Sağol canımGeçmiş olsun canim
Bence gümüşe gerek yok canım, iyice suda kaynattıktan sonra sterilize olur bu daBir de bunların gümüş olanları var, sanırım o da yara olmayı engelliyormuş, ikisinin işlevi aynı mı kızlar hangisini alıcaz
Geçmiş olsun cnm, temasli miydin korona mi olmustun? Artık ayda 1 olucak kontroller, aslinda alismamiz lazım, benim gecenki 3 buçuk haftaydı, şimdi 1 aya çıkardı, dedim valla dayanamam habire msj atarım sizeYarın kontrol var çok stresliyim en son 30 temmuzda görmüştümMaalesef karantinaya girdik gidemedim.
Temaslıydım canım tam kontrol günümden 1 gün önce girdim karantinaya şansa.Valla hemen özlüyoruz nolacak bu hallerimizGeçmiş olsun cnm, temasli miydin korona mi olmustun? Artık ayda 1 olucak kontroller, aslinda alismamiz lazım, benim gecenki 3 buçuk haftaydı, şimdi 1 aya çıkardı, dedim valla dayanamam habire msj atarım size
Hayirli güzel haberle gel cnmYarın kontrol var çok stresliyim en son 30 temmuzda görmüştümMaalesef karantinaya girdik gidemedim.
Benim de salı günü 25. gün olacak randevum o gün, o kadar zor ki beklemek :) nasıl, iyi mi, sağlıklı mı kafada kurmacalar... :)Hayirli güzel haberle gel cnminsan merak ediyor büyüdüler mi diye cinsiyeti öğrenmiştin demi
Benimde haftaya 25 gun olacak ozledim şimdi den
Yok kuzum öğrenmedimHayirli güzel haberle gel cnminsan merak ediyor büyüdüler mi diye cinsiyeti öğrenmiştin demi
Benimde haftaya 25 gun olacak ozledim şimdi den
Canım bu ne lakayıt bu nasıl üslup bunlar nasıl hemşire doktor anlamadım ben ya , takmış şeker testine , önce al eline bi ultrasonu bak bebek nasıl al annesi iyi sıkıntı yok evham etme siye bi rahatlat anneyi ne münasebet sana ultrason soyası veriyor dalga geçer gibi kasımın 2 sine. Allah sabır vermiş sana orda gerçekten . Sen canını hiç sıkma enfeksiyon olayı hamileyken hep yaşanıyor , idrar yolu enfeksiyonu olur nezle türü enfeksiyon olur aşı ile ilgili antikor üretimine bağlı olması gereken olağan bir durum olabilir . Canını sıkma hemen kendi doktoruna görün bu Farklı bir doktordu diye anladım ben . Su az içmeyle bile hemen idrar enfeksiyonu olur o tarz bişey olabilir . Bebeğini de üzme annesi hiçbirşeyiniz yok Allah’ın izni ile . Hemen o ilgisiz hemşire ve konuya dahil olmayan doktoru da şikayet et hastane yönetimine . Güzel haberler alacaksın inşalalhKızlar simdi bunlari sinirden aglayarak yazıyorum. Dra gittim ve rezaleti duyun zaten gerekli yerlere gerektigi sekilde sikayetimj bildircem. Onceden orda soylemistim tahlillerim vardı onlarin sonuclarini farkli bir dr bulunca gittim kadın degerlere bakti sende bi enfeksiyon yuksek cıkmış ve idrar kültürü vermen gerekecek belkide bisey yoktur ama bebegin gelisme geriligine sebep olan biseymis bu.nedense özele gittigim dr bana bu üslupla hic bisey demedi söylemedi de. Seker yuklemesi verdi ac tok farketmez dedi birde kan testi istedi.ultrasonla bakmadi aşı oldum bebegimi merak ediyorum hareketlerini hissetmiyorum dediğimde de gulerek aşı bebege birsey yapmaz dedi neyse bi kagit verdiler elime ultrasondan sira al dediler tabi ben ne oldugunu anlayamadim acaba ayrintili mi