- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 39
Bu haftalarda hissettiğin aşağı ön bölge ise bebek olma ihtimali yüksek annesi yavaştan hissediyor o küçük butçuklu bacakları kolları ama çok derindenikinci ama kilodan mı bilmiom öyle çok belirgin hareketleirm yok hala bağırsakmı hareketmi emin değilim
Evet baktım da cnm bu ayda büyüme hızı tam 2 katına cikicakmisGünaydın Canım , çok iyi yapmışsın hemen gem sağlık ocağına hem doktoruna gitmişsin içini ferah tut doktorun sıkıntılı birşey görmemiş şuan o kasılma gibi sancılar çok normal tam hızlı büyüme çağında şimdi bebişkolarımızöyle olduğu zaman uzan ayaklarının altına hafif bir yastık koy yada sola dönük uzan dinlendir kendini . Tekme olayı da kişiden kişiye değişiyor karın yapımız kilomuz kaçıncı bebeğimiz olduğuna göre . 20 . Haftaya en geç hissedersin küçük patırtılar daha bacak kasları çoook güçlü değil annesi küçük küçük futbol oynuyor içeride
Sağlıkla huzurla aşkla gelsin futbolcu oğlun annesiEvet baktım da cnm bu ayda büyüme hızı tam 2 katına cikicakmisevdeyim zaten cnm dinleniyorum, bi kac gündür işlerimiz vardı hareketliydim belki ondan da olmuş olabilir ağrılarım ama sanırım yine de normal, sonuçta herşey 2 katına cikicak rahim bebeklerimiz. Yaşayan ilk bebeğim olucak oğlum inşallah, ay bana da öyle geliyor bazen baya güçlü kıpırdama hissediyorum, babası da fanatik futbol sever kesin mac yapıyor oğlum
hamileliğin tek ve engüzel duygusu zaten diğer kısımları baya yorucu :)Bu haftalarda hissettiğin aşağı ön bölge ise bebek olma ihtimali yüksek annesi yavaştan hissediyor o küçük butçuklu bacakları kolları ama çok derindenaz önce arkadaşa da yazdım kilomuz karın yapımız bebeğin kendi yapısına göre değişiyor, daha sonraki aylar o hareketlerden konsantrasyonunuz bozulup biriyle konuşurken kahkaha atıyorken bulacaksınız kendinizi Sanki çöküp karnınızdan gelecek gibi kayacak vuracak nefeslerimizi darlayacak minnoşlar sağlıkla yaşayalım inşallah
Merhaba güzel anne adayı, heyecanını anlayabiliyorum inşallah Allah gönlünden geçeni nasip eder ve inşallah bebiş olmuşturKızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Kızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da Embriyo Transferi Sonrası Gebelik Ne Zaman Belli Olur? | Bahçeci
Embriyo Transferi Sonrası Gebelik Ne Zaman Belli Olur? | Bahçeci
Tüp bebek tedavisinden sonra ilk gebelik sonucunun embriyo transferinden kaç gün sonra belli olduğunu öğrenmek ve daha fazlası için yazımızı okuyabilirsinizbahceci.com
Evet ya gerçekten öylehamileliğin tek ve engüzel duygusu zaten diğer kısımları baya yorucu :)
eymen ismine nedense pek ısınamıyorum ama uraz ismi çok karizmatik geliyor.oğluşuma isim olarak eymen uraz düşünüyorum kızlar nasıl sizce :)
İkisinininde anlamı çok güzel annesi Urazı bende beğenmiştim , uras da var Uraz da . Anlamları da şanslı talihli bahtı açık demek Eymen de Uraz daoğluşuma isim olarak eymen uraz düşünüyorum kızlar nasıl sizce :)
Çok şükür rahatım artık bakar mısın
benimde en son düşündüğüm isimlerdendi ama geçen anlamı hoşuma gitti bunu düşünürken kuranda geçtiği ile ilgili ve koyulması çok iyi olan isimler arasında olunca içim kaynadı :)eymen ismine nedense pek ısınamıyorum ama uraz ismi çok karizmatik geliyor.
Canım bu konuyla ilgili pek bilgiye vakıf değilim ben , adet gecikmesi olup bu çizgiyi görsem evet var arkadaşım hayırlısyla derim ama senin geçtiğin süreçle ilgili tecrübem yok açıkçasıÇok şükür rahatım artık bakar mısın
aynen ikisinin anlamıda o şekildeymiş bol talihli olsun uşağım yıldızı parlak önü açık :)İkisinininde anlamı çok güzel annesi Urazı bende beğenmiştim , uras da var Uraz da . Anlamları da şanslı talihli bahtı açık demek Eymen de Uraz dahayırlısı olsun adıyla yaşasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?