İlk bebeğin olduğu için seni çok iyi anlıyorum oğlumda bende sürekli doktora gidiyordum doktorum beni bildiği için hiç kırmiyordu beni sağolsunEvet canim ozelde yapicam daha yeni gittigim icin beni kovalar diye gitmek istemedimdetaylidan sonra gel dedi çünkü birde aşıyı ilerleyen zamanda ol demisti dinlemedim ya gitmeye cekimdim ama hata ettim valla daha da cidden adim atmam
Ay sadece bakacaktı kıçını kaldırıp ama yapmadıBence de bir daha gitme devlete ya da gideceksen de doktoru önce araştır, yorumlarına bak öyle git canım, yaşadıklarına üzüldüm cidden…
Bende ins hissederim canım 20ye az kaldıBence sık sık da bebeği görmeye gitme canım, özelde iyi bir doktorla ayda 1 kere yeterli…diğer türlü evham yaparsın sürekliHareketlerini hissetmemen de çok doğal çünkü ilk gebelikte geç hissediliyor…inan ki öyle, ben 20.haftamda hissetmiştim kızımda
Biran once o zamanlara gitmek istiyorum biraz daha dişimi sıkmalıyımİlk bebeğin olduğu için seni çok iyi anlıyorum oğlumda bende sürekli doktora gidiyordum doktorum beni bildiği için hiç kırmiyordu beni sağolsun
Kızın olacak diye hatırlıyorum, kız bebeğin hareketleri gerçekten geç hissediliyor,20. Haftadan sonra sende daha az evham yapacaksın.
Yaptığın sitede yasak olan bir şey.Lütfen kendinize gelin burdaki gebeler kocanız değil.Nazınızı çekemez.amacın ne senin ? o kadar mı mutsuzsun bu hayatta hayırdır? acıdım....
Yaptığın sitede yasak olan bir şey.Lütfen kendinize gelin burdaki gebeler kocanız değil.Nazınızı çekemez.
Çok sağol abi sabah beridir sinir küpüne çevirmişti.abla sen kötü olma bana pas et ben gerekeni yaptım ...
Bugün yaptım bak erken gebelik testi 5. GünümEvet canım zaten aynı testten tekrar yap bir gün sonra koyulaşması lazım
gebeler kocanız değil.Nazınızı çekemez.
zeynep cok güzel isim bence de, iki isim düşünüyorsanız zeynepin yanına kısa isimler yakışıyor, zeynep ada, zeynep ece, zeynep lal gibi, biz tek isim bilgeye karar verdik. sağlıkla gelsin inşallah minnoşlar:)Ben de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
sanki pozitifsiniz gibi geldi bana ama tabi hatalı yorum yapmak istemem:) umarım sağlıkla sonuca ulaşırsınız güzel haberler alarakBugün yaptım bak erken gebelik testi 5. Günüm
Amin inşallahsanki pozitifsiniz gibi geldi bana ama tabi hatalı yorum yapmak istemem:) umarım sağlıkla sonuca ulaşırsınız güzel haberler alarak
ileri derece mi idrar yolu enfeksiyonunuz? belki ateş vs yapabilir düşüncesiyle öyle demiştir. aslında pek bi bağlantısı yok çünkü, bende hep var hafif düzey enfeksiyon ben de oldum iki doz bi sorun olmadıKizlar aşı olmadım hemsire gel yapalim hemen dedi dedim doktora bisey danisicam dedim idrar yollari iltihabim var dedim o zaman aşı olma dedi. Iyiki doktora sormuşum.
Yuksek biraz evet belki asinin yan etkisi fazla olur diye.ileri derece mi idrar yolu enfeksiyonunuz? belki ateş vs yapabilir düşüncesiyle öyle demiştir. aslında pek bi bağlantısı yok çünkü, bende hep var hafif düzey enfeksiyon ben de oldum iki doz bi sorun olmadı
Hadi hayırlı olsun bende 7. Gün yaptın kan verdimBugün yaptım bak erken gebelik testi 5. Günüm
Geçmiş olsun canimCanlar dün ilişkiden sonra yara gibi birşey oluştu genital bölgemde aşırı acıyordu doktora gittim sabah vajinit olmuşsun dedi hamileliğe bağlı bir enfeksiyon türü fitil verdi hala ağrım var bir süre ilişkiye ara verin dedi. Aşırı akıntıya bağlı tahrişmiş
İdrar testin var mıHadi hayırlı olsun bende 7. Gün yaptın kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?