Göğüs pedi bende pişik yapmıştı bu sefer göğüs kalkanı yada gümüş kapak almayı düşünüyorum.ama ciddi pahalı gerçekten herşeyAslında dönem dönem böyle fikir alışverişi yapabiliriz neredeyse yolu yarılayacağız bizde, 20.haftaya az kaldı.Bende de atlet sıkıntısı çok olmuştu göğüslerim sürekli akıyordu üzerim sırılsıklam oluyordu.Acaba göğüs pedleri işe yararmı bunun için.Benim de fotoğraf çektiresim yoktu ama hastane ücretsiz çekiyormuş 13 adet belki onun için alabilirim şık bir pijama:)
Devlette detayli icin randevu bulmak zor ben 1 öncesinden dedim ama günler doluydu doktorum baska ile sevk verdi napcaz bilmemAa tamam canım iyi oldu söylediğin detaylı için devlete yönlendirmesi konusunda . Çok teşekkür ederimHareketleri hissetmeye başladın mı canım oğluşunun tekmeler başladı mi yavaştan
Yani yapacagi tek sey bebek yasiyor mu iyi mi ama yok bunlarin doktorluguna tukureyim ben. Yok zaten kendi dr uma devamBence bi doktordan emin ol ve onunla devam et canım.
Çünkü sanki hepsi aynı okulu bitirmemiş gibi farklı farklı yorum yapıp kafa karıştırıyorlar.Biz zaten endişe yüklüyüz her an.
Pandeminin civcivli dönemi devlete falanda gitme artık.
Edicem simdi altta kalmam ben yanlış adama rast geldi oyle sesini cikarmayan bir tip degilim ben.yazik ya benim cok sukur durumum iyi ozele giderim ya durumu olmayanlar ne yapsın cidden cok üzüldüm böyleleri düşman başınaResmen başından savmis ya gerçekten iş yapmasın böyle insanlar canım kesinlikle sikayet et doktorun adini
Amin insallah canim benim cok SagolBakalım ne gelecek cinsiyeti annesisağlıkla huzurla gönlünüze göre olsun inşallah pıtırcık sizi heyecanlandırmış ya aşınızda şifa olsun hem size hem bebişinize inşallah
Geçmiş olsun canım senden bebeğinden daha değerli değil hiç birşey maalesef böyle doktorlar var ben kendimde denk geldim işte bu süreç çok önemli şurda kaldı 4 ayımız bildiğin güvendiğin başka bir doktorla devam et üzülmemeye çalışBende sekerin bebeğe 26.haftadan itibaren bi etki ettigini biliyorum o zamanlarda oluyor diye biliyorum. Bir sıkıntı olup olmadığı belirsizse once dersin ki bi idrar kültürü de alalim ben niye diye sormam zaten. Daha once evimin ordaki devlete gittigimde dr bana dedi bir sıkıntı oldugunu sanmıyorum ama yinede kultur testi ver dedi ama sonuc çıkamamıştı tekrar vermem gerekiyordu bende oradan ayrıldigim icin kalmıştı. Bu direk bebekte gelisim geriligine sebep olan degerin yuksek cıkmış oladabilir olmayadabilir diyince ben suan panik oldum yani. Allah a havale ediyorum. Yarinda kanla seker yuklemesi icin gitmiyecem zaten.kultur verdim onu kendi dr uma gosteririm.cok moralim bozuldu
pardon? hakaret mi ettim küfür mü ?Z zeyneptugba Hanfendi üslubunuzu biraz daha yumuşatarak fikirlere karşılık verin hepimiz gebeyiz.Can sıkmaya gerek yok.
Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun, sıkma canını boşver bebiş de üzülmesin, benim de şu anda o kadar canım sıkkın ki, özele gidiyorum, aşı olmak istiyorum, doktora geçen gidişimde yine aşıyı sordum beni resmen azarladı, biz bu kitapları boşuna mı okuduk diyo, önermiyorum bana güveniyorsan olma diyo, ama tüm tanınmış doktorlar da dahil çoğu doktor olun diyo, hadi biz o kitapları okumadık o doktorlar da mı okumadı! Ben bebeği düşünüyorum diyo, ya covid olursam ne olacak o zaman bebeğimi korumanın garantisini verebilecek mi? Soğuklar başlıyor herkes kapalı alanlara girecek, doğumda bile virüs kapma riskimiz var sonuçta, ben iyi bir doktor olduğu için onla devam etmeyi çok istedim ama bu fikir ayrılığıyla ve o son gittiğimdeki tavrıyla hiç içime sinmiyor, o yüzden çok canım sıkkın, zaten iki özel hastane var burda, diğerindeki doktoru da hiç bilmiyorum, o kadar kafam karıştı ki resmen başım ağrıyorYani yapacagi tek sey bebek yasiyor mu iyi mi ama yok bunlarin doktorluguna tukureyim ben. Yok zaten kendi dr uma devam
emir kipiyle konuşamazsınız benimle edepli olun. burası açık platform bir konuya yorumumu söylemek uslup bozukluğumudur.Z zeyneptugba Hanfendi üslubunuzu biraz daha yumuşatarak fikirlere karşılık verin hepimiz gebeyiz.Can sıkmaya gerek yok.
