2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende aynıyım insanlara hayretle bakıyorum hamilelikte nasıl 25-30 kg alabiliyorlar sürekli mide bulantısı çekiyorum.Çok az gıda ile beslenebiliyorum ve artık sıkıldım bu durumdan..Kokulardan yiyeceklerden halen daha tiksiniyorum.

Ah bide bana sor yanımda iştahla yemek yiyenlere bile sinir oluyorum artık ilk oğlumda 12de ikincide 18de geçmişti ama biranda geçmişti diye hatırlıyorum sanki bu geçmiyor azaldı geçecek dedim ama malesef aynı devam ümidimi kaybediyor gibiyim artık

Kesinlikle evde kendini dinledigin için...dışarısı ne iyi gelmiştir...

Aynen öyle canım bende çok geçecek gibi bakmıyorum artık..

Kesinlikle evde kendini dinledigin için...dışarısı ne iyi gelmiştir...
Ay evet canım ya ödüm kopuyodu yola çıkıcaz birşey olacak diye. Hiçte olmadı çok şükür çok yürümedikçe deniz çok iyi geliyor. Evde daha cok ağrım vardı inanki. Coğu sey psikolojik bence

Bende bugün 4. Gün transferin saat 16 :00 da test yaptım böyle çıktı
Zaten çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün deyim yoktur inşallah

Eklentiler

• 23D3A5E4-23B5-4670-AB1F-D66597F86C9D.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 33
Bende bugün 4. Gün transferin saat 16 :00 da test yaptım böyle çıktı
Zaten çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün deyim yoktur inşallah
Var gibi sanki canım inşallah rabbim gönlüne göre versin, tüp bebek süreci ve sonucu beklemek çok zor bilirim, yine de sen kendini çok kaptırmadan bikaç gün daha bekleyip en güzeli kan testi yaptır, hayırlısı olsun

Kiz olabilir mi o zaman cnm hani saklıyor diyolar ya
Boy olarakta kısa banada kız gibi geliyo kızımdaki gibi gidiyo şuanlık. Bağdaş kurup oturması sürekli saklaması boyunun geriden gelmesi. Bilsem ona göre eşyaları ayırıp kaldırıcam ama göstereceği yok. Benm evlatlar biraz nazlı

Kizlae yatak konuşulmuş benim oglan şimdi buyeyen karyola da yatiyor onu yeniden beşik sekline çevirsem ogluma da arabali yatak mi alsam diyorum abi olduğu icin sevinsin araba yatak kullanan varmi aranizda
Benim iki oğlum var ikisine de arabalı yatak aldık iki yaşındaydı aldığımızda büyük abi olduğu İçin kendi istemiştik almıştı o anki mutluluğuna ve odasına kolay alışmasına değerdi gerçekten kendi istediği için aldık şuan aklım olsa alırmıydım kullanım açısından düşününce almazdım ama o zaman öyle istediği aklıma geliyor aldığımızdaki heyecanı falan kıyamayıp alırdım heralde. aşırı büyük ve çok yer kaplıyor altı yere değdiği için çekip süpürme işini hiç söylemiyim birde oğlum çok hareketli yatar kaç kez kenarlara çarpıp burnunu kanattı kulağı morardı falan .

Yok canım hapi bile kesmedim ben ilk günler gibiyim inan cikariyorumda yediğim de olmuyor bilmiyorum ne olacak halim

Yok canım hapi bile kesmedim ben ilk günler gibiyim inan cikariyorumda yediğim de olmuyor bilmiyorum ne olacak halim
Çok üzüldüm canım ya Allah yardımcın olsun şükredeyim o zaman ben halime rabbim tez vakitte şifa versin sanada inşallah bunlar son bulantili günlerin olsun

Birkaç gündür bende de özellikle sırt üstü yatarken göbek deliğime yakın içerde saniyelik oynayan bir şeyler oluyordu. Bugün doktorumla konuştum. Zayıf olduğun için damarları ve gaz hareketlerini hissediyorsun 21-22 den önce anlayamazsın dedi, üzdü açıkcası heyecanlanmıştım

sen iyisin yine
ilk cocukta doğana kadar hissetmedim, sen şişkosun hissetmezsin dedi
bunda da hala bir hissiyatım yok

sen iyisin yine
ilk cocukta doğana kadar hissetmedim, sen şişkosun hissetmezsin dedi
bunda da hala bir hissiyatım yok
Ne biçim tabir cidden sen şişkosun mu dedi ? Hadsiz doktormuş… ister kilolu ol ister çok zayıf, kimse bu şekilde konuşmamalı karşısındakiyle, çok saygısızca..

Ne biçim tabir cidden sen şişkosun mu dedi ? Hadsiz doktormuş… ister kilolu ol ister çok zayıf, kimse bu şekilde konuşmamalı karşısındakiyle, çok saygısızca..

sanırım 60-65 yaşlarındaydı , devlet hastanesinde her gittiğinde başkası dek geldiği için bu amcaya denk gelmiştim, 28 hafta oldu hala hissetmiyorum dedim, aa be kızım şişkosun hissetmemen normal demişti

zaten sonrasında dayanamayıp özele gidip özelde doğurdum,

şimdide hem özel hem de şehir hastanesine gidiyorum.
yanyana dosyalar olsun ne olur ne olmaz diye.

Çok üzüldüm canım ya Allah yardımcın olsun şükredeyim o zaman ben halime rabbim tez vakitte şifa versin sanada inşallah bunlar son bulantili günlerin olsun
Insallah canim valla baya bi bozdum moralimi tam geçti derken bidaha başlayınca ama takmıyorum artık moralim bozuk oldukça daha fena oluyorum

Ben de en başından beri yastıkla yatanlardanım ama yüzüstü yatmanın keyfi bir başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…