2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar aşı konusunda bende kararımı verdim pazartesi olacagim. Hem haftada 2 pcr testi zor hem de siniflarim 40 kişilik. Cok riskli hissediyorum kendimi. Eger okula giden çocuğunuz varsa olmanızı tavsiye ederim çünkü derslerde maskeli dursalar bile teneffuslerde hepsi iç içe. Kendimizi bu süreçte korumamız çok zor olacak.

Yarın kontrol var çok stresliyim en son 30 temmuzda görmüştüm Maalesef karantinaya girdik gidemedim.
Geçmiş olsun cnm, temasli miydin korona mi olmustun? Artık ayda 1 olucak kontroller, aslinda alismamiz lazım, benim gecenki 3 buçuk haftaydı, şimdi 1 aya çıkardı, dedim valla dayanamam habire msj atarım size

Geçmiş olsun cnm, temasli miydin korona mi olmustun? Artık ayda 1 olucak kontroller, aslinda alismamiz lazım, benim gecenki 3 buçuk haftaydı, şimdi 1 aya çıkardı, dedim valla dayanamam habire msj atarım size
Temaslıydım canım tam kontrol günümden 1 gün önce girdim karantinaya şansa.Valla hemen özlüyoruz nolacak bu hallerimiz

Yarın kontrol var çok stresliyim en son 30 temmuzda görmüştüm Maalesef karantinaya girdik gidemedim.
Hayirli güzel haberle gel cnm insan merak ediyor büyüdüler mi diye cinsiyeti öğrenmiştin demi
Benimde haftaya 25 gun olacak ozledim şimdi den

Hayirli güzel haberle gel cnm insan merak ediyor büyüdüler mi diye cinsiyeti öğrenmiştin demi
Benimde haftaya 25 gun olacak ozledim şimdi den
Benim de salı günü 25. gün olacak randevum o gün, o kadar zor ki beklemek :) nasıl, iyi mi, sağlıklı mı kafada kurmacalar... :)

Canım bu ne lakayıt bu nasıl üslup bunlar nasıl hemşire doktor anlamadım ben ya , takmış şeker testine , önce al eline bi ultrasonu bak bebek nasıl al annesi iyi sıkıntı yok evham etme siye bi rahatlat anneyi ne münasebet sana ultrason soyası veriyor dalga geçer gibi kasımın 2 sine. Allah sabır vermiş sana orda gerçekten . Sen canını hiç sıkma enfeksiyon olayı hamileyken hep yaşanıyor , idrar yolu enfeksiyonu olur nezle türü enfeksiyon olur aşı ile ilgili antikor üretimine bağlı olması gereken olağan bir durum olabilir . Canını sıkma hemen kendi doktoruna görün bu Farklı bir doktordu diye anladım ben . Su az içmeyle bile hemen idrar enfeksiyonu olur o tarz bişey olabilir . Bebeğini de üzme annesi hiçbirşeyiniz yok Allah’ın izni ile . Hemen o ilgisiz hemşire ve konuya dahil olmayan doktoru da şikayet et hastane yönetimine . Güzel haberler alacaksın inşalalh

Amin inşallah inşallah canım bebeklerimizi ve kendimiİ korumak adına yapıyoruz, hepimizi Allah sevdiklerimizle evlatlarımız eşimizle birlikte bebeğimİze kavuşturup hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin cümlemize

Zaten yaram olduğu için sürekli krem kullandığım zaman yapisiyordu o daha kötü oluyor yaranın üzerine yapışması
Ahhh yaa o yaralar bende de oluyordu , kardeşimde saolsun bir arkadaşın kendine yaptığı ve iyi geldiğini söylediği doğal bişeyler yaptık aman allahım nasıl güzel geldi kardeşimin göğüs uçlarına , hemen anlatayım ; ikiye kırılmış( ortadan ayrılmış) cevizi İçini boşaltıyoruz , içindeki tırtıklı sert taraflarını elimizle temizliyoruz, sonra içine klasik vazelin sürüyoruz . Onun boşluğunu meme ucumuza atletimizin yahut sütyenimizin içine sürüyoruz . Ucuna da değip can yakmıyor ve pH çok iyi oluyor onu deneyelim bizde de iyi olur inşallah arkadaşım

Sikayet edicem zaten canım cok sinirim bozuldu bugun aglamaktan basım ağrıdı artik gittim parol ictim Allah boylelerine akil fikir versin

Allah bizim yardımcımız olsun canım ya inşallah hakkında ve bebişinin hakkında en hayırlı en sağlıklısı en güzeli olur sen güzel canını sıkma doktor değiştir biraz daha içini rahatlatacak yada anlatımı tatlı olan bi doktorun olur inşallahBakalım bende yarın özeldeki doktor ne diyecek içimizi ferah güzel tutalım inşallah

Geçmiş olsun canım , boool bol su içmeyi de ihmal etme

Hayırlısı olsun şimdiden şifa olsun bebişinizle size , süreç gerçekten kolay değil kendimiİ korumamız da zorlaştı okul sebebiyle . Haklısınız . Sağ Salim sağlıkla sevinçle kavuşalım minik Aşklarımıza

Sikayet edicem zaten canım cok sinirim bozuldu bugun aglamaktan basım ağrıdı artik gittim parol ictim Allah boylelerine akil fikir versin
Ah kıyamam ya , o an yaşadığımız yıkım ve psikoloji çok kötü oluyor hormonlar yüzünden zaten gözyaşımız pıt modundayız, bırak yoğun doktor ilgisini ilgisizlik ve dalga geçer gibi karşılanmalı hiç bir hamile bayan haketmiyor . keşke empati yapsalar . Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın Hemen rahat olacağın kendi mutlu hissedeceğin birleyler yap ve bugünü olumlu hisler göndererek uyu ki meleğine de seratonin hormonu gitsin annesi . İnşalalh yeni doktorunla daha güzel olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…