Bende bundan aldım ebebekte indirimdeydi iki hafta önce . Çok beğendimben bunu aldım e-bebekte.
son bir tane kalmış ve indirimin son günü diye 1700 TL geldi :)şimdi iki katı olmuş
elbise gibi şeyleri almıyorum oğlumdan bi sürü şey var,
sadece 1-2 ay geçesede o çantayı alt üst etsem diyorum
Bende 1799 a aldım aynısını demek herkes farklı almışCanım indirimden ben de aynısını aldım 1899 TL’ye. Şimdi 2900’a çıkmış yine. Allah inşallah sağlık ve sıhatle kullanmamızı nasip eder...
Ins biran once hissederimde rahatlarim canimGeçmiş olsun.Malesef böyleleride doktor oluyor..Daha kanı aç mi tok mu vereceğinizi söyleyemeyen birinin sözlerine canınızı sıkmayın, Allah in izniyle bebeğinizde bir şey yoktur, içinizi ferah tutun, o kişiyi gerekli yerlere şikayet eder , başka doktora gidersiniz. şimdi bebegin hisseder annesi onun için sinirini hemen geçir
Ben oyleyken aşımı oldum canim biontech ne alakasi varmis kiKizlar aşı olmadım hemsire gel yapalim hemen dedi dedim doktora bisey danisicam dedim idrar yollari iltihabim var dedim o zaman aşı olma dedi. Iyiki doktora sormuşum.
Evet canım zaten aynı testten tekrar yap bir gün sonra koyulaşması lazımYok içinde hcg yani doğru anladım
iyi ki olmamışsın canım beni de arkadaım uyarmıştı vücutta enfeksiyon varken aşı olma diye bende iyileşmeyi bekleyip oldumKizlar aşı olmadım hemsire gel yapalim hemen dedi dedim doktora bisey danisicam dedim idrar yollari iltihabim var dedim o zaman aşı olma dedi. Iyiki doktora sormuşum.
Bilmem cnm ilac kullaniyormuydun sen ben ilac kullaniyorum. Lokosit 17 ifi benim yuksek baya.Ben oyleyken aşımı oldum canim biontech ne alakasi varmis ki
Vücutta enfeksiyon varken yan etki olma ihtimali artıyormuş canım o yüzden. Yoksa bebek ile ilgili falan değil yani. Ateş yapma ihtimali var ya aşınınBen oyleyken aşımı oldum canim biontech ne alakasi varmis ki
Canim ilk dozda varmiydi bilmiyorum ama vardi bence 2.dozdan önceki gun idrar yollari enfeksiyonu icin antibliyotik falan vermişti bitti diger gun oldum bana oyle bisi demediler ben sormadiydim zaten neyse hayırlısıBilmem cnm ilac kullaniyormuydun sen ben ilac kullaniyorum. Lokosit 17 ifi benim yuksek baya.
Anladim canim sagol bian 2.soku gecirecektim burda yok ya cok şükür bende kol agrisi oldu birazcik o kadar iiyim cok şükürVücutta enfeksiyon varken yan etki olma ihtimali artıyormuş canım o yüzden. Yoksa bebek ile ilgili falan değil yani. Ateş yapma ihtimali var ya aşının
Bende bundan aldım ebebekte indirimdeydi iki hafta önce . Çok beğendim
Canim eğer doğumunu özelde yapacaksan, sadece kendi doktorunla devam et. Diğer türlü kafan cok karışır ve inan bu üsluba hiç şaşırmadım.Yani yapacagi tek sey bebek yasiyor mu iyi mi ama yok bunlarin doktorluguna tukureyim ben. Yok zaten kendi dr uma devam
Bu renk çok güzel bir renk koyu füme ve lacivert siyahlara göre . Aynı renk pahalı markalarında dandikleri vardı bu bana sağlam gibi geldi. Hemde açılıp kapanması çok kolayyaaaa
ilk aldığımda inşallah pişman olmam dedim, bir de bu renkten bi tane kalmıştı onda da emin olamamıştım,
sonra orda aynı marka başka modele baktım o cok dandikti
eve geldim 5.5 yaşında ki oğlumda kıskanclıktan 3-4 gün evin içinde kullandı
iyi dayandı koca sıpayaşimdi iyiki aldım diyorum, rengide çok içime sindi.
