Allahım bir an önce şifa versin sana teşekkür ederiz bizi düşündüğün için bu halinleMerhaba arkadaşlar,
Size bu mesajı hastaneden oksijene bağlı olarak yazdığımı özellikle belirtmek istiyorum..
Aşı konusunda bende çoğunluk gibi kararsız kalıp yaptırmamıştım, kendime çok çok dikkat etmeme, bağışıklık için yiyip içtiklerime dikkat etmeme rağmen maalesef mutasyonlu virüse yakalandım.. İlk 4 gün evde atlatmaya çalıştım fakat hastalık ciğerlerime indi ve son 5 gündür hastanede hatta sürekli oksijene bağlı olarak tedavim sürüyor, hala nefesim düzene girmedi. Tek tesellim bebeğim iyi..
Başıma gelen olaydan sonra benim şahsi fikrim, aşı ile ilgili kanıtlanmış bebeğe veya anneye zarar verdiğine dair bir veri yok ama maalesef özellikle hamilelik döneminde kendi ülkemizde bile entübe edilmiş ve erken doğum yapmış çok anne adayı mevcut.
Umarım bu süreçte kararsız olan arkadaşlarım benim yaşadıklarımı ve pişmanlığımı örnek alır..
Rabbim tüm şifa bekleyenlere ve içinde bize de şifa versin inşallah..
Cok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin..Merhaba arkadaşlar,
Size bu mesajı hastaneden oksijene bağlı olarak yazdığımı özellikle belirtmek istiyorum..
Aşı konusunda bende çoğunluk gibi kararsız kalıp yaptırmamıştım, kendime çok çok dikkat etmeme, bağışıklık için yiyip içtiklerime dikkat etmeme rağmen maalesef mutasyonlu virüse yakalandım.. İlk 4 gün evde atlatmaya çalıştım fakat hastalık ciğerlerime indi ve son 5 gündür hastanede hatta sürekli oksijene bağlı olarak tedavim sürüyor, hala nefesim düzene girmedi. Tek tesellim bebeğim iyi..
Başıma gelen olaydan sonra benim şahsi fikrim, aşı ile ilgili kanıtlanmış bebeğe veya anneye zarar verdiğine dair bir veri yok ama maalesef özellikle hamilelik döneminde kendi ülkemizde bile entübe edilmiş ve erken doğum yapmış çok anne adayı mevcut.
Umarım bu süreçte kararsız olan arkadaşlarım benim yaşadıklarımı ve pişmanlığımı örnek alır..
Rabbim tüm şifa bekleyenlere ve içinde bize de şifa versin inşallah..
Canim benim kizlar babasi ayni bana sadece dudak kisimlari benziyor bakalim oğlum kime benziyecek genelde erkek bebek anneye kiz bebek babaya der ama bilemedimAyyy inşallah ikinci sana benzer insan garip hissediyormuş seni çok iyi anlıyorumbakalım diğer kızların bebişleri de bizim kaderimizi mi yaşayacak heycanla bekliyorum
Sanki babaları taşıyor 9 ayCanim benim kizlar babasi ayni bana sadece dudak kisimlari benziyor bakalim oğlum kime benziyecek genelde erkek bebek anneye kiz bebek babaya der ama bilemedim
Aynen cnm cok.sansliyim ablalari yönününden çok şükürAy inş canım abileride çok meraklı çok mutlular kız kardeşleri olacağı İçin şimdiden hayaller kuruyorlar benim bide diğerleri arka arkaya olmuştu hep bi koşturma yetişme telaşı hatırlamıyorum bebekliklerini sanki yeterince sevememişim gibi bunu Allah izin verirse doya doya sevmeyi planlıyorum kucağıma da alıştıracağım. Senin de eminim çok güzel olur iki kızdan sonra bi erkek ablaları var çok şanslısın.
