- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Amin canım allah bağışlasın canımHatta ablam o kadar stresliydiki ilk ve diger beta degerlerine ilk hep ben baktım bizde cok heyecsnliydik ailenin ilk torunu gelecrkti benimde ilk yiğenim ve cok şükür suan 18 aylik cok yaramaz ve birokadar tatli bir oglusumuz var Allah sanada nasip etsin degerlerin artsin ins
Ben indirim gördükçe almaya çalışıyorum dun depend aldim 2 paket 80 kusurden 79 a dusmustu.birde kendime gecelik ve pijama siparis ettim kargolar yolda merak ediyorum.dun kendimcede bi liste yaptim hergun nete bakiyorum indirimde yakaladikca almayi düşünüyorumGünaydın kızlar sayfaya baktım kimse yazmamış ekim annelerine baktım biraz hepsini doğum heyecanı sarmış.Alışverişlerden vs bahsediyorlar hepsinin tek dert yandığı fiyatların yüksekliği..Hakkeden çok pahalı her şey bende toplu alışveriş yapmak istemiyorum biden zorlamasın diye.Fiyatlar arşa çıkmış.
bende pijama arayışındayım şöyle güzel kaliteli ama çok cep yakmayan bişey istiyorum.Hastanede giymek için.Kendim için sadece emzirme sütyeni aldım Bebeğe denk geldikçe alıyorum bir şeyler.Ama eksik yine de çok.Bebek çantası falan alacağım .Hilk hamileliğimden hatırladığım sezeyan olduğum için öyle yoğun kanama vs. yaşamamıştım normal ped iş görmüştü.Ben indirim gördükçe almaya çalışıyorum dun depend aldim 2 paket 80 kusurden 79 a dusmustu.birde kendime gecelik ve pijama siparis ettim kargolar yolda merak ediyorum.dun kendimcede bi liste yaptim hergun nete bakiyorum indirimde yakaladikca almayi düşünüyorum
Arkadaşım merhaba , yaşadığım kötü tecrübe demişsin fakat biz burada iyi kötü heyecanlandırınız üzüldüğümüz herşeyi paylaşıp fikir birliği yapmak için bir aradayız, burada hamile olup bebeği ve kendi sağlığı ile ne olumsuz hallerini yazan arkadaşlarımız oldu onlarında mi amaçları bizi üzmek yada demorolize etmekti ? Tabi ki de hayır . Birbirimize olumsuz hadiselerde bile olabildiği kadar destek olmak enerjisini yüksek tutmak ve beraberce bu zamanı geçirmek ve iyi olmaları yönünde iyi dileklerde ve dualarda bulunmak amacımız paylaşım yapmak adı üzerinde . Ayrıca maşallah sayfa sayfa tv lerde yayınlanan haberleri gözümüzle görmesek bile ya netten ya gazetelerden yada etraftan zaten duyuyoruz . Ki arkadaşlar bu konuları daHa önceki sayfalarda paylaşmışlar ben aktif olamadığım için görmedim . Bir durumun artılarını eksilerini konuşmaya ve paylaşmaya açmak Doktorlarımıza danıştıktaN sonra En doğal şeydir zaten.yaşadığınız bu kötü tecrübeyi burda tüm hamilelere aktararak biraz aynısını yapmış gibi oldunuz :) hani hamilelere söylenmez deyip hamile grubuna yazıyorsunuz. bende olmayacaktım fakat doktorun önerisiyle oldum. sanırım bu konu burada sorulmaz herkesin bünyesi başkadır. siz doktorunuza danışın.
Herşey cok pahalı valla bakalim ins uygun ve kaliteli şeyler buluruzbende pijama arayışındayım şöyle güzel kaliteli ama çok cep yakmayan bişey istiyorum.Hastanede giymek için.Kendim için sadece emzirme sütyeni aldım Bebeğe denk geldikçe alıyorum bir şeyler.Ama eksik yine de çok.Bebek çantası falan alacağım .Hilk hamileliğimden hatırladığım sezeyan olduğum için öyle yoğun kanama vs. yaşamamıştım normal ped iş görmüştü.
