Korkma canim enfeksiyonda zararlı bebeğe ben iki defa kullandım yine tekrarliyor bu defa tek kullanımlık toz verdi ağrılarım hemen azaldı bide su icebiliyorim cok şükür artık 3 litreyi buluyorum bazen oda rahatlatıyorGünaydın cnm
Bende kizimi okula götürürken 2 yada 3 gündür kasiklarimda kramp tarzi ağrı vardi doktora yazdim oda idrar bakalim istersen hemde muayaene yapayim dedi haftaya gidecektim bugune gidecegem insllah
Benim icin yorucu bir haftaydi ona bağlıyorum bu agriyi insallah guzel haberle gelirim bende
Canim erkek bebekler erken hareket eder diyor annem ama bende senin gibi hissediyorum insllah ilerleyen haftalarda büyüdükçe hareketlerini daha cok hissedeceğiz
Guzel gecti sukur cnm kanama alani yok rahim boyu güzel dedi oğluşu secde pozisyondaydi şükür gelisimi iyi dedi canim 27 Eylül detayli utrasonum var birdeİnşallah ya zamanla rahatlarız hissettikcenasıl geçti randevun
Cnm sekreteri aradi soylemedi sadece az birsey enfeksiyon cikmis dedi bol bol su icmeyi ihmal etmeyin dediKac çıkmış değerin cnm
Evet kuzum enfeksiyon varmis antibiyotik ve tek kullanimlik toz verdi birde kalsiyum ve magnezy.basladiKorkma canim enfeksiyonda zararlı bebeğe ben iki defa kullandım yine tekrarliyor bu defa tek kullanımlık toz verdi ağrılarım hemen azaldı bide su icebiliyorim cok şükür artık 3 litreyi buluyorum bazen oda rahatlatıyor
Canim tekrar tahlil yaptırmadım ama akintim yok yani yeşil peynir kesigi Akintim oluyordu o gecti duzeldigini düşünüyorum aynen bende gunde 2 tane ictim 10 tablet vardı5 günlük yazmis canim banada kullaniyim ozaman enfeksiyon tekrarlamadi demi cnm.ictikten sonra
Teşekkür ederim cnm
Evet ya ondan korkuyorum bende bebege birsey olmasinda tabi doktorlar daha iyi biliyorlar demi zararli olsa vermezdi
Herkes bisey söylüyor kendi kayıtlı oldugum ebe bana 10 gun dedi covid aşısı icin baska bir saglik ocagina gittim onlarda en az 3 hafta hatta 1 ay bekle dediler 22 ye kadar yaptirabilirsin mi ne dedi herkes bisiler diyo en iyisi kadin dogum doktoruna sormak canimBen de bugün sonunda sağlık ocağında kayıt yaptırabildimçok tatlı bi hemşire vardı, tetanoz aşısını biz yapıcaz 20.haftayla 24.hafta arası dediler, bir de covid aşısı olacaksanız tetanozla arasında 1ay bırakmanız lazım dediler, yani tetanozun öncesinde 1 ay ve sonrasında 1ay covid aşısı olamazmışım, hiç duymamıştım, size söylediler mi böyle bişey?
Tamam canm teşekkür ederim cvp verdigin icin insllah saglikla alalim bebisleri kucagimizaCanim tekrar tahlil yaptırmadım ama akintim yok yani yeşil peynir kesigi Akintim oluyordu o gecti duzeldigini düşünüyorum aynen bende gunde 2 tane ictim 10 tablet vardı
Güzel başladı inşallah böyle devam ederSakin ol canım çok keyifli araba kullanmak öğrenirken keyfine varmaya çalış büyük kaza yapman imkansız zaten ders verilirken ama korkuyla daha kötü olursun
Amin canim insTamam canm teşekkür ederim cvp verdigin icin insllah saglikla alalim bebisleri kucagimiza
O minik tekmeler damar atması gibi mi acaba?Yok canım korkma bosuna Allah'ın izniyle iyidir bebiş kimisi geç hisseder benim yapı gereği sanırım üçünüde erken hissettim 13 hafta civarı başlıyorlar minik minik tekmelemeye inşallah yakın zamanda hissedersin yemek yedigin zman sirt üstü uzan bir süre bekle konuş bebisle hatta şuan duyuyorlarmis bizi inşallah hareket eder ufaklık çok dikkat etmen lazım ama kipirtiyi anlamak için gaz hareketinden de ayirirsin artık zaten büyüdü bebis
İçinde mısır patliyomus gibi bi his. Hatta bana göre tam olarak öyle bi hisO minik tekmeler damar atması gibi mi acaba?
