- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 39
Ah maşallah annesi abi olacak kuzucuğun hayırlısyla , inşallah gönlünüzden geçen olur belli olunca bize de yazınAmin hepimiz için inşallahYok kuzum 2 bi oğlum var
Ay canim bende öğrendin diye biliyordumYok kuzum öğrenmedimiçime kız doğuyo ondan oy kızdan yana süpriz olucak mı bakalım
Özlemek ayrı, merak ayrı, stres ayri.. Bian önce gecse su günler de kavuşsakTemaslıydım canım tam kontrol günümden 1 gün önce girdim karantinaya şansa.Valla hemen özlüyoruz nolacak bu hallerimiz
Kızlar tatile gittiniz mi? Aşım yok aşı olmayanları almama gibi bi durum var mı? Gidenler yolculuğu nasıl yaptınız kaç saatte bir mola verdiniz otelde nasıl korundunuz dikkat ettiniz bir sürü sorum var.. Ben gitmek istemiyorum ama eşim çoktan ayarlamış korkuyorum hastalıktan. Nasıl geçti neler yaptınız anlatır mısınız
Gectigimiz haftasonu bozcaada ya gittik 7 saat yol surdu vapur vs uc saatte bir durduk ama uzun yol yordu kuzucum. Bu arada bozcaada da kimse asla ama asla maske takmiyodu sanki ben uzayli gibiydim maskeyle dolasanlar bile ikinci gun cikariodu sok oldum insanlarin hic umru degildi. Kendini koruduktan sonra gerisi Allah a emanet. Illa ki dikkat etmek lazim nerden gelcegi belli olmuyo kucuk cocuklardan da bulasio kuzum sizin gittiginiz su zaman biraz daha rahatlamistir artik kalabalik azalmistir diye dusunuyorum ve iyi tatiller diliyorumKızlar tatile gittiniz mi? Aşım yok aşı olmayanları almama gibi bi durum var mı? Gidenler yolculuğu nasıl yaptınız kaç saatte bir mola verdiniz otelde nasıl korundunuz dikkat ettiniz bir sürü sorum var.. Ben gitmek istemiyorum ama eşim çoktan ayarlamış korkuyorum hastalıktan. Nasıl geçti neler yaptınız anlatır mısınız
Çok sağol canım ya valla zor bu işler, bugün özel kliniği olan doktorları da araştırdım, sanırım değiştircem, tam huzurlu olmamız gereken zamanda kendimi niye strese sokayım ki her defasında, senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAllah bizim yardımcımız olsun canım ya inşallah hakkında ve bebişinin hakkında en hayırlı en sağlıklısı en güzeli olur sen güzel canını sıkma doktor değiştir biraz daha içini rahatlatacak yada anlatımı tatlı olan bi doktorun olur inşallahBakalım bende yarın özeldeki doktor ne diyecek içimizi ferah güzel tutalım inşallah
Kesinlikle öyle ya basen İnan olmadık streslere girmiş görüyorum kendimi sonra bi silkelenip içerideki minnoşu düşünüyorum mucize var diyorum ya olur gider hepsi diye kendimi rahatlatıyorum çünkü hayat şartları çok stresli çocuk yetiştirmek ona keza , evin ahalisi senin yüzüne bakıyor herkes senden medet umuyor yani , anneler pozitif olunca bebişlerde pozitif oluyor inşallahÇok sağol canım ya valla zor bu işler, bugün özel kliniği olan doktorları da araştırdım, sanırım değiştircem, tam huzurlu olmamız gereken zamanda kendimi niye strese sokayım ki her defasında, senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
10 senedir bu sitedeyim,yemin ediyorum tam 20 senedir şu cümleyi kurmak için can atıyordum : ))))
size yemin ediyorum, karşı tarafı tanımam etmem ama buna benzer o kadar çok olay yaşıyoruz ki bu cümleyi site yönetimi olarak yazsak ortalık karışır, ayıp olur bu sebeple çok dayandım tam 20 senedir asla hiçbir anne adayına yazmadı ama içimin yağları da eridi...
