- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 39
Bende onlardan bakıyorum canım , akşam müsait olunca baktıklarımı atayım senin varsa sende at foto , hem yanımıza yatırır gece kontrol etmemize kalkmamıza gerek kalmaz , emzirip yanımıza bırakıveriZ yataklarına. Bana da çok pratik geldi . Hem görünüşleri de çok şık ağaç rengi olup içi beyaz yada ekru olanlarDediler ki bana çocuk ellerini açıp yıldız pozisyonunda yatınca iki eli de kenarlara değiyor. Dediğin gibi döndüklerinde de alan çok olmadığından dar geliyormuş... biraz iri bebekler bunlar ama bence 2 yaşa kadar 120lik az gelir canım. Ben de tek yatak almayı düşünüyorum senin gibi, ahşap böyle bir kenarı inenlerden. Hem anne yanı gibi de kullanılabiliyor onlar galiba. :)
Haklısın canım o haberler aldı başını gitti zaten kendini ferah tut içini ferah tut tedbirlerini al sen . Aşı konusunda yardımcı olamayacağım bende henüz vurulmadım , vurulan arkadaşlarımız yazarlar tecrübelerini . Hakkımızda en sağlıklısı ve en hayırlısı olsunKızlar ya haberlerde hamile ve corona olanlarla ilgili kötü haberlere denk geldim. Korkuyla pazartesi gününe biontech aşı randevusu aldım. Ama 1-2 gün içinde tatile gideceğiz. Sizin belirtileriniz nasıldı kaç gün sürdü ağrı vs olayınız? Tatil zehir olur mu anlatır mısınız
Tamam canım aklımda. Şimdi dışardayım eve gidince gönderelim birbirimize. :)Bende onlardan bakıyorum canım , akşam müsait olunca baktıklarımı atayım senin varsa sende at foto , hem yanımıza yatırır gece kontrol etmemize kalkmamıza gerek kalmaz , emzirip yanımıza bırakıveriZ yataklarına. Bana da çok pratik geldi . Hem görünüşleri de çok şık ağaç rengi olup içi beyaz yada ekru olanlar
Bende onu beğenmiştim diğer sepetime attıklarımın haricinde . Aman benim sepet dediğime bakmayın aldığımdan değil kendi kendine sepet doldurup almayan geri boşaltanlardanımAynen canım, meltemin kral modelini beğenmiştim ben de yanıma koyacaktım ama biraz daha büyük olsaydı iyiydi
Allah razi olsun cnm evet ya dün cok kötü oldum yolda yururken ağlayacaktım canim o.kadar yandi oysaki cok su içiyorum diye dusunuyordum demekki yeteri kadar içmiyormuşsunAllah Allah canım ya geçmiş olsun sen bi kaçtır diyorsun onu ama bebeğin büyümesi kaynaklı rahim kasılmaları zannettik , demek idrar yolu enfeksiyonu çıktı, doktora gitmen çok iyi olmuş antibiyotiğini kullan ama bağırsaklarındaki faydalı bakteriler içinde sade kefir bol bol tüket ilaç bitince falan , bol suyunu iç sana ait şişe olsun bol su ve bira yürüyüşle hemen atarsın . Akıntın oldu mu canım ne sıklıkla ne renkler oluyor oluyorsa da ?
Evet kuzum ya esimde kizdi doktor verdiyse kullan dedi sabah aldim zamaninda çok antibiyotik ve turevi ilaclar kullandigim icin artik kullanmak zoruma gidiyorduYok yok arkadaşım doktorun her zaman gittiğin güvendiğin bir doktorsa ihmal etme balla ilaçlarına çünkü onun ilerlemesi de iyi birşey değil bebeği yakından ilgilendiriyor bu enfeksiyon olayı bol su yüyürüş güzel beslenme ile atarsın ama cidden en az 3 lt su iç ve hareket et idrarınla temizlesin vücunu . Benim küçük kızımın son haftaları geçmedi enfeksiyonum birazda verilen ilaçları düzenli almadım iki ay sürdü, bebeğimin suyu azaldı suni sancı ile doğum yapmak zorunda kaldım . Doktorunu dinle sen kuzum
Ya canim arkadasim dusunmen yeterliCanım suyu kendine ait bi şişe edin sadece ondan sen iç be kadar içtiğini hesapla bilmiş ol en az 2,5 lt altına düşme eksiğin kalırsa gece bile tamamla bişeyciğin kalmaz Allah’ın izni ile iölarımı muhakkak al , yakınlarda olsak İnan aldın mı diye her gün bakmaya gelirdim sana kuzumm ya
