Canım bana ilaç yazmıştı suya atıyodum eriyince içiyodum.İlaç harici bol su iç çabucak geçer inşallahKizlar bir kac gündür kramp tarzi ağrı vardi bende bugun cok kötü oldum yürüyemedim yolda doktora gittim idrar yollarinda enfeksiyon çıkmış galiba antibiyotik yazdi idrar yolunda enfeksiyon olan varmiydi ne kullandinizda geçti
Canım banada dr azalt içme dedi artık geçmesi lazım kusmalarının dedi ama bende içmediğimde komaya girmiş gibi oluyorum ne yiyebiliyorum ne iş yapabiliyorum çünkü kusmak beni çok sarsıyor..Kayınvalidem bebek hareket edince geçer diyor.12 hafta olmadı 16. haftada olmadı hedef minişin hareketleri artık..Merhaba hanımlar.
@Toprakliyagmur çok geçmiş olsun canım.
Göbek mevzusu olmuş,bende karnımın büyüdüğünü hissediyorum ama bugün arkadaşlarım nerde saklıyorsun bebeği hiç belli değil dediler şaşırdım. Nerdeyse 4 kg aldım. Dün sabah bulantı hapını yutmayı unuttum baktım rahatım sonradan da yutmadım ama akşam üstü bir bulantı tuttu lavabodan çıkamadım. 4 aylık olduk hala geçmedi
Evet cnm onu gecen icmistim tekrar yazmis ve antibiyotik yazmışCanım bana ilaç yazmıştı suya atıyodum eriyince içiyodum.İlaç harici bol su iç çabucak geçer inşallah
Ben kullandim canim aksef antibiyotik hippurin mi ne bi ilac birde tek kullanimlik şase kullandimKizlar bir kac gündür kramp tarzi ağrı vardi bende bugun cok kötü oldum yürüyemedim yolda doktora gittim idrar yollarinda enfeksiyon çıkmış galiba antibiyotik yazdi idrar yolunda enfeksiyon olan varmiydi ne kullandinizda geçti
Aynen o yüzden maşallah dedimMerhaba, bende tüp bebek tedavisi ile hamileyim. Fakat idrar testini kan tahlili sonucumdan sonra hatira kalması için yaptım. İnanın idrar testi önemli değil, evet pozitif ama önemli olan 2 günde iki kati artış oluyormu. .. biraz sabredin , doktorunuzun önerdiği tarihte kan testi yaptırın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun, güzel sonuçlar alın.
Canım maşallah de kendi kendine nazar degireceksinBugünler için 4. ayı beklemiyormuyduk zaten
Ben 44 kiloyla hamile kaldım göbeğim hiç yoktu o yüzden baya belirgin karnım var epeyde sert bu aralar dışarıdan da belli olmaya başladı. 20. haftadan sonra tam olarak hamile göbeği olacak
Amin canım insYok yok hamilelik balayi diye doğru diyorlarmış demek ki.ne güzel sorunsuz ilerlesin gebeliklerimiz
Gece uyaninca denedim ama tık yok zaten en son gördüğümde yüzüstü yatiyordu umrumda değilsiniz der gibiYok canım korkma bosuna Allah'ın izniyle iyidir bebiş kimisi geç hisseder benim yapı gereği sanırım üçünüde erken hissettim 13 hafta civarı başlıyorlar minik minik tekmelemeye inşallah yakın zamanda hissedersin yemek yedigin zman sirt üstü uzan bir süre bekle konuş bebisle hatta şuan duyuyorlarmis bizi inşallah hareket eder ufaklık çok dikkat etmen lazım ama kipirtiyi anlamak için gaz hareketinden de ayirirsin artık zaten büyüdü bebis
Çok geçmiş olsun canım. Antibiyotik gebelere uygun veriliyor bende kullandım Dr vücutta enfeksiyon kalması daha tehlikeli dedi bana o yüzden içtimKizlar bir kac gündür kramp tarzi ağrı vardi bende bugun cok kötü oldum yürüyemedim yolda doktora gittim idrar yollarinda enfeksiyon çıkmış galiba antibiyotik yazdi idrar yolunda enfeksiyon olan varmiydi ne kullandinizda geçti
İnşallah ya zamanla rahatlarız hissettikceGünaydın cnm
Bende kizimi okula götürürken 2 yada 3 gündür kasiklarimda kramp tarzi ağrı vardi doktora yazdim oda idrar bakalim istersen hemde muayaene yapayim dedi haftaya gidecektim bugune gidecegem insllah
Benim icin yorucu bir haftaydi ona bağlıyorum bu agriyi insallah guzel haberle gelirim bende
Canim erkek bebekler erken hareket eder diyor annem ama bende senin gibi hissediyorum insllah ilerleyen haftalarda büyüdükçe hareketlerini daha cok hissedeceğiz
Geçmiş olsun cnmKizlar sabah sabah aksiyon yaşadım cok korktum.