diye düşündüm.neyse kan vermeye gittim bana ac vermem gerektigi tok olmadigi soylendi yarin sabahtan ver ikisini birden dedi halbuki dr ile hemsire bana farketmez dediler. Neyse idrar kulturu verdim sonra ultrason sirasina girdim megersem o bebegi gormek icin normal ultrason sırasıymış tarih kac sizce 02.11.2021 resmen dalga geçildi yani bunun baska bir açıklaması olamaz.neyse kan olayini gidip sormak icin dr un odasinin onunde bekliyorum neyse bunlar hemsireyle ciktilar odadan hastayla birlikte o ara dedimki sekeri ac olmam gerektigini soylediler hemsireyle konusuom dr hic sallamadi zaten farketmez dedi dedim almadilar yani dr da farketmio dio mallar. Insan hayati bu kadar basit olmamalı. Zaten moralimi bozdu supheyle agla agla eve geldim nasil araba kullandim bilmiyorum.böyle insanlar dr olmamali.yani cok mu zor kıçını kaldirip cihazdan bakman iyi mi diye gayet moralli gittigim dr a keske gitmeseydim dedim.seker yuklemesi de bu aylarda yapiliyor mu anlamadim daha vakti yok mu cok sinir oldum artik dogru biseyde yapsalar nasil guveneyim ki.
Aa öyle olduğunu bilmiyordum arkadaşım ya Allah razı olsun ben nasıl yapıcam bi araştırmaya başlayayım şimdidenDevlette detayli icin randevu bulmak zor ben 1 öncesinden dedim ama günler doluydu doktorum baska ile sevk verdi napcaz bilmem
Hayırlı uğurlu olsunYok kuzum öğrenmedimiçime kız doğuyo ondan oy kızdan yana süpriz olucak mı bakalım
Amin inşallah inşallah canım bebeklerimizi ve kendimiİ korumak adına yapıyoruz, hepimizi Allah sevdiklerimizle evlatlarımız eşimizle birlikte bebeğimİze kavuşturup hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin cümlemizeNasıl mutlu olacaksan iyi hissedeceksin öyle yap canım. Bende çalışıyorum kızım 3e kişilik sınıfta okulda ve sabah etüte gidiyor yani full dışarda bu yüzden içim rahat etmedi yaptırdım rabbim bizi ve evlatlarımızı korusun verdiğimiz kararlardan pişmanlık duyuröasım
Ahhh yaa o yaralar bende de oluyordu , kardeşimde saolsun bir arkadaşın kendine yaptığı ve iyi geldiğini söylediği doğal bişeyler yaptık aman allahım nasıl güzel geldi kardeşimin göğüs uçlarına , hemen anlatayım ; ikiye kırılmış( ortadan ayrılmış) cevizi İçini boşaltıyoruz , içindeki tırtıklı sert taraflarını elimizle temizliyoruz, sonra içine klasik vazelin sürüyoruz . Onun boşluğunu meme ucumuza atletimizin yahut sütyenimizin içine sürüyoruz . Ucuna da değip can yakmıyor ve pH çok iyi oluyor onu deneyelim bizde de iyi olur inşallah arkadaşımZaten yaram olduğu için sürekli krem kullandığım zaman yapisiyordu o daha kötü oluyor yaranın üzerine yapışması
Sikayet edicem zaten canım cok sinirim bozuldu bugun aglamaktan basım ağrıdı artik gittim parol ictim Allah boylelerine akil fikir versinCanım bu ne lakayıt bu nasıl üslup bunlar nasıl hemşire doktor anlamadım ben ya , takmış şeker testine , önce al eline bi ultrasonu bak bebek nasıl al annesi iyi sıkıntı yok evham etme siye bi rahatlat anneyi ne münasebet sana ultrason soyası veriyor dalga geçer gibi kasımın 2 sine. Allah sabır vermiş sana orda gerçekten . Sen canını hiç sıkma enfeksiyon olayı hamileyken hep