- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.315
- 158
Daha az önce sordum tetanoz aşısını olacak mıyım diye kendi doktoruma, gerek yok olma dedi. Ki bu 2.hamileliğim canım , kızımda da olmamıştım , doktorum bunda da gerek olmadığını söyledi.. Doğum yapacağım hastane Memorial hast olacak büyük ihtimal, belki donanımlı bir hastane diye gerek görmedi yine. Zorunlu bir aşı değil zaten , küflü şeylerden de uzak durursun, bence olma ama içine sinmeyecekse de olSize bir şey sormak istiyorum, daha önce konuşuldu mu göremedim ama tecrübeli anneler ve anne adaylari tetanoz aşısı oldunuz mu, hangi hafta oldunuz , bebeğe herhangi bir zararı var mi, sağlık ocağı 20.haftada aşınız var diye aradı, doktora sorduğumda donanımlı hastanede doğum yapıldığında gerekmez dedi, kafam karıştıbebeğe bir zararı yoksa sadece doğum anı icin düşünmemek gerek sanki, yani ne biliyim elimize küflü bir şey de batabilir
Bol antikor ve şifa olsun canımKızlar 20 dk once biontech 2.dozumu oldum ilkinide 16 agustosta olmuştum. 6 eylul ile 27 eylul arasi olabiliyordum normalde 6sinda olcaktim hemen ama ablamlar yok esim egitimde tek olduğum için cuma eşimi aldiktan sonra olurum diyordum ama açıkçası ben dayanamadim gittim oldum esim askerde ablamlar gezmede riskli oluyorum baya bi ne zaman ne olacagi belli olmaz diye cumayi beklemedim.ins bir sıkıntı yaşamam yine etkilerini yazarim ins merak eden arkadaşlara.bu arada bebegin kalbini dinleme olayını da saglik ocağında sordum bana 20.haftadan itibaren duyuluyor istiosan dinleyelim ama 18 hafta da duyadabiliriz duyamayadabiliriz dediler bende stres olmamak adına dinletmedim. Aşımı oldum eve geldim. Simdilik bu kadar
Aynen, 20.haftamızı doldurunca gideceğim inşallahBen ilk hamileliğimde tüm aşılarımı oldum, dediğiniz gibi sadece Doğum anı için değil öncesinde veya sonrasında da herşey olabilir, Doğumdan sonrada belirli aralıklarla aşılar devam ediyor. Olmanızda fayda var diye düşünüyorum
Amin canim inşBol antikor ve şifa olsun canımben de 1-2 haftaya olurum 2.dozumu… yan etkileri en hafif şekilde atlatırsın inşallah yine
Ben normalde de zaten genelde sırtüstü yatarım , kollarım da yukarıda olur. Ama şimdi yüzüstü yatmamam gerek ya daha cazip geliyor yasak oluncaben hala yüzüstü yatıyorum çok büyük değil göbeğim ama yine de var. elimde değil asla uyuyamıyorum. düzeltiyorum kendimi sonra bi uyanıyorum yine karnımın üstündeyim.
Ankarada mısınız, doktorunuz kim? Benim gerek yok diyen doktorum da memorialde ilk 3 ay ona gittim ama bazı sebeplerden başka doktor arıyorum şuanDaha az önce sordum tetanoz aşısını olacak mıyım diye kendi doktoruma, gerek yok olma dedi. Ki bu 2.hamileliğim canım , kızımda da olmamıştım , doktorum bunda da gerek olmadığını söyledi.. Doğum yapacağım hastane Memorial hast olacak büyük ihtimal, belki donanımlı bir hastane diye gerek görmedi yine. Zorunlu bir aşı değil zaten , küflü şeylerden de uzak durursun, bence olma ama içine sinmeyecekse de ol
Evet, Ankara’dayım. Doktorum Doç.Dr.Cemil Kaya. YDA Center’da yeri, çok başarılı ve iyi bir doktordur tavsiye ederim. Bana yaptırma gerek yok dedi whatsapptan yazıştık ( hemen de cevap atar, çok ilgilidirAnkarada mısınız, doktorunuz kim? Benim gerek yok diyen doktorum da memorialde ilk 3 ay ona gittim ama bazı sebeplerden başka doktor arıyorum şuan
