2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Korkma canim enfeksiyonda zararlı bebeğe ben iki defa kullandım yine tekrarliyor bu defa tek kullanımlık toz verdi ağrılarım hemen azaldı bide su icebiliyorim cok şükür artık 3 litreyi buluyorum bazen oda rahatlatıyor

İnşallah ya zamanla rahatlarız hissettikcenasıl geçti randevun
Guzel gecti sukur cnm kanama alani yok rahim boyu güzel dedi oğluşu secde pozisyondaydi şükür gelisimi iyi dedi canim 27 Eylül detayli utrasonum var birde
Darisi sana cnm guzel haberle gelirsin insllah
Kac çıkmış değerin cnm
Cnm sekreteri aradi soylemedi sadece az birsey enfeksiyon cikmis dedi bol bol su icmeyi ihmal etmeyin dedi

Evet kuzum enfeksiyon varmis antibiyotik ve tek kullanimlik toz verdi birde kalsiyum ve magnezy.basladi
Aslinda cok.su iciyorum diyordum demekki yetersiz geliyormuş biraz daha arttiyim suyu insllah atlatirim
saglikla aliriz kucaklarimiza bebisleriimizi

5 günlük yazmis canim banada kullaniyim ozaman enfeksiyon tekrarlamadi demi cnm.ictikten sonra

Teşekkür ederim cnm
Evet ya ondan korkuyorum bende bebege birsey olmasinda tabi doktorlar daha iyi biliyorlar demi zararli olsa vermezdi
Canim tekrar tahlil yaptırmadım ama akintim yok yani yeşil peynir kesigi Akintim oluyordu o gecti duzeldigini düşünüyorum aynen bende gunde 2 tane ictim 10 tablet vardı

Herkes bisey söylüyor kendi kayıtlı oldugum ebe bana 10 gun dedi covid aşısı icin baska bir saglik ocagina gittim onlarda en az 3 hafta hatta 1 ay bekle dediler 22 ye kadar yaptirabilirsin mi ne dedi herkes bisiler diyo en iyisi kadin dogum doktoruna sormak canim

Canim tekrar tahlil yaptırmadım ama akintim yok yani yeşil peynir kesigi Akintim oluyordu o gecti duzeldigini düşünüyorum aynen bende gunde 2 tane ictim 10 tablet vardı
Tamam canm teşekkür ederim cvp verdigin icin insllah saglikla alalim bebisleri kucagimiza

Sakin ol canım çok keyifli araba kullanmak öğrenirken keyfine varmaya çalış büyük kaza yapman imkansız zaten ders verilirken ama korkuyla daha kötü olursun
Güzel başladı inşallah böyle devam eder
Hamileliğin etkisiyle çok yorgun hissediyorum uyuyup kalacağım herhalde

O minik tekmeler damar atması gibi mi acaba?
Bende bir süredir ara ara oluyordu.
Bugünlerde de yemek yedikten sonra olmaya başladı ama hala tam bebek diyemiyorum.

Herkese merhaba. Doğumum Mart başı olacak gibi gözüküyor, ama ben en başından beri hep bu başlığı okudum, takip ettim. Hepinizi tanıyor gibiyim en başından bu yana sessiz bir takipciniz vardı. Artık bir selam vermek ve iyi dileklerimi iletmek istedim. Umarım herkes sağlıcakla bebişleri kucağına alır

5 günlük yazmis canim banada kullaniyim ozaman enfeksiyon tekrarlamadi demi cnm.ictikten sonra

Teşekkür ederim cnm
Evet ya ondan korkuyorum bende bebege birsey olmasinda tabi doktorlar daha iyi biliyorlar demi zararli olsa vermezdi
İçini ferah tut canım bende çok tedirgin oldum araştırdım baya defalarca kullanan insanlar var inşallah 1 defa kullanmakla kalırız

Hoşgeldiniz,sağlıkla kavuşun,kavuşalım ❤

Canım benimde usgde gördüğüm okadar hareketli bir bebek ki zıplıyor tekmeler savuruyor eller hep çarpıyor böyle olunca benim sürelikli hissetmem lazım tabiki okadar hissetmiyorum belki çok sert zıplarsa falan hissediyorum. Evet kiminin karnı çokk çıkıyor canım benim minik bir top gibi

Sanırım pazartesi gecesi çıkacağız yola doktoruma mesaj attım 3-4 saatte bir mola verip 10 dk yürüyün yazmış ben denize de girmeyi düşünmüyorum benimkiler yapacak tatili beni çanta gibi taşımış olacaklar sadece öyle görünüyor şuan

Ya işin doğrusunu söylemek gerekirse geçen seneki tatilde bende hiç maske takmadım o kadar dikkat etmememize rağmen ve 10 gün kalmamıza rağmen full dolu otelde hastalıksız dönmüştük. Ama şimdi aşısız ve hamile olduğum için muhtemelen maskesiz gördüğüm herkese sövcem içinden hastalıksız sağ Salim dönsek gerçekten başka birşey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…