2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tecrübeli anne olarak kızlar bir tavsiye ile geldim Anne bebek çantası olarak bu çantayı öneririm…ben mor renk olanı almıştım kızımda, oğlumda da aynısını kullanacağım çünkü hala yepyeni…süt soğumasın diye biberon koruması da var, alt açma örtüsü var..ve en sevdiğim özelliği bebek arabasına asılıyor olması olmuştu.. 8-10 renk seçeneği var, netten bulursunuz..ben unisex olsun diye mor almıştım zamanında bir de oğlum olacağı içime doğmuş demekki

Eklentiler

• 9E7E6959-58AD-4874-91CC-D75AFE82B5C8.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 61
  • A0FCCE1B-361B-4681-9844-513EAF32E114.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 41
  • EFB4A333-EA58-4855-B098-1CF4E4772BDC.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 59
ben bunu aldım e-bebekte.
son bir tane kalmış ve indirimin son günü diye 1700 TL geldi :)şimdi iki katı olmuş
elbise gibi şeyleri almıyorum oğlumdan bi sürü şey var,
sadece 1-2 ay geçesede o çantayı alt üst etsem diyorum

Eklentiler

• Ekran Resmi 2021-09-09 11.17.00.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Canım indirimden ben de aynısını aldım 1899 TL’ye. Şimdi 2900’a çıkmış yine. Allah inşallah sağlık ve sıhatle kullanmamızı nasip eder...

Beni bir tek büyük olan kısmın çift yönlü olmaması sonradan düşürdü. Ama sizler tecrübeli annelersiniz 6 aydan sonra gerek olmuyor galiba bebeğin anneyi görmesine?

Canım indirimden ben de aynısını aldım 1899 TL’ye. Şimdi 2900’a çıkmış yine. Allah inşallah sağlık ve sıhatle kullanmamızı nasip eder...

ben ordaki çalışandan da 200 tl indirim aldım 1700 gelmişti
bende az önce merak ettim, bu renk 4000 bin olmuş ne ara bu kadar fark girdi 10 gün oldu alalı

Beni bir tek büyük olan kısmın çift yönlü olmaması sonradan düşürdü. Ama sizler tecrübeli annelersiniz 6 aydan sonra gerek olmuyor galiba bebeğin anneyi görmesine?

ilk bende ona takıldım, sonra oğlum aklıma geldi onun derdi sağı solu izlemekti,
bana o zaman bi tane hediye gelmişti baston bebek arabasıydı( sonra yanlışlıkla demiri yamuldu mecburen yeni aldım )
o da zaten 1 yaşından sonra arabaya bile binmedi

Aa tamam canım iyi oldu söylediğin detaylı için devlete yönlendirmesi konusunda . Çok teşekkür ederim Hareketleri hissetmeye başladın mı canım oğluşunun tekmeler başladı mi yavaştan

Masallah ne guzel.hazirliklar başlamış detayli.usg bekliyorum hazirliklar icin cunku bir doktor kiz bir doktor erkek dedi bebisime :)
Bugun ogleden sonra gidip aşı olucam insallah sinovac 1. Doz sifa olur insallah.
Bakalım ne gelecek cinsiyeti annesi sağlıkla huzurla gönlünüze göre olsun inşallah pıtırcık sizi heyecanlandırmış ya aşınızda şifa olsun hem size hem bebişinize inşallah

Kızlar simdi bunlari sinirden aglayarak yazıyorum. Dra gittim ve rezaleti duyun zaten gerekli yerlere gerektigi sekilde sikayetimj bildircem. Onceden orda soylemistim tahlillerim vardı onlarin sonuclarini farkli bir dr bulunca gittim kadın degerlere bakti sende bi enfeksiyon yuksek cıkmış ve idrar kültürü vermen gerekecek belkide bisey yoktur ama bebegin gelisme geriligine sebep olan biseymis bu.nedense özele gittigim dr bana bu üslupla hic bisey demedi söylemedi de. Seker yuklemesi verdi ac tok farketmez dedi birde kan testi istedi.ultrasonla bakmadi aşı oldum bebegimi merak ediyorum hareketlerini hissetmiyorum dediğimde de gulerek aşı bebege birsey yapmaz dedi neyse bi kagit verdiler elime ultrasondan sira al dediler tabi ben ne oldugunu anlayamadim acaba ayrintili mi diye düşündüm.neyse kan vermeye gittim bana ac vermem gerektigi tok olmadigi soylendi yarin sabahtan ver ikisini birden dedi halbuki dr ile hemsire bana farketmez dediler. Neyse idrar kulturu verdim sonra ultrason sirasina girdim megersem o bebegi gormek icin normal ultrason sırasıymış tarih kac sizce 02.11.2021 resmen dalga geçildi yani bunun baska bir açıklaması olamaz.neyse kan olayini gidip sormak icin dr un odasinin onunde bekliyorum neyse bunlar hemsireyle ciktilar odadan hastayla birlikte o ara dedimki sekeri ac olmam gerektigini soylediler hemsireyle konusuom dr hic sallamadi zaten farketmez dedi dedim almadilar yani dr da farketmio dio mallar. Insan hayati bu kadar basit olmamalı. Zaten moralimi bozdu supheyle agla agla eve geldim nasil araba kullandim bilmiyorum.böyle insanlar dr olmamali.yani cok mu zor kıçını kaldirip cihazdan bakman iyi mi diye gayet moralli gittigim dr a keske gitmeseydim dedim.seker yuklemesi de bu aylarda yapiliyor mu anlamadim daha vakti yok mu cok sinir oldum artik dogru biseyde yapsalar nasil guveneyim ki.

