IInsllah kuzumBende oyle sise aldım rahatladım canım bardaktan midem bulaniyormus şişeye geçince rahatladım kendiliginden zorlanmadan 3 litre içiyorum bazen çok susayip cok rahatlayacaksin inşallah bırakma o düzenini
Sorun Değil dediyse hiç korkma canım boşuna strese girme bebiside etkilersin sonra hem haftaya tekrar gideceksin bide ben ilk defa duyuyorum böyle birşeyi midesi boş midesi dolu iki çocuk doğurdum insallah bu üç olacak tuhaf geldi ama bence önemsiz birşeydir zaten ciddi birşey olsa doktor bir hafta sonrasına rahat rahat gün vermezdi emin ol huzurlu bir hafta gecir emiCanım bebeğin midesi dolu mu olması gerekiyor acaba? doktor saolsun bi açıklamada yapmadı, midesi boş haftaya bakalım dedi. Ben korkup bir sorun mu var doktorum dedim yok hayır sorun değil dedi tabi ben bi endişelendim .
Ay zaten ta karnıma düşer düşmez boyle yapuyordu bu çocuk benim midem bulanmadan önce de böyleydim sürekli acikiyordum doğuma 20 kiloyla gitmesem bari dogduklarinda iştahlı olsalar bize bu kadar yedirmeye ama bugün çok farklı yani olmadık şeyler cekiyor canim ve doymuyorumCanim bende yemek yiyorum kalkiyorum tekrar acıkıyorum bebekler büyüdükçe dahada cok acikacakmisiz gibi geliyor
Bende senin gibiydim canım ama enfeksiyonun tedavisi kesinlikle su vucudun atması lazım en son hastanede yattığımda 3 sise serum yedim su içemiyordum onunla geçmişti enfeksiyonum hastaneden çıktım iki gun tuvalete taşındım resmen şimdi de kendim evde içmeye çalışıyorum aklıma geldikçeIInsllah kuzumsuyu cok severim ama hamilelikte tiksinmeye baslamistim dediğin gibi sise cok iyi oluyor
Aynısı banada oluyor canım ya yiyorum ama yememiş gibi midem kazınıyor resmen bı iştahım açılsa herşeyden yiyebilsem keşke de varsın kazinsinKızlar bugun içimde kocaman bi kuyu var sanki ne yesem bi saat içinde hic yememiş gibi açım her şeyi çekiyor canım doyamıyorum
Akşamına cok fena kalça agrim oldu yorgunlugumu o zaman anladimAllah hep iyi etsinGöbek bu haftalardan sonra başlayacak artık ciddi anlamda 20 den sonra özellikle bebek sırf büyümeye geçeceği için belirginleşecek . Bende hala aynı kıyafetleri giyiyorum hevesle topik olmayı bekliyorum
Ya bende kilolu dogum yapmaktan cok korkuyorum esim surekli bebek alsin sen alma diyor oyle diyince canim cektigi seyleri az yiyorumAy zaten ta karnıma düşer düşmez boyle yapuyordu bu çocuk benim midem bulanmadan önce de böyleydim sürekli acikiyordum doğuma 20 kiloyla gitmesem bari dogduklarinda iştahlı olsalar bize bu kadar yedirmeye ama bugün çok farklı yani olmadık şeyler cekiyor canim ve doymuyorum
Galiba midemiz bulanmasa zararlı zararsız her şeyi yiyeceğiz diye mi bulanıyor midemiz diye düşünmeye başladım canim valla bugün böyleyim hayret ettim kendime dun soğanlı corba falan yedim kayinvalidemde korka korka kesin cok fena olacağım yiyorum ben bunu ama diye düşündüğüm gibi de bulanmadi midem ama inşallah sