2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Göğüs pedi bende pişik yapmıştı bu sefer göğüs kalkanı yada gümüş kapak almayı düşünüyorum.ama ciddi pahalı gerçekten herşey

ben göğüs silikonu almıştım, içinde süt birikiyordu ^_^
göğüs ucu da boşluğa denk geldiği için hiç birşeye temas etmiyordu
dışarıya cıkacağım zaman ped kullanıyordum akşam olduğu için

ilk 2-3 ay o sütler yüzünden istediğin kadar duş al ekşi ekşi kokuyor insan

aldığım model buydu, e bebekten almıştım orjinal olsun diye.

Son düzenleme:
Aa tamam canım iyi oldu söylediğin detaylı için devlete yönlendirmesi konusunda . Çok teşekkür ederim Hareketleri hissetmeye başladın mı canım oğluşunun tekmeler başladı mi yavaştan
Devlette detayli icin randevu bulmak zor ben 1 öncesinden dedim ama günler doluydu doktorum baska ile sevk verdi napcaz bilmem

Yani yapacagi tek sey bebek yasiyor mu iyi mi ama yok bunlarin doktorluguna tukureyim ben. Yok zaten kendi dr uma devam

Resmen başından savmis ya gerçekten iş yapmasın böyle insanlar canım kesinlikle sikayet et doktorun adini
Edicem simdi altta kalmam ben yanlış adama rast geldi oyle sesini cikarmayan bir tip degilim ben.yazik ya benim cok sukur durumum iyi ozele giderim ya durumu olmayanlar ne yapsın cidden cok üzüldüm böyleleri düşman başına

Geçmiş olsun canım senden bebeğinden daha değerli değil hiç birşey maalesef böyle doktorlar var ben kendimde denk geldim işte bu süreç çok önemli şurda kaldı 4 ayımız bildiğin güvendiğin başka bir doktorla devam et üzülmemeye çalış

Yani yapacagi tek sey bebek yasiyor mu iyi mi ama yok bunlarin doktorluguna tukureyim ben. Yok zaten kendi dr uma devam
Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun, sıkma canını boşver bebiş de üzülmesin, benim de şu anda o kadar canım sıkkın ki, özele gidiyorum, aşı olmak istiyorum, doktora geçen gidişimde yine aşıyı sordum beni resmen azarladı, biz bu kitapları boşuna mı okuduk diyo, önermiyorum bana güveniyorsan olma diyo, ama tüm tanınmış doktorlar da dahil çoğu doktor olun diyo, hadi biz o kitapları okumadık o doktorlar da mı okumadı! Ben bebeği düşünüyorum diyo, ya covid olursam ne olacak o zaman bebeğimi korumanın garantisini verebilecek mi? Soğuklar başlıyor herkes kapalı alanlara girecek, doğumda bile virüs kapma riskimiz var sonuçta, ben iyi bir doktor olduğu için onla devam etmeyi çok istedim ama bu fikir ayrılığıyla ve o son gittiğimdeki tavrıyla hiç içime sinmiyor, o yüzden çok canım sıkkın, zaten iki özel hastane var burda, diğerindeki doktoru da hiç bilmiyorum, o kadar kafam karıştı ki resmen başım ağrıyor

Sagol canım sinirden benimki fitratim gereği cevap veremeyince icime oturuyor bisiler cimere bir guzel yazicam zaten hastanenin bashekimligini de aricam. Zaten kendime ozelde sakin tatlis dilli bir dr buldum onunla devam edicem sadece bebegi merak ettigim icin yakin diye gitmistim daha da gitmem zaten

Nasıl mutlu olacaksan iyi hissedeceksin öyle yap canım. Bende çalışıyorum kızım 3e kişilik sınıfta okulda ve sabah etüte gidiyor yani full dışarda bu yüzden içim rahat etmedi yaptırdım rabbim bizi ve evlatlarımızı korusun verdiğimiz kararlardan pişmanlık duyuröasım

merhaba burda tanıştığım güzel insanlar ve edebine hayran olduğum (!) diğerleri, üyeliğimi maalesef kapatıyorum.ilk bebeğimi burdan bir ekiple büyüttüm halen diğer sosyal medyalarda da görüşürüz 30 a yakın muhteşem bir arkadaş grubu. Fakat bu bebeğime kısmet olmadı. Çok teşekkür ederim bir kaç ayıma eşlik ettiniz. HEpinize hayırlı doğumlar dilerim.

Canım bugün Dr a gittim bebek daha 164 ge duymaman hareketleri çok normal dedi ki ikinci gebeliğim arada bir pıtırtı hissediyorum o kadar

Kızlar benim emici külotlar geldi18 tane yeterli mi sizce tecrubeli anneler

Eklentiler

• IMG-20210909-WA0003.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 33
Geçmiş olsun.Malesef böyleleride doktor oluyor..Daha kanı aç mi tok mu vereceğinizi söyleyemeyen birinin sözlerine canınızı sıkmayın, Allah in izniyle bebeğinizde bir şey yoktur, içinizi ferah tutun, o kişiyi gerekli yerlere şikayet eder , başka doktora gidersiniz. şimdi bebegin hisseder annesi onun için sinirini hemen geçir

Kizlar aşı olmadım hemsire gel yapalim hemen dedi dedim doktora bisey danisicam dedim idrar yollari iltihabim var dedim o zaman aşı olma dedi. Iyiki doktora sormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…