Ahhh canım sorma ya bide doktoru eğer biz bulduysak eşimizin yanında da ayrı bi stres oluyoruZAyy valla bu doktorlar beni sinir ediyor, özellikle kadın doğum doktorlarının ciddi bi psikoloji eğitimi alması lazım bence, çünkü zaten ekstra ekstra hassasız, ufacık bi kelimeyi haftalarca kuruyoruz kafamızda, insan devamlı doktor da değiştirmek istemiyo, Allah yardımcımız olsun valla
Ay inşallah gerçekten odurCanımm,adzeynep minnoşumun dediği gibi Mısır patlamasının bi önceki versiyonu damar seyrimesi de bebek kıpırdaması zaten , gözen aydın sende hissetmişin aşkının pıt pıtlarını
Ahhhh canım inşallah güzel dillerineCanim o erkek için ferah tut insllah pasan geliyor canim kizlar gibi bazen erkeklerde nazli olabiliyorlarbenim oğluş secde pozisyondaydi doktor bizede dedi cinsiyeti siylemistim demi diye evet erkek dediniz dedim doktorda dogru evet dedi cinsiyet degismez insllah cnm Allahin izniyle hazirliklara basladinmi yoksa daha sonrami baslayacaksin
Canim bebegin midesi konusunda takilma aklina kötü getirme galiba bu haftalardan sonra dolu gozukecek mide
Hah işte doğru yoldasın öyle çok iç ki atsın gitsin enfeksşyoncukkları vücudun , inşallah ilaçlarında şifa olacak , bu enfeksiyonlar ara ara hepimizde olacak korkmayalım böyle böyle geçireceğiz amaaan olur ya deyip üzerine durmazsak ilerlemesi iyi birşey değil ona dikkat edicez sadece . Akşamları yada sabah çocukları bırakınca yürüme şansın varsa hafif hafif yürü canım o yürüyüşlerin çok faydası oluyor . Sen neler yaptın canım başladın mı oğluşuna bişeyler bakmayaAllah razi olsun cnm evet ya dün cok kötü oldum yolda yururken ağlayacaktım canim o.kadar yandi oysaki cok su içiyorum diye dusunuyordum demekki yeteri kadar içmiyormuşsun
Canim akintim oyle cok olmuyordu afedersin normal açık sari rengindeyi doktor normal demisti
Onerin icinde ayrica çok teşekkür ederim cnm
Evet kuzum ya esimde kizdi doktor verdiyse kullan dedi sabah aldim zamaninda çok antibiyotik ve turevi ilaclar kullandigim icin artik kullanmak zoruma gidiyordu
Aynen canim bemde o yuzden korktugumdan iceyim dedim insllah bir daha tekrarlamaz
Yürüyüşte kizi okula goturur getir ozaman yapiyorum cnm
Ya canim arkadasim dusunmen yeterliAllah razi olsun kuzum
evet suyu 1.5 litrelik su şisesinde iciyorum bittikce yenisini birde icine yarim limon sikip iciyorum
Dün o kadar abartmışsın ki suyu yatana kadar wcdeydim
Canım bebeğin midesi dolu mu olması gerekiyor acaba? doktor saolsun bi açıklamada yapmadı, midesi boş haftaya bakalım dedi. Ben korkup bir sorun mu var doktorum dedim yok hayır sorun değil dedi tabi ben bi endişelendim .Canim o erkek için ferah tut insllah pasan geliyor canim kizlar gibi bazen erkeklerde nazli olabiliyorlarbenim oğluş secde pozisyondaydi doktor bizede dedi cinsiyeti siylemistim demi diye evet erkek dediniz dedim doktorda dogru evet dedi cinsiyet degismez insllah cnm Allahin izniyle hazirliklara basladinmi yoksa daha sonrami baslayacaksin
Canim bebegin midesi konusunda takilma aklina kötü getirme galiba bu haftalardan sonra dolu gozukecek mide
Kuzum decavit yazmış kan ilacının adı aklımda değil eve geçince yazayımGeçmiş olsun canım inşallah hemen geçer hayırlıyla bulantıların. Kan ilacını doktor nasıl önerdi bilmiyorum aman sakın akşam yemeğinden sonra içme gece çok mide bulantısı yaptı bendegün içi yemeklerinden sonra ya da önce nasıl önerdi ise öyle iç . Vitamin ne verdi arkadaşım Peki ?
