2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allahım bir an önce şifa versin sana teşekkür ederiz bizi düşündüğün için bu halinle inşallah hemen toparlanırsın çok üzüldüm

Cok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin..

Ayyy inşallah ikinci sana benzer insan garip hissediyormuş seni çok iyi anlıyorum bakalım diğer kızların bebişleri de bizim kaderimizi mi yaşayacak heycanla bekliyorum
Canim benim kizlar babasi ayni bana sadece dudak kisimlari benziyor bakalim oğlum kime benziyecek genelde erkek bebek anneye kiz bebek babaya der ama bilemedim

Canim benim kizlar babasi ayni bana sadece dudak kisimlari benziyor bakalim oğlum kime benziyecek genelde erkek bebek anneye kiz bebek babaya der ama bilemedim
Sanki babaları taşıyor 9 ay inşallah sana benzer oğluşun evet kızlar babaya benziyor çevremde hep şahit olmuştum. E babasına benziyorsa ağlayınca babasına vericem o baksın

Aynen cnm cok.sansliyim ablalari yönününden çok şükür
benim kizlarin arasi 6 yas oyuzden bir zorluk yasamadim cnm
Senin zor olmuştur cnm arka arkaya bebek büyütmek kosturmadan insan sevmeye firsat bulamiyor doya doya sev cnm prensesin inşllah
Zaten bizim toplumda aman yanina yatirma kokuna alışır aman kucağa alma alışır varsin alissin zaten buyuyunce kucağa gelmiyecekler ya ben dogum yaptim eve geldik kizimi emziriyordum birden kaynanam geldi kucagimdan çekti aldi neymis kokuna alisir birakinca aglarmis ne kadar cahil insan var ya o yüzden doğumda kimseyi istemiyorum kimseyi dinlememek en güzeli

Sanki babaları taşıyor 9 ay inşallah sana benzer oğluşun evet kızlar babaya benziyor çevremde hep şahit olmuştum. E babasına benziyorsa ağlayınca babasına vericem o baksın
Aynen cnm ya 9 ay tasiyoruz huyu suyu bile babasina benziyor
Ver baksin cnm babasi

Aynen hatta uzmanlar özellikle bebeğinizi kucağa alıştırın fırsat buldukça özellikle anne kucağına almalı diyor, eskidenmiş o aman kucağa alıştırmayın hikayeleri

Göbek deliğine 20 haftada çıkıyormuş bugün doktor bana göbek deliğinin 2 parmak altından başlıyor bebegin oldugu yer dedi canım

Ohh oh maşallah iyiyimiş senin kızların aradı şimdi de büyümüşlerdir valla onlar bile yardımcı olur sana doğumda kimseye ihtiyacın olmaz inş. Kesinlikle canım haklısın o an bence bebeğinde annesinde tek ihtiyacı hep Yanyana olmak anneye bağlanmak güven duymak İçin çok gerekli bence bakmaya gelenler anneye ev işi ve yemek konusunda destek olmaya gelmeli anne hesap vermeden hiçbir şey düşünmeden bebeği ile ilgilenmeli ilk bebeği olacaklar buna dikkat edin sizin anneliğinize burun sokacak kişileri çağırmayın .

Aaa ne doktorlar var ya delimidir nedir sanki babasının hayrına yapıyor yada cebinden ödüyor iyi yapmışsın öyle demekle valla insan her zaman hakkını savunmali

Canım benim cinsiyet belli oldu erkek ve doğum tarihi 5 şubat

Kizlae yatak konuşulmuş benim oglan şimdi buyeyen karyola da yatiyor onu yeniden beşik sekline çevirsem ogluma da arabali yatak mi alsam diyorum abi olduğu icin sevinsin araba yatak kullanan varmi aranizda

yaşadığınız bu kötü tecrübeyi burda tüm hamilelere aktararak biraz aynısını yapmış gibi oldunuz :) hani hamilelere söylenmez deyip hamile grubuna yazıyorsunuz. bende olmayacaktım fakat doktorun önerisiyle oldum. sanırım bu konu burada sorulmaz herkesin bünyesi başkadır. siz doktorunuza danışın.

Kizlae yatak konuşulmuş benim oglan şimdi buyeyen karyola da yatiyor onu yeniden beşik sekline çevirsem ogluma da arabali yatak mi alsam diyorum abi olduğu icin sevinsin araba yatak kullanan varmi aranizda
Cnm alabilirsin bende cok seviyorum arabali yataklari ama gorumcem almisti ogluna memmub değildi seen alirken genişligine falan dikkat et

Bence en iyisi oglunuza sormak, onu magazaya goturup secim yaptirmak ve ya secenekleri gostermek. Boylelikle hem begendigi, kullanacagi sey alinmis olur hem de kendisine verilen degeri daha cok anlar.

Ayyy inşallah ikinci sana benzer insan garip hissediyormuş seni çok iyi anlıyorum bakalım diğer kızların bebişleri de bizim kaderimizi mi yaşayacak heycanla bekliyorum
benim kız babasının hatta babannesinin kopyasıııııı. umudum herifimden inşallah o bana benzer :)

Transferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir
Canim suan pozitif duruyor ama gidip beta baktır iki gune bir ayni saatte ayni yerde düzenli artış olursa düşüş olmazsa hayırlı olsun hamilesin

benim kız babasının hatta babannesinin kopyasıııııı. umudum herifimden inşallah o bana benzer :)
Bahahha seninki yine iyimis benim kiz dedesine benziyor :)) yilda bir hafta 10 gun gorustukleri halde bazen ayni dedesi gibi oturuyor ya da hareket ediyor, cok guluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…