2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ah canım ya allahım şifa versin artık en yakın zamanda senin ve tüm mide bulantısı sıkıntısı çeken arkadaşların düzelsin inşallah Bende yaşamıştım diğer hamileliklerimde beni benden alıyordu o sebeple sizi çok iyi anlıyorum . İnşallah hemen geçerde iyi haberlerinizi duyarız . Gerçekten de azalır inşallah hareket edince artık büyüyorlar küçüklükten çıkıyorlar. Mideniz bulanınca yada başlayacağı zaman tek bir zeytin atın ağzınıza çekirdeğini de bi süre ağzınızda tutun , ev zeytini olsun . O bende işe yaramıştı ne duyduysam yaptığım için birde bir yudum süt içmiştim başka zamanlarda da . İnşalalh düzelecek canım eskisi gibi olmayacak

Ayy valla bu doktorlar beni sinir ediyor, özellikle kadın doğum doktorlarının ciddi bi psikoloji eğitimi alması lazım bence, çünkü zaten ekstra ekstra hassasız, ufacık bi kelimeyi haftalarca kuruyoruz kafamızda, insan devamlı doktor da değiştirmek istemiyo, Allah yardımcımız olsun valla

Vitamin ve kan ilacı başladı bide.Maalesef bulantısı hala devam edenlerdenim
Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer hayırlıyla bulantıların. Kan ilacını doktor nasıl önerdi bilmiyorum aman sakın akşam yemeğinden sonra içme gece çok mide bulantısı yaptı bende gün içi yemeklerinden sonra ya da önce nasıl önerdi ise öyle iç . Vitamin ne verdi arkadaşım Peki ?

Evet cnm onu gecen icmistim tekrar yazmis ve antibiyotik yazmış
antibiyotikte kullanmak istemiyorum ama bakalim
Yok yok arkadaşım doktorun her zaman gittiğin güvendiğin bir doktorsa ihmal etme balla ilaçlarına çünkü onun ilerlemesi de iyi birşey değil bebeği yakından ilgilendiriyor bu enfeksiyon olayı bol su yüyürüş güzel beslenme ile atarsın ama cidden en az 3 lt su iç ve hareket et idrarınla temizlesin vücunu . Benim küçük kızımın son haftaları geçmedi enfeksiyonum birazda verilen ilaçları düzenli almadım iki ay sürdü, bebeğimin suyu azaldı suni sancı ile doğum yapmak zorunda kaldım . Doktorunu dinle sen kuzum

Canım hiç korkma , sadece 2 gün kol ağrısı oluyor aşı olduğun yerde..ilk gün o kolun üzerine yatamıyorsun..ertesi gün akşama doğru da geçiyor Bence de olmalısın, sen iyi olursan bebeğin de iyi olur unutma

Ben hala kullanmıyorum canım bulantim az azalsa kullanacağım hepsini d vitamini bile başlamadım cok önemli gerçekten
Ahhh bende d vitamini başlamadım insanalr maşallah ne güzel kullanıyorlar , canlar bu arada d vitamini ni D3 k2 formunda kullanmamız daha sağlıklıymış doktorum ve komşumun özel doktoru da öyle tavsiye etmiş dün aldırdım bende başlayayım artık diye bilginiz olsun özellikle bu covid muhabbetlerinde yapılan araştırmalarda d vitamini yüksek kişilerde Hastalıkları nezle gripden öteye gidemiyormuş . O nedenle bizde kullansak iyi olacak

Evet canım benimde demek istediğim oydu M Maviayyy kardeşime , enfeksiyon başındayken hemen temizlenmesi en güzel şey bende o fikirdeyim ama suyun çok önemli 2,5 -3 lt içmeye çalışmalı.

Merhaba sessiz hamişimiz hoşgeldin aramıza evet burada bi arkadaş aile gibi oluyor insan acaba kızlar ne yapıyor iyiler i diyip hemen giriyorsun bakıyorsun yoldaş oluyoruz birbirimize , güzel dualarına amin Canım inşallah hepimiz sağlıkla huzurla mutlulukla cennet kokulularımıza kavuşuruz

Canım suyu kendine ait bi şişe edin sadece ondan sen iç be kadar içtiğini hesapla bilmiş ol en az 2,5 lt altına düşme eksiğin kalırsa gece bile tamamla bişeyciğin kalmaz Allah’ın izni ile iölarımı muhakkak al , yakınlarda olsak İnan aldın mı diye her gün bakmaya gelirdim sana kuzumm ya

