- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 39
Yaaa tam zamanına denk gelmiş kıyamam ,olsun inşallah daha güzel bir eğlence bir merasim bebişinizle birlikte yaparsınız . Kuzenim evlenecek bu pazar (evliydi 1,5 yıldır hemde bebişi var karnındaEvet ama ben su dugunume bir hafta kalip yasakların geldigi zamana denk geldim oyun falan yasaklandı cok arkadaşımın dugununde oynamışımdır kendi dugunumde de oynicam dedim ama yalan oldumnormalde 3 temmuzdu düğün hukukdan mezun olcam diye son sinavlara denk geliyor diye iptal etmistim birde 10 eylüle birde bizim nikah 2019 temmuzda oldu tayin işlerinden dolayi düğünü kendimizi toparlayalim diye eşim bir yil sonraya atti o da pandemiye denk geldi işte
Ahhh evet evet o yollardan hep geçildi bu hallerimize çok şükürArkadaşım dayanamadım ne yapayım. Hepimiz bu yollardan geçtik, kaç ay çöpe attığım gebelik testlerini ben bilirim. Düşükten sonra yeniden ümitle denemelerimi ben bilirim. Eminim hepimiz de öyleydik. Ben de testimi forma atıp sordum, ama ilgili bir başlığa gidip sordum yalnızca bir kez.empati yapmaya çalışıyorum ama aynı kişinin neredeyse 3 gündür 4 - 5 testini gördüm yalnızca bizim grupta yani.
Günaydın , şimdilik doktorumun verdiği kan hapını , sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum ama cuma günü doktoruma soracağım C vitamini takviyelerini .günaydın arkadaslar hangi vitaminleri kullanıyorsunu
kesinlikle aynı fikirdeyim. hatta çoğu hesabın sahte olduğunu bile düşünüyorum.Bazı arkadaşlarımızın gebelik testlerini atıp sizce hamile miyim demesinin heyecanını anlıyorum. Hepimiz o yollardan geçtik. Ama bu forumda o tarz soruların cevabı için tonlarca grup var. Arkadaşımız heyecanla ocak annelerinden nisan annelerine kadar her gruba atmış, ama bu tarz sorular için “Pozitif İdrar Testi Örnekleri” ismli grup ve tüp bebek/transfer süreci ile ilgili açılmış tonlarca grup var. Orada daha net bilgiye ulaşırsınız. İnanın biz burada kendimizin sorularına zor yetişiyoruz, bir de burada her gün gebelik testi yorumlamayalım. Allah en kısa zamanda gebelik testi atan arkadaşlarımıza da en hayırlı sonucu almayı nasip eder inşallah...
Canım sabah sabah ne iyi geldi sözlerin...Aminnn aminn rabbim ağzından işitsin dularını..Arkadaşım göğüs pedi ben ilk çocuğumda kullanmıştım resmen hayat kurtarıyor sonra ki çalışma dönemimde vazgeçilmezim olmuştu . Kesinlikle tavsiye ederim muhakkak çantanızda olsun . Yaaa çok güzelsiniz ne güzel muhabbetler başlamış pijama takımalrı fotoğrafçılarkalbini bıraktım size .Allahım sağlıkla sıhhatle hepimizi o güzel telaşların içinde bulmayı nasip etsin bebişlerimizle fotoğrafçıları bekleyelim taçlarımız başımızda
kocaman alkışKızlar bu aşı konusu valla herkesin fikri var cunku bir belirsizlik var. Ben aşımı oldum cok şükür suan sadece hafif kol ağrım var ve bir sıkıntım olmadi aşıları tamamlamanin huzuru ve bebegim iyi mi endisesi var. Ama bir gercekten var kacilmayacak kadar buyuk bir gercek maalesef pandemi gerçeği. Şunu soylemek isterimki oyle bağışıklığı yuksek tutmakla olacak olsaydi kimse virüs olmazdi. Aşıyi da bulmaya gerek olmazdi. Okullar açıldı deniliyor evet belki risk daha artmis olabilir ama o risk hep vardı esler calisiyor bazılarımız işe gidiyor hepsini gectim alisveris icin marketlere gidiyoruz en seyi de hastanelere gidiyoruz yani virusun nerden gelecgi belli olmaz.burda bunu bilmeyen dusunmeyen yoktur ama bu gercekleri gerilere itmek düşünmemek bana da sacma gelen şey bu.Burda benimde eleştirim sanki aşı olanlarin bebeklerini dusunmedigi yönünde bir anne evladini nasil dusunmezki! Özetle ben aşımı oldum tedbirimi aldim takdiri Allah a bıraktım 2doz biontech olup yogun bakima dusune 0,5 lik bir grupta var belki olurum belki olmam ama risklere baktigimda ben olmak istedim ve bu benim kararim benim hayatim o yuzden sizden ricam herkes ne istiyorsa onu yapsın.birileri şunu dedi bunu dediyle verilecek bir karar degil bu.