Aynen cnm ya 9 ay tasiyoruz huyu suyu bile babasina benziyorSanki babaları taşıyor 9 ayinşallah sana benzer oğluşun evet kızlar babaya benziyor çevremde hep şahit olmuştum. E babasına benziyorsa ağlayınca babasına vericem o baksın
Aynen hatta uzmanlar özellikle bebeğinizi kucağa alıştırın fırsat buldukça özellikle anne kucağına almalı diyor, eskidenmiş o aman kucağa alıştırmayın hikayeleriAynen cnm cok.sansliyim ablalari yönününden çok şükür
benim kizlarin arasi 6 yas oyuzden bir zorluk yasamadim cnm
Senin zor olmuştur cnm arka arkaya bebek büyütmek kosturmadan insan sevmeye firsat bulamiyor doya doya sev cnm prensesin inşllah
Zaten bizim toplumda aman yanina yatirma kokuna alışır aman kucağa alma alışır varsin alissin zaten buyuyunce kucağa gelmiyecekler ya ben dogum yaptim eve geldik kizimi emziriyordum birden kaynanam geldi kucagimdan çekti aldi neymis kokuna alisir birakinca aglarmis ne kadar cahil insan var ya o yüzden doğumda kimseyi istemiyorum kimseyi dinlememek en güzeli
Göbek deliğine 20 haftada çıkıyormuş bugün doktor bana göbek deliğinin 2 parmak altından başlıyor bebegin oldugu yer dedi canımArkadaşlar şuan 16+6 olduk bebiş biraz daha geriden geliyor sanırım geç döllenme demişti doktor.
Bu dönemlerde bebek hala aşağıda mi oluyor?
Hareket ettiği zaman en fazla nereye kadar çıkabiliyor?
Göbek deliği daha erken değil mi
Ohh oh maşallah iyiyimiş senin kızların aradı şimdi de büyümüşlerdir valla onlar bile yardımcı olur sana doğumda kimseye ihtiyacın olmaz inş. Kesinlikle canım haklısın o an bence bebeğinde annesinde tek ihtiyacı hep Yanyana olmak anneye bağlanmak güven duymak İçin çok gerekli bence bakmaya gelenler anneye ev işi ve yemek konusunda destek olmaya gelmeli anne hesap vermeden hiçbir şey düşünmeden bebeği ile ilgilenmeli ilk bebeği olacaklar buna dikkat edin sizin anneliğinize burun sokacak kişileri çağırmayın .Aynen cnm cok.sansliyim ablalari yönününden çok şükür
benim kizlarin arasi 6 yas oyuzden bir zorluk yasamadim cnm
Senin zor olmuştur cnm arka arkaya bebek büyütmek kosturmadan insan sevmeye firsat bulamiyor doya doya sev cnm prensesin inşllah
Zaten bizim toplumda aman yanina yatirma kokuna alışır aman kucağa alma alışır varsin alissin zaten buyuyunce kucağa gelmiyecekler ya ben dogum yaptim eve geldik kizimi emziriyordum birden kaynanam geldi kucagimdan çekti aldi neymis kokuna alisir birakinca aglarmis ne kadar cahil insan var ya o yüzden doğumda kimseyi istemiyorum kimseyi dinlememek en güzeli
Aaa ne doktorlar var ya delimidir nedir sanki babasının hayrına yapıyor yada cebinden ödüyor iyi yapmışsın öyle demekle valla insan her zaman hakkını savunmaliAma gerçekten çok kaprisli oluyor bazı doktorlar benim ozeldeki doktorum kan uyuşmazlığı ignesi pahali bi iğne olduğu ve artı hastanede yatış yapmadan yapılmadığı için çok masraf olur devlette yaptır diye sevk etti niye şimdi geldin devlete dedi bana devletteki kadın bende böyle bi hakkım var kullanmak istiyorum devletime vergimi ödüyorum ben dedim kesti o anda ama fırsat versem beni ezecekti o anda
