2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlarrrr,selamlar,17. Haftamiza girdik ,idrar sikisikliginin azalması lazım diye okuyorum ama ben çok WC ye gidiyorum,hep bir tuvalet ihtiyaci .. sizce bir sorun mudur,sizlerde durum ne

İnşallah cnm inşallah yapmıyorum cnm ya dikkat ediyorum genelde. Ay evet bende diyorum zaman geçmiyor sanki su ara

Günaydın cnm
Bende kizimi okula götürürken 2 yada 3 gündür kasiklarimda kramp tarzi ağrı vardi doktora yazdim oda idrar bakalim istersen hemde muayaene yapayim dedi haftaya gidecektim bugune gidecegem insllah
Benim icin yorucu bir haftaydi ona bağlıyorum bu agriyi insallah guzel haberle gelirim bende
Canim erkek bebekler erken hareket eder diyor annem ama bende senin gibi hissediyorum insllah ilerleyen haftalarda büyüdükçe hareketlerini daha cok hissedeceğiz

Kızlar bende myomalar var ve çok hareket edince ağrı yapıyor bu sebeple nerdeyse 2 haftadır uzanarak yatarak geçiriyorum bu süreci.
yürürken nefes nefese kalıyorum tuvalete gitsem bile ve çarpıntı oluyor sıkca, sizde de oluyor mu acaba?
nabzım normalden hızlı atıyor uzanırken bile , merak ettimm

oğluşuma isim olarak eymen uraz düşünüyorum kızlar nasıl sizce :)
Birkaç sene önce herkes Eymen koyuyordu çocuğuna isim, bi furya vardı, Eymen Ecrin falan gibi, o yüzden ben de soğudum, ama önemli olan senin içinin ısınması, oğluşuna seslenirken hoşuna gitmesi , Uraz çok severim ben de, ismiyle güzel yaşasın paşamız

Kizlar sabah sabah aksiyon yaşadım cok korktum.
Oglumi servise bindirdim evin onunde iko tane kopek vardi sakin sakin oturuyorlardı dedim birşey yapmazlar bir üstüme atildilar nasil koştum, kactim hatirlamiyorum hemen oglumun srrvis şoföru geldi, komsular geldi köpeği uzaklaştırdı cok korktum ya dusseydim dedim kosarken verilmis sadakam varmış. Simdi uzandim bebisden hareket bekliyorum

teşekkür ederim kuzum:)

Geçmiş olsun canım

Bende gitmek istiyorum biz Ekim gibi düşünüyorduk ama galiba kontrolümden hemen sonra gideceğiz en fazla 3 saat uzaklık düşünüyoruz yakın gideceğiz yani otel olacak düz ayak olması açısından hastalık içinde maskeyle aynen devam havuza girmem muhtemelen zaten enfeksiyon tekrarlıyordu sürekli bende o yüzden onun dışında düşündüklerim şimdilik bu kadar

Ay Allah korusun ya cok korkarım oyle şeyden normalde bile ama allahtan etrafta insanlar varmış canım çok geçmiş olsun sakinleş az

çok geçmiş olsun canım ama yoktur bir şey içini ferah tut

Çok geçmiş olsun, hiç korkma bir şey yoktur...

Çok geçmiş olsun, dinlen sakin sakin korkma bebişlerimiz güçlüdür

Geçmiş olsun cnm

Kızlar sabahtan beri evde o kadar is yaptimki sanki hamile degilim onceleri sabah erkenden kahvaltimi yapardim duramazdim şimdi ise 11 i gecerken kahvaltimi yaptim.valla korkuom ay bir sıkıntı olmayincada sizde duzeldiniz mi artık? Oncekiyle ayni olan kulaktaki nabiz sesi baskada biseyim yok masallah diyeyim ama bebis iyidir ins gobegimde de farklilik yok gobek icin daha erken mi ne zaman cidden hamile gobegimiz olacak?

Canım göbeğin olmaması bence iyi, ben 3 aylıkken bna 5 aylık mısın yorumu yapılmıştı. Ve karnım hakikaten şiş yani tuhaf geliyor.
gerilmeye başladı bile o yüzden bence şanslısın :)
nabız sesi neden var peki?

bence bu yapıyla alakalı :)
mesela ben şu an 7-8 hatta zorlarsan 9 aylık gibiyim
hem kilolu olduğum için hem de karın yapım esnek olduğu için.

kuzenim 7 aylık ama karnı dümdüz, bebekte gayet sağlıklı.

Canim gobegimin masallahi var ama hala ayni yani artmıyor kulak burun bogaza gitmistim doktor bir sıkıntı yok hamilelikten dolayi kan basıncın artiyor onu duyman normal dedi

Bende 77 kiloyum canim göbeğim ne zamandir ayni yani daha da buyumesi gerekmez mi son aylarda mi büyüyor göbek artik 5.aydayiz insan stres oluyor valla hareketlerini biran önce hissetmek istiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…