- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Bir kaç gün daha bekleyeyimCanim suan pozitif duruyor ama gidip beta baktır iki gune bir ayni saatte ayni yerde düzenli artış olursa düşüş olmazsa hayırlı olsun hamilesin
Anladimmm çok teşekkür ederim canımGöbek deliğine 20 haftada çıkıyormuş bugün doktor bana göbek deliğinin 2 parmak altından başlıyor bebegin oldugu yer dedi canım
benim kız babasının hatta babannesinin kopyasıııııı. umudum herifimden inşallah o bana benzer :)
[/QUOTE
Oğlumda babasınin kopyasi benimle hiç alakası yokama kızimdan umutluyum
Kızlar canım lahana sarması istiyor rüyamda yedim düşünün nerden bulacağım lahana daha 2 ay var çıkmasına
Benide aradilar bugun 18+3um izlem ve aşı hatirlatmasi için. Ben sehir dışında oldugumu söyledim biontech olucam bu hafta arasinda ne kadar sure olmali dedim ebe bana 10 gün dedi. Ben olucam tetenoz aşısını da açıkçası ne zaman nr olcagi belli olmaz herkes yaptırıyor bu aşıyı yani yaptırmadım diyen ben duymadım.2 ekime kadar vaktim olduğunu söylediSize bir şey sormak istiyorum, daha önce konuşuldu mu göremedim ama tecrübeli anneler ve anne adaylari tetanoz aşısı oldunuz mu, hangi hafta oldunuz , bebeğe herhangi bir zararı var mi, sağlık ocağı 20.haftada aşınız var diye aradı, doktora sorduğumda donanımlı hastanede doğum yapıldığında gerekmez dedi, kafam karıştıbebeğe bir zararı yoksa sadece doğum anı icin düşünmemek gerek sanki, yani ne biliyim elimize küflü bir şey de batabilir
3 gün varmış aramızda bizde 18+6 yizBenide aradilar bugun 18+3um izlem ve aşı hatirlatmasi için. Ben sehir dışında oldugumu söyledim biontech olucam bu hafta arasinda ne kadar sure olmali dedim ebe bana 10 gün dedi. Ben olucam tetenoz aşısını da açıkçası ne zaman nr olcagi belli olmaz herkes yaptırıyor bu aşıyı yani yaptırmadım diyen ben duymadım.2 ekime kadar vaktim olduğunu söyledi
Doğru demiş canım tam da o noktadan oğlum tekme attı , gözlerimle de gördüm göbeğimi inceliyordum tam o sıradaGöbek deliğine 20 haftada çıkıyormuş bugün doktor bana göbek deliğinin 2 parmak altından başlıyor bebegin oldugu yer dedi canım
Rica ederim canım3 gün varmış aramızda bizde 18+6 yizevet bende olmayı düşünüyorum aslında, teşekkür ederim
Süper canımGünaydın canlarım nasılsınız kızımın tekmeleriyle güne merhaba demek tarifi imkansız bir mutluluk resmenbu arada kızlar ben sabah uyaninca müthiş derecede bacaklarım yorgun oluyor agriyorlar resmen şöyle bir gerinesim geliyor ama yapamıyorum ve doğuma daha aylar var Allah yardımcımiz olsun
ben hala yüzüstü yatıyorum çok büyük değil göbeğim ama yine de var. elimde değil asla uyuyamıyorum. düzeltiyorum kendimi sonra bi uyanıyorum yine karnımın üstündeyim.Süper canımbenim oğlum da tekmeliyor artık, son günlerde sıklaştı hatta şu anda da bir tekme yedim o gerinme olayı bende de oluyor, bazen sabah unutup gerindiğim oluyor sonra aklıma geliyor ben hamileyim napıyorum diye, çünkü gerindiğimde ağrı saplanıyor zınk diye..yüzüstü yatmayı da özledim Neyse doğuma şurda ne kaldı yarıladık zaten di mi
Doğru demiş canım tam da o noktadan oğlum tekme attı , gözlerimle de gördüm göbeğimi inceliyordum tam o sıradaerkekler cidden daha erken tekmeliyormuş onu anladım…şaşkın, mutlu ve heyecanlıyım
Yaaa masallah canım tekmeleri bol ve daimi olsun inşallahSüper canımbenim oğlum da tekmeliyor artık, son günlerde sıklaştı hatta şu anda da bir tekme yedim o gerinme olayı bende de oluyor, bazen sabah unutup gerindiğim oluyor sonra aklıma geliyor ben hamileyim napıyorum diye, çünkü gerindiğimde ağrı saplanıyor zınk diye..yüzüstü yatmayı da özledim Neyse doğuma şurda ne kaldı yarıladık zaten di mi
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldinMerhaba herkese , konu başlığını geç gördüm ve bu başlık için az önce üye oldumyeni üye olduğum için ne nasıl yapılıyor biraz vaktimi alabilir.. Benimde ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım, son kontrolümde yüzde 90 kız ama kesin değil dedi doktorumuz..herkese hayırlı olsun, bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli olarak sağlıklı kolay doğumlarla kucağımıza alalım inşallah, Allah isteyen herkese de aratmadan kolayca versin inşallah.. Listeye nasıl ekleniyor bilmiyorum ama bende belirteyim
BTDT: 3 Şubat
Y:31
HBK:54
C: kız
KÇ:1
Ben ilk hamileliğimde tüm aşılarımı oldum, dediğiniz gibi sadece Doğum anı için değil öncesinde veya sonrasında da herşey olabilir, Doğumdan sonrada belirli aralıklarla aşılar devam ediyor. Olmanızda fayda var diye düşünüyorumSize bir şey sormak istiyorum, daha önce konuşuldu mu göremedim ama tecrübeli anneler ve anne adaylari tetanoz aşısı oldunuz mu, hangi hafta oldunuz , bebeğe herhangi bir zararı var mi, sağlık ocağı 20.haftada aşınız var diye aradı, doktora sorduğumda donanımlı hastanede doğum yapıldığında gerekmez dedi, kafam karıştıbebeğe bir zararı yoksa sadece doğum anı icin düşünmemek gerek sanki, yani ne biliyim elimize küflü bir şey de batabilir
Benim psikolojikmidir nedir her hamileligimde hamileligi öğrenir öğrenmez yan yatmaya başlarım asla yüz üstü yatmam sanki bebisime birşey olacak korkusu sarıyor hemen bence artık seninde yatisini duzeltmen lazım artık daha dikkatli ol canım bacak arana karninin yanına yastık koy gerekirse dönme daha yüz üstüben hala yüzüstü yatıyorum çok büyük değil göbeğim ama yine de var. elimde değil asla uyuyamıyorum. düzeltiyorum kendimi sonra bi uyanıyorum yine karnımın üstündeyim.
Teşekkür ederimmHayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?