2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin canım allah bağışlasın canım

Günaydın kızlar sayfaya baktım kimse yazmamış ekim annelerine baktım biraz hepsini doğum heyecanı sarmış.Alışverişlerden vs bahsediyorlar hepsinin tek dert yandığı fiyatların yüksekliği..Hakkeden çok pahalı her şey bende toplu alışveriş yapmak istemiyorum biden zorlamasın diye.Fiyatlar arşa çıkmış.

Ben indirim gördükçe almaya çalışıyorum dun depend aldim 2 paket 80 kusurden 79 a dusmustu.birde kendime gecelik ve pijama siparis ettim kargolar yolda merak ediyorum.dun kendimcede bi liste yaptim hergun nete bakiyorum indirimde yakaladikca almayi düşünüyorum

bende pijama arayışındayım şöyle güzel kaliteli ama çok cep yakmayan bişey istiyorum.Hastanede giymek için.Kendim için sadece emzirme sütyeni aldım Bebeğe denk geldikçe alıyorum bir şeyler.Ama eksik yine de çok.Bebek çantası falan alacağım .Hilk hamileliğimden hatırladığım sezeyan olduğum için öyle yoğun kanama vs. yaşamamıştım normal ped iş görmüştü.

Arkadaşım merhaba , yaşadığım kötü tecrübe demişsin fakat biz burada iyi kötü heyecanlandırınız üzüldüğümüz herşeyi paylaşıp fikir birliği yapmak için bir aradayız, burada hamile olup bebeği ve kendi sağlığı ile ne olumsuz hallerini yazan arkadaşlarımız oldu onlarında mi amaçları bizi üzmek yada demorolize etmekti ? Tabi ki de hayır . Birbirimize olumsuz hadiselerde bile olabildiği kadar destek olmak enerjisini yüksek tutmak ve beraberce bu zamanı geçirmek ve iyi olmaları yönünde iyi dileklerde ve dualarda bulunmak amacımız paylaşım yapmak adı üzerinde . Ayrıca maşallah sayfa sayfa tv lerde yayınlanan haberleri gözümüzle görmesek bile ya netten ya gazetelerden yada etraftan zaten duyuyoruz . Ki arkadaşlar bu konuları daHa önceki sayfalarda paylaşmışlar ben aktif olamadığım için görmedim . Bir durumun artılarını eksilerini konuşmaya ve paylaşmaya açmak Doktorlarımıza danıştıktaN sonra En doğal şeydir zaten.

Herşey cok pahalı valla bakalim ins uygun ve kaliteli şeyler buluruz

Merhaba canım, teşekkür ederim yanıtladığınız için öncelikle . Şifa olsun sana ve bebişinize . Ben uzun süre bu tarz şeylere takılmamaya çalıştım ama her görenin sorması görmeyenin mesajlarıyla yaptığı baskılar, çalışan ve iki çocuğuda 30 ar kişilik sınıflarda okuyan risk altındaki bi anneye boğucu geliyor artık . Sizin gibi kıymetli Ve bilgili arkadaşlarımın Fikirleri benim için çok önemliydi . Kafamda birşeyler oluştu sayenizde Allah razı olsun arkadaşım

Merhaba kuzum Bebişine ve sana şifa olsun inşallah Allah hepimizi korusun tüm sevdiklerimizle beraber , Yazdıklarınız içimi okadar aydınlattı ki varolun Sokaktan geçen sonradan insanlar değilsiniz benim için , araştıran öğrenen sorup soruşturan Kişiler olduğunuz için sizlere rahatlıkla danışabildim . Kafamda birleyler oluştu benimde amin canım hepimiz Allah’a emanet olalım çok öpüyorum

Merhaba arkadaşım yanıtladığınız için çok teşekkür ederim Bebeğine ve sana şifa olsun inşallah Kendi doktorum tavsiyesi üzerine Bursa Uludağ üniversitesi alan hocasına sordu doktor kuzenim kesinlikle biontec olsun demiş tam onay aldıktan sonra daha rahat birşekilde hamilelere öneriyorlarmış , detaylıca anlattı içime çok sindi . Senin yazdığın proflarda aynı fikirde olduğunu görünce yüksek ihtisas yapan doktorların fikirleri daha büyük önem arz ediyor . Hepimiz için hayırlısı olsun kuzum . Evlatlarımızla mutlu ve sağlıklı hamilelikler geçirelim inşalalh