elinize sağlık diyip konudan ayrılır hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim...
bu arada biliyorsunuz değil mi bizde 2022 şubat için gün sayıyoruz bu sebeple bu başlık benim için çok özel
Canım bizde 7-8 saat yol gideceğiz Bodrum’a. Denize falan da girmem heralde ben şenzlong güzeli gibi otururum sadece muhtemelenGectigimiz haftasonu bozcaada ya gittik 7 saat yol surdu vapur vs uc saatte bir durduk ama uzun yol yordu kuzucum. Bu arada bozcaada da kimse asla ama asla maske takmiyodu sanki ben uzayli gibiydim maskeyle dolasanlar bile ikinci gun cikariodu sok oldum insanlarin hic umru degildi. Kendini koruduktan sonra gerisi Allah a emanet. Illa ki dikkat etmek lazim nerden gelcegi belli olmuyo kucuk cocuklardan da bulasio kuzum sizin gittiginiz su zaman biraz daha rahatlamistir artik kalabalik azalmistir diye dusunuyorum ve iyi tatiller diliyorum
Yaa o taraflar sakin oluyor güzel yer seçmişsiniz, bize Abant 10 saat falan heraldeben 2 hafta önce bolu / abanta gittim 4 günlüğüne
otel sakindi herhangi özel bi koruma yapmadım
havuzluydu, o da temizdi.
benim gibi 2-3 hamile daha vardı
3 saatlik yoldu 2 kere mola verdik, sorun yaşamadık
Valla ben bi kere cinsiyet hatırası diye aldım yazlık takım o kadar. İkinci oluşundan mı bilmiyorum ama kızımda bu zamanlarda bi dolap eşya almıştımBiz de marmarise gitmiştik 2 hafta önce. Otel tatili olmadığından dışarda olduğumuzdan zaten kalabalığa girmedik ve aşısızdım o zaman. Maksimum 2 saatte bir mola verdik ,yol biraz uzadı ama molasız zor oluyor cidden.
bu arada son aylara kadar bir şey almamak için kendime söz vermiitim bugün burda yazanları okuyunca bebek çantası aldımçok heyecanlı gerçekten. Sanki ilk defa çanta almış gibi hissediyorum
Yaa o taraflar sakin oluyor güzel yer seçmişsiniz, bize Abant 10 saat falan heraldeinşallah bende yaşamam 7-8 saatlik yolumuz var
ikinci ama kilodan mı bilmiom öyle çok belirgin hareketleirm yok hala bağırsakmı hareketmi emin değilimOlmazsa bi ugriyim sağlık ocağına. Teşekkür ederim.
Evet bu haftalarda normal aslında,biraz ediyoruz.
İlk gebelik mi? Şubat bebekleri biraz tembel galiba
Bende birazdan soracagim sağlık ocağına .
Teşekkür ederim canım evet artırdımGeçmiş olsun canım , boool bol su içmeyi de ihmal etme
Günaydın Canım , çok iyi yapmışsın hemen gem sağlık ocağına hem doktoruna gitmişsin içini ferah tut doktorun sıkıntılı birşey görmemiş şuan o kasılma gibi sancılar çok normal tam hızlı büyüme çağında şimdi bebişkolarımızGünaydın kızlarbi kac gündür yakışıklı oğlum beni biraz korkutuyor, karnıma sancı giriyor 10 15 dk sürüyor sonra geçiyor, dün sağlık ocağında kontrolüm vardı, kan aldılar, kalp atışı dinlettiler biraz rahat ettim, pazartesi de randevum vardı doktoruma sordum ağrılar normal büyüyor rahim artık dedi ama işte insan yinede takıyor kafasina, ara ara kıpırdamalar hissediyorum da bian önce tekme bekliyorum ne zaman olucak bu tekmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?