2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin hepimiz için inşallah Yok kuzum 2 bi oğlum var
Ah maşallah annesi abi olacak kuzucuğun hayırlısyla , inşallah gönlünüzden geçen olur belli olunca bize de yazın benimde iki kızçe var 3. Bebiş geliyor nasipse devlet hastanesindeki doktorum erkek dedi , yarında özele gideceğim o ne diyecek bakalım hayırlısyla gönlümüze göre olsun hepimizin inşallah canımm

Yok kuzum öğrenmedim içime kız doğuyo ondan oy kızdan yanasüpriz olucak mı bakalım
Ay canim bende öğrendin diye biliyorduminşllah hayirlisi ile bir prenses geliyordur rabbim gonlundekini nasip etsin cnm yarin yaz doktordan geldikten sonra

Kızlar tatile gittiniz mi? Aşım yok aşı olmayanları almama gibi bi durum var mı? Gidenler yolculuğu nasıl yaptınız kaç saatte bir mola verdiniz otelde nasıl korundunuz dikkat ettiniz bir sürü sorum var.. Ben gitmek istemiyorum ama eşim çoktan ayarlamış korkuyorum hastalıktan. Nasıl geçti neler yaptınız anlatır mısınız

ben 2 hafta önce bolu / abanta gittim 4 günlüğüne
otel sakindi herhangi özel bi koruma yapmadım
havuzluydu, o da temizdi.
benim gibi 2-3 hamile daha vardı

3 saatlik yoldu 2 kere mola verdik, sorun yaşamadık

Biz de marmarise gitmiştik 2 hafta önce. Otel tatili olmadığından dışarda olduğumuzdan zaten kalabalığa girmedik ve aşısızdım o zaman. Maksimum 2 saatte bir mola verdik ,yol biraz uzadı ama molasız zor oluyor cidden.
bu arada son aylara kadar bir şey almamak için kendime söz vermiitim bugün burda yazanları okuyunca bebek çantası aldım çok heyecanlı gerçekten. Sanki ilk defa çanta almış gibi hissediyorum

Gectigimiz haftasonu bozcaada ya gittik 7 saat yol surdu vapur vs uc saatte bir durduk ama uzun yol yordu kuzucum. Bu arada bozcaada da kimse asla ama asla maske takmiyodu sanki ben uzayli gibiydim maskeyle dolasanlar bile ikinci gun cikariodu sok oldum insanlarin hic umru degildi. Kendini koruduktan sonra gerisi Allah a emanet. Illa ki dikkat etmek lazim nerden gelcegi belli olmuyo kucuk cocuklardan da bulasio kuzum sizin gittiginiz su zaman biraz daha rahatlamistir artik kalabalik azalmistir diye dusunuyorum ve iyi tatiller diliyorum

Çok sağol canım ya valla zor bu işler, bugün özel kliniği olan doktorları da araştırdım, sanırım değiştircem, tam huzurlu olmamız gereken zamanda kendimi niye strese sokayım ki her defasında, senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Kesinlikle öyle ya basen İnan olmadık streslere girmiş görüyorum kendimi sonra bi silkelenip içerideki minnoşu düşünüyorum mucize var diyorum ya olur gider hepsi diye kendimi rahatlatıyorum çünkü hayat şartları çok stresli çocuk yetiştirmek ona keza , evin ahalisi senin yüzüne bakıyor herkes senden medet umuyor yani , anneler pozitif olunca bebişlerde pozitif oluyor inşallah Amin canım Allah razı olsun iyi geceler

10 senedir bu sitedeyim, isabel ile evli olduğunuzu şuanda öğreniyorum tebrik ederim, sağlıkla kavuşun bebeğinize ❤

Canım bizde 7-8 saat yol gideceğiz Bodrum’a. Denize falan da girmem heralde ben şenzlong güzeli gibi otururum sadece muhtemelen kızım olmasa gitmiycem de işte yavrum eğlenmek gezmek istiyor. Bakalım inşallah bende sorunsuz gider gelirim sağ Salim ya gözümde büyüyor resmen

ben 2 hafta önce bolu / abanta gittim 4 günlüğüne
otel sakindi herhangi özel bi koruma yapmadım
havuzluydu, o da temizdi.
benim gibi 2-3 hamile daha vardı

3 saatlik yoldu 2 kere mola verdik, sorun yaşamadık
Yaa o taraflar sakin oluyor güzel yer seçmişsiniz, bize Abant 10 saat falan heralde inşallah bende yaşamam 7-8 saatlik yolumuz var

Valla ben bi kere cinsiyet hatırası diye aldım yazlık takım o kadar. İkinci oluşundan mı bilmiyorum ama kızımda bu zamanlarda bi dolap eşya almıştım cinsiyette farklı ama henüz girişmedim o işe. Mango Kids den bi tulum seçtim peluş kış ayında doğacağı için mont yerine heryeri sıcacık olur yavrumun diye onu da almadım henüz bakalım

Yaa o taraflar sakin oluyor güzel yer seçmişsiniz, bize Abant 10 saat falan heralde inşallah bende yaşamam 7-8 saatlik yolumuz var

eşim sakın 2-3 saati geçen bir mekan seçme demişti, Ankara’ya yakın bi orası vardı

benim tek derdim oğlum için havuz olsun
Ben de yemek yapmayım ankara içine bile giderdim tatile

Kızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim

Eklentiler

• 8330B73D-0DAD-4F92-B1A0-DDB7914096F2.webp
    48 KB · Görüntüleme: 36
  • 85547413-1C0A-475D-BE26-6B687C2BE733.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
Olmazsa bi ugriyim sağlık ocağına. Teşekkür ederim.

Evet bu haftalarda normal aslında,biraz ediyoruz.

İlk gebelik mi? Şubat bebekleri biraz tembel galiba

Bende birazdan soracagim sağlık ocağına .
ikinci ama kilodan mı bilmiom öyle çok belirgin hareketleirm yok hala bağırsakmı hareketmi emin değilim

Günaydın kızlarbi kac gündür yakışıklı oğlum beni biraz korkutuyor, karnıma sancı giriyor 10 15 dk sürüyor sonra geçiyor, dün sağlık ocağında kontrolüm vardı, kan aldılar, kalp atışı dinlettiler biraz rahat ettim, pazartesi de randevum vardı doktoruma sordum ağrılar normal büyüyor rahim artık dedi ama işte insan yinede takıyor kafasina, ara ara kıpırdamalar hissediyorum da bian önce tekme bekliyorum ne zaman olucak bu tekmeler

Günaydın Canım , çok iyi yapmışsın hemen gem sağlık ocağına hem doktoruna gitmişsin içini ferah tut doktorun sıkıntılı birşey görmemiş şuan o kasılma gibi sancılar çok normal tam hızlı büyüme çağında şimdi bebişkolarımızöyle olduğu zaman uzan ayaklarının altına hafif bir yastık koy yada sola dönük uzan dinlendir kendini . Tekme olayı da kişiden kişiye değişiyor karın yapımız kilomuz kaçıncı bebeğimiz olduğuna göre . 20 . Haftaya en geç hissedersin küçük patırtılar daha bacak kasları çoook güçlü değil annesi küçük küçük futbol oynuyor içeride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…