2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Anladım canım, boşver bazı insanlar nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor..

Tamam kızlar mutemelen, ilk 6 ay yaptırırım o zaman sağ salim doğsun da inşallah
Canım ben oğlumu 4 aylıkken yaptırdım, çok iyi oldu bir yandan. İlk ben de kıyamadım ama 3 ay çok ağladı hep gazı var diyoduk ama doktora götürünce pipisinde baya yapışıklık olduğunu ve sünnet olması gerektiğini söyledi. 6-7. Ayında yapalım demiştim o da bebek dönmeye ve hareketlenmeye başlayınca sıkıntı olur dedi nekadar küçük okadar iyi dedi. Ve ilk 3 ay ağlayan oğlum sünnetten sonra ağlaması kesildi rahatladık resmen.

Kızlar, şaka maka yolun yarısına geldik neredeyse. Bundan sonra daha keyifli günler bizi bekliyor. Gelsin alışverişler ,bol tekmeli günler, kilolar
İnşallah canım ya benim daha cinsiyet belli olmadığı için alışveriş olayına hiç giremiyorum

Sağlıklı olsun da cnm, öğrenirsin artık detaylı da

Yok canım yaa pıtırtı hissedersin daha önce hissetmediğimiz birşey sonuçta ayırt edebiliyoruz sen ona bakma hissettiklerimiz bebişler

Şuan bebek tam göbek deliğimin altında hafif bastırınca sertlik hissediyorum ve bebişimin hareketlerini de tam o bölgede hissediyorum. Bağırsaklar yukarı itilmeye başladı orda bağırsak yok artık o yüzden bence hissettiğimiz tık tıklar pıt pıtlar bebiş

Benim karnımda çizgi de oluşmaya başlamış artik yaklaşıyoruz yavaş yavaş mutlu sona doğru

Ben de o parmakla ittiriliyor gibi damar atmalarını bugün çok yoğun hissettim. Özellikle de bir şeyler yedikten sonra oluyor.
Elimi bastirdigimda sertlik artık belli oluyor.
Bence de hissediyoruz

Bugün 12 binden fazla adım attım ve şuan ayaklarim sen naptın? Der gibi ağrıyor.
Belim de zorlandı epey bı ama islerimi hallettim

Bugün 5.günüm transferin kızlar

Eklentiler

• C17091E9-F165-47B2-A6F3-02BA4743CA58.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 84EFF2DA-98E0-41AF-9712-7A4EFA87C7F8.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 31
Bende bugün 4. Gün transferin saat 16 :00 da test yaptım böyle çıktı
Zaten çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün deyim yoktur inşallah
çatlatma iğnesi etkisi 15 güne kadar sürer fakat sanırım size ait grup burası değil.... burda çok cevap aramayın kendinize.

Evet haklısın tatlım zaten 5. Gün embriyo 7.8.9 günler çoğu kişide çıkıyor
Hatta ablam o kadar stresliydiki ilk ve diger beta degerlerine ilk hep ben baktım bizde cok heyecsnliydik ailenin ilk torunu gelecrkti benimde ilk yiğenim ve cok şükür suan 18 aylik cok yaramaz ve birokadar tatli bir oglusumuz var Allah sanada nasip etsin degerlerin artsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…