2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Tamam kızlar mutemelen, ilk 6 ay yaptırırım o zaman sağ salim doğsun da inşallah

Merhabalar ben de burda yeniyim :) bebiş 17. Haftalık henüz ve erkek.
Bugün ilk aşımı oldum biontech uzun karar verme aşamalarından sonra :)
İnşallah hepimiz sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız. Herkese sağlık diliyorum rabbimden :)

inan elimden geleni yapıyorum ama uykumda dönüyorum galiba yine

bugun koşarak gidip hamile yastığı alıcam. başka türlü olmayacak kendimi kitlemiş olurum :)

Anneler, 18+6 yız. Arada bebişi hissederdim pazar gününden beri tatildeyiz. Tekne turu yüzme gezme vs derken ben hiç hissedemiyorum bebeğin hareketlerini. Ağrım yok şikayetim yok ama anlayamıyorum iişte. Arada bir hareket gibi oluyor ardından gaz çıkarınca gaz hareketi oldugunu anlıyorum. Bu haftada olup hareketini hissetmeyen varmı

Aygül hoca, kendisini çok seviyorum, çok tatlı, ilgili bilgili ama ücret olarak bize biraz pahalı geldi, basta paket pahalı diye almadık , Boyle de baya tuttu, şimdi kime gitsem diyorum..

Ilk gebelikse senin ben canim daha hic hissetmek nasip olmadi cinsiyet kız saglik ocagindaki hemsire daha dur 20.haftada hissedersin dedi

Ilk gebelikse senin ben canim daha hic hissetmek nasip olmadi cinsiyet kız saglik ocagindaki hemsire daha dur 20.haftada hissedersin dedi
Canımm evet ama evdeyken hissederdim. Belki
Kendimi sürekli dinlediğim içindi. O da günde 1 defa falan hissederdim . Belki de haklısın bosuna panikliyorum. Bi muayene olayım diyorum eşim kızıyor radyasyona boğdun çocuğu 2 haftada bir muayene oluyorsun diyor

Yok yahu radyasyon yok o alette manyetik o sıkıntı degil yani o alet icin rahat edecekse git görün ne olacak. Ben bugun 2.dozu oldum yarin devlete gitmem diodum ama gidicem baktircam bebeğe dayanamam 20 eylulde detayli icin randevu alcam daha cok var.dusun ben 1 eylulde dr a gittim yarin 9u tekrar gidicem .

Ben de ayın 20 sine randevu aldım devletten detaylı ultrason için. 24 ağustosta muayene olmustum . Ne bileyim canım ya bakayım bir eğer hissedemezsem görüneyim burada. Zaten cumartesi dönüyoruz çokk sağol Sen nerede yaptıracaksın detaylıyı

Günümüz aynı canım, bende sadece dün karnımın içinde ufak baloncuk patliyormuş gibi oldu bi kaç kere ama ne olduğunu bilemedim ilk hamilelikte geç hissedilir en erken 20.hafta dedikleri için 20.haftaya kadar kafama takmama kararı aldım, sende içini ferah tut bu haftalarda normal diyorlar çünkü

Ay bende de oluyor o agri kalkıp az yürüyünce geçiyor acaba yine enfeksiyon mu diyordum bende birde ödem oluyor oda yapar mı ki canım

Cocuk doktorları size bırakıyor net bisey söylemiyor bu konuda canım ben ısrarla sordum dememişti yani bisey ben de 4 aylıkken yaptırdım o kadar doğru bi karar vermişim ki cok rahatım su an şimdiki bebeğime de öyle yapacağım bulunduğun şehirde sırf sünnetle ilgilenen üroloji doktorları oluyor belli günleri sünnet günü gibi yapiyor gün alıp gidiyorsun toplam 10 dk surmustu bizim ertesi gün sargisi çıkarken agladi sadece merasim falan bisey de yapmadık yapmak gibi bi düşüncem de yok açıkçası doğru bulmuyorum erkek çocukları olduğu için sadece gösterişle ilan etmeyi

Canım arkadaşlar cevap yazmış ama bende söyleyeyim.
Emeklemeye başlamadan yaptırmam gerçekten çok iyi olur. Ben 9 aylıkken yaptırdım hiç bişey anlamadı ama hareketli olduğu için ben canını yakacak diye endiselendim. Eğlencesini de 8 yaşındayken yapacağız nasipse.
Canım hiic korkma. Dün aynı sebepten ben mesaj yazmıştım. Bu sabah hareketlendi de rahatladım. Kendini yorduysan o yüzden olmuştur. Ben kaç gündür okul telaşına cok yorulmuştün.

bende merasim düşünmüyorum,
ne bana altın gelsin, ne benden altın beklesinler,
sessiz sedasız hop oldu bitti maşallah düşünüyorum

Kızlar hepinize merhaba. Nisan grubu annesiyim. Aranızda izmir medical parkta doğum ücreti konuşanınız oldu mu acaba? Benim için çok erken olduğu için fiyat sormadım henüz ama merak da ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Öylemi canım rahatladım biraz sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…