2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaa tam zamanına denk gelmiş kıyamam ,olsun inşallah daha güzel bir eğlence bir merasim bebişinizle birlikte yaparsınız . Kuzenim evlenecek bu pazar (evliydi 1,5 yıldır hemde bebişi var karnında ) pandemiye denk geldi düğün yapamamışlardı . Sizinde yine güzel bir program olur belki de . Çok şükür sevdiğinle evini yuvanı kurmuşsun bebişinde geliyor arkası gelir güzelliklerin

Ahhh evet evet o yollardan hep geçildi bu hallerimize çok şükür Haklısın canım hem arkadaş da oyalanmamış olur bu grupta kendi forumunu bulduğu zaman daha iyi fikirler alır

kesinlikle aynı fikirdeyim. hatta çoğu hesabın sahte olduğunu bile düşünüyorum.

Canım sabah sabah ne iyi geldi sözlerin...Aminnn aminn rabbim ağzından işitsin dularını..

kocaman alkış

Aynen kuzum cocuklar okulda biraz daha riskli ben cocuklarimi ne parka ne tatile ne de avm götürdüm ama babamiz hastanede calistigi icin biraz daha risk faktörümüz var bizim bağışıklık önemli bence zaten bağışıklığın düşünce hemen hastalik buluyor seni erkek kardesim yanimizda viruse yakalandi gecen sene cok sukur bize bulaşmadı eşimle eğer bağışıklık sistemi düşük olsaydi bizde yakalanirdik.
insllah Bu hastalik biter rabbim herkesi ve evladini korusun cnm kötü hastaliktan
Canim degismez bence cinsiyet bende hem ozel hem devlette teyit ettirdim biliyorsun
Ben de haftaya özele gideceğem 27 Eylülde detayli var insllah butun hamişler güzel haberle gelirler
Sende sağlıkla oğluşu nu görürürsün insllah cnm

Kizlar yolda yürürken kasiklarima bıçak saplanir gibi ağrı giriyor acaba magnezyum eksikliginden mi dolayi yoksa normal rahim genislemesinden dolayimi?
Sizde de oluyormu yolda yürürken

O zaman değerlendir bence fırsatı cektirirsin canım güzel olur evet ben çok kullandım gogus pedi kiyafetlerimden tiksiniyordum yoksa tam dışarı cikicaz bi bakıyorum Sut çok çirkin bir görüntü oluyordu ama şöyle ki gogus pedi de yapışıyor ilk başlarda goguse ve aşırı koku oluyor sık değiştirsen bile o da hoşuma gitmemisti bi süre sonra yeni doğum yapan bi arkadaşım da ağız mendillerinin bi kısmını kendine ayırmış onları koyuyorum dedi onlar koku yapmıyor o kadar dedi onu da denerim elimde vardi ilk bebekten gogus pedi dönüşümlü kullanacağım inşallah bol.bol sutumuz olsun ki kullanalım hepimiz

Tabi ki her Hastalıkları olduğu gibi vücudumuzu doğru tanımak genetik rahatsızlıklarımızı yada sonradan olan rahatsızlıklarımızı bilmek ve ona göre beslenmek egzersiz yapmak ilave vitamin takviyesi kullanmak ( ihtiyaca göre ) çok önemli hem bağışıklığımız hemde ruhen dinç ve güçlü olmamız için . Amiiin arkadaşım güzel ve içten dualarına hepimize inşallah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin aşklarımıza bende aynı senin gibiyim şuan İnan devlet hastanesinde görüldü ama bide kendi doktorum gördün oda teyidlesin psikolojisindeyim inşallah hayırlısyla yarın bakalım gidelim ne diyecek . 27 eylğlde ayrıntılı ultrasona mi giriyorsun kaç haftalık olmuş olacaksın ozamana , bakalım bizim doktor ne zaman çağıracak ayrıntılıya. Üçlü testi yaptırdın mı canım sen ? Ben ikili yaptırdım normal çıktı üçlü testti yaptırmayı düşünmüyorum doktorda o fikirde

rica etse

m c vitamini takviyerini ögrenince bizlede paylasırmısnız :)
Tabiki yazarım yada fotoğrafını atarım ama sizde isterseniz kendi doktorunuza da bi sorun eksiği fazlası nasıl olur bi yorumlar kullanabilirsin derse alırsınız sizde

Yok canım hapi bile kesmedim ben ilk günler gibiyim inan cikariyorumda yediğim de olmuyor bilmiyorum ne olacak halim
Allah yardımcın olsun canım bende 16 ya girdiğim gün berbattım çok kustum sonra gün gün azalmaya başladı 17 ye girdiğimden beri de daha iştahlıyım canım herşeyi istemiyor ama en azından canımın istediğini yiyip duyabiliyorum karnımın doyduğunu hissetmek çok güzelmiş inş şeninde bi anda geçiveriri bi oh dersin

Evet evet o kokuyu bende hatırladım sürekli değiştirmek zorunda kalıyorsun onunda sabahtan aklama duracak bişey değil, o yapışma olmaması içimde biraz lansinoh göğüs ucu kremi kullanabilir yumuşak tutar yada doğal yağlar tercih edilebilir

İnşallah canım alayım bende o zaman dediğin gibi dönüşümlü kullanırım ikisini.

Kizlar yolda yürürken kasiklarima bıçak saplanir gibi ağrı giriyor acaba magnezyum eksikliginden mi dolayi yoksa normal rahim genislemesinden dolayimi?
Sizde de oluyormu yolda yürürken
Benimde bir kaç kez oldu ama nefes kesip elimi karnıma götürecek kadar oldu bende şaşırdım muhtemel kasların verilmesi bebeğin büyümesi ve hareketlenmesi etkiliyor . Doktoruna gittiğinde bi sor bakalım ne diyecek canım ama endişelenecek birşey yok inşallah

Vay be ne kadar önemliymiş canım sünnet demekki…yazık yavrucak sıkıntısı bundanmış demek..tamam canım senin bu önemli tavsiyen de kulağıma küpe olsun, vakti gelince hatırlayacağım

Vay be ne kadar önemliymiş canım sünnet demekki…yazık yavrucak sıkıntısı bundanmış demek..tamam canım senin bu önemli tavsiyen de kulağıma küpe olsun, vakti gelince hatırlayacağım

Canim universte hastanesinde kontrole gidiyorum ben orda ki doktor 4 lü test istedi aslinda yaptirmayacaktim eşim birsey olmaz yaptir dedi şükür sonuclara iyi cikti rahatladim doktor sonra kendi verdi detayli icin randevu ozaman 19 haftalik olacagam cnm insllah Allahin izniyle
Eğer ikili testin iyise bwnce gerek yok cnm bostan yere stres oluyorsun
Doktora gidince sor bakalim detayli utrasonu belki devlete yondendirir seni
Tamam kuzum kizi okula götürürken yürüyemedim iki tarafli ağrı girince doktora mesaj atarim.yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…