- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.315
- 158
Anladım canım, boşver bazı insanlar nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor..sanırım 60-65 yaşlarındaydı , devlet hastanesinde her gittiğinde başkası dek geldiği için bu amcaya denk gelmiştim, 28 hafta oldu hala hissetmiyorum dedim, aa be kızım şişkosun hissetmemen normal demişti
zaten sonrasında dayanamayıp özele gidip özelde doğurdum,
şimdide hem özel hem de şehir hastanesine gidiyorum.
yanyana dosyalar olsun ne olur ne olmaz diye.
O yüzüstü yatmaları o kadar çok ozledim kiBen de en başından beri yastıkla yatanlardanım ama yüzüstü yatmanın keyfi bir başka
Canım ben oğlumu 4 aylıkken yaptırdım, çok iyi oldu bir yandan. İlk ben de kıyamadım ama 3 ay çok ağladı hep gazı var diyoduk ama doktora götürünce pipisinde baya yapışıklık olduğunu ve sünnet olması gerektiğini söyledi. 6-7. Ayında yapalım demiştim o da bebek dönmeye ve hareketlenmeye başlayınca sıkıntı olur dedi nekadar küçük okadar iyi dedi. Ve ilk 3 ay ağlayan oğlum sünnetten sonra ağlaması kesildi rahatladık resmen.Tamam kızlar mutemelen, ilk 6 ay yaptırırım o zamansağ salim doğsun da inşallah
İnşallah canım ya benim daha cinsiyet belli olmadığı için alışveriş olayına hiç giremiyorumKızlar, şaka maka yolun yarısına geldik neredeyse. Bundan sonra daha keyifli günler bizi bekliyor. Gelsin alışverişler ,bol tekmeli günler, kilolar
Son haftalara doğru ağırlaştıkça yatak da dönmeye cebelleşirken yüzüstü yatmak için ağladığımı biliyorumO yüzüstü yatmaları o kadar çok ozledim ki
Sağlıklı olsun da cnm, öğrenirsin artık detaylı daBoy olarakta kısa banada kız gibi geliyo kızımdaki gibi gidiyo şuanlık. Bağdaş kurup oturması sürekli saklaması boyunun geriden gelmesi. Bilsem ona göre eşyaları ayırıp kaldırıcam ama göstereceği yok. Benm evlatlar biraz nazlı
Yok canım yaa pıtırtı hissedersin daha önce hissetmediğimiz birşey sonuçta ayırt edebiliyoruz sen ona bakma hissettiklerimiz bebişlerBirkaç gündür bende de özellikle sırt üstü yatarken göbek deliğime yakın içerde saniyelik oynayan bir şeyler oluyordu. Bugün doktorumla konuştum. Zayıf olduğun için damarları ve gaz hareketlerini hissediyorsun 21-22 den önce anlayamazsın dedi, üzdü açıkcası heyecanlanmıştım
12. Gün se iğne etkisi olmaz sanmam bu kdr koyu. Da çıkmaz benceBende bugün 4. Gün transferin saat 16 :00 da test yaptım böyle çıktı
Zaten çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün deyim yoktur inşallah
Bende öyle düşünüyorum kuzum yarın 5. Gün zaten girdim 5. Gün çe transferin12. Gün se iğne etkisi olmaz sanmam bu kdr koyu. Da çıkmaz bence
Bu arada gonapetly iğnede hcg var mı bilgin var mı12. Gün se iğne etkisi olmaz sanmam bu kdr koyu. Da çıkmaz bence
Hayır sadece çatlama da varBu arada gonapetly iğnede hcg var mı bilgin var mı
Yok içinde hcg yani doğru anladımHayır sadece çatlama da var
Benim karnımda çizgi de oluşmaya başlamış artik yaklaşıyoruz yavaş yavaş mutlu sona doğruŞuan bebek tam göbek deliğimin altında hafif bastırınca sertlik hissediyorum ve bebişimin hareketlerini de tam o bölgede hissediyorum. Bağırsaklar yukarı itilmeye başladı orda bağırsak yok artık o yüzden bence hissettiğimiz tık tıklar pıt pıtlar bebiş
çatlatma iğnesi etkisi 15 güne kadar sürer fakat sanırım size ait grup burası değil.... burda çok cevap aramayın kendinize.Bende bugün 4. Gün transferin saat 16 :00 da test yaptım böyle çıktı
Zaten çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün deyim yoktur inşallah
Canim benim ablam da transfer olmustu 7.gun 49 beta ile öğrendi ve bana normal yumurtlama olsaydı 12.gune tekabül ediyor demişti belki bu bilgi isine yarar.o direk gidip kan vermistiBugün 5.günüm transferin kızlar
Evet haklısın tatlım zaten 5. Gün embriyo 7.8.9 günler çoğu kişide çıkıyorCanim benim ablam da transfer olmustu 7.gun 49 beta ile öğrendi ve bana normal yumurtlama olsaydı 12.gune tekabül ediyor demişti belki bu bilgi isine yarar.o direk gidip kan vermisti
Hatta ablam o kadar stresliydiki ilk ve diger beta degerlerine ilk hep ben baktım bizde cok heyecsnliydik ailenin ilk torunu gelecrkti benimde ilk yiğenim ve cok şükür suan 18 aylik cok yaramaz ve birokadar tatli bir oglusumuz var Allah sanada nasip etsin degerlerin artsin insEvet haklısın tatlım zaten 5. Gün embriyo 7.8.9 günler çoğu kişide çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?