2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende onlardan bakıyorum canım , akşam müsait olunca baktıklarımı atayım senin varsa sende at foto , hem yanımıza yatırır gece kontrol etmemize kalkmamıza gerek kalmaz , emzirip yanımıza bırakıveriZ yataklarına. Bana da çok pratik geldi . Hem görünüşleri de çok şık ağaç rengi olup içi beyaz yada ekru olanlar

Haklısın canım o haberler aldı başını gitti zaten kendini ferah tut içini ferah tut tedbirlerini al sen . Aşı konusunda yardımcı olamayacağım bende henüz vurulmadım , vurulan arkadaşlarımız yazarlar tecrübelerini . Hakkımızda en sağlıklısı ve en hayırlısı olsun

Tamam canım aklımda. Şimdi dışardayım eve gidince gönderelim birbirimize. :)

Aynen canım, meltemin kral modelini beğenmiştim ben de yanıma koyacaktım ama biraz daha büyük olsaydı iyiydi
Bende onu beğenmiştim diğer sepetime attıklarımın haricinde . Aman benim sepet dediğime bakmayın aldığımdan değil kendi kendine sepet doldurup almayan geri boşaltanlardanım

Allah razi olsun cnm evet ya dün cok kötü oldum yolda yururken ağlayacaktım canim o.kadar yandi oysaki cok su içiyorum diye dusunuyordum demekki yeteri kadar içmiyormuşsun
Canim akintim oyle cok olmuyordu afedersin normal açık sari rengindeyi doktor normal demisti
Onerin icinde ayrica çok teşekkür ederim cnm
Evet kuzum ya esimde kizdi doktor verdiyse kullan dedi sabah aldim zamaninda çok antibiyotik ve turevi ilaclar kullandigim icin artik kullanmak zoruma gidiyordu
Aynen canim bemde o yuzden korktugumdan iceyim dedim insllah bir daha tekrarlamaz
Yürüyüşte kizi okula goturur getir ozaman yapiyorum cnm
Ya canim arkadasim dusunmen yeterliAllah razi olsun kuzum
evet suyu 1.5 litrelik su şisesinde iciyorum bittikce yenisini birde icine yarim limon sikip iciyorum
Dün o kadar abartmışsın ki suyu yatana kadar wcdeydim

Ahhh canım sorma ya bide doktoru eğer biz bulduysak eşimizin yanında da ayrı bi stres oluyoruZeşim de hemen çıkınca biraz doktorun kafası dalgın heralde eğer haftaya da geldiğimizde böyle hızlı hızlı bakar ilgilenmezse değiştirelim dedi zaten oda cidden çok zor ya Allah işini aşkla yapan iyi doktorlara denk getirsin canım hepimizi

Ahhhh canım inşallah güzel dillerine bende ilkndevlet hastanesindeki doktor öyle dedi ama özeldekş de teyidlemeden kendimi kaptırmamaya çalıştım ama heyecandan eridim bittim bak anlatamam o anı , bu görüyorum diyor sonra kordonda geçiyor yandan diyor , ak ya bebeğin tam yandan resmini çıkarmak için tuttu orda karnına doğru uzanan uzun ve altı da dolu bi doluluk gördük resmen haftaya ksinleştirelim demez mi bide bayılıvercektim artık inşallah canım ya oğluşumdur hayırlısyla sağlıkla Devlet hastanesinde gittiğim doktoru da ismini kime söylesem aa o çok tecrübeli bir doktor bizim çocukların cinsiyetini bir kez söyledi öyle de gitti yanılmaz pinpirikli dikkatli bi doktordur dediler zaten sora almak bile ne mümkün ondan . O doktor görmese 15. Haftada söylemezdi heralde değil mi

