2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba kızlar.
Ehliyete yazıldım geçen gün. bugün 1.5 saat sonra ilk dersim var.
Sosyal fobim tuttu resmen çok gerildim sadece teorik ders olmasına rağmen.
18 ime girdiğim gibi yazılmıştım ehliyete akabinde hemen de aldım zaten. Çok çok keyifli ben çok severek kullanıyorum hamileliğimin başlarında kullanmıyordum ama artık kızımı kreşe götürüp getiriyorum çok uzak yol yapmadan kullanıyorum sürekli. Stres yapmayın yeterli sakin sakin gidin alın ve gelin

O minik tekmeler damar atması gibi mi acaba?
Bende bir süredir ara ara oluyordu.
Bugünlerde de yemek yedikten sonra olmaya başladı ama hala tam bebek diyemiyorum.
O kadar farklı bişey ki inan anlatilmiyor bile nasıl olduğu böyle üst üste olacak şekilde minik vurmalar şeklinde canım öyle bı kere vurup çekilen bişey değil çünkü seninde büyük şuan bildiğin üst üste üç dört defa belki daha fazla tekme atması lazım artık bide bebegin karnında bir yere toplanıp dönüyor yada kipirdiyor gibi hareket etmesi lazım hatta bağırsakları ittirdigini ve rahme vurduğunu bile çok net hissediyorum sen hiç hissetmiyor musun hala

Aslında sakınan göze çöp batar sözü o kadar doğru ki ama hamilelik psikolojisiyle ekstra dikkat etmek istiyoruz Vallahi ben de sövdüm aynen öyle İnşallah çok güzel bir tatil olur, kazasız belasız sağlık sıhhatle gidip dönün inşallah

Aminnn canım inşallah, aklım da bebeğimde 2 hafta oldu daha 18 gün var randevuma o arada bi görseydim iyidi dedim eşime ama senin evhamın için 350 tl bayılamam tekrar doktora dedi ay hiç anlamıyorlar ya ne var bi görsek yani içim rahat etmiyor işte görmeden gitmek istemiyorum.
niye böyle bu erkekler meraksız bişey olmaz kafasında hep

Benim doktorum da boyle söyledi cnm, 21de ayrıntılı ultrason yapicak, sonrasında corona aşısı olmamı istedi, tetanozu ertelicez dedi 1 ay

Cok şükür cnm sevindim, benimki de 6 ekimde inşallah ondan da güzel haberler aliriz, benimde cikmisti enfeksiyon, doktorum su ic dedi ilac vermedi, bidaha da baktırmadi

Benim doktorum da boyle söyledi cnm, 21de ayrıntılı ultrason yapicak, sonrasında corona aşısı olmamı istedi, tetanozu ertelicez dedi 1 ay
Ya bende bunu bilmiyordum.. Öğrendiğim iyi oldu benimde iki aşıyıda olmadım henüz ama olursam peşpeşe gelebilirdi

Zaten bana da 24üncü haftaya kadar demişti tetanozu, senin de yetişir ucundan demek ama Corona aşısını neden detaylı ultrason sonrasında ol dedi onu anlayamadım canım?

BTDT : 20 Şubat
Y : 26
HBK : 78
C : Erkek
KÇ : 1

Cinsiyetimiz netleşti Bizi de listeye ekler misiniz

siz devletten ilk nerden aldınız sırayı kadın doguman alıp yönlendirdi mi yoksa diek mi aldınız acaba
Canım ilk devlette kadın doğuma gittim. Orada söyledim perinatoloji için kaydımı açmasını . Sekreter sistemden izin verdi randevu alabilmem için. Öncelikle evet kadın doğuma gidilmeli aile hekimi yapamıyormus o randevu açma durumunu

Kızlar maşallah suphanallah diyeyim size yazdıktan sonra tam 19+1 de bebişi tam anlamıyla hissetmeye basladım gece yatağa girdiğimde baslıyor acaip bir his. Resmen bacağıyla bir tekme atıyor içim yırtılacakmış gibi hissediyorumhatta babası elini koyuyor daha da coşuyor. Hissetmek için kesinlikle 19 un geçmesini beklemek gerekmiş ilk gebelik benim bu arada. Gündüzleri şimdilik sakin duruyor ama gece baslıyor

Darısı başıma

Ne gelişme geriliği canım idrarla ne alaka

Ben de 2. Trimesterde aldım aldım diye düşünüp mide bulantılarım biter gibi olunca yazıldım inşallah alırım da aradan çıkartmış olurum. Sizin adınıza da çok sevindim ne güzel

Ben sadece bir kaç kere bir şey biraz hareket eder gibi hissettim birde sola uzandigimda toplanma ve hareket hissetmiştim onun dışında hiçbir şey anlamıyorum.
İlk gebeliklerde 21 22lere uzayabiliyormuş galiba.

Benim de tatil boyu aklım bebeğimdeydi, sürekli kendimi dinliyordum acaba hareket edicek mi iyi mi her şey yolunda mı diye Tatilde zaman daha hızlı geçiyor canım, döndüğünde bebişini görmene daha az zaman kalıcak daha da büyümüş olucak öyle düşünmeye çalış Erkeklerimiz maalesef vurdumduymaz birazcık, genlerinde var o rahatlık

Ben 2.oğlumda 5 ay boyunca çekmiştim,bir umut bunda erken biter mi dedim ama yokk doğuma kadar sürmez inşallah...
Bende aşı için gittiğimde(3 eylül ) kayıt açtırdım. 2.doz için en erken 24 eylül uygun dedi. Ama 20 eylül de tetanoz aşısı için arayacağım dedi bende yaptırmak istemediğimi söyledim. İlk hamileliğimde bütün aşıları yaptırmıştım 2.de yaptırmadım. Tetanoz aşısını da aralık ayında trafik kazası yapmıştık o zaman yapmışlardı 5 yıl koruyuculuğu var diye biliyorum.

Cnm denize girmeni tavsiye ederim cok cok iyi geliyor hamiellikte vucudun ağırlığıni aldığı için bebegede sanada faydali. 8 haftadan 12 haftaya kadar hergun girdim ve kesinlikle bundan dolayi hamileligim ilk ogluma gore koly gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…