Amin canım inş

Canım canını sıkma bunun için bebekte iyidir.Bazı dr baştan savma iş yapıyor..Şeker yüklemesi için daha var bence en azından benim dr ayrıntılı ultrasyon çektir 20.haftadan sonra gel pek bişeyde kalmıyor renkli ultrasyon bakıcam birde şeker yüklemen kalacak dedi.Demekki daha var.Şeker yüklemesi için aç olman gerekiyor.Ben öyle hatırlıyorum.Aç gitmişitm ilk gebelikte.

Bende safra kesesi ağrısı ile kıvranarak gittiğim devletteki genel cerrah bana ortağı olduğu aktarın adresini verip gel sana karışım yapalım taşlar yok tarzında bişeyler söylemişti.Halbuki tıpta safra taşının ameliyat harici çözümü yok.Keşke bende o zaman onu şikayet edebilseydim.

Insallah canim cok sagol duan için bi turlu diyemedim oh oğlumda bi anda gecmisti bugün iyiyim diyorum ertesi gün berbat oluyorum o kadar çok şey canım çekiyor ki bi yiyebilsem canımın çektiği şeylerin içinde tiksindiğim sogan sarımsak var Bi ucundan denedim geçen yok iki gun geçmedi bulantısı

Zaten yaram olduğu için sürekli krem kullandığım zaman yapisiyordu o daha kötü oluyor yaranın üzerine yapışması

Bende sekerin bebeğe 26.haftadan itibaren bi etki ettigini biliyorum o zamanlarda oluyor diye biliyorum. Bir sıkıntı olup olmadığı belirsizse once dersin ki bi idrar kültürü de alalim ben niye diye sormam zaten. Daha once evimin ordaki devlete gittigimde dr bana dedi bir sıkıntı oldugunu sanmıyorum ama yinede kultur testi ver dedi ama sonuc çıkamamıştı tekrar vermem gerekiyordu bende oradan ayrıldigim icin kalmıştı. Bu direk bebekte gelisim geriligine sebep olan degerin yuksek cıkmış oladabilir olmayadabilir diyince ben suan panik oldum yani. Allah a havale ediyorum. Yarinda kanla seker yuklemesi icin gitmiyecem zaten.kultur verdim onu kendi dr uma gosteririm.cok moralim bozuldu

Elim ayağım bu araba benim o kadar güzel ki sürüsü kapatması açması ama pusetini almamistim alayım diye baktım baya oldu e bebekte aşırı ağır geldi bana baby plusun markasını alacağım galiba fiyat olarak daha uygun

6 ayi değil canım 4 aydan sonra bile ihtiyaç olmuyor sana dönmesinin ki zaten ilk 2 ay bebek arabasına koymak çok doğru değil sarsmasindan dolayı

Bence bi doktordan emin ol ve onunla devam et canım.
Çünkü sanki hepsi aynı okulu bitirmemiş gibi farklı farklı yorum yapıp kafa karıştırıyorlar.Biz zaten endişe yüklüyüz her an.
Pandeminin civcivli dönemi devlete falanda gitme artık.

Resmen başından savmis ya gerçekten iş yapmasın böyle insanlar canım kesinlikle sikayet et doktorun adini

Aa tamam canım iyi oldu söylediğin detaylı için devlete yönlendirmesi konusunda . Çok teşekkür ederim Hareketleri hissetmeye başladın mı canım oğluşunun tekmeler başladı mi yavaştan
Rica ederim canimcimm
Canim sol tarifta pit pitlar var oysaki annem bana demistiki erkek bebekler hareketli olur diye ama benimkini daha tekmesini hissetmedim neyse bu haftadan sonra aktif olmaya baslarlar inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…