2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yoruldum canım genel olarak.birde kendimide dinleyemiyorum. Hep bi tempo halindeyiz. Korkmıyım o zaman çok sağol canım. Forumada giremiyorum bir türlü herkes artık hissediyordur diye düşünmüştüm

Canim simdi randevumu aldim 20 eylül doluymus 21 eylul saat 09 da buldum o gün yaptiricam ins ozel gölcük medar hastanesinde adem bey varmis radyoloji uzmani ona gidicem.muayene icin de orada kadin dogum da basladim memnun kaldim. Orda da Allah nasip ederse doğumu yapmayi düşünüyorum.

Anladım canım hadi hayırlısı ben özellikle perinatolog olmasına dikkat ettim. Allah korusun bir sorun görüldüğünde perinatolojiye sevk ediyorlar her türlü. Sonrada randevu bulunmuyor. Ve istanbulda da aşırı pahalı 550 den baslıyor fiyatlar

Tam 5 aylik.iken yaptirdim hic sıkıntı olmadı şükür.

Ben de ilk perinatolog olsun diodum da canim bilemedim kime gitcem onu da iyi diye duyunca gideyim dedim.ins bir sıkıntı çıkmaz 600 dediler fiyati da

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Beni doktor ac çağırdı canım şekerine bakacağım dedi belki ac isteyebilirler
Valla ben dayanamıyorum ufak bi poğaça attım ağzıma ama zaten bişi demedi .şeker için daha var galiba 24. Haftada mı yapılıyodu

Benimde oğlum olsaydı aynı düşüncedeydim.Bebekken yaptıracaktım sünnet .O sünnet merasimine de hiç bulaşmayacaktım.Bana da çok gereksiz geliyor.

Evet canim 1 eylulde gittigimde oyle dedi hatta muayene 150 iken o gun 180 verdim artmis 1 eylulde o da artmıştır sen sormusmuydun canım
Bende Gebze Medar'a gidiyorum 180 tl orda da muayane ücreti ama en başından beri böyleydi bizim.Beni Okan Üniversitesine yönlendirdi doktorum ayrıntılı için orda da 600 tl.Devlette yer buldum ama kadın doğumun sevk etmesi gerekiyormuş.O yüzden direk alamadım randevu.Mecbur Okan'a gideceğim.

Anladım canım devlette kısa sürüyor diyorlar ins memnun kalırız ve sıkıntısız atlatırız

Valla ben dayanamıyorum ufak bi poğaça attım ağzıma ama zaten bişi demedi .şeker için daha var galiba 24. Haftada mı yapılıyodu
Bende daha bir hafta var kara kara nasıl gideceğim onu düşünüyorum en ufak bisey yiyince tokluk şekeri oluyor bide adı ben en basit sabah kalkınca badem leblebi atıyorum ağzıma yoksa durmajyorum bulantidan

Ay bende de oluyor o agri kalkıp az yürüyünce geçiyor acaba yine enfeksiyon mu diyordum bende birde ödem oluyor oda yapar mı ki canım
Yok canım enfeksiyondan değildir çok normal artık agirlasiyoruz bide hep sağ sol yatınca yoruluyor doğal olarak çok fazla ödemin varsa oda bı ihtimal sebep oluyor olabilir tabiki evet benimde yürüyünce falan kendime geliyorum ama inan yataktan cikmadan geçmek bilmiyor ağrılar

Bende daha bir hafta var kara kara nasıl gideceğim onu düşünüyorum en ufak bisey yiyince tokluk şekeri oluyor bide adı ben en basit sabah kalkınca badem leblebi atıyorum ağzıma yoksa durmajyorum bulantidan
Senin de mi hala gecmedi bulantı bendede hala tüm gün var şükür eskisi gibi şiddetli değil epeydirde bulantı hapıni kestim ama bulantı hissi gecmedi istahta hala kapalı zorla yiyorum sanki doğuma kadar böyle kalacağım gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…