Canım Allah razı olsun yanıtladığın ve güzel fikirlerin için . Son zamana kadar bende aynı fikirde durumdaydım İnan ama okulların halini gördükçe içler acısı resmen tedbir vs olsa dahi kapalı alanda çocuklar 30-35 kişilik sınıflarda kalıyorlar . Hemen yan sınıftan birisi pozitif çıkmış ve sınıfı karantinaya almadılar , 2. Bir kişide daha pozitif çıkarsa sınıf tatil olacakmış . Hem çalışma hayatı hem çocukların her gün 70-80 Farklı kilitle kapalı ortamda kalmaları beni endişeye sürükledi . Doktor ve eczacı arkadaşlarım dahil ol yada olma kişisel önerileri kimseye baskıları yok fakat bulaş riski yüksek olan bir Hastalıkları kendimZi bu hengamede koruyamayacak olmamız ve hamilelerin daha hassas olduğu gerçeğini savunuyorlar . Allah’a emanetiz rabbimin koruduğunu hiç birşey korumaz . Tedbir bizden dediğiniz gibi takdir Allah’tan . Sevgiler kardeşim

'' kötü tecrübe'' tabiri benim tabirim değil dikkat ederseniz. Ben orda arkadaşın iyi kötü paylaşım yapmasında da bahsetmiyorum. keşke dikkat etseniz. Burada ki konu şu : Eleştirilen konu ile kendisi tarafından yapılan hareket aynı. Saçma bir ironi... İnanın bana burda yazılacak bir iki cümle etkileneceğim son nokta. dediğiniz gibi gerçek hayat tam önümüzde.

pardon cevap veren sizmişsiniz zaten. cümleleri direk kendinize çevirebilirsiniz. nitekim burası açık bir platform. her konuda herkes birbirini pofpoflayamaz. biraz da eleştiriye açık olmak zorundasınız. Tekrarlıyorum burası her türlü görüşe açık bir platform.

Canımmm teşekkür ederim yazdığın için . Haklısınız sonuna kadar ama okullar ve hızla yayılan virüs ve kimde nasıl geçeceği belli olmayan bir salgın olması bizi biraz daha tedbirli ve araştırmacı olmaya itti . Bilimin ışığından ayrılmamak ve gerekli tedbirleri almak mantığıma uyumlu geliyor . Çocuklar online eğitim almış olsalardı herkes yine evde olsaydı durum bu denli olmazdı . Aşı olsun olmasın hepimiz bağışıklığımızı güçlü tutmaya bakıcaz dediğin gibi canım . Ve tevekkül tedbirleri aldıktan sonra Pozitif olmak en önemlisi . Bu arada cuma günü kendi doktoruma gidiyorum cinsiyetle alakalı bi sürpriz olmaz inşallah Burada devlet hastanesine gittiğimde iki kez erkek demişti 15 hafta iken . Bakalım özel doktorumun yorumu ne olacak

Bazı arkadaşlarımızın gebelik testlerini atıp sizce hamile miyim demesinin heyecanını anlıyorum. Hepimiz o yollardan geçtik. Ama bu forumda o tarz soruların cevabı için tonlarca grup var. Arkadaşımız heyecanla ocak annelerinden nisan annelerine kadar her gruba atmış, ama bu tarz sorular için “Pozitif İdrar Testi Örnekleri” ismli grup ve tüp bebek/transfer süreci ile ilgili açılmış tonlarca grup var. Orada daha net bilgiye ulaşırsınız. İnanın biz burada kendimizin sorularına zor yetişiyoruz, bir de burada her gün gebelik testi yorumlamayalım. Allah en kısa zamanda gebelik testi atan arkadaşlarımıza da en hayırlı sonucu almayı nasip eder inşallah...

siz devletten ilk nerden aldınız sırayı kadın doguman alıp yönlendirdi mi yoksa diek mi aldınız acaba

Canım endişe hepimizde var maalesef zor bir döneme denk geldi hamileliğimiz geçen yıl olsaydı yine bir nebze kolaydı çünkü çocuklar evdeydi ve hamile olduğumuz için belki kçö ile evde olabilirdik bizde.Ama en karmaşık dönemi bu bence benim kızımda 34 kişilik sınıfta öğrenci ve sınıfı bodrum katta çocuklar çok fazla maske falanda tutmuyormuş ağzında ..Kaldı ki ben bile artık bazen daralıp indiriyorum iş yerinde..Ben istemeyerek aşımı oldum evladımı rabbime emanet ettim.İnşallah bir yan etkisi olmaz ve her birimize şifa olur aşı..

Evet ne güzel demişsiniz olumsuz yazan arkadaşlardan bahsetmiyorum diye Çünkü burası iyiye de kötüye de açık bir platform arkadaşım öyle değil mi ? Değilse burda ne işimiz var zaten . Eleştirilen konu ile yapılan şey aynı değil konuya benvakıfım kendim yaşadım bizzat ,sizinle aynı fikirde değilim .

Kızlar bu aşı konusu valla herkesin fikri var cunku bir belirsizlik var. Ben aşımı oldum cok şükür suan sadece hafif kol ağrım var ve bir sıkıntım olmadi aşıları tamamlamanin huzuru ve bebegim iyi mi endisesi var. Ama bir gercekten var kacilmayacak kadar buyuk bir gercek maalesef pandemi gerçeği. Şunu soylemek isterimki oyle bağışıklığı yuksek tutmakla olacak olsaydi kimse virüs olmazdi. Aşıyi da bulmaya gerek olmazdi. Okullar açıldı deniliyor evet belki risk daha artmis olabilir ama o risk hep vardı esler calisiyor bazılarımız işe gidiyor hepsini gectim alisveris icin marketlere gidiyoruz en seyi de hastanelere gidiyoruz yani virusun nerden gelecgi belli olmaz.burda bunu bilmeyen dusunmeyen yoktur ama bu gercekleri gerilere itmek düşünmemek bana da sacma gelen şey bu.Burda benimde eleştirim sanki aşı olanlarin bebeklerini dusunmedigi yönünde bir anne evladini nasil dusunmezki! Özetle ben aşımı oldum tedbirimi aldim takdiri Allah a bıraktım 2doz biontech olup yogun bakima dusune 0,5 lik bir grupta var belki olurum belki olmam ama risklere baktigimda ben olmak istedim ve bu benim kararim benim hayatim o yuzden sizden ricam herkes ne istiyorsa onu yapsın.birileri şunu dedi bunu dediyle verilecek bir karar degil bu.

Canım Allah razı olsun Öncelikle bebişine ve sana şifa olsun ve olacak da buna inanarak yapıyoruz Birşeyler sen içini ferah tut , dediklerinde okadar haklısın ki şu en zor pandemi sürecininde en saçma zamanı bize denk geldi şans mi kader mi Çocuklarımızın sınıfları zaten maşallah yeterince havalandırma yok aynı yerde saatlerini geçiriyorlar bize başka bi şans kalmıyor arkadaşım dediğin gibi . Allah beterinden saklasın bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alınca Olumsuzlukları unutacağız önümüze de bahar gelecek daha ne olsun

Kızlar tekrar merhaba bende son haftalarda hamile gibi hissetmiyorum arada endişeleniyorum ama geçiyor xaten öyle bir göbek de çıkmadı çok az . Yazdıklarınızı okumak iyi geliyor . Bir de hapşırınca çok sertleşiyor karnım bazen öyle oluyor yoksa zaten hissetmiyorum daha bebişi . Bende yüksek kiloda hamile kaldım çok şükür hala kilo almadım bundan sonra da bebeğe alırım inşallah . Zaten emzirmede verilir hepsi . Sadece doğuma daha da ağır girmek istemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…