Sagol canım sinirden benimki fitratim gereği cevap veremeyince icime oturuyor bisiler cimere bir guzel yazicam zaten hastanenin bashekimligini de aricam. Zaten kendime ozelde sakin tatlis dilli bir dr buldum onunla devam edicem sadece bebegi merak ettigim icin yakin diye gitmistim daha da gitmem zatenGeçmiş olsun canım senden bebeğinden daha değerli değil hiç birşey maalesef böyle doktorlar var ben kendimde denk geldim işte bu süreç çok önemli şurda kaldı 4 ayımız bildiğin güvendiğin başka bir doktorla devam et üzülmemeye çalış
Nasıl mutlu olacaksan iyi hissedeceksin öyle yap canım. Bende çalışıyorum kızım 3e kişilik sınıfta okulda ve sabah etüte gidiyor yani full dışarda bu yüzden içim rahat etmedi yaptırdım rabbim bizi ve evlatlarımızı korusun verdiğimiz kararlardan pişmanlık duyuröasımMerhaba canım, teşekkür ederim yanıtladığınız için öncelikle . Şifa olsun sana ve bebişinize . Ben uzun süre bu tarz şeylere takılmamaya çalıştım ama her görenin sorması görmeyenin mesajlarıyla yaptığı baskılar, çalışan ve iki çocuğuda 30 ar kişilik sınıflarda okuyan risk altındaki bi anneye boğucu geliyor artık . Sizin gibi kıymetli Ve bilgili arkadaşlarımın Fikirleri benim için çok önemliydi . Kafamda birşeyler oluştu sayenizde Allah razı olsun arkadaşım
Canım bugün Dr a gittim bebek daha 164 ge duymaman hareketleri çok normal dediCanim merak etme bende oyleyim 77 kg suan aldim 3 kilo ben bebegin hareketlerini hissetmiyorum hala dün covid asisi icin saglik ocagina gittiğimde bana 20.haftada duyarsin daha dur 18.haftadasin dedi. Burda da arkadaslar kizlarina hamileyken 20.haftada hissetmis bizde ins o vakitler hissederizben de hissetmeyince endise ediyorum 1 eylulde gitmistim dra bugun 10.30da randevum var tekrar gidicem asi oldugum icin iyi mi kotu mu merak ediyorum.mesela bendede esimle iliskiye girdikten sonra bir korku oluyor bebek iyi mi diye icim rahat etsin diye devlette yer buldukça gidiyorum detayli 21inde ona kadar dayanamadim
Ins biran önce duyarız canımCanım bugün Dr a gittim bebek daha 164 ge duymaman hareketleri çok normal dediki ikinci gebeliğim arada bir pıtırtı hissediyorum o kadar
İnşllah canım belki daha haftaya anca duyarsın dedi o da çok hafifIns biran önce duyarız canım
D vitamini, demir ilacı, multivitamin ve omega3günaydın arkadaslar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Geçmiş olsun.Malesef böyleleride doktor oluyor..Daha kanı aç mi tok mu vereceğinizi söyleyemeyen birinin sözlerine canınızı sıkmayın, Allah in izniyle bebeğinizde bir şey yoktur, içinizi ferah tutun, o kişiyi gerekli yerlere şikayet eder , başka doktora gidersiniz. şimdi bebegin hisseder annesi onun için sinirini hemen geçirKızlar simdi bunlari sinirden aglayarak yazıyorum. Dra gittim ve rezaleti duyun zaten gerekli yerlere gerektigi sekilde sikayetimj bildircem. Onceden orda soylemistim tahlillerim vardı onlarin sonuclarini farkli bir dr bulunca gittim kadın degerlere bakti sende bi enfeksiyon yuksek cıkmış ve idrar kültürü vermen gerekecek belkide bisey yoktur ama bebegin gelisme geriligine sebep olan biseymis bu.nedense özele gittigim dr bana bu üslupla hic bisey demedi söylemedi de. Seker yuklemesi verdi ac tok farketmez dedi birde kan testi istedi.ultrasonla bakmadi aşı oldum bebegimi merak ediyorum hareketlerini hissetmiyorum dediğimde de gulerek aşı bebege birsey yapmaz dedi neyse bi kagit verdiler elime ultrasondan sira al dediler tabi ben ne oldugunu anlayamadim acaba ayrintili mi diye düşündüm.neyse kan vermeye gittim bana ac vermem gerektigi tok olmadigi soylendi yarin sabahtan ver ikisini birden dedi halbuki dr ile hemsire bana farketmez dediler. Neyse idrar kulturu verdim sonra ultrason sirasina girdim megersem o bebegi gormek icin normal ultrason sırasıymış tarih kac sizce 02.11.2021 resmen dalga geçildi yani bunun baska bir açıklaması olamaz.neyse kan olayini gidip sormak icin dr un odasinin onunde bekliyorum neyse bunlar hemsireyle ciktilar odadan hastayla birlikte o ara dedimki sekeri ac olmam gerektigini soylediler hemsireyle konusuom dr hic sallamadi zaten farketmez dedi dedim almadilar yani dr da farketmio dio mallar. Insan hayati bu kadar basit olmamalı. Zaten moralimi bozdu supheyle agla agla eve geldim nasil araba kullandim bilmiyorum.böyle insanlar dr olmamali.yani cok mu zor kıçını kaldirip cihazdan bakman iyi mi diye gayet moralli gittigim dr a keske gitmeseydim dedim.seker yuklemesi de bu aylarda yapiliyor mu anlamadim daha vakti yok mu cok sinir oldum artik dogru biseyde yapsalar nasil guveneyim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?