Oglumi servise bindirdim evin onunde iko tane kopek vardi sakin sakin oturuyorlardı dedim birşey yapmazlar bir üstüme atildilar nasil koştum, kactim hatirlamiyorum hemen oglumun srrvis şoföru geldi, komsular geldi köpeği uzaklaştırdı cok korktum ya dusseydim dedim kosarken verilmis sadakam varmış. Simdi uzandim bebisden hareket bekliyorum
Kac çıkmış değerin cnmKizlar bir kac gündür kramp tarzi ağrı vardi bende bugun cok kötü oldum yürüyemedim yolda doktora gittim idrar yollarinda enfeksiyon çıkmış galiba antibiyotik yazdi idrar yolunda enfeksiyon olan varmiydi ne kullandinizda geçti
Ben hala kullanmıyorum canım bulantim az azalsa kullanacağım hepsini d vitamini bile başlamadım cok önemli gerçektenVitamin ve kan ilacı başladı bide.Maalesef bulantısı hala devam edenlerdenim
Sakin ol canım çok keyifli araba kullanmak öğrenirken keyfine varmaya çalış büyük kaza yapman imkansız zaten ders verilirken ama korkuyla daha kötü olursunMerhaba kızlar.
Ehliyete yazıldım geçen gün. bugün 1.5 saat sonra ilk dersim var.
Sosyal fobim tuttu resmen çok gerildim sadece teorik ders olmasına rağmen.
Valla ben saymayı bıraktım saydıkça moralim bozuluyor gecmeyince benim paşa neredeyse karnımdan çak beşlik anne diyecek hala bulanıyor midem inşallah senin geçer canım oğlumda bu kadar da değildim ilac içmediğim halde kusmuyordum şimdi hiç oda yok ilaçta içsem geldi mi durmuyor içimde resmenCanım banada dr azalt içme dedi artık geçmesi lazım kusmalarının dedi ama bende içmediğimde komaya girmiş gibi oluyorum ne yiyebiliyorum ne iş yapabiliyorum çünkü kusmak beni çok sarsıyor..Kayınvalidem bebek hareket edince geçer diyor.12 hafta olmadı 16. haftada olmadı hedef minişin hareketleri artık..
Bence kesin bebekti şimdi daha netleşti ben eminim ilk 12 13. Haftalarda hissettim bunun ama ilkinde 19 du sanırım ona bile erken demişlerdi bana doktora dedim biseyler kayıyor orada oraya bebek mi anlayamadim hala dedim ultrasonda bakarken ne olacak içinde başka şey yok dedi o an bi tekme savurdu benimki hah bu işte diye teyit etmiştim bide karnin çıkma mevzusunu konuşulmuş ben iyi bi ornekmiyim bilmiyorum ama karnım su an 7 aylık gibi kilo da değil bariz tek karnım var önde herkes hiç kilo almamissin karnin çıkmış sadece diyor ama çok erken çıktı benim karnım galiba yapıyla ilgiliKızlar benim doktorum da 18. Haftadan önce bebeğin hareketini hissemeyeceğimi söyledi. İlk bebekte 24. Haftalarda hissedersin ama senin 2. Çocuğun 18 20 hafta arası hissedersin dedi. Düşünüyorum o pıt pıtlar gaz mıydı olamaz yani bebişimin hareketleriydi bence
Cok gecmis olsun canım Rabbim korumusKizlar sabah sabah aksiyon yaşadım cok korktum.
Oglumi servise bindirdim evin onunde iko tane kopek vardi sakin sakin oturuyorlardı dedim birşey yapmazlar bir üstüme atildilar nasil koştum, kactim hatirlamiyorum hemen oglumun srrvis şoföru geldi, komsular geldi köpeği uzaklaştırdı cok korktum ya dusseydim dedim kosarken verilmis sadakam varmış. Simdi uzandim bebisden hareket bekliyorum
5 günlük yazmis canim banada kullaniyim ozaman enfeksiyon tekrarlamadi demi cnm.ictikten sonraBen kullandim canim aksef antibiyotik hippurin mi ne bi ilac birde tek kullanimlik şase kullandim
Teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun canım. Antibiyotik gebelere uygun veriliyor bende kullandım Dr vücutta enfeksiyon kalması daha tehlikeli dedi bana o yüzden içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?