Geçmiş olsun canımKızlar 20 dk once biontech 2.dozumu oldum ilkinide 16 agustosta olmuştum. 6 eylul ile 27 eylul arasi olabiliyordum normalde 6sinda olcaktim hemen ama ablamlar yok esim egitimde tek olduğum için cuma eşimi aldiktan sonra olurum diyordum ama açıkçası ben dayanamadim gittim oldum esim askerde ablamlar gezmede riskli oluyorum baya bi ne zaman ne olacagi belli olmaz diye cumayi beklemedim.ins bir sıkıntı yaşamam yine etkilerini yazarim ins merak eden arkadaşlara.bu arada bebegin kalbini dinleme olayını da saglik ocağında sordum bana 20.haftadan itibaren duyuluyor istiosan dinleyelim ama 18 hafta da duyadabiliriz duyamayadabiliriz dediler bende stres olmamak adına dinletmedim. Aşımı oldum eve geldim. Simdilik bu kadar
Sağol canim hepimizin sıkıntısız geçsin bol antikorlu olsun insGeçmiş olsun canımben de olacağım 2. Dozumu haftaya, biraz çekiniyorum açıkçası, umarım yan etkisiz geçer bu süreç senin için de
Hic dikkat etmedim canımyaa söylemesi ayıptır,
bu sabah büyük abdestim siyaha dönmüş
netten baktım D vitamininden diyor
doktor bana D vitamini yazmıştı, 3 gündür kullanıyorum
sizide D vitamini böyle tepki verdi mi
Canim kardeşim yeğenimi 3 aylikken yaptırdı hic birşey anlamadi hemen iyileşti sünnet yeriOğlan annesi olan arkadaşlarım bir sorum olacak, sünnetini ne zaman yaptırdınız ? Ben doğduktan 1-2 ay sonra yaptırayım diyorum ilerde travma yaşasın istemiyorum çünkü, ne düşünüyorsunuz ? 7-8 yaşlarında da eş dost evde mevlüd yaparım diyorum, o günü eğlenceli bir gün olarak hatırlar hemŞehzade kıyafetleri alırım falan, artık öyle ya
Kesinlikle erken yaptır canım iyi yaparsın ben ikisinide 7 8 aylıkken yaptirmistim çok küçük olduklari için öncesinde kıyamadım bana o aylar cazip gelmişti ama doğar doğmaz yaptıran bile var iyiki erken yaptirmisim ikisinide hem sünnet derdi kalkıyor ortadan hemde çocuklar açısından iyi oluyor anlayinca yıpranır korkarlar diye düşünüyorumOğlan annesi olan arkadaşlarım bir sorum olacak, sünnetini ne zaman yaptırdınız ? Ben doğduktan 1-2 ay sonra yaptırayım diyorum ilerde travma yaşasın istemiyorum çünkü, ne düşünüyorsunuz ? 7-8 yaşlarında da eş dost evde mevlüd yaparım diyorum, o günü eğlenceli bir gün olarak hatırlar hemŞehzade kıyafetleri alırım falan, artık öyle ya
Cnm kan ilaci kullaniyormusun genelde o yapiyoryaa söylemesi ayıptır,
Bana doktorum 6.ayinda yaptır dedi ama sanirim 5. Ayda korona aşısı yaptırmak istiyor ondanSize bir şey sormak istiyorum, daha önce konuşuldu mu göremedim ama tecrübeli anneler ve anne adaylari tetanoz aşısı oldunuz mu, hangi hafta oldunuz , bebeğe herhangi bir zararı var mi, sağlık ocağı 20.haftada aşınız var diye aradı, doktora sorduğumda donanımlı hastanede doğum yapıldığında gerekmez dedi, kafam karıştıbebeğe bir zararı yoksa sadece doğum anı icin düşünmemek gerek sanki, yani ne biliyim elimize küflü bir şey de batabilir
Kan hapida yapar eğer kullanıyorsan d vitaminide yapıyorsa ikisi birlikte iyice koyulastirmistiryaa söylemesi ayıptır,
Oğlan annesi olan arkadaşlarım bir sorum olacak, sünnetini ne zaman yaptırdınız ? Ben doğduktan 1-2 ay sonra yaptırayım diyorum ilerde travma yaşasın istemiyorum çünkü, ne düşünüyorsunuz ? 7-8 yaşlarında da eş dost evde mevlüd yaparım diyorum, o günü eğlenceli bir gün olarak hatırlar hemŞehzade kıyafetleri alırım falan, artık öyle ya
bende bilemedim.Hic dikkat etmedim canım
Cnm kan ilaci kullaniyormusun genelde o yapiyor
Kan hapida yapar eğer kullanıyorsan d vitaminide yapıyorsa ikisi birlikte iyice koyulastirmistir
Genelde demir ilacı öyle yapar canım ama d vitamini bilemedim yapar mı, doktoruna sor istersenyaa söylemesi ayıptır,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?