Evet canim ozelde yapicam daha yeni gittigim icin beni kovalar diye gitmek istemedimCanim eğer doğumunu özelde yapacaksan, sadece kendi doktorunla devam et. Diğer türlü kafan cok karışır ve inan bu üsluba hiç şaşırmadım.
Ne yazikki devlet hastaneleri özellikle kadin doğum bölümü çekilecek dert değil. Şükür ki bizlerin özelde doğum yapma gibi bi imkanımız var. Mecbur kalanlarin Allah yardımcısı olsun.
( sözüm işini layıkıyla yapmayan doktorlara ve bu sisteme )
Kızımdayken ben de bunu almıştım, sakladım sonra da oğlumda da kullanacağım kısmetse inşallah…çok işime yaramıştı, bunda biriken sütten içirdiğim de çok olmuştu kızımaben göğüs silikonu almıştım, içinde süt birikiyordu ^_^
göğüs ucu da boşluğa denk geldiği için hiç birşeye temas etmiyordu
dışarıya cıkacağım zaman ped kullanıyordum akşam olduğu için
ilk 2-3 ay o sütler yüzünden istediğin kadar duş al ekşi ekşi kokuyor insan
aldığım model buydu, e bebekten almıştım orjinal olsun diye.
Bebek Emzirme Ürünleri ve Fiyatları - ebebek
Türkiye'nin en çok tercih edilen bebek emzirme ürünlerinde yorumları okuyun, kendiniz karar verin. Ürün seçenekleri indirimli fiyatlar ve hızlı kargo fırsatıyla ebebek'te!www.e-bebek.com
Kızımdayken ben de bunu almıştım, sakladım sonra da oğlumda da kullanacağım kısmetse inşallah…çok işime yaramıştı, bunda biriken sütten içirdiğim de çok olmuştu kızımaben göğüs silikonu almıştım, içinde süt birikiyordu ^_^
göğüs ucu da boşluğa denk geldiği için hiç birşeye temas etmiyordu
dışarıya cıkacağım zaman ped kullanıyordum akşam olduğu için
ilk 2-3 ay o sütler yüzünden istediğin kadar duş al ekşi ekşi kokuyor insan
aldığım model buydu, e bebekten almıştım orjinal olsun diye.
Bebek Emzirme Ürünleri ve Fiyatları - ebebek
Türkiye'nin en çok tercih edilen bebek emzirme ürünlerinde yorumları okuyun, kendiniz karar verin. Ürün seçenekleri indirimli fiyatlar ve hızlı kargo fırsatıyla ebebek'te!www.e-bebek.com
Bence de bir daha gitme devlete ya da gideceksen de doktoru önce araştır, yorumlarına bak öyle git canım, yaşadıklarına üzüldüm cidden…Evet canim ozelde yapicam daha yeni gittigim icin beni kovalar diye gitmek istemedimdetaylidan sonra gel dedi çünkü birde aşıyı ilerleyen zamanda ol demisti dinlemedim ya gitmeye cekimdim ama hata ettim valla daha da cidden adim atmam
Bir de bunların gümüş olanları var, sanırım o da yara olmayı engelliyormuş, ikisinin işlevi aynı mı kızlar hangisini alıcazKızımdayken ben de bunu almıştım, sakladım sonra da oğlumda da kullanacağım kısmetse inşallah…çok işime yaramıştı, bunda biriken sütten içirdiğim de çok olmuştu kızıma
Bence sık sık da bebeği görmeye gitme canım, özelde iyi bir doktorla ayda 1 kere yeterli…diğer türlü evham yaparsın sürekliSagol canım sinirden benimki fitratim gereği cevap veremeyince icime oturuyor bisiler cimere bir guzel yazicam zaten hastanenin bashekimligini de aricam. Zaten kendime ozelde sakin tatlis dilli bir dr buldum onunla devam edicem sadece bebegi merak ettigim icin yakin diye gitmistim daha da gitmem zaten
Korkmaya çok müsaidiz bu ara normal :)Anladim canim sagol bian 2.soku gecirecektim burda yok ya cok şükür bende kol agrisi oldu birazcik o kadar iiyim cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?