yaşanıyor , idrar yolu enfeksiyonu olur nezle türü enfeksiyon olur aşı ile ilgili antikor üretimine bağlı olması gereken olağan bir durum olabilir . Canını sıkma hemen kendi doktoruna görün bu Farklı bir doktordu diye anladım ben . Su az içmeyle bile hemen idrar enfeksiyonu olur o tarz bişey olabilir . Bebeğini de üzme annesi hiçbirşeyiniz yok Allah’ın izni ile . Hemen o ilgisiz hemşire ve konuya dahil olmayan doktoru da şikayet et hastane yönetimine . Güzel haberler alacaksın inşalalh
Allah bizim yardımcımız olsun canım ya inşallah hakkında ve bebişinin hakkında en hayırlı en sağlıklısı en güzeli olur sen güzel canını sıkma doktor değiştir biraz daha içini rahatlatacak yada anlatımı tatlı olan bi doktorun olur inşallahCanım çok üzüldüm, geçmiş olsun, sıkma canını boşver bebiş de üzülmesin, benim de şu anda o kadar canım sıkkın ki, özele gidiyorum, aşı olmak istiyorum, doktora geçen gidişimde yine aşıyı sordum beni resmen azarladı, biz bu kitapları boşuna mı okuduk diyo, önermiyorum bana güveniyorsan olma diyo, ama tüm tanınmış doktorlar da dahil çoğu doktor olun diyo, hadi biz o kitapları okumadık o doktorlar da mı okumadı! Ben bebeği düşünüyorum diyo, ya covid olursam ne olacak o zaman bebeğimi korumanın garantisini verebilecek mi? Soğuklar başlıyor herkes kapalı alanlara girecek, doğumda bile virüs kapma riskimiz var sonuçta, ben iyi bir doktor olduğu için onla devam etmeyi çok istedim ama bu fikir ayrılığıyla ve o son gittiğimdeki tavrıyla hiç içime sinmiyor, o yüzden çok canım sıkkın, zaten iki özel hastane var burda, diğerindeki doktoru da hiç bilmiyorum, o kadar kafam karıştı ki resmen başım ağrıyor
Amin hepimiz için inşallahHayırlı uğurlu olsunAllah sağlıklı hayırlı uzun ömğrlü gönlünüzden geçeni nasip etsin . İlk bebiş mi ?
Geçmiş olsun canım , boool bol su içmeyi de ihmal etmeCanlar dün ilişkiden sonra yara gibi birşey oluştu genital bölgemde aşırı acıyordu doktora gittim sabah vajinit olmuşsun dedi hamileliğe bağlı bir enfeksiyon türü fitil verdi hala ağrım var bir süre ilişkiye ara verin dedi. Aşırı akıntıya bağlı tahrişmiş
Hayırlısı olsun şimdiden şifa olsun bebişinizle size , süreç gerçekten kolay değil kendimiİ korumamız da zorlaştı okul sebebiyle . Haklısınız . Sağ Salim sağlıkla sevinçle kavuşalım minik AşklarımızaKizlar aşı konusunda bende kararımı verdim pazartesi olacagim. Hem haftada 2 pcr testi zor hem de siniflarim 40 kişilik. Cok riskli hissediyorum kendimi. Eger okula giden çocuğunuz varsa olmanızı tavsiye ederim çünkü derslerde maskeli dursalar bile teneffuslerde hepsi iç içe. Kendimizi bu süreçte korumamız çok zor olacak.
Ah kıyamam ya , o an yaşadığımız yıkım ve psikoloji çok kötü oluyor hormonlar yüzünden zaten gözyaşımız pıt modundayız, bırak yoğun doktor ilgisini ilgisizlik ve dalga geçer gibi karşılanmalı hiç bir hamile bayan haketmiyor . keşke empati yapsalar . Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsınSikayet edicem zaten canım cok sinirim bozuldu bugun aglamaktan basım ağrıdı artik gittim parol ictim Allah boylelerine akil fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?