2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İlk bebeğin olduğu için seni çok iyi anlıyorum oğlumda bende sürekli doktora gidiyordum doktorum beni bildiği için hiç kırmiyordu beni sağolsun
Kızın olacak diye hatırlıyorum, kız bebeğin hareketleri gerçekten geç hissediliyor,20. Haftadan sonra sende daha az evham yapacaksın.

Bence de bir daha gitme devlete ya da gideceksen de doktoru önce araştır, yorumlarına bak öyle git canım, yaşadıklarına üzüldüm cidden…
Ay sadece bakacaktı kıçını kaldırıp ama yapmadı yorum yapanlar vardi ilgilenio falan yazmislar ama yalanmış bi daha yapmam

Bende ins hissederim canım 20ye az kaldı

Biran once o zamanlara gitmek istiyorum biraz daha dişimi sıkmalıyım

Güzel anneler ebebekteki HelloBaby müslin örtülerden kullanan var mı, nasıl yumuşak mı alınır mı sizce?

gebeler kocanız değil.Nazınızı çekemez.

yemin ediyorum tam 20 senedir şu cümleyi kurmak için can atıyordum : ))))

size yemin ediyorum, karşı tarafı tanımam etmem ama buna benzer o kadar çok olay yaşıyoruz ki bu cümleyi site yönetimi olarak yazsak ortalık karışır, ayıp olur bu sebeple çok dayandım tam 20 senedir asla hiçbir anne adayına yazmadı ama içimin yağları da eridi...

elinize sağlık diyip konudan ayrılır hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim...

bu arada biliyorsunuz değil mi bizde 2022 şubat için gün sayıyoruz bu sebeple bu başlık benim için çok özel

Ben de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
zeynep cok güzel isim bence de, iki isim düşünüyorsanız zeynepin yanına kısa isimler yakışıyor, zeynep ada, zeynep ece, zeynep lal gibi, biz tek isim bilgeye karar verdik. sağlıkla gelsin inşallah minnoşlar:)

Kizlar aşı olmadım hemsire gel yapalim hemen dedi dedim doktora bisey danisicam dedim idrar yollari iltihabim var dedim o zaman aşı olma dedi. Iyiki doktora sormuşum.
ileri derece mi idrar yolu enfeksiyonunuz? belki ateş vs yapabilir düşüncesiyle öyle demiştir. aslında pek bi bağlantısı yok çünkü, bende hep var hafif düzey enfeksiyon ben de oldum iki doz bi sorun olmadı

ileri derece mi idrar yolu enfeksiyonunuz? belki ateş vs yapabilir düşüncesiyle öyle demiştir. aslında pek bi bağlantısı yok çünkü, bende hep var hafif düzey enfeksiyon ben de oldum iki doz bi sorun olmadı
Yuksek biraz evet belki asinin yan etkisi fazla olur diye.

Canlar dün ilişkiden sonra yara gibi birşey oluştu genital bölgemde aşırı acıyordu doktora gittim sabah vajinit olmuşsun dedi hamileliğe bağlı bir enfeksiyon türü fitil verdi hala ağrım var bir süre ilişkiye ara verin dedi. Aşırı akıntıya bağlı tahrişmiş

Geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…