Hah işte doğru yoldasın öyle çok iç ki atsın gitsin enfeksşyoncukkları vücudun , inşallah ilaçlarında şifa olacak , bu enfeksiyonlar ara ara hepimizde olacak korkmayalım böyle böyle geçireceğiz amaaan olur ya deyip üzerine durmazsak ilerlemesi iyi birşey değil ona dikkat edicez sadece . Akşamları yada sabah çocukları bırakınca yürüme şansın varsa hafif hafif yürü canım o yürüyüşlerin çok faydası oluyor . Sen neler yaptın canım başladın mı oğluşuna bişeyler bakmaya

Canım bebeğin midesi dolu mu olması gerekiyor acaba? doktor saolsun bi açıklamada yapmadı, midesi boş haftaya bakalım dedi. Ben korkup bir sorun mu var doktorum dedim yok hayır sorun değil dedi tabi ben bi endişelendim .

Kuzum decavit yazmış kan ilacının adı aklımda değil eve geçince yazayım

Canim sende biliyorsun devletteki doktorlar kolay kolay soylemez gormezse sende görmüştün demi pipisini
Bak canim bende devlete gidiyorum doktor hemen soyledi bacaklari acikti bak annesi pipisi hadi saglikla gelsin dedi
Ozeldeki doktorum 11 haftaliktim yuzde 60lik soylemisti ozeldeki doktoruma kalp atisindan cinsiyet biliyor diyorlardi gercektende bildi
Icin ferah olsun annesi oğlusun tosunun geliyor
Ya benimde kaynanam inanmiyor deli ediyor kadin beni oysaki taa ultrasuna bile goturdum pipisini falan gördü dün diyor ki erkekmiymis diyor insanlarda bir degisik ya gozuyle gordugune inanmiyor

Canim hic bilmiyorum ama ilerleyen haftada anne karnidaki suyun fazlasını alinca belli oluyir diye biliyorum yinede yanlis yorum yapmayimda
bizim doktorda hicbirsey demedi ben sorunca söylüyor detaylida belli olur herşey galiba
Sorun yoktor bence Allahin izniyle canim endiselenme hamileligin tadini çıkar

Yok kuzum daha başladım 20 haftadan sonra başlarım inşallah
Arada siterlerde geziyorum ama gözümle gormeyince alamiyacagam galiba

Sağol tatlım evet 56yla hamile kalıp 52ye düştüm zayıf olduğum içinde dediğin gibi sadece önden göbek fırladı bide hiç kız göbeği gibi değil ya gören erkek karnı gibi diyor sağlıklı olsunda bebislerimiz fark etmez alışverişe çıkmıştım çocuklara ayakkabı kendime hamile pantolonu alıp geldim şimdi uzandım bebiş kıpır kıpır onu dinliyorum şimdi iyi çok şükür hafta içi gideceğim kontrole insallah herşey yolundadır ultrasondada bakalim sen nasılsın canım senin bebiş nasil canım

Aynen öyle canım çok net hissediliyor karnından çıkacak gibi yukarı doğru ittiriveriyor kendini evet kilonun çok etkisi var canım ben 52ye düşmüştüm şuan kacim bilmiyorum tartilmadim bir süredir iki kilo falan almisimdir ama en fazla, çünkü hala çok bı iştahım yok ama yinede zorla yiyorum bulantida hala var tam geçmiş değil umutla geçmesini istahimin açılmasını bekliyorum bende bakalım hayırlısı sen kaç kilosun canım

Kızlar bugun içimde kocaman bi kuyu var sanki ne yesem bi saat içinde hic yememiş gibi açım her şeyi çekiyor canım doyamıyorum

Bende oyle sise aldım rahatladım canım bardaktan midem bulaniyormus şişeye geçince rahatladım kendiliginden zorlanmadan 3 litre içiyorum bazen çok susayip cok rahatlayacaksin inşallah bırakma o düzenini

Kızlar bugun içimde kocaman bi kuyu var sanki ne yesem bi saat içinde hic yememiş gibi açım her şeyi çekiyor canım doyamıyorum
Canim bende yemek yiyorum kalkiyorum tekrar acıkıyorum bebekler büyüdükçe dahada cok acikacakmisiz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…