Canim sende biliyorsun devletteki doktorlar kolay kolay soylemez gormezse sende görmüştün demi pipisiniAhhhh canım inşallah güzel dillerinebende ilkndevlet hastanesindeki doktor öyle dedi ama özeldekş de teyidlemeden kendimi kaptırmamaya çalıştım ama heyecandan eridim bittim bak anlatamam o anı , bu görüyorum diyor sonra kordonda geçiyor yandan diyor , ak ya bebeğin tam yandan resmini çıkarmak için tuttu orda karnına doğru uzanan uzun ve altı da dolu bi doluluk gördük resmen haftaya ksinleştirelim demez mi bide bayılıvercektim artık inşallah canım ya oğluşumdur hayırlısyla sağlıkla Devlet hastanesinde gittiğim doktoru da ismini kime söylesem aa o çok tecrübeli bir doktor bizim çocukların cinsiyetini bir kez söyledi öyle de gitti yanılmaz pinpirikli dikkatli bi doktordur dediler zaten sora almak bile ne mümkün ondan . O doktor görmese 15. Haftada söylemezdi heralde değil mi
Yaaaa sen nasıl tatlı bişeysinMısır patlaması deyimi in güzel sesli güldüm evet annesi öyle oluyor başlarda güzel anniş
Canim hic bilmiyorum ama ilerleyen haftada anne karnidaki suyun fazlasını alinca belli oluyir diye biliyorum yinede yanlis yorum yapmayimdaCanım bebeğin midesi dolu mu olması gerekiyor acaba? doktor saolsun bi açıklamada yapmadı, midesi boş haftaya bakalım dedi. Ben korkup bir sorun mu var doktorum dedim yok hayır sorun değil dedi tabi ben bi endişelendim .
Yok kuzum daha başladım 20 haftadan sonra başlarım inşallahHah işte doğru yoldasın öyle çok iç ki atsın gitsin enfeksşyoncukkları vücudun , inşallah ilaçlarında şifa olacak , bu enfeksiyonlar ara ara hepimizde olacak korkmayalım böyle böyle geçireceğiz amaaan olur ya deyip üzerine durmazsak ilerlemesi iyi birşey değil ona dikkat edicez sadece . Akşamları yada sabah çocukları bırakınca yürüme şansın varsa hafif hafif yürü canım o yürüyüşlerin çok faydası oluyor . Sen neler yaptın canım başladın mı oğluşuna bişeyler bakmaya
Sağol tatlım evet 56yla hamile kalıp 52ye düştüm zayıf olduğum içinde dediğin gibi sadece önden göbek fırladı bide hiç kız göbeği gibi değil ya gören erkek karnı gibi diyorCanım ya kendinde zayıfsın heralde değil mi ondan bizim hemen belli oluveriyordediğin gibi beşten sonra basket topu yutmuş solucana dönüyorum bende arkadan bakınca ince yana dönünce solucan mood bide insanların I ıııııı kilo almışsın pek yakışmış lafları oluyor maşallah 3-4 kilo aldığımızı gözlerinde ki hassas terazileri ölçüveriyor hemen olsun canım okula gidip gelme hareket etme bizim için daha iyi olur egzersiz gibi canını sıkma inşallah . Prensesin ne yapıyor kuzum
Aynen öyle canım çok net hissediliyor karnından çıkacak gibi yukarı doğru ittiriveriyor kendiniNe güzel tarif etmişsin canım ya benşmde kasılma ve resmen yatınca elimi gergin bir top karnımın üzerinde yamuluyor ve ağtı yapıyor , doktora sordum çok belerik duruyor yatınca diye, oda zayıf olduğunu ve iç karın yağınız yok o direk uterus dedi ondan her harerketini biz net hissediyoruz . Poposunu döndüğünü sırtını yattığım yerde hissedebiliyorum dışardan ev halkı görüyor göbeğim açıkken . Yani kilo iç karın yapısı kaçıncı hamilelik olduğu kişiden kişiye değişiyor canım . Sen kaç kilosun şuan da arkadaşım
Bende oyle sise aldım rahatladım canım bardaktan midem bulaniyormus şişeye geçince rahatladım kendiliginden zorlanmadan 3 litre içiyorum bazen çok susayip cok rahatlayacaksin inşallah bırakma o düzeniniAllah razi olsun cnm evet ya dün cok kötü oldum yolda yururken ağlayacaktım canim o.kadar yandi oysaki cok su içiyorum diye dusunuyordum demekki yeteri kadar içmiyormuşsun
Canim akintim oyle cok olmuyordu afedersin normal açık sari rengindeyi doktor normal demisti
Onerin icinde ayrica çok teşekkür ederim cnm
Evet kuzum ya esimde kizdi doktor verdiyse kullan dedi sabah aldim zamaninda çok antibiyotik ve turevi ilaclar kullandigim icin artik kullanmak zoruma gidiyordu
Aynen canim bemde o yuzden korktugumdan iceyim dedim insllah bir daha tekrarlamaz
Yürüyüşte kizi okula goturur getir ozaman yapiyorum cnm
Ya canim arkadasim dusunmen yeterliAllah razi olsun kuzum
evet suyu 1.5 litrelik su şisesinde iciyorum bittikce yenisini birde icine yarim limon sikip iciyorum
Dün o kadar abartmışsın ki suyu yatana kadar wcdeydim
Canim bende yemek yiyorum kalkiyorum tekrar acıkıyorum bebekler büyüdükçe dahada cok acikacakmisiz gibi geliyorKızlar bugun içimde kocaman bi kuyu var sanki ne yesem bi saat içinde hic yememiş gibi açım her şeyi çekiyor canım doyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?