2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba herkese , konu başlığını geç gördüm ve bu başlık için az önce üye oldum yeni üye olduğum için ne nasıl yapılıyor biraz vaktimi alabilir.. Benimde ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım, son kontrolümde yüzde 90 kız ama kesin değil dedi doktorumuz..herkese hayırlı olsun, bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli olarak sağlıklı kolay doğumlarla kucağımıza alalım inşallah, Allah isteyen herkese de aratmadan kolayca versin inşallah.. Listeye nasıl ekleniyor bilmiyorum ama bende belirteyim
BTDT: 3 Şubat
Y:31
HBK:54
C: kız
KÇ:1

Size bir şey sormak istiyorum, daha önce konuşuldu mu göremedim ama tecrübeli anneler ve anne adaylari tetanoz aşısı oldunuz mu, hangi hafta oldunuz , bebeğe herhangi bir zararı var mi, sağlık ocağı 20.haftada aşınız var diye aradı, doktora sorduğumda donanımlı hastanede doğum yapıldığında gerekmez dedi, kafam karıştı bebeğe bir zararı yoksa sadece doğum anı icin düşünmemek gerek sanki, yani ne biliyim elimize küflü bir şey de batabilir

Kızlar canım lahana sarması istiyor rüyamda yedim düşünün nerden bulacağım lahana daha 2 ay var çıkmasına

bende dolma biberi çok istemiştim, migros sanal markette bulup aldım
trendyola ve yemek sepeti ev yemeklerinden bakabilirsin

Benide aradilar bugun 18+3um izlem ve aşı hatirlatmasi için. Ben sehir dışında oldugumu söyledim biontech olucam bu hafta arasinda ne kadar sure olmali dedim ebe bana 10 gün dedi. Ben olucam tetenoz aşısını da açıkçası ne zaman nr olcagi belli olmaz herkes yaptırıyor bu aşıyı yani yaptırmadım diyen ben duymadım.2 ekime kadar vaktim olduğunu söyledi

3 gün varmış aramızda bizde 18+6 yiz evet bende olmayı düşünüyorum aslında, teşekkür ederim

Göbek deliğine 20 haftada çıkıyormuş bugün doktor bana göbek deliğinin 2 parmak altından başlıyor bebegin oldugu yer dedi canım
Doğru demiş canım tam da o noktadan oğlum tekme attı , gözlerimle de gördüm göbeğimi inceliyordum tam o sırada erkekler cidden daha erken tekmeliyormuş onu anladım…şaşkın, mutlu ve heyecanlıyım

Son düzenleme:
Günaydın canlarım nasılsınız kızımın tekmeleriyle güne merhaba demek tarifi imkansız bir mutluluk resmen bu arada kızlar ben sabah uyaninca müthiş derecede bacaklarım yorgun oluyor agriyorlar resmen şöyle bir gerinesim geliyor ama yapamıyorum ve doğuma daha aylar var Allah yardımcımiz olsun

Süper canım benim oğlum da tekmeliyor artık, son günlerde sıklaştı hatta şu anda da bir tekme yedim o gerinme olayı bende de oluyor, bazen sabah unutup gerindiğim oluyor sonra aklıma geliyor ben hamileyim napıyorum diye, çünkü gerindiğimde ağrı saplanıyor zınk diye..yüzüstü yatmayı da özledim Neyse doğuma şurda ne kaldı yarıladık zaten di mi

ben hala yüzüstü yatıyorum çok büyük değil göbeğim ama yine de var. elimde değil asla uyuyamıyorum. düzeltiyorum kendimi sonra bi uyanıyorum yine karnımın üstündeyim.

Ayy gözün aydınnn insan nasıl heyecanlanıyor yaa bundan sonra görürsün artık

Yaaa masallah canım tekmeleri bol ve daimi olsun inşallahBende çok özledim yan yatmaktan yanlarim ağrıyor resmen gerinmemeye çalış canım ilerleyen dönemlerde damar damar üstüne biniyor gerinince müthiş bir ağrı saplanıyor bacaklara, amannnn bebisler iyi olsunda katlaniriz biz aynen öyle ne kaldıki doğumaçok şükür Rabbime

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin

Ben ilk hamileliğimde tüm aşılarımı oldum, dediğiniz gibi sadece Doğum anı için değil öncesinde veya sonrasında da herşey olabilir, Doğumdan sonrada belirli aralıklarla aşılar devam ediyor. Olmanızda fayda var diye düşünüyorum

ben hala yüzüstü yatıyorum çok büyük değil göbeğim ama yine de var. elimde değil asla uyuyamıyorum. düzeltiyorum kendimi sonra bi uyanıyorum yine karnımın üstündeyim.
Benim psikolojikmidir nedir her hamileligimde hamileligi öğrenir öğrenmez yan yatmaya başlarım asla yüz üstü yatmam sanki bebisime birşey olacak korkusu sarıyor hemen bence artık seninde yatisini duzeltmen lazım artık daha dikkatli ol canım bacak arana karninin yanına yastık koy gerekirse dönme daha yüz üstü

Kızlar 20 dk once biontech 2.dozumu oldum ilkinide 16 agustosta olmuştum. 6 eylul ile 27 eylul arasi olabiliyordum normalde 6sinda olcaktim hemen ama ablamlar yok esim egitimde tek olduğum için cuma eşimi aldiktan sonra olurum diyordum ama açıkçası ben dayanamadim gittim oldum esim askerde ablamlar gezmede riskli oluyorum baya bi ne zaman ne olacagi belli olmaz diye cumayi beklemedim.ins bir sıkıntı yaşamam yine etkilerini yazarim ins merak eden arkadaşlara.bu arada bebegin kalbini dinleme olayını da saglik ocağında sordum bana 20.haftadan itibaren duyuluyor istiosan dinleyelim ama 18 hafta da duyadabiliriz duyamayadabiliriz dediler bende stres olmamak adına dinletmedim. Aşımı oldum eve geldim. Simdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…