Yoruldum canım genel olarak.birde kendimide dinleyemiyorum. Hep bi tempo halindeyiz. Korkmıyım o zaman çok sağol canım. Forumada giremiyorum bir türlü herkes artık hissediyordur diye düşünmüştümCanım arkadaşlar cevap yazmış ama bende söyleyeyim.
Emeklemeye başlamadan yaptırmam gerçekten çok iyi olur. Ben 9 aylıkken yaptırdım hiç bişey anlamadı ama hareketli olduğu için ben canını yakacak diye endiselendim. Eğlencesini de 8 yaşındayken yapacağız nasipse.
Canım hiic korkma. Dün aynı sebepten ben mesaj yazmıştım. Bu sabah hareketlendi de rahatladım. Kendini yorduysan o yüzden olmuştur. Ben kaç gündür okul telaşına cok yorulmuştün.
Canim simdi randevumu aldim 20 eylül doluymus 21 eylul saat 09 da buldum o gün yaptiricam insBen de ayın 20 sine randevu aldım devletten detaylı ultrason için. 24 ağustosta muayene olmustum . Ne bileyim canım ya bakayım bir eğer hissedemezsem görüneyim burada. Zaten cumartesi dönüyoruz çokk sağolSen nerede yaptıracaksın detaylıyı
Anladım canım hadi hayırlısıCanim simdi randevumu aldim 20 eylül doluymus 21 eylul saat 09 da buldum o gün yaptiricam insozel gölcük medar hastanesinde adem bey varmis radyoloji uzmani ona gidicem.muayene icin de orada kadin dogum da basladim memnun kaldim. Orda da Allah nasip ederse doğumu yapmayi düşünüyorum.
Tam 5 aylik.iken yaptirdim hic sıkıntı olmadı şükür.Oğlan annesi olan arkadaşlarım bir sorum olacak, sünnetini ne zaman yaptırdınız ? Ben doğduktan 1-2 ay sonra yaptırayım diyorum ilerde travma yaşasın istemiyorum çünkü, ne düşünüyorsunuz ? 7-8 yaşlarında da eş dost evde mevlüd yaparım diyorum, o günü eğlenceli bir gün olarak hatırlar hemŞehzade kıyafetleri alırım falan, artık öyle ya
Ben de ilk perinatolog olsun diodum da canim bilemedim kime gitcem onu da iyi diye duyunca gideyim dedim.ins bir sıkıntı çıkmazAnladım canım hadi hayırlısıben özellikle perinatolog olmasına dikkat ettim. Allah korusun bir sorun görüldüğünde perinatolojiye sevk ediyorlar her türlü. Sonrada randevu bulunmuyor. Ve istanbulda da aşırı pahalı 550 den baslıyor fiyatlar
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahMerhaba arkadaşlar,
Size bu mesajı hastaneden oksijene bağlı olarak yazdığımı özellikle belirtmek istiyorum..
Aşı konusunda bende çoğunluk gibi kararsız kalıp yaptırmamıştım, kendime çok çok dikkat etmeme, bağışıklık için yiyip içtiklerime dikkat etmeme rağmen maalesef mutasyonlu virüse yakalandım.. İlk 4 gün evde atlatmaya çalıştım fakat hastalık ciğerlerime indi ve son 5 gündür hastanede hatta sürekli oksijene bağlı olarak tedavim sürüyor, hala nefesim düzene girmedi. Tek tesellim bebeğim iyi..
Başıma gelen olaydan sonra benim şahsi fikrim, aşı ile ilgili kanıtlanmış bebeğe veya anneye zarar verdiğine dair bir veri yok ama maalesef özellikle hamilelik döneminde kendi ülkemizde bile entübe edilmiş ve erken doğum yapmış çok anne adayı mevcut.
Umarım bu süreçte kararsız olan arkadaşlarım benim yaşadıklarımı ve pişmanlığımı örnek alır..
Rabbim tüm şifa bekleyenlere ve içinde bize de şifa versin inşallah..
