2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende bundan aldım ebebekte indirimdeydi iki hafta önce . Çok beğendim

Ins biran once hissederimde rahatlarim canim ins canim ins

Kizlar aşı olmadım hemsire gel yapalim hemen dedi dedim doktora bisey danisicam dedim idrar yollari iltihabim var dedim o zaman aşı olma dedi. Iyiki doktora sormuşum.
iyi ki olmamışsın canım beni de arkadaım uyarmıştı vücutta enfeksiyon varken aşı olma diye bende iyileşmeyi bekleyip oldum

Bilmem cnm ilac kullaniyormuydun sen ben ilac kullaniyorum. Lokosit 17 ifi benim yuksek baya.
Canim ilk dozda varmiydi bilmiyorum ama vardi bence 2.dozdan önceki gun idrar yollari enfeksiyonu icin antibliyotik falan vermişti bitti diger gun oldum bana oyle bisi demediler ben sormadiydim zaten neyse hayırlısı

Vücutta enfeksiyon varken yan etki olma ihtimali artıyormuş canım o yüzden. Yoksa bebek ile ilgili falan değil yani. Ateş yapma ihtimali var ya aşının
Anladim canim sagol bian 2.soku gecirecektim burda yok ya cok şükür bende kol agrisi oldu birazcik o kadar iiyim cok şükür

Bende bundan aldım ebebekte indirimdeydi iki hafta önce . Çok beğendim

yaaaa
ilk aldığımda inşallah pişman olmam dedim, bir de bu renkten bi tane kalmıştı onda da emin olamamıştım,
sonra orda aynı marka başka modele baktım o cok dandikti
eve geldim 5.5 yaşında ki oğlumda kıskanclıktan 3-4 gün evin içinde kullandı
iyi dayandı koca sıpaya şimdi iyiki aldım diyorum, rengide çok içime sindi.

Yani yapacagi tek sey bebek yasiyor mu iyi mi ama yok bunlarin doktorluguna tukureyim ben. Yok zaten kendi dr uma devam
Canim eğer doğumunu özelde yapacaksan, sadece kendi doktorunla devam et. Diğer türlü kafan cok karışır ve inan bu üsluba hiç şaşırmadım.
Ne yazikki devlet hastaneleri özellikle kadin doğum bölümü çekilecek dert değil. Şükür ki bizlerin özelde doğum yapma gibi bi imkanımız var. Mecbur kalanlarin Allah yardımcısı olsun.
( sözüm işini layıkıyla yapmayan doktorlara ve bu sisteme )

Bu renk çok güzel bir renk koyu füme ve lacivert siyahlara göre . Aynı renk pahalı markalarında dandikleri vardı bu bana sağlam gibi geldi. Hemde açılıp kapanması çok kolay

Evet canim ozelde yapicam daha yeni gittigim icin beni kovalar diye gitmek istemedimdetaylidan sonra gel dedi çünkü birde aşıyı ilerleyen zamanda ol demisti dinlemedim ya gitmeye cekimdim ama hata ettim valla daha da cidden adim atmam

Kızımdayken ben de bunu almıştım, sakladım sonra da oğlumda da kullanacağım kısmetse inşallah…çok işime yaramıştı, bunda biriken sütten içirdiğim de çok olmuştu kızıma

Kızımdayken ben de bunu almıştım, sakladım sonra da oğlumda da kullanacağım kısmetse inşallah…çok işime yaramıştı, bunda biriken sütten içirdiğim de çok olmuştu kızıma

Bence de bir daha gitme devlete ya da gideceksen de doktoru önce araştır, yorumlarına bak öyle git canım, yaşadıklarına üzüldüm cidden…

Bir de bunların gümüş olanları var, sanırım o da yara olmayı engelliyormuş, ikisinin işlevi aynı mı kızlar hangisini alıcaz

Bence sık sık da bebeği görmeye gitme canım, özelde iyi bir doktorla ayda 1 kere yeterli…diğer türlü evham yaparsın sürekli Hareketlerini hissetmemen de çok doğal çünkü ilk gebelikte geç hissediliyor…inan ki öyle, ben 20.haftamda hissetmiştim kızımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…