- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 39
Ah canım ya allahım şifa versin artık en yakın zamanda senin ve tüm mide bulantısı sıkıntısı çeken arkadaşların düzelsin inşallahCanım banada dr azalt içme dedi artık geçmesi lazım kusmalarının dedi ama bende içmediğimde komaya girmiş gibi oluyorum ne yiyebiliyorum ne iş yapabiliyorum çünkü kusmak beni çok sarsıyor..Kayınvalidem bebek hareket edince geçer diyor.12 hafta olmadı 16. haftada olmadı hedef minişin hareketleri artık..
Ayy valla bu doktorlar beni sinir ediyor, özellikle kadın doğum doktorlarının ciddi bi psikoloji eğitimi alması lazım bence, çünkü zaten ekstra ekstra hassasız, ufacık bi kelimeyi haftalarca kuruyoruz kafamızda, insan devamlı doktor da değiştirmek istemiyo, Allah yardımcımız olsun vallaCanım benim dün öğleden sonra gittik doktora , bakıldık o esnada yukarıdan telefon geldi doğum katından doğuma girecek hasta hazır vs dediler kadın biraz acele etmeye başladı ben diğer bi kaç şikayetim vardı onları anlatıyorum hızlı hızlı beni bırakmadan söyleyim diye falan , cinsiyete bakalım şimdi dedi erkeğe benziyor dedi sonradan evet pipiyi gördüm dedi sonra yanından da kordonda geçiyor dedi bi daha ultrason cihazını salladı kendince bu pipi ya falan neyse haftaya kan sonuçlarını almaya geleceksin ozaman bi daha bakayım olur mu dedi bide midesini boş dedi haftaya midesine de bakayım dedi, bi sorun mu peki dedim yok değil haftaya hem sinsilere hem midesine bakayım sonuç almaya geleceksiniz nasılsa dedi , hahhh dediiim tamam ben bi hafta midesinde bişey mi var neden bi daha midesine bakacak diye düşünür dururum dedim cinsiyeti de öyle konuşunca bi değişik oldum canım yakendi kendine konuşuyor gibiydi . 15 haftalıkken devlet hastanesi doktoru iki kez erkek dediği gibi net konuşmadı bence Haftaya cumartesi netleşecek tekrar inşallah ya
Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer hayırlıyla bulantıların. Kan ilacını doktor nasıl önerdi bilmiyorum aman sakın akşam yemeğinden sonra içme gece çok mide bulantısı yaptı bendeVitamin ve kan ilacı başladı bide.Maalesef bulantısı hala devam edenlerdenim
Yok yok arkadaşım doktorun her zaman gittiğin güvendiğin bir doktorsa ihmal etme balla ilaçlarına çünkü onun ilerlemesi de iyi birşey değil bebeği yakından ilgilendiriyor bu enfeksiyon olayı bol su yüyürüş güzel beslenme ile atarsın ama cidden en az 3 lt su iç ve hareket et idrarınla temizlesin vücunu . Benim küçük kızımın son haftaları geçmedi enfeksiyonum birazda verilen ilaçları düzenli almadım iki ay sürdü, bebeğimin suyu azaldı suni sancı ile doğum yapmak zorunda kaldım . Doktorunu dinle sen kuzumEvet cnm onu gecen icmistim tekrar yazmis ve antibiyotik yazmış
antibiyotikte kullanmak istemiyorum ama bakalim
Canım hiç korkma , sadece 2 gün kol ağrısı oluyor aşı olduğun yerde..ilk gün o kolun üzerine yatamıyorsun..ertesi gün akşama doğru da geçiyorKızlar ya haberlerde hamile ve corona olanlarla ilgili kötü haberlere denk geldim. Korkuyla pazartesi gününe biontech aşı randevusu aldım. Ama 1-2 gün içinde tatile gideceğiz. Sizin belirtileriniz nasıldı kaç gün sürdü ağrı vs olayınız? Tatil zehir olur mu anlatır mısınız
