- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Canim enfeksiyon cıktı bende o enfeksiyon da mikrop varsa bebekte gelisim geriligine sebep oluyormus enfeksiyondan yani kisacaNe gelişme geriliği canım idrarla ne alaka
Hanfendi kan verir misiniz? 4 gündür buraya günde en az 2 kere test atıyorsunuz, insanlar da size bu grubun konusunun farklı olduğunu, en önemli şeyin kan vermeniz olduğunu, kimsenin net bir yorum yapamayacağını açıkladı defalarca. beta hcg değerinizi ölçemeyiz sizin mutlu son olup olmadığını bilemeyiz. Allah aşkına kan verin ya da her gün buraya test atmayın, inşallah hamilesinizdir, bebek sizinledir, sağlıkla kucağınıza alırsını. Ama be olur artık test atmayın kadınlar kulübündeki her gruba. Selamlar, sevgiler.Transferin 7. Günü kızlar sonunda mutlu son mu
TerbiyesizHanfendi kan verir misiniz? 4 gündür buraya günde en az 2 kere test atıyorsunuz, insanlar da size bu grubun konusunun farklı olduğunu, en önemli şeyin kan vermeniz olduğunu, kimsenin net bir yorum yapamayacağını açıkladı defalarca. beta hcg değerinizi ölçemeyiz sizin mutlu son olup olmadığını bilemeyiz. Allah aşkına kan verin ya da her gün buraya test atmayın, inşallah hamilesinizdir, bebek sizinledir, sağlıkla kucağınıza alırsını. Ama be olur artık test atmayın kadınlar kulübündeki her gruba. Selamlar, sevgiler.
Size bir terbiyesizlik yapmadım, siz de bana terbiyesiz diyemezsiniz. 4 günden beri insanlar size sabırla kibarlıkla cevap veriyor. “2021 Eylül Gebelik Planlayanlar” , “tüp bebek transfer süreçleri” ile ilgili tonlarca grup varken, 2021 kasım annelerinden 2022 Mayıs annelerine kadar günde 3 kere test atıp sizce hamilemiyim diyorsunuz. Biz de size diyoruz ki “bunun yeri burası değil, kan verin kesinleştirin, tüp bebek süreci bambaşka bir süreç.” ama siz yine de her gün defalarca atmaya devam ediyorsunuz. Grupta tüp bebek ile ilgili tonlarca grup var. Bir daha bana terbiyesiz gibi ithamda bulunursanı ben de sizi şikayet edeceğim.Terbiyesiz
Canım merhaba, benim de Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak. Ama en yakın iki arkadaşımın bebekleri var biri 12 aylık biri 9. Onların aldığı yataklar 120’likti. Bana dediler ki şimdiki aklımız olsa 130 ya da 140’lık alırdık çünkü sığmıyorlar dediler. Ama onların yalancısıyım benim de ilk olacak, seni yanlış yönlendirmeyeyim. :)Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum, ben ağırlaşmadan alışveriş işini tamamen planlamak istiyorum da, malum ilk bebiş hiç bişeyimiz yok henüz, ben beşik olarak 70x130 düşünüyordum en az ama beğendiğim modelin sadece 60x120 ölçüsü var, sizce küçük mü? Ben en azından 2 yaşına kadar kullansın istiyorum, mağaza görevlisine göre 4 yaşına kadar kullanırmış ama bana pek mantıklı gelmedibi fikir verebilir misiniz bana bu konuda?
Teşekkürler canım, bana da öyle geliyo ama karar veremedim, çocuk dönerken falan sıkışık olur gibi geliyo sankiCanım merhaba, benim de Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak. Ama en yakın iki arkadaşımın bebekleri var biri 12 aylık biri 9. Onların aldığı yataklar 120’likti. Bana dediler ki şimdiki aklımız olsa 130 ya da 140’lık alırdık çünkü sığmıyorlar dediler. Ama onların yalancısıyım benim de ilk olacak, seni yanlış yönlendirmeyeyim. :)
Dediler ki bana çocuk ellerini açıp yıldız pozisyonunda yatınca iki eli de kenarlara değiyor. Dediğin gibi döndüklerinde de alan çok olmadığından dar geliyormuş... biraz iri bebekler bunlar ama bence 2 yaşa kadar 120lik az gelir canım. Ben de tek yatak almayı düşünüyorum senin gibi, ahşap böyle bir kenarı inenlerden. Hem anne yanı gibi de kullanılabiliyor onlar galiba. :)Teşekkürler canım, bana da öyle geliyo ama karar veremedim, çocuk dönerken falan sıkışık olur gibi geliyo sanki
Aynen canım, meltemin kral modelini beğenmiştim ben de yanıma koyacaktım ama biraz daha büyük olsaydı iyiydiDediler ki bana çocuk ellerini açıp yıldız pozisyonunda yatınca iki eli de kenarlara değiyor. Dediğin gibi döndüklerinde de alan çok olmadığından dar geliyormuş... biraz iri bebekler bunlar ama bence 2 yaşa kadar 120lik az gelir canım. Ben de tek yatak almayı düşünüyorum senin gibi, ahşap böyle bir kenarı inenlerden. Hem anne yanı gibi de kullanılabiliyor onlar galiba. :)