Valla ben dayanamıyorumBeni doktor ac çağırdı canım şekerine bakacağım dedi belki ac isteyebilirler
Valla ben dayanamıyorumBeni doktor ac çağırdı canım şekerine bakacağım dedi belki ac isteyebilirler
Benimde oğlum olsaydı aynı düşüncedeydim.Bebekken yaptıracaktım sünnet .O sünnet merasimine de hiç bulaşmayacaktım.Bana da çok gereksiz geliyor.Cocuk doktorları size bırakıyor net bisey söylemiyor bu konuda canım ben ısrarla sordum dememişti yani bisey ben de 4 aylıkken yaptırdım o kadar doğru bi karar vermişim ki cok rahatım su an şimdiki bebeğime de öyle yapacağım bulunduğun şehirde sırf sünnetle ilgilenen üroloji doktorları oluyor belli günleri sünnet günü gibi yapiyor gün alıp gidiyorsun toplam 10 dk surmustu bizim ertesi gün sargisi çıkarken agladi sadece merasim falan bisey de yapmadık yapmak gibi bi düşüncem de yok açıkçası doğru bulmuyorum erkek çocukları olduğu için sadece gösterişle ilan etmeyi
Canım Medar mı 600 TL dedi ayrıntılı içinBen de ilk perinatolog olsun diodum da canim bilemedim kime gitcem onu da iyi diye duyunca gideyim dedim.ins bir sıkıntı çıkmaz600 dediler fiyati da
Evet canim 1 eylulde gittigimde oyle dedi hatta muayene 150 iken o gun 180 verdim artmis 1 eylulde o da artmıştırCanım Medar mı 600 TL dedi ayrıntılı için
Bende Gebze Medar'a gidiyorum 180 tl orda da muayane ücreti ama en başından beri böyleydi bizim.Beni Okan Üniversitesine yönlendirdi doktorum ayrıntılı için orda da 600 tl.Devlette yer buldum ama kadın doğumun sevk etmesi gerekiyormuş.O yüzden direk alamadım randevu.Mecbur Okan'a gideceğim.Evet canim 1 eylulde gittigimde oyle dedi hatta muayene 150 iken o gun 180 verdim artmis 1 eylulde o da artmıştırsen sormusmuydun canım
Söylemedi mi hala doktorun sana cnm
Anladım canım devlette kısa sürüyor diyorlar ins memnun kalırız ve sıkıntısız atlatırızBende Gebze Medar'a gidiyorum 180 tl orda da muayane ücreti ama en başından beri böyleydi bizim.Beni Okan Üniversitesine yönlendirdi doktorum ayrıntılı için orda da 600 tl.Devlette yer buldum ama kadın doğumun sevk etmesi gerekiyormuş.O yüzden direk alamadım randevu.Mecbur Okan'a gideceğim.
Yok canm göstermiyo saklıyor diyo.Söylemedi mi hala doktorun sana cnm
Bende daha bir hafta var kara kara nasıl gideceğim onu düşünüyorum en ufak bisey yiyince tokluk şekeri oluyor bide adı ben en basit sabah kalkınca badem leblebi atıyorum ağzıma yoksa durmajyorum bulantidanValla ben dayanamıyorumufak bi poğaça attım ağzıma ama zaten bişi demedi .şeker için daha var galiba 24. Haftada mı yapılıyodu
Yok canım enfeksiyondan değildir çok normal artık agirlasiyoruz bide hep sağ sol yatınca yoruluyor doğal olarak çok fazla ödemin varsa oda bı ihtimal sebep oluyor olabilir tabiki evet benimde yürüyünce falan kendime geliyorum ama inan yataktan cikmadan geçmek bilmiyor ağrılarAy bende de oluyor o agri kalkıp az yürüyünce geçiyor acaba yine enfeksiyon mu diyordum bende birde ödem oluyor oda yapar mı ki canım
Senin de mi hala gecmedi bulantı bendede hala tüm gün var şükür eskisi gibi şiddetli değil epeydirde bulantı hapıni kestim ama bulantı hissi gecmedi istahta hala kapalı zorla yiyorum sanki doğuma kadar böyle kalacağım gibime geliyorBende daha bir hafta var kara kara nasıl gideceğim onu düşünüyorum en ufak bisey yiyince tokluk şekeri oluyor bide adı ben en basit sabah kalkınca badem leblebi atıyorum ağzıma yoksa durmajyorum bulantidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?