Ahhh bende d vitamini başlamadım insanalr maşallah ne güzel kullanıyorlar , canlar bu arada d vitamini ni D3 k2 formunda kullanmamız daha sağlıklıymış doktorum ve komşumun özel doktoru da öyle tavsiye etmiş dün aldırdım bende başlayayım artık diye bilginiz olsunBen hala kullanmıyorum canım bulantim az azalsa kullanacağım hepsini d vitamini bile başlamadım cok önemli gerçekten
Evet canım benimde demek istediğim oydu M Maviayyy kardeşime , enfeksiyon başındayken hemen temizlenmesi en güzel şey bende o fikirdeyim ama suyun çok önemli 2,5 -3 lt içmeye çalışmalı.Korkma canim enfeksiyonda zararlı bebeğe ben iki defa kullandım yine tekrarliyor bu defa tek kullanımlık toz verdi ağrılarım hemen azaldı bide su icebiliyorim cok şükür artık 3 litreyi buluyorum bazen oda rahatlatıyor
Merhaba sessiz hamişimiz hoşgeldin aramızaHerkese merhaba. Doğumum Mart başı olacak gibi gözüküyor, ama ben en başından beri hep bu başlığı okudum, takip ettim. Hepinizi tanıyor gibiyimen başından bu yana sessiz bir takipciniz vardı. Artık bir selam vermek ve iyi dileklerimi iletmek istedim. Umarım herkes sağlıcakla bebişleri kucağına alır
Canım suyu kendine ait bi şişe edin sadece ondan sen iç be kadar içtiğini hesapla bilmiş ol en az 2,5 lt altına düşme eksiğin kalırsa gece bile tamamla bişeyciğin kalmaz Allah’ın izni ile iölarımı muhakkak al , yakınlarda olsak İnan aldın mı diye her gün bakmaya gelirdim sana kuzumm yaEvet kuzum enfeksiyon varmis antibiyotik ve tek kullanimlik toz verdi birde kalsiyum ve magnezy.basladi
Aslinda cok.su iciyorum diyordum demekki yetersiz geliyormuş biraz daha arttiyim suyu insllah atlatirim
saglikla aliriz kucaklarimiza bebisleriimizi
Yaaaa sen nasıl tatlı bişeysinİçinde mısır patliyomus gibi bi his. Hatta bana göre tam olarak öyle bi his
Canımm,O zaman daha hissetmedim damar atması hissediyorum ben
Ne güzel tarif etmişsin canım ya benşmde kasılma ve resmen yatınca elimi gergin bir top karnımın üzerinde yamuluyor ve ağtı yapıyor , doktora sordum çok belerik duruyor yatınca diyeO kadar farklı bişey ki inan anlatilmiyor bile nasıl olduğu böyle üst üste olacak şekilde minik vurmalar şeklinde canım öyle bı kere vurup çekilen bişey değil çünkü seninde büyük şuan bildiğin üst üste üç dört defa belki daha fazla tekme atması lazım artık bide bebegin karnında bir yere toplanıp dönüyor yada kipirdiyor gibi hareket etmesi lazım hatta bağırsakları ittirdigini ve rahme vurduğunu bile çok net hissediyorum sen hiç hissetmiyor musun hala
Canım ne zamandır yazacaktım fırsat bulamadım , harika yapıyorsunuz Allah içinize sindirsinSanırım pazartesi gecesi çıkacağız yola doktoruma mesaj attım 3-4 saatte bir mola verip 10 dk yürüyün yazmış ben denize de girmeyi düşünmüyorum benimkiler yapacak tatili beni çanta gibi taşımış olacaklar sadece öyle görünüyor şuan
AhahahAminnn canım inşallah, aklım da bebeğimde 2 hafta oldu daha 18 gün var randevuma o arada bi görseydim iyidi dedim eşime ama senin evhamın için 350 tl bayılamam tekrar doktora dediay hiç anlamıyorlar ya ne var bi görsek yani içim rahat etmiyor işte görmeden gitmek istemiyorum.
