2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende 77 kiloyum canim göbeğim ne zamandir ayni yani daha da buyumesi gerekmez mi son aylarda mi büyüyor göbek artik 5.aydayiz insan stres oluyor valla hareketlerini biran önce hissetmek istiyorum artik

walla ben ilk oğlumda doğduğu güne kadar hissetmedim
doğduğu gün anladım bi bebek taşıdığımı
bunda da pek ümidim yok, o yüzden bi bekletnim yok

Bak orada haklısın biz 9 ay isim aradık ve Eymen ismini hiç duymamistik etrafımızda çok yaygın değildi eskiden bı annem dizisi vardı oradan vakiftim sadece ve babam o ismi onerdiginde başta sıcak bakmadım sonra anlamını araştırınca eşimde bende onayladik ismi ama sonraki sene Ece erken oğlunun adını Eymen koydu ve bir eymendir gidiyor o zamandan beridir neyseki bizimkinin yanında Kaan da var onu kullanır dilerse ama seviyorum oğlumun adını daha hayırlı daha bereketli demek

Çok geçmiş olsun canım çok korkmussundur ben olsam bayılırdım her halde korkudan insan sakinler birşey yapmaz diye bakmayacak su köpeklere uzak durmak lazım verilmiş sadakan varmış nasıl bebiş iyimi ettimi hareket

Bende 77 kiloyum canim göbeğim ne zamandir ayni yani daha da buyumesi gerekmez mi son aylarda mi büyüyor göbek artik 5.aydayiz insan stres oluyor valla hareketlerini biran önce hissetmek istiyorum artik
Benimde bir kaç haftadır aynı sanki yada ben mi öyle hissediyorum milim milim büyüyor sanırım ama bana hep aynı geliyor Allah'tan bebek hareket ediyor da sorun etmiyorum hafta içi bende bı gideyim kontrole inşaallah herşey yolundadır bugün gitsem iyi olacaktı ama yağmur var İstanbul'da hastanede uzak eşimde ise gitti araba da yok yürüyemem o kadar yoluda

Vallahi bende kendime nazar degdirecem diyordum, aynı şekilde olan arkadaşlar varmış, maşallah diyelimtek bir farkla benim göbeğim baya belirginleşti ,sizler yok diyince niye büyüdü benimkisi diyorum 3 kilo aldim zayifta degildim ama baya baya belli ,eninde sonunda cikacak işte çokta saapmayalim

Benimde baya belli gören hamilemisin diyor epeydirde belli ama sanki bir kaç haftadır büyümesi yavaşladı gibi gerçi normalde diğer hamileliklerimde benimde 5ten sonra hızla büyümüştü şimdiki boyutu da çok normal memnunum şimdiki halinden ilerisini düşününce yürüyemez kalkamaz duruma geleceğiz okula oğlumu almaya falan nasıl gidip gelecegim kafamda deli sorular

Bende izmitteyim burasi da yagmurlu.ben hareket hissetmedigim icin tedirgin oluyorum canim 18+5im 20.haftayi iple cekiyorum. 21 eylül de detayli var benim ona kadar tedirgin olmaya devam

Sevindim kendim gibi biri olduguna ilk trimester cok kotu geçince insan oyle olacak diye dusunuyor hep. Benim de gobegim var canim ama bebek mi gobek mi cok sey edemiyorum doktorda dedi yani yağlanman gobek cevrende var dedi ondan emin olamıyorum bu kadar gobegim yoktu ondan eminim ama buyumedi ne zamandir ondan sey ettim bende 3 kilo aldim

Etti şükür ama cok gerilmisim sancim oldu biraz esim heryere sikayet etti filan insallah baskasina saldirmadan yakalarlar.

Ay canim bende öğrendin diye biliyorduminşllah hayirlisi ile bir prenses geliyordur rabbim gonlundekini nasip etsin cnm yarin yaz doktordan geldikten sonra
Çok şükür kızım oluyomuşDarısı isteyen herkese inşallah.Sağ salim kavuşalım kuzucuklara

Çok şükür rahatım artık bakar mısın
Merhaba, bende tüp bebek tedavisi ile hamileyim. Fakat idrar testini kan tahlili sonucumdan sonra hatira kalması için yaptım. İnanın idrar testi önemli değil, evet pozitif ama önemli olan 2 günde iki kati artış oluyormu. .. biraz sabredin , doktorunuzun önerdiği tarihte kan testi yaptırın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun, güzel sonuçlar alın.
Canım maşallah de kendi kendine nazar degireceksin Bugünler için 4. ayı beklemiyormuyduk zaten
Ben 44 kiloyla hamile kaldım göbeğim hiç yoktu o yüzden baya belirgin karnım var epeyde sert bu aralar dışarıdan da belli olmaya başladı. 20. haftadan sonra tam olarak hamile göbeği olacak

walla ben ilk oğlumda doğduğu güne kadar hissetmedim
doğduğu gün anladım bi bebek taşıdığımı
bunda da pek ümidim yok, o yüzden bi bekletnim yok

Yok yok hamilelik balayi diye doğru diyorlarmış demek ki.ne güzel sorunsuz ilerlesin gebeliklerimiz

Merhaba hanımlar.
T Toprakliyagmur çok geçmiş olsun canım.
Göbek mevzusu olmuş,bende karnımın büyüdüğünü hissediyorum ama bugün arkadaşlarım nerde saklıyorsun bebeği hiç belli değil dediler şaşırdım. Nerdeyse 4 kg aldım. Dün sabah bulantı hapını yutmayı unuttum baktım rahatım sonradan da yutmadım ama akşam üstü bir bulantı tuttu lavabodan çıkamadım. 4 aylık olduk hala geçmedi

Bodrum’dan ayın 7’sinde döndük. Oralarda hiç hastalık yokmuş gibi herkes maalesef Özellikle restoranda ve ortak kullanım alanlarında iç içe turistler. Plajda tuvalete giderken çift maskeyle gidiyordum ve uzaylıymışım gibi bakıyordu insanlar Sorunsuz, hastalıksız çok güzel bir tatil dilerim Ve bolca da sabır diliyorum maskesizlere karşı

Bende izmitteyim burasi da yagmurlu.ben hareket hissetmedigim icin tedirgin oluyorum canim 18+5im 20.haftayi iple cekiyorum. 21 eylül de detayli var benim ona kadar tedirgin olmaya devam
Yok canım korkma bosuna Allah'ın izniyle iyidir bebiş kimisi geç hisseder benim yapı gereği sanırım üçünüde erken hissettim 13 hafta civarı başlıyorlar minik minik tekmelemeye inşallah yakın zamanda hissedersin yemek yedigin zman sirt üstü uzan bir süre bekle konuş bebisle hatta şuan duyuyorlarmis bizi inşallah hareket eder ufaklık çok dikkat etmen lazım ama kipirtiyi anlamak için gaz hareketinden de ayirirsin artık zaten büyüdü bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…