Merhaba canım, teşekkür ederim yanıtladığınız için öncelikle . Şifa olsun sana ve bebişinize . Ben uzun süre bu tarz şeylere takılmamaya çalıştım ama her görenin sorması görmeyenin mesajlarıyla yaptığı baskılar, çalışan ve iki çocuğuda 30 ar kişilik sınıflarda okuyan risk altındaki bi anneye boğucu geliyor artık . Sizin gibi kıymetli Ve bilgili arkadaşlarımın Fikirleri benim için çok önemliydi . Kafamda birşeyler oluştu sayenizde Allah razı olsun arkadaşımAh insanlar canım o kadar düşüncesizler ki. Ben ilk dozumu hamile kaldığım ay 2. Dozu geçen cuma oldum çok şükür bir yan etki yaşamadım benim Dr um virüs ü kapanın daha sorun olacağını ve kesinlikle önerdiğin söyledi. İçin nasıl rahat edeceksen öyle davran kimsenin söylediğine kulak asma
Merhaba kuzumBende bu haberleri çokça duyduğumdan ötürü ilk doz aşımı oldum, ikincisini p.tesi günü olacağım. Oğlum 1. Sınıfa gidiyor 35 kişiler teneffüste 200 kişi oluyorlar. Maalesef bu şartlar aşıdan başka çare bırakmıyor insana. İyice araştırıp karar verdim içim çok rahat. Özellikle cocugu okula giden anneler gerçekten risk altında.
Hepimiz Allah'a emanet olalım.
Merhaba arkadaşım yanıtladığınız için çok teşekkür ederimMerhaba canım…vefat edenlere çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin…ben tebdir benden takdir Allah’tan söyleminden hareketle, uzun düşünmeler sonucunda ve kendi doktorumun ve ayrınlılı usg için gittiğim perinatoloğumun tavsiyesiyle ( ki biri Ankara tıp mezunu, biri de hacettepe tıp dereceyle bitirmiş saygın doktorlar tıp camiasında) aşımı olmaya karar verdim ve oldum, bir kaç haftaya da 2.doz olacağım canım
Canım Allah razı olsun yanıtladığın ve güzel fikirlerin için . Son zamana kadar bende aynı fikirde durumdaydım İnan ama okulların halini gördükçe içler acısı resmen tedbir vs olsa dahi kapalı alanda çocuklar 30-35 kişilik sınıflarda kalıyorlar . Hemen yan sınıftan birisi pozitif çıkmış ve sınıfı karantinaya almadılar , 2. Bir kişide daha pozitif çıkarsa sınıf tatil olacakmış . Hem çalışma hayatı hem çocukların her gün 70-80 Farklı kilitle kapalı ortamda kalmaları beni endişeye sürükledi . Doktor ve eczacı arkadaşlarım dahil ol yada olma kişisel önerileri kimseye baskıları yok fakat bulaş riski yüksek olan bir Hastalıkları kendimZi bu hengamede koruyamayacak olmamız ve hamilelerin daha hassas olduğu gerçeğini savunuyorlar . Allah’a emanetiz rabbimin koruduğunu hiç birşey korumaz . Tedbir bizden dediğiniz gibi takdir Allah’tan . Sevgiler kardeşimHiç korkma canım.Allahn izniyle bişey olmaz Rabbinijn sizin için yazdığından baskasi gelmez başınızaAllah hepimizin sağlıkla doğurup kucagimiza almamızı nasip etsin
