2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ikinci ama kilodan mı bilmiom öyle çok belirgin hareketleirm yok hala bağırsakmı hareketmi emin değilim
Bu haftalarda hissettiğin aşağı ön bölge ise bebek olma ihtimali yüksek annesi yavaştan hissediyor o küçük butçuklu bacakları kolları ama çok derindenaz önce arkadaşa da yazdım kilomuz karın yapımız bebeğin kendi yapısına göre değişiyor, daha sonraki aylar o hareketlerden konsantrasyonunuz bozulup biriyle konuşurken kahkaha atıyorken bulacaksınız kendinizi Sanki çöküp karnınızdan gelecek gibi kayacak vuracak nefeslerimizi darlayacak minnoşlar sağlıkla yaşayalım inşallah

Evet baktım da cnm bu ayda büyüme hızı tam 2 katına cikicakmisevdeyim zaten cnm dinleniyorum, bi kac gündür işlerimiz vardı hareketliydim belki ondan da olmuş olabilir ağrılarım ama sanırım yine de normal, sonuçta herşey 2 katına cikicak rahim bebeklerimiz. Yaşayan ilk bebeğim olucak oğlum inşallah, ay bana da öyle geliyor bazen baya güçlü kıpırdama hissediyorum, babası da fanatik futbol sever kesin mac yapıyor oğlum

Sağlıkla huzurla aşkla gelsin futbolcu oğlun annesi sen yine kendini çok yorucu işler yapma ara ara dinlen ama hayattan da kopmayalım , inşallah yavaştan bebeklerimize kavuşacağımız mevsimlere girmeye başlayacağız onun bile heyecanı var içimde

hamileliğin tek ve engüzel duygusu zaten diğer kısımları baya yorucu :)

Kızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Merhaba güzel anne adayı, heyecanını anlayabiliyorum inşallah Allah gönlünden geçeni nasip eder ve inşallah bebiş olmuştur Her gün Erkenden böyle test yaparak Bir sürü forum başlıklarına yazarak maalesef çözüm üretemeyiz biz yok deriz var çıkar, var deriz yok çıkar yıpranan sen olma Canım . Biraz daha sabret Farklı şeylerle ilgilenmeye çalış şöyle 12-14 gün geçsin sonra sağlık kuruluşuna git kan ve idrar ver. Bu stres ve fazla panikle Allah korusun varsa bile bebeğe olumsuz etkiler gönderirsin . Tedbirini al Rabbine sığın canım kendini rahat bırak. Senin için bi web sitesinden bilgi buldum onları da oku olur mu .

oğluşuma isim olarak eymen uraz düşünüyorum kızlar nasıl sizce :)
İkisinininde anlamı çok güzel annesi Urazı bende beğenmiştim , uras da var Uraz da . Anlamları da şanslı talihli bahtı açık demek Eymen de Uraz da hayırlısı olsun adıyla yaşasın inşallah

Çok şükür rahatım artık bakar mısın
Canım bu konuyla ilgili pek bilgiye vakıf değilim ben , adet gecikmesi olup bu çizgiyi görsem evet var arkadaşım hayırlısyla derim ama senin geçtiğin süreçle ilgili tecrübem yok açıkçası Kullandığın yada yapılan iğnenin hormonların etkisiyle böyle çıkma ihtimali yoksa evet bebiş görünüyor . Hayırlısyla sağlıklı birşekilde kavuşun inşallah

İkisinininde anlamı çok güzel annesi Urazı bende beğenmiştim , uras da var Uraz da . Anlamları da şanslı talihli bahtı açık demek Eymen de Uraz da hayırlısı olsun adıyla yaşasın inşallah
aynen ikisinin anlamıda o şekildeymiş bol talihli olsun uşağım yıldızı parlak önü açık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…