Ne güzel tarif etmişsin canım ya benşmde kasılma ve resmen yatınca elimi gergin bir top karnımın üzerinde yamuluyor ve ağtı yapıyor , doktora sordum çok belerik duruyor yatınca diye , oda zayıf olduğunu ve iç karın yağınız yok o direk uterus dedi ondan her harerketini biz net hissediyoruz . Poposunu döndüğünü sırtını yattığım yerde hissedebiliyorum dışardan ev halkı görüyor göbeğim açıkken . Yani kilo iç karın yapısı kaçıncı hamilelik olduğu kişiden kişiye değişiyor canım . Sen kaç kilosun şuan da arkadaşım

Canım ne zamandır yazacaktım fırsat bulamadım , harika yapıyorsunuz Allah içinize sindirsin tatil kadar güzeli var Mı nefes alıp geleceksin ev halkıyla pozitif enerji yükleyip kışa öyle gireceksini inşallah . Sen dikkat etikten sonra tedbirinizi ailecek aldıktan sonra hayırlısyla sağlıkla gider gelirsiniz inşallah denize sende gir bebişin özel bir durumu yada yasağınız yoksa yüz hafiften o tuzu Çek içine . Bende girmiştim denize , havuza izin vermemişti doktorum kesinlikle diye . Nereye gideceksiniz nasipse

Ahahahyerim seni yaa. Çok tatlısın canım benim erkekişkolarımız tamamen duygusal düşünüyorlar şaka bir yana bizden daha sakinler ve tevekküllü yada sabırlılar birşekilde . Gün sayan görmek isteyen bizler oluyoruz. Nasipse 18 gün sonra görürsünüz zaten şimdi tatilde şeninde kafan dağılacak gittim geldim derken zamanda geçecek daha iyi bile olur

Hadi gözün Aydın dünyanın en güzel hissini yaşamaya hoşgeldin . Gerçekten net zamanları 19-20 bebeciklerin hareketini hissetme zamanı . Yine annenin kaçıncı gebeliği kilosu karın içi yağ durumu da çok etken .

Bende soracaktım haber varmı sonuçlardan diye aklına birdaha getirip hatırlatmamak içim sormadım , çok şükür çok sevindim Allah’a şükür hiç birşeyi yok annesi içini ferah tut Sonra kendin yeni bulduğun doktora gideceksin zaten bi daha Allah onlara muhtaç etmesin

Size gayet güzel bir üslupla yazan detaylıca anlatan ve iyi dileklerini yazan hamile olduğumuzu unuttuğunuz hamile arkadaşımıza bu şekilde konuşmanız Hiç hoş ve etik değil . Burda sizi kimse kırmadı yada aksi durum yaşanmadı . Hiç yakıştıramadım anne adayı bir bayana bu söylemi !

Evet canım ya benimde beğendiğim modeller hep 60*90 falan sepet türü yada anne yanı ovallerden düşünüyorum ama orada yatacağı en fazla 1 yaş , senin baktıkların yine bıyu iyimiş kullanır en azından 2 yaşına kadar , 4 yaşa kadar kullanabilir mi bilemedim modelin fotosunu atabilirsen yorumlayalım . Bende akşam benim baktığım modelleri atayım . Bende tik ağacından sepet üstü beyaz cibinliklerden istiyordum ama en fazla 1 yaşa kadar yatar sonrası zor

Haklısın arkadaşım farkındayız bizde herkes görüyor, kimseyi de incitmeden yıpratmadan yormadan uyarmaya çalışıyoruz ama değişik bir şekilde aynı şeyi yapıyor , bu kadar merakı ve heyecanı anlıyoruz ama sabretmesi gerekirken yada ne bileyim belirtilen gün geçip kan tahlili vermesi gerekirken biz nazikçe yazarken Sana kalkıp o kelimeyi yazması benimde canımı sıktı eğer devam ederse bu hitap diline şikayet edeceğiz yapacak birşey yok! hurremmsultan

Canim o erkek için ferah tut insllah pasan geliyor canim kizlar gibi bazen erkeklerde nazli olabiliyorlarbenim oğluş secde pozisyondaydi doktor bizede dedi cinsiyeti siylemistim demi diye evet erkek dediniz dedim doktorda dogru evet dedicinsiyet degismez insllah cnm Allahin izniyle hazirliklara basladinmi yoksa daha sonrami baslayacaksin
Canim bebegin midesi konusunda takilma aklina kötü getirme galiba bu haftalardan sonra dolu gozukecek mide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…