Canım benim cinsiyet belli oldu erkek ve doğum tarihi 5 şubat
Üye Adı BTDT Y HBK C KÇ @Poouh 1 Şubat 2022 27 63 kg E 2 @SiyahPapatyaa 3 Şubat 2022 27 63 kg E 1 @monaroza90 3 Şubat 2022 38 56 kg ? 4 @SimgeD 4 Şubat 2022 28 52 kg K 1 @Cihanci 4 Şubat 2022 32 61 kg ? 1 @KIRMIZILIKUCUKKIZ 4 Şubat 2022 32 49 kg ? 2 @Okyanus esintisi 5 Şubat 2022 24 52 kg ? 1 @Hicranii 5 Şubat 2022 24 90 kg E 1 @iremrah 5 Şubat 2022 33 64 kg E 2 @keyemaffas 6 Şubat 2022 33 75 kg ? 2 B Birmuhendisinruyasi 7 Şubat 2022 31 73 kg K 1 @ba_bu 7 Şubat 2022 33 69 kg ? 1 @gfdes 8 Şubat 2022 25 50 kg E 1 D Dido 8 Şubat 2022 24 55 kg ? 1 T Toprakliyagmur 8 Şubat 2022 29 110 kg E 2 @startown 8 Şubat 2022 27 98 kg ? 1 @070720 9 Şubat 2022 24 50 kg E 1 @adzeynep 9 Şubat 2022 30 44 kg K 2 @huzurunmeraklisi 9 Şubat 2022 35 95 kg E 2 @PinkMermaid 10 Şubat 2022 33 65 kg E 2 M Muujiii 10 Şubat 2022 38 70 kg ? 1 E eymenayaz 10 Şubat 2022 34 56 kg K 3 @Gulbahcesiiii 10 Şubat 2022 32 68 kg ? 2 @pembelishayat 10 Şubat 2022 24 82 kg E 1 @Dzgslu 10 Şubat 2022 30 67 kg K 1 @annemm 11 Şubat 2022 34 79 kg ? 3 M Maviayyy 13 Şubat 2022 31 65 kg E 3 @livelong 13 Şubat 2022 34 63 kg E 2 @Sarem21 13 Şubat 2022 27 60 kg ? 1 @kahvesizasla 13 Şubat 2022 24 61 kg E 2 @cagilbilgin 14 Şubat 2022 26 67 kg K 1 @aymeh 14 Şubat 2022 33 67 kg ? 3 @ulhikay 14 Şubat 2022 37 98 kg ? 1 @eluard 14 Şubat 2022 32 70 kg ? 1 @Meysugu 14 Şubat 2022 28 64 kg ? 3 @Rosang 14 Şubat 2022 29 41 kg E 1 A adaj 15 Şubat 2022 35 44 kg K 3 Yi serumu 15 Şubat 2022 20 58 kg ? 1 burcusami 16 Şubat 2022 32 63 kg E 1 @cancer68 16 Şubat 2022 35 67 kg ? 3 @pensamiento 17 Şubat 2022 34 82 kg ? 2 @Evils 17 Şubat 2022 34 68 kg ? 1 @isabel 17 Şubat 2022 45 58 kg E 1 Oyku_2022 18 Şubat 2022 37 88 kkg K 2 @exclusive 18 Şubat 2022 30 60 kg E 2 @Beyazkup 18 Şubat 2022 34 59 kg ? 1 @MoonfacedMom 19 Şubat 2022 28 68 kg ? 2 @Leylacaa 19 Şubat 2022 32 59 kg E 2 @Eliftde 19 Şubat 2022 35 55 kg ? 2 @35ebrus35 20 Şubat 2022 32 51 kg ? 2 @Marjib 22 Şubat 2022 33 60 kg E 2 @mayaaaa 22 Şubat 2022 32 55 kg ? 3 @Suffa066 22 Şubat 2022 30 48 kg ? 1 @ipekbocegi16 22 Şubat 2022 27 57 kg ? 1 Z zeyneptugba 22 Şubat 2022 33 68 kg E 2 @yldztlbe 22 Şubat 2022 26 62 kg ? 1 @Karasbaby 23 Şubat 2022 33 47 kg K 1 @Aysendless 24 Şubat 2022 37 52 kg ? 1 @Esco 25 Şubat 2022 31 63 kg ? 1 @arinduru 25 Şubat 2022 32 52 kg K 2 @Sarikuzum 26 Şubat 2022 32 67 kg ? 2 @g_mutlu 27 Şubat 2022 32 66 kg ? 2
BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi
Y : anne yaşı
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz
C : bebeğinizin cinsiyeti
KÇ : kaçıncı çocuğunuz
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2022
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