Aşı konusuna gelince ben yaptırmam aşı biraz araştırınca sizde göreceksiniz. tabi yine siz bilirsiniz. Ama ben bilmediğim birs yi yapmam birçok doktor aşılılarinda covid olacağını veya bulaştığıni söylüyor aşı olalnlar tamamen yok edici bir özellik sağlamadığı söylüyor doktorlar ....bununla ilgili yağmur ibicin yazılarına bakabilirsiniz veya bu konu hakkında konuşan birçok prof,doç doktorlar var onları dinleyebilirsiniz ....ve korkmanıza da gerwk yok beslenmenize dikkat edin bağışıklığı güçlendirecek şeyler yapın yeterli olur Allah'in izniyle
'' kötü tecrübe'' tabiri benim tabirim değil dikkat ederseniz. Ben orda arkadaşın iyi kötü paylaşım yapmasında da bahsetmiyorum. keşke dikkat etseniz. Burada ki konu şu : Eleştirilen konu ile kendisi tarafından yapılan hareket aynı. Saçma bir ironi... İnanın bana burda yazılacak bir iki cümle etkileneceğim son nokta. dediğiniz gibi gerçek hayat tam önümüzde.Arkadaşım merhaba , yaşadığım kötü tecrübe demişsin fakat biz burada iyi kötü heyecanlandırınız üzüldüğümüz herşeyi paylaşıp fikir birliği yapmak için bir aradayız, burada hamile olup bebeği ve kendi sağlığı ile ne olumsuz hallerini yazan arkadaşlarımız oldu onlarında mi amaçları bizi üzmek yada demorolize etmekti ? Tabi ki de hayır . Birbirimize olumsuz hadiselerde bile olabildiği kadar destek olmak enerjisini yüksek tutmak ve beraberce bu zamanı geçirmek ve iyi olmaları yönünde iyi dileklerde ve dualarda bulunmak amacımız paylaşım yapmak adı üzerinde . Ayrıca maşallah sayfa sayfa tv lerde yayınlanan haberleri gözümüzle görmesek bile ya netten ya gazetelerden yada etraftan zaten duyuyoruz . Ki arkadaşlar bu konuları daHa önceki sayfalarda paylaşmışlar ben aktif olamadığım için görmedim . Bir durumun artılarını eksilerini konuşmaya ve paylaşmaya açmak Doktorlarımıza danıştıktaN sonra En doğal şeydir zaten.
pardon cevap veren sizmişsiniz zaten. cümleleri direk kendinize çevirebilirsiniz. nitekim burası açık bir platform. her konuda herkes birbirini pofpoflayamaz. biraz da eleştiriye açık olmak zorundasınız. Tekrarlıyorum burası her türlü görüşe açık bir platform.'' kötü tecrübe'' tabiri benim tabirim değil dikkat ederseniz. Ben orda arkadaşın iyi kötü paylaşım yapmasında da bahsetmiyorum. keşke dikkat etseniz. Burada ki konu şu : Eleştirilen konu ile kendisi tarafından yapılan hareket aynı. Saçma bir ironi... İnanın bana burda yazılacak bir iki cümle etkileneceğim son nokta. dediğiniz gibi gerçek hayat tam önümüzde.
