlıklı olsun sağsalim doğsun yeterki ama biraz da analarına benzese fena olmaz o kadar emek var yaa
Aynen cnm cinsiyet farkli olunca ayni oda olmaz tabiEvet canım kızım 2017 Şubat doğumluikisinin de odası ayrı olacak…ki cinsiyet farklı olunca hele ki büyüdüklerinde odaların ayrı olması önemli biliyorsun Tamam canım olmadı alırım, oğlum bir doğsun da düzenleme yaparım artık abla - kız kardeş de ne güzel hele büyüdüklerinde muhabbetlerine doyum olmaz, odada türk kahvesi ve oje kokusu olur hep maşallah
Canim manavlarda falan olur belki insllah bulursun yersinKızlar canım lahana sarması istiyor rüyamda yedim düşünün nerden bulacağım lahana daha 2 ay var çıkmasına
Ayyy inşallah ikinci sana benzer insan garip hissediyormuş seni çok iyi anlıyorumValla ikinci bile oglan olacak olunca Buda aynı abisine benzer diyorlar hala doymuyor etraf kendi annemde dahil bunainşallah benzesin sana ama genelde ilkler babaya benzer diyorlardı bakalım doğru mu ikinci benzerse içim rahatlayacak
Evet öyle olmuş hemen yazdı arkadaş sağolsun bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorum kimin çoğunluk olacağınıCanım oyunu kullan kızlar geride kaldi haha
Rabbim şifa versin tez zamanda iyi olursun inşallahMerhaba arkadaşlar,
Size bu mesajı hastaneden oksijene bağlı olarak yazdığımı özellikle belirtmek istiyorum..
Aşı konusunda bende çoğunluk gibi kararsız kalıp yaptırmamıştım, kendime çok çok dikkat etmeme, bağışıklık için yiyip içtiklerime dikkat etmeme rağmen maalesef mutasyonlu virüse yakalandım.. İlk 4 gün evde atlatmaya çalıştım fakat hastalık ciğerlerime indi ve son 5 gündür hastanede hatta sürekli oksijene bağlı olarak tedavim sürüyor, hala nefesim düzene girmedi. Tek tesellim bebeğim iyi..
Başıma gelen olaydan sonra benim şahsi fikrim, aşı ile ilgili kanıtlanmış bebeğe veya anneye zarar verdiğine dair bir veri yok ama maalesef özellikle hamilelik döneminde kendi ülkemizde bile entübe edilmiş ve erken doğum yapmış çok anne adayı mevcut.
Umarım bu süreçte kararsız olan arkadaşlarım benim yaşadıklarımı ve pişmanlığımı örnek alır..
Rabbim tüm şifa bekleyenlere ve içinde bize de şifa versin inşallah..
Ay inş canım abileride çok meraklı çok mutlular kız kardeşleri olacağı İçin şimdiden hayaller kuruyorlar benim bide diğerleri arka arkaya olmuştu hep bi koşturma yetişme telaşı hatırlamıyorum bebekliklerini sanki yeterince sevememişim gibi bunu Allah izin verirse doya doya sevmeyi planlıyorum kucağıma da alıştıracağım. Senin de eminim çok güzel olur iki kızdan sonra bi erkek ablaları var çok şanslısın.Ayy ne güzel ailede tek kiz olmak farkli olacak prenses için abileri hep koruyup kollayacak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
Iki erkekten sonra tabi sevmek farkli gelir kuzum benimde iki kizdan sonra insllah Allahin iziniyle oğlum gelecek senin dedigin gibi farkli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?