2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Daha az önce sordum tetanoz aşısını olacak mıyım diye kendi doktoruma, gerek yok olma dedi. Ki bu 2.hamileliğim canım , kızımda da olmamıştım , doktorum bunda da gerek olmadığını söyledi.. Doğum yapacağım hastane Memorial hast olacak büyük ihtimal, belki donanımlı bir hastane diye gerek görmedi yine. Zorunlu bir aşı değil zaten , küflü şeylerden de uzak durursun, bence olma ama içine sinmeyecekse de ol

Bol antikor ve şifa olsun canım ben de 1-2 haftaya olurum 2.dozumu… yan etkileri en hafif şekilde atlatırsın inşallah yine

Aynen, 20.haftamızı doldurunca gideceğim inşallah

ben hala yüzüstü yatıyorum çok büyük değil göbeğim ama yine de var. elimde değil asla uyuyamıyorum. düzeltiyorum kendimi sonra bi uyanıyorum yine karnımın üstündeyim.
Ben normalde de zaten genelde sırtüstü yatarım , kollarım da yukarıda olur. Ama şimdi yüzüstü yatmamam gerek ya daha cazip geliyor yasak olunca genelde de sol tarafıma yatıyorum, bebeğe kan ve besin akışı en iyi bu pozisyondaymış Bacak aramda da hep yastık var neredeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri , hem belime iyi geliyor yastık hem de hafif karnımın altına da koyuyorum yastığı, karnıma da iyi geliyor, ağırlığı dengeliyor, tavsiye ederim bu yöntemi

Ankarada mısınız, doktorunuz kim? Benim gerek yok diyen doktorum da memorialde ilk 3 ay ona gittim ama bazı sebeplerden başka doktor arıyorum şuan

Ankarada mısınız, doktorunuz kim? Benim gerek yok diyen doktorum da memorialde ilk 3 ay ona gittim ama bazı sebeplerden başka doktor arıyorum şuan
Evet, Ankara’dayım. Doktorum Doç.Dr.Cemil Kaya. YDA Center’da yeri, çok başarılı ve iyi bir doktordur tavsiye ederim. Bana yaptırma gerek yok dedi whatsapptan yazıştık ( hemen de cevap atar, çok ilgilidir ) Kızımı Tobb hast. doğurmuştum, orası da iyi bir hastanedir, Cemil hoca önceden orada çalışıyordu, şimdi kendi muayenehanesinde, doğumda istediğin hastaneye geliyor ama Memorial’daki doktorunuz kimdi ?

Oğlan annesi olan arkadaşlarım bir sorum olacak, sünnetini ne zaman yaptırdınız ? Ben doğduktan 1-2 ay sonra yaptırayım diyorum ilerde travma yaşasın istemiyorum çünkü, ne düşünüyorsunuz ? 7-8 yaşlarında da eş dost evde mevlüd yaparım diyorum, o günü eğlenceli bir gün olarak hatırlar hem Şehzade kıyafetleri alırım falan, artık öyle ya

Geçmiş olsun canım ben de olacağım 2. Dozumu haftaya, biraz çekiniyorum açıkçası, umarım yan etkisiz geçer bu süreç senin için de

Geçmiş olsun canım ben de olacağım 2. Dozumu haftaya, biraz çekiniyorum açıkçası, umarım yan etkisiz geçer bu süreç senin için de
Sağol canim hepimizin sıkıntısız geçsin bol antikorlu olsun insilkinde yarim saat icinde omzuma bir ağırlık çökmüştü bunda suan bisey yok. Ilkinde vurulurken hicbirsey hissetmemistim bunda cok minnak hissettim bakalim ins hicbirsey olmadan gecer

Tetanoz aşısında difteri aşısı da var diye biliyorum. Bir de özel bir tetanoz aşısı varmış, sağlık ocağı onu doktor yazarsa vuruyormuş ve içinde boğmaca aşısı da varmış. Bebeği de koruyormuş. Bir sonraki gidişte doktorla bu konuyu konuşacağım.

yaa söylemesi ayıptır,
bu sabah büyük abdestim siyaha dönmüş
netten baktım D vitamininden diyor
doktor bana D vitamini yazmıştı, 3 gündür kullanıyorum
sizide D vitamini böyle tepki verdi mi

Canim kardeşim yeğenimi 3 aylikken yaptırdı hic birşey anlamadi hemen iyileşti sünnet yeri
Bende senin gibi düşünüyorum ama esim birşey demedi bu konuda zaten sunnet düğünlerini gereksiz buluyoruz eşimle insllah saglikla dogsunlar ozaman çocuk doktorunun bir önersi olur diyorum

Kesinlikle erken yaptır canım iyi yaparsın ben ikisinide 7 8 aylıkken yaptirmistim çok küçük olduklari için öncesinde kıyamadım bana o aylar cazip gelmişti ama doğar doğmaz yaptıran bile var iyiki erken yaptirmisim ikisinide hem sünnet derdi kalkıyor ortadan hemde çocuklar açısından iyi oluyor anlayinca yıpranır korkarlar diye düşünüyorum

yaa söylemesi ayıptır,
Cnm kan ilaci kullaniyormusun genelde o yapiyor

Bana doktorum 6.ayinda yaptır dedi ama sanirim 5. Ayda korona aşısı yaptırmak istiyor ondan

yaa söylemesi ayıptır,
Kan hapida yapar eğer kullanıyorsan d vitaminide yapıyorsa ikisi birlikte iyice koyulastirmistir

ilk oğlumda 1 yaşında yaptıracaktım, eşim yüzünde yaptırmadım pişmanım
sonra doktorumuz 6 yaşına gelmeden yaptırmamıza izin vermedi,
bu oğlum doğduğunda ilk oğlum da 6 yaşında olacak ikisini bir arada hemen yaptırmayı düşüyorum.

Hic dikkat etmedim canım
bende bilemedim.

Cnm kan ilaci kullaniyormusun genelde o yapiyor
Kan hapida yapar eğer kullanıyorsan d vitaminide yapıyorsa ikisi birlikte iyice koyulastirmistir

hayır kan ilacı kullanmıyorum sadece D vitamini kullanıyorum.
onu da 3 gün oldu başlayalı

yaa söylemesi ayıptır,
Genelde demir ilacı öyle yapar canım ama d vitamini bilemedim yapar mı, doktoruna sor istersen bu da nasıl sorulur bilemedim netten bak bir bakalım ne yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…