İnşallah cnm inşallahSağlıkla huzurla aşkla gelsin futbolcu oğlun annesisen yine kendini çok yorucu işler yapma ara ara dinlen ama hayattan da kopmayalım , inşallah yavaştan bebeklerimize kavuşacağımız mevsimlere girmeye başlayacağız onun bile heyecanı var içimde
Günaydın cnmGünaydın kızlarbi kac gündür yakışıklı oğlum beni biraz korkutuyor, karnıma sancı giriyor 10 15 dk sürüyor sonra geçiyor, dün sağlık ocağında kontrolüm vardı, kan aldılar, kalp atışı dinlettiler biraz rahat ettim, pazartesi de randevum vardı doktoruma sordum ağrılar normal büyüyor rahim artık dedi ama işte insan yinede takıyor kafasina, ara ara kıpırdamalar hissediyorum da bian önce tekme bekliyorum ne zaman olucak bu tekmeler
Birkaç sene önce herkes Eymen koyuyordu çocuğuna isim, bi furya vardı, Eymen Ecrin falan gibi, o yüzden ben de soğudum, ama önemli olan senin içinin ısınması, oğluşuna seslenirken hoşuna gitmesioğluşuma isim olarak eymen uraz düşünüyorum kızlar nasıl sizce :)
teşekkür ederim kuzum:)Birkaç sene önce herkes Eymen koyuyordu çocuğuna isim, bi furya vardı, Eymen Ecrin falan gibi, o yüzden ben de soğudum, ama önemli olan senin içinin ısınması, oğluşuna seslenirken hoşuna gitmesi, Uraz çok severim ben de, ismiyle güzel yaşasın paşamız
Geçmiş olsun canımKizlar sabah sabah aksiyon yaşadım cok korktum.
Oglumi servise bindirdim evin onunde iko tane kopek vardi sakin sakin oturuyorlardı dedim birşey yapmazlar bir üstüme atildilar nasil koştum, kactim hatirlamiyorum hemen oglumun srrvis şoföru geldi, komsular geldi köpeği uzaklaştırdı cok korktum ya dusseydim dedim kosarken verilmis sadakam varmış. Simdi uzandim bebisden hareket bekliyorum
Bende gitmek istiyorum biz Ekim gibi düşünüyorduk ama galiba kontrolümden hemen sonra gideceğiz en fazla 3 saat uzaklık düşünüyoruz yakın gideceğiz yani otel olacak düz ayak olması açısından hastalık içinde maskeyle aynen devam havuza girmem muhtemelen zaten enfeksiyon tekrarlıyordu sürekli bende o yüzden onun dışında düşündüklerim şimdilik bu kadarKızlar tatile gittiniz mi? Aşım yok aşı olmayanları almama gibi bi durum var mı? Gidenler yolculuğu nasıl yaptınız kaç saatte bir mola verdiniz otelde nasıl korundunuz dikkat ettiniz bir sürü sorum var.. Ben gitmek istemiyorum ama eşim çoktan ayarlamış korkuyorum hastalıktan. Nasıl geçti neler yaptınız anlatır mısınız
Ay Allah korusun ya cok korkarım oyle şeyden normalde bile ama allahtan etrafta insanlar varmış canım çok geçmiş olsun sakinleş azKizlar sabah sabah aksiyon yaşadım cok korktum.
Oglumi servise bindirdim evin onunde iko tane kopek vardi sakin sakin oturuyorlardı dedim birşey yapmazlar bir üstüme atildilar nasil koştum, kactim hatirlamiyorum hemen oglumun srrvis şoföru geldi, komsular geldi köpeği uzaklaştırdı cok korktum ya dusseydim dedim kosarken verilmis sadakam varmış. Simdi uzandim bebisden hareket bekliyorum
çok geçmiş olsun canım ama yoktur bir şey içini ferah tutKizlar sabah sabah aksiyon yaşadım cok korktum.
Çok geçmiş olsun, hiç korkma bir şey yoktur...Kizlar sabah sabah aksiyon yaşadım cok korktum.
Çok geçmiş olsun, dinlen sakin sakin korkma bebişlerimiz güçlüdürKizlar sabah sabah aksiyon yaşadım cok korktum.
Geçmiş olsun cnmKizlar sabah sabah aksiyon yaşadım cok korktum.
Canım göbeğin olmaması bence iyi, ben 3 aylıkken bna 5 aylık mısın yorumu yapılmıştı. Ve karnım hakikaten şiş yani tuhaf geliyor.Kızlar sabahtan beri evde o kadar is yaptimki sanki hamile degilim onceleri sabah erkenden kahvaltimi yapardim duramazdim şimdi ise 11 i gecerken kahvaltimi yaptim.valla korkuom ay bir sıkıntı olmayincada sizde duzeldiniz mi artık? Oncekiyle ayni olan kulaktaki nabiz sesi baskada biseyim yok masallah diyeyim ama bebis iyidir insgobegimde de farklilik yok gobek icin daha erken mi ne zaman cidden hamile gobegimiz olacak?
Kızlar sabahtan beri evde o kadar is yaptimki sanki hamile degilim onceleri sabah erkenden kahvaltimi yapardim duramazdim şimdi ise 11 i gecerken kahvaltimi yaptim.valla korkuom ay bir sıkıntı olmayincada sizde duzeldiniz mi artık? Oncekiyle ayni olan kulaktaki nabiz sesi baskada biseyim yok masallah diyeyim ama bebis iyidir insgobegimde de farklilik yok gobek icin daha erken mi ne zaman cidden hamile gobegimiz olacak?
Canim gobegimin masallahi var ama hala ayni yani artmıyorCanım göbeğin olmaması bence iyi, ben 3 aylıkken bna 5 aylık mısın yorumu yapılmıştı. Ve karnım hakikaten şiş yani tuhaf geliyor.
gerilmeye başladı bile o yüzden bence şanslısın :)
nabız sesi neden var peki?
Bende 77 kiloyum canim göbeğim ne zamandir ayni yani daha da buyumesi gerekmez mi son aylarda mi büyüyor göbek artik 5.aydayiz insan stres oluyor valla hareketlerini biran önce hissetmek istiyorum artikbence bu yapıyla alakalı :)
mesela ben şu an 7-8 hatta zorlarsan 9 aylık gibiyim
hem kilolu olduğum için hem de karın yapım esnek olduğu için.
kuzenim 7 aylık ama karnı dümdüz, bebekte gayet sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?