Bende bir süredir ara ara oluyordu.
Bugünlerde de yemek yedikten sonra olmaya başladı ama hala tam bebek diyemiyorum.
İçini ferah tut canım bende çok tedirgin oldum araştırdım baya defalarca kullanan insanlar var inşallah 1 defa kullanmakla kalırız5 günlük yazmis canim banada kullaniyim ozaman enfeksiyon tekrarlamadi demi cnm.ictikten sonra
Teşekkür ederim cnm
Evet ya ondan korkuyorum bende bebege birsey olmasinda tabi doktorlar daha iyi biliyorlar demi zararli olsa vermezdi
Hoşgeldiniz,sağlıkla kavuşun,kavuşalım ❤Herkese merhaba. Doğumum Mart başı olacak gibi gözüküyor, ama ben en başından beri hep bu başlığı okudum, takip ettim. Hepinizi tanıyor gibiyimen başından bu yana sessiz bir takipciniz vardı. Artık bir selam vermek ve iyi dileklerimi iletmek istedim. Umarım herkes sağlıcakla bebişleri kucağına alır
Teşekkür ederim cnm benim insllah sağlıkla atlatiriz bu süreci oğluşlarimiz hayirla alirizİçini ferah tut canım bende çok tedirgin oldum araştırdım baya defalarca kullanan insanlar var inşallah 1 defa kullanmakla kalırız
O zaman daha hissetmedim damar atması hissediyorum benİçinde mısır patliyomus gibi bi his. Hatta bana göre tam olarak öyle bi his
Canım benimde usgde gördüğüm okadar hareketli bir bebek ki zıplıyor tekmeler savuruyor eller hep çarpıyor böyle olunca benim sürelikli hissetmem lazım tabiki okadar hissetmiyorum belki çok sert zıplarsa falan hissediyorum. Evet kiminin karnı çokk çıkıyor canım benim minik bir top gibiBence kesin bebekti şimdi daha netleşti ben eminim ilk 12 13. Haftalarda hissettim bunun ama ilkinde 19 du sanırım ona bile erken demişlerdi bana doktora dedim biseyler kayıyor orada oraya bebek mi anlayamadim hala dedim ultrasonda bakarken ne olacak içinde başka şey yok dedi o an bi tekme savurdu benimki hah bu işte diye teyit etmiştim bide karnin çıkma mevzusunu konuşulmuş ben iyi bi ornekmiyim bilmiyorum ama karnım su an 7 aylık gibi kilo da değil bariz tek karnım var önde herkes hiç kilo almamissin karnin çıkmış sadece diyor ama çok erken çıktı benim karnım galiba yapıyla ilgili
Ayyy çok hoş bi benzetmeİçinde mısır patliyomus gibi bi his. Hatta bana göre tam olarak öyle bi his
Sanırım pazartesi gecesi çıkacağız yola doktoruma mesaj attım 3-4 saatte bir mola verip 10 dk yürüyün yazmış ben denize de girmeyi düşünmüyorum benimkiler yapacak tatili beni çanta gibi taşımış olacaklar sadece öyle görünüyor şuanBende gitmek istiyorum biz Ekim gibi düşünüyorduk ama galiba kontrolümden hemen sonra gideceğiz en fazla 3 saat uzaklık düşünüyoruz yakın gideceğiz yani otel olacak düz ayak olması açısından hastalık içinde maskeyle aynen devam havuza girmem muhtemelen zaten enfeksiyon tekrarlıyordu sürekli bende o yüzden onun dışında düşündüklerim şimdilik bu kadar
Ya işin doğrusunu söylemek gerekirse geçen seneki tatilde bende hiç maske takmadımBodrum’dan ayın 7’sinde döndük. Oralarda hiç hastalık yokmuş gibi herkes maalesefÖzellikle restoranda ve ortak kullanım alanlarında iç içe turistler. Plajda tuvalete giderken çift maskeyle gidiyordum ve uzaylıymışım gibi bakıyordu insanlar Sorunsuz, hastalıksız çok güzel bir tatil dilerim Ve bolca da sabır diliyorum maskesizlere karşı
Ay bana oluyo galibaaaaİçinde mısır patliyomus gibi bi his. Hatta bana göre tam olarak öyle bi his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?