Canım benim dün öğleden sonra gittik doktora , bakıldık o esnada yukarıdan telefon geldi doğum katından doğuma girecek hasta hazır vs dediler kadın biraz acele etmeye başladı ben diğer bi kaç şikayetim vardı onları anlatıyorum hızlı hızlı beni bırakmadan söyleyim diye falan , cinsiyete bakalım şimdi dedi erkeğe benziyor dedi sonradan evet pipiyi gördüm dedi sonra yanından da kordonda geçiyor dedi bi daha ultrason cihazını salladı kendince bu pipi ya falan neyse haftaya kan sonuçlarını almaya geleceksin ozaman bi daha bakayım olur mu dedi bide midesini boş dedi haftaya midesine de bakayım dedi, bi sorun mu peki dedim yok değil haftaya hem sinsilere hem midesine bakayım sonuç almaya geleceksiniz nasılsa dedi , hahhh dediiim tamam ben bi hafta midesinde bişey mi var neden bi daha midesine bakacak diye düşünür dururum dedim cinsiyeti de öyle konuşunca bi değişik oldum canım ya
Biz istemiyoruz cok cnm aşı olmak endiselerimiz var, bakalim ayrintilidan sonra yaparsın, zaten 500 gram civarı olucak bebeğin dedi, benim için daha iyi oldu aslındaZaten bana da 24üncü haftaya kadar demişti tetanozu, senin de yetişir ucundan demekama Corona aşısını neden detaylı ultrason sonrasında ol dedi onu anlayamadım canım?
Canım geçmiş olsun yaa Allah korusun bir daha olmasın inşallah. O anki korku hiç bişeye de benzemiyor nerden de öyle atladılar ya yattıkları yerdenKizlar sabah sabah aksiyon yaşadım cok korktum.
Oglumi servise bindirdim evin onunde iko tane kopek vardi sakin sakin oturuyorlardı dedim birşey yapmazlar bir üstüme atildilar nasil koştum, kactim hatirlamiyorum hemen oglumun srrvis şoföru geldi, komsular geldi köpeği uzaklaştırdı cok korktum ya dusseydim dedim kosarken verilmis sadakam varmış. Simdi uzandim bebisden hareket bekliyorum
Allah hep iyi etsinKızlar sabahtan beri evde o kadar is yaptimki sanki hamile degilim onceleri sabah erkenden kahvaltimi yapardim duramazdim şimdi ise 11 i gecerken kahvaltimi yaptim.valla korkuom ay bir sıkıntı olmayincada sizde duzeldiniz mi artık? Oncekiyle ayni olan kulaktaki nabiz sesi baskada biseyim yok masallah diyeyim ama bebis iyidir insgobegimde de farklilik yok gobek icin daha erken mi ne zaman cidden hamile gobegimiz olacak?
Canim aşıdan sonra havuz deniz yasak ama kaç gün bilmiyorum.Kızlar ya haberlerde hamile ve corona olanlarla ilgili kötü haberlere denk geldim. Korkuyla pazartesi gününe biontech aşı randevusu aldım. Ama 1-2 gün içinde tatile gideceğiz. Sizin belirtileriniz nasıldı kaç gün sürdü ağrı vs olayınız? Tatil zehir olur mu anlatır mısınız
Canım ya kendinde zayıfsın heralde değil mi ondan bizim hemen belli oluveriyorBenimde baya belli gören hamilemisin diyor epeydirde belli ama sanki bir kaç haftadır büyümesi yavaşladı gibi gerçi normalde diğer hamileliklerimde benimde 5ten sonra hızla büyümüştü şimdiki boyutu da çok normal memnunum şimdiki halinden ilerisini düşününce yürüyemez kalkamaz duruma geleceğiz okula oğlumu almaya falan nasıl gidip gelecegim kafamda deli sorular
Ayy çokk sevindim çok şükürÇok şükür kızım oluyomuşDarısı isteyen herkese inşallah.Sağ salim kavuşalım kuzucuklara
Allah Allah canım ya geçmiş olsun sen bi kaçtır diyorsun onu ama bebeğin büyümesi kaynaklı rahim kasılmaları zannettik , demek idrar yolu enfeksiyonu çıktı, doktora gitmen çok iyi olmuş antibiyotiğini kullan ama bağırsaklarındaki faydalı bakteriler içinde sade kefir bol bol tüket ilaç bitince falan , bol suyunu iç sana ait şişe olsun bol su ve bira yürüyüşle hemen atarsın . Akıntın oldu mu canım ne sıklıkla ne renkler oluyor oluyorsa da ?Kizlar bir kac gündür kramp tarzi ağrı vardi bende bugun cok kötü oldum yürüyemedim yolda doktora gittim idrar yollarinda enfeksiyon çıkmış galiba antibiyotik yazdi idrar yolunda enfeksiyon olan varmiydi ne kullandinizda geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?