yaşadığınız bu kötü tecrübeyi burda tüm hamilelere aktararak biraz aynısını yapmış gibi oldunuz :) hani hamilelere söylenmez deyip hamile grubuna yazıyorsunuz. bende olmayacaktım fakat doktorun önerisiyle oldum. sanırım bu konu burada sorulmaz herkesin bünyesi başkadır. siz doktorunuza danışın.Güzel arkadaşlarım merhaba hepinize uzun zamandır çocukların kursları şimdide okul derken yazamadım , inşallah hepiniz iyisinizdirCanlarım benim moralim bugün çok bozuldu , düşüncesiz bi arkadaş bana bugün haber linki atmış ( hamile bi kadına atılabilecek en son haberdir kesinlikle ) haberde Diyarbakır’da son iki ay içinde aşısız 9 hamile vefat etmiş , doktorlar kesinlikle aşı öneriyormuş aşısız hamilelerde ölümcül olma riski 3 kar daha fazlaymış bişeyler ... tamam doğru olabilir ama okadar üzüldüm inanın bir saattir de moral bozukluğundan ağlıyorum ve benim iki çocuğum okula gidiyor sınıfları 30 ar kişilik biri 6. Sınıf biri 8. Sınıf . Nasıl göndermeyeyim ayrıca. Ben aşısızım , sizler aşılandınız mi ? Doktorlarınız ne diyor ne yapacağız neler düşünüyorsunuz canlarım . Ben normalde çok pozitif olan tedbirli ve dikkatlide yalayan biriyimdr olumsuz haberler okumam korku pompalayan biri asla değilim ama dediğim gibi tedbirsiz başıboş da olmadım asla . Sizlerin değerli fikirlerini bekliyorum . Her gece hiç birinizi tanımasamda hepinize ve tüm hamilelere dua edip uykuya dalıyorum . Allah hepimizi Sağlıkla sıhhatle zamanında hayırlısyal tim aile ve sevdiklerimizle bebişlerimize kavuştursun Allahım tüm hastalarımıza da şifalar versin bizleri de korusun
Cnm alabilirsin bende cok seviyorum arabali yataklari ama gorumcem almisti ogluna memmub değildi seen alirken genişligine falan dikkat etKizlae yatak konuşulmuş benim oglan şimdi buyeyen karyola da yatiyor onu yeniden beşik sekline çevirsem ogluma da arabali yatak mi alsam diyorum abi olduğu icin sevinsin araba yatak kullanan varmi aranizda
Bence en iyisi oglunuza sormak, onu magazaya goturup secim yaptirmak ve ya secenekleri gostermek. Boylelikle hem begendigi, kullanacagi sey alinmis olur hem de kendisine verilen degeri daha cok anlar.Kizlae yatak konuşulmuş benim oglan şimdi buyeyen karyola da yatiyor onu yeniden beşik sekline çevirsem ogluma da arabali yatak mi alsam diyorum abi olduğu icin sevinsin araba yatak kullanan varmi aranizda
Canım benim arkadaşımda vardı çok şikayetçiydi.Kizlae yatak konuşulmuş benim oglan şimdi buyeyen karyola da yatiyor onu yeniden beşik sekline çevirsem ogluma da arabali yatak mi alsam diyorum abi olduğu icin sevinsin araba yatak kullanan varmi aranizda
benim kız babasının hatta babannesinin kopyasıııııı. umudum herifimden inşallah o bana benzer :)Ayyy inşallah ikinci sana benzer insan garip hissediyormuş seni çok iyi anlıyorumbakalım diğer kızların bebişleri de bizim kaderimizi mi yaşayacak heycanla bekliyorum
Canim suan pozitif duruyor ama gidip beta baktır iki gune bir ayni saatte ayni yerde düzenli artış olursa düşüş olmazsa hayırlı olsun hamilesinTransferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir
Bahahha seninki yine iyimis benim kiz dedesine benziyor :)) yilda bir hafta 10 gun gorustukleri halde bazen ayni dedesi gibi oturuyor ya da hareket ediyor, cok guluyoruzbenim kız babasının hatta babannesinin kopyasıııııı. umudum herifimden inşallah o bana benzer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?