Canımmm teşekkür ederim yazdığın için . Haklısınız sonuna kadar ama okullar ve hızla yayılan virüs ve kimde nasıl geçeceği belli olmayan bir salgın olması bizi biraz daha tedbirli ve araştırmacı olmaya itti . Bilimin ışığından ayrılmamak ve gerekli tedbirleri almak mantığıma uyumlu geliyor . Çocuklar online eğitim almış olsalardı herkes yine evde olsaydı durum bu denli olmazdı . Aşı olsun olmasın hepimiz bağışıklığımızı güçlü tutmaya bakıcaz dediğin gibi canım . Ve tevekkülCanim korkma insllah Allahin iziniyle birsey olmaz bende asi olamadiim cocuklar okula gidiyor kendime dikkat etmeye çalışıyorum @Suffa066 arkadasimin dedigi gibi bağışıklığımi kuvvetlendirici gidalar alamya çalışıyorum
Rabbim herkesi korusun
siz devletten ilk nerden aldınız sırayı kadın doguman alıp yönlendirdi mi yoksa diek mi aldınız acabaBen de ayın 20 sine randevu aldım devletten detaylı ultrason için. 24 ağustosta muayene olmustum . Ne bileyim canım ya bakayım bir eğer hissedemezsem görüneyim burada. Zaten cumartesi dönüyoruz çokk sağolSen nerede yaptıracaksın detaylıyı
Canım endişe hepimizde var maalesef zor bir döneme denk geldi hamileliğimiz geçen yıl olsaydı yine bir nebze kolaydı çünkü çocuklar evdeydi ve hamile olduğumuz için belki kçö ile evde olabilirdik bizde.Ama en karmaşık dönemi bu bence benim kızımda 34 kişilik sınıfta öğrenci ve sınıfı bodrum katta çocuklar çok fazla maske falanda tutmuyormuş ağzında ..Kaldı ki ben bile artık bazen daralıp indiriyorum iş yerinde..Ben istemeyerek aşımı oldum evladımı rabbime emanet ettim.İnşallah bir yan etkisi olmaz ve her birimize şifa olur aşı..Canım Allah razı olsun yanıtladığın ve güzel fikirlerin için . Son zamana kadar bende aynı fikirde durumdaydım İnan ama okulların halini gördükçe içler acısı resmen tedbir vs olsa dahi kapalı alanda çocuklar 30-35 kişilik sınıflarda kalıyorlar . Hemen yan sınıftan birisi pozitif çıkmış ve sınıfı karantinaya almadılar , 2. Bir kişide daha pozitif çıkarsa sınıf tatil olacakmış . Hem çalışma hayatı hem çocukların her gün 70-80 Farklı kilitle kapalı ortamda kalmaları beni endişeye sürükledi . Doktor ve eczacı arkadaşlarım dahil ol yada olma kişisel önerileri kimseye baskıları yok fakat bulaş riski yüksek olan bir Hastalıkları kendimZi bu hengamede koruyamayacak olmamız ve hamilelerin daha hassas olduğu gerçeğini savunuyorlar . Allah’a emanetiz rabbimin koruduğunu hiç birşey korumaz . Tedbir bizden dediğiniz gibi takdir Allah’tan . Sevgiler kardeşim
Evet ne güzel demişsiniz olumsuz yazan arkadaşlardan bahsetmiyorum diye Çünkü burası iyiye de kötüye de açık bir platform arkadaşım öyle değil mi ? Değilse burda ne işimiz var zaten . Eleştirilen konu ile yapılan şey aynı değil konuya benvakıfım kendim yaşadım bizzat ,sizinle aynı fikirde değilim .'' kötü tecrübe'' tabiri benim tabirim değil dikkat ederseniz. Ben orda arkadaşın iyi kötü paylaşım yapmasında da bahsetmiyorum. keşke dikkat etseniz. Burada ki konu şu : Eleştirilen konu ile kendisi tarafından yapılan hareket aynı. Saçma bir ironi... İnanın bana burda yazılacak bir iki cümle etkileneceğim son nokta. dediğiniz gibi gerçek hayat tam önümüzde.
Canım Allah razı olsun Öncelikle bebişine ve sana şifa olsun ve olacak da buna inanarak yapıyoruz Birşeyler sen içini ferah tutCanım endişe hepimizde var maalesef zor bir döneme denk geldi hamileliğimiz geçen yıl olsaydı yine bir nebze kolaydı çünkü çocuklar evdeydi ve hamile olduğumuz için belki kçö ile evde olabilirdik bizde.Ama en karmaşık dönemi bu bence benim kızımda 34 kişilik sınıfta öğrenci ve sınıfı bodrum katta çocuklar çok fazla maske falanda tutmuyormuş ağzında ..Kaldı ki ben bile artık bazen daralıp indiriyorum iş yerinde..Ben istemeyerek aşımı oldum evladımı rabbime emanet ettim.İnşallah bir yan etkisi olmaz ve her birimize şifa olur aşı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?