niye böyle bu erkekler meraksız bişey olmaz kafasında hep
Hadi gözün AydınKızlar maşallah suphanallah diyeyim size yazdıktan sonra tam 19+1 de bebişi tam anlamıyla hissetmeye basladımgece yatağa girdiğimde baslıyor acaip bir his. Resmen bacağıyla bir tekme atıyor içim yırtılacakmış gibi hissediyorum hatta babası elini koyuyor daha da coşuyor. Hissetmek için kesinlikle 19 un geçmesini beklemek gerekmiş ilk gebelik benim bu arada. Gündüzleri şimdilik sakin duruyor ama gece baslıyor
Bende soracaktım haber varmı sonuçlardan diye aklına birdaha getirip hatırlatmamak içim sormadım , çok şükür çok sevindim Allah’a şükür hiç birşeyi yok annesi içini ferah tutKızlar idrar kültürü vermiştim moralimi bozmustu doktor gelisme geriligi olabilir diye cok şükür sonuc cıkmış üreme olmadı yazıyor boşu boşuna moralimi bozmustu Allah herkesi böyle doktorlardan uzak etsin
Size gayet güzel bir üslupla yazan detaylıca anlatan ve iyi dileklerini yazan hamile olduğumuzu unuttuğunuz hamile arkadaşımıza bu şekilde konuşmanız Hiç hoş ve etik değil . Burda sizi kimse kırmadı yada aksi durum yaşanmadı . Hiç yakıştıramadım anne adayı bir bayana bu söylemi !Terbiyesiz
Evet canım ya benimde beğendiğim modeller hep 60*90 falan sepet türü yada anne yanı ovallerden düşünüyorum ama orada yatacağı en fazla 1 yaş , senin baktıkların yine bıyu iyimiş kullanır en azından 2 yaşına kadar , 4 yaşa kadar kullanabilir mi bilemedim modelin fotosunu atabilirsen yorumlayalım . Bende akşam benim baktığım modelleri atayım . Bende tik ağacından sepet üstü beyaz cibinliklerden istiyordum ama en fazla 1 yaşa kadar yatar sonrası zorKızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum, ben ağırlaşmadan alışveriş işini tamamen planlamak istiyorum da, malum ilk bebiş hiç bişeyimiz yok henüz, ben beşik olarak 70x130 düşünüyordum en az ama beğendiğim modelin sadece 60x120 ölçüsü var, sizce küçük mü? Ben en azından 2 yaşına kadar kullansın istiyorum, mağaza görevlisine göre 4 yaşına kadar kullanırmış ama bana pek mantıklı gelmedibi fikir verebilir misiniz bana bu konuda?
Haklısın arkadaşım farkındayız bizde herkes görüyor, kimseyi de incitmeden yıpratmadan yormadan uyarmaya çalışıyoruz ama değişik bir şekilde aynı şeyi yapıyor , bu kadar merakı ve heyecanı anlıyoruz ama sabretmesi gerekirken yada ne bileyim belirtilen gün geçip kan tahlili vermesi gerekirken biz nazikçe yazarken Sana kalkıp o kelimeyi yazması benimde canımı sıktı eğer devam ederse bu hitap diline şikayet edeceğiz yapacak birşey yok!Size bir terbiyesizlik yapmadım, siz de bana terbiyesiz diyemezsiniz. 4 günden beri insanlar size sabırla kibarlıkla cevap veriyor. “2021 Eylül Gebelik Planlayanlar” , “tüp bebek transfer süreçleri” ile ilgili tonlarca grup varken, 2021 kasım annelerinden 2022 Mayıs annelerine kadar günde 3 kere test atıp sizce hamilemiyim diyorsunuz. Biz de size diyoruz ki “bunun yeri burası değil, kan verin kesinleştirin, tüp bebek süreci bambaşka bir süreç.” ama siz yine de her gün defalarca atmaya devam ediyorsunuz. Grupta tüp bebek ile ilgili tonlarca grup var. Bir daha bana terbiyesiz gibi ithamda bulunursanı ben de sizi şikayet edeceğim.
Canim o erkek için ferah tut insllah pasan geliyor canim kizlar gibi bazen erkeklerde nazli olabiliyorlarCanım benim dün öğleden sonra gittik doktora , bakıldık o esnada yukarıdan telefon geldi doğum katından doğuma girecek hasta hazır vs dediler kadın biraz acele etmeye başladı ben diğer bi kaç şikayetim vardı onları anlatıyorum hızlı hızlı beni bırakmadan söyleyim diye falan , cinsiyete bakalım şimdi dedi erkeğe benziyor dedi sonradan evet pipiyi gördüm dedi sonra yanından da kordonda geçiyor dedi bi daha ultrason cihazını salladı kendince bu pipi ya falan neyse haftaya kan sonuçlarını almaya geleceksin ozaman bi daha bakayım olur mu dedi bide midesini boş dedi haftaya midesine de bakayım dedi, bi sorun mu peki dedim yok değil haftaya hem sinsilere hem midesine bakayım sonuç almaya geleceksiniz nasılsa dedi , hahhh dediiim tamam ben bi hafta midesinde bişey mi var neden bi daha midesine bakacak diye düşünür dururum dedim cinsiyeti de öyle konuşunca bi değişik oldum canım yakendi kendine konuşuyor gibiydi . 15 haftalıkken devlet hastanesi doktoru iki kez erkek dediği gibi net konuşmadı bence Haftaya cumartesi netleşecek tekrar inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?