Aminnn canım benim amiiin öyle de olacak inşallahCanım sabah sabah ne iyi geldi sözlerin...Aminnn aminn rabbim ağzından işitsin dularını..
Aynen kuzum cocuklar okulda biraz daha riskli ben cocuklarimi ne parka ne tatile ne de avm götürdüm ama babamiz hastanede calistigi icin biraz daha risk faktörümüz var bizim bağışıklık önemli benceCanımmm teşekkür ederim yazdığın için . Haklısınız sonuna kadar ama okullar ve hızla yayılan virüs ve kimde nasıl geçeceği belli olmayan bir salgın olması bizi biraz daha tedbirli ve araştırmacı olmaya itti . Bilimin ışığından ayrılmamak ve gerekli tedbirleri almak mantığıma uyumlu geliyor . Çocuklar online eğitim almış olsalardı herkes yine evde olsaydı durum bu denli olmazdı . Aşı olsun olmasın hepimiz bağışıklığımızı güçlü tutmaya bakıcaz dediğin gibi canım . Ve tevekkültedbirleri aldıktan sonra Pozitif olmak en önemlisi . Bu arada cuma günü kendi doktoruma gidiyorum cinsiyetle alakalı bi sürpriz olmaz inşallah Burada devlet hastanesine gittiğimde iki kez erkek demişti 15 hafta iken . Bakalım özel doktorumun yorumu ne olacak
m c vitamini takviyerini ögrenince bizlede paylasırmısnız :)Günaydın , şimdilik doktorumun verdiği kan hapını , sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum ama cuma günü doktoruma soracağım C vitamini takviyelerini .
O zaman değerlendir bence fırsatı cektirirsin canım güzel olurAslında dönem dönem böyle fikir alışverişi yapabiliriz neredeyse yolu yarılayacağız bizde, 20.haftaya az kaldı.Bende de atlet sıkıntısı çok olmuştu göğüslerim sürekli akıyordu üzerim sırılsıklam oluyordu.Acaba göğüs pedleri işe yararmı bunun için.Benim de fotoğraf çektiresim yoktu ama hastane ücretsiz çekiyormuş 13 adet belki onun için alabilirim şık bir pijama:)
Tabi ki her Hastalıkları olduğu gibi vücudumuzu doğru tanımak genetik rahatsızlıklarımızı yada sonradan olan rahatsızlıklarımızı bilmek ve ona göre beslenmek egzersiz yapmak ilave vitamin takviyesi kullanmak ( ihtiyaca göre ) çok önemli hem bağışıklığımız hemde ruhen dinç ve güçlü olmamız için . Amiiin arkadaşım güzel ve içten dualarına hepimize inşallah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin aşklarımızaAynen kuzum cocuklar okulda biraz daha riskli ben cocuklarimi ne parka ne tatile ne de avm götürdüm ama babamiz hastanede calistigi icin biraz daha risk faktörümüz var bizim bağışıklık önemli bencezaten bağışıklığın düşünce hemen hastalik buluyor seni erkek kardesim yanimizda viruse yakalandi gecen sene cok sukur bize bulaşmadı eşimle eğer bağışıklık sistemi düşük olsaydi bizde yakalanirdik.
insllah Bu hastalik biter rabbim herkesi ve evladini korusun cnm kötü hastaliktan
Canim degismez bence cinsiyetbende hem ozel hem devlette teyit ettirdim biliyorsun
Ben de haftaya özele gideceğem 27 Eylülde detayli var insllah butun hamişler güzel haberle gelirler
Sende sağlıkla oğluşu nu görürürsün insllah cnm
Tabiki yazarım yada fotoğrafını atarım ama sizde isterseniz kendi doktorunuza da bi sorun eksiği fazlası nasıl olur bi yorumlar kullanabilirsin derse alırsınız sizderica etse
m c vitamini takviyerini ögrenince bizlede paylasırmısnız :)
Allah yardımcın olsun canım bende 16 ya girdiğim gün berbattım çok kustum sonra gün gün azalmaya başladı 17 ye girdiğimden beri de daha iştahlıyım canım herşeyi istemiyor ama en azından canımın istediğini yiyip duyabiliyorum karnımın doyduğunu hissetmek çok güzelmiş inş şeninde bi anda geçiveriri bi oh dersinYok canım hapi bile kesmedim ben ilk günler gibiyim inan cikariyorumda yediğim de olmuyor bilmiyorum ne olacak halim
Evet evet o kokuyu bende hatırladımO zaman değerlendir bence fırsatı cektirirsin canım güzel olurevet ben çok kullandım gogus pedi kiyafetlerimden tiksiniyordum yoksa tam dışarı cikicaz bi bakıyorum Sut çok çirkin bir görüntü oluyordu ama şöyle ki gogus pedi de yapışıyor ilk başlarda goguse ve aşırı koku oluyor sık değiştirsen bile o da hoşuma gitmemisti bi süre sonra yeni doğum yapan bi arkadaşım da ağız mendillerinin bi kısmını kendine ayırmış onları koyuyorum dedi onlar koku yapmıyor o kadar dedi onu da denerim elimde vardi ilk bebekten gogus pedi dönüşümlü kullanacağım inşallah bol.bol sutumuz olsun ki kullanalım hepimiz
İnşallah canım alayım bende o zaman dediğin gibi dönüşümlü kullanırım ikisini.O zaman değerlendir bence fırsatı cektirirsin canım güzel olurevet ben çok kullandım gogus pedi kiyafetlerimden tiksiniyordum yoksa tam dışarı cikicaz bi bakıyorum Sut çok çirkin bir görüntü oluyordu ama şöyle ki gogus pedi de yapışıyor ilk başlarda goguse ve aşırı koku oluyor sık değiştirsen bile o da hoşuma gitmemisti bi süre sonra yeni doğum yapan bi arkadaşım da ağız mendillerinin bi kısmını kendine ayırmış onları koyuyorum dedi onlar koku yapmıyor o kadar dedi onu da denerim elimde vardi ilk bebekten gogus pedi dönüşümlü kullanacağım inşallah bol.bol sutumuz olsun ki kullanalım hepimiz
Benimde bir kaç kez oldu ama nefes kesip elimi karnıma götürecek kadar oldu bende şaşırdım muhtemel kasların verilmesi bebeğin büyümesi ve hareketlenmesi etkiliyor . Doktoruna gittiğinde bi sor bakalım ne diyecek canım ama endişelenecek birşey yok inşallahKizlar yolda yürürken kasiklarima bıçak saplanir gibi ağrı giriyor acaba magnezyum eksikliginden mi dolayi yoksa normal rahim genislemesinden dolayimi?
Sizde de oluyormu yolda yürürken
Vay be ne kadar önemliymiş canım sünnet demekki…yazık yavrucak sıkıntısı bundanmış demek..tamam canım senin bu önemli tavsiyen de kulağıma küpe olsun, vakti gelince hatırlayacağımCanım ben oğlumu 4 aylıkken yaptırdım, çok iyi oldu bir yandan. İlk ben de kıyamadım ama 3 ay çok ağladı hep gazı var diyoduk ama doktora götürünce pipisinde baya yapışıklık olduğunu ve sünnet olması gerektiğini söyledi. 6-7. Ayında yapalım demiştim o da bebek dönmeye ve hareketlenmeye başlayınca sıkıntı olur dedi nekadar küçük okadar iyi dedi. Ve ilk 3 ay ağlayan oğlum sünnetten sonra ağlaması kesildi rahatladık resmen.
Vay be ne kadar önemliymiş canım sünnet demekki…yazık yavrucak sıkıntısı bundanmış demek..tamam canım senin bu önemli tavsiyen de kulağıma küpe olsun, vakti gelince hatırlayacağımCanım ben oğlumu 4 aylıkken yaptırdım, çok iyi oldu bir yandan. İlk ben de kıyamadım ama 3 ay çok ağladı hep gazı var diyoduk ama doktora götürünce pipisinde baya yapışıklık olduğunu ve sünnet olması gerektiğini söyledi. 6-7. Ayında yapalım demiştim o da bebek dönmeye ve hareketlenmeye başlayınca sıkıntı olur dedi nekadar küçük okadar iyi dedi. Ve ilk 3 ay ağlayan oğlum sünnetten sonra ağlaması kesildi rahatladık resmen.
Canim universte hastanesinde kontrole gidiyorum ben orda ki doktor 4 lü test istedi aslinda yaptirmayacaktim eşim birsey olmaz yaptir dedi şükür sonuclara iyi cikti rahatladimTabi ki her Hastalıkları olduğu gibi vücudumuzu doğru tanımak genetik rahatsızlıklarımızı yada sonradan olan rahatsızlıklarımızı bilmek ve ona göre beslenmek egzersiz yapmak ilave vitamin takviyesi kullanmak ( ihtiyaca göre ) çok önemli hem bağışıklığımız hemde ruhen dinç ve güçlü olmamız için . Amiiin arkadaşım güzel ve içten dualarına hepimize inşallah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin aşklarımızabende aynı senin gibiyim şuan İnan devlet hastanesinde görüldü ama bide kendi doktorum gördün oda teyidlesin psikolojisindeyim inşallah hayırlısyla yarın bakalım gidelim ne diyecek . 27 eylğlde ayrıntılı ultrasona mi giriyorsun kaç haftalık olmuş olacaksın ozamana , bakalım bizim doktor ne zaman çağıracak ayrıntılıya. Üçlü testi yaptırdın mı canım sen ? Ben ikili yaptırdım normal çıktı üçlü testti yaptırmayı düşünmüyorum doktorda o fikirde
Tamam kuzumBenimde bir kaç kez oldu ama nefes kesip elimi karnıma götürecek kadar oldu bende şaşırdım muhtemel kasların verilmesi bebeğin büyümesi ve hareketlenmesi etkiliyor . Doktoruna gittiğinde bi sor bakalım ne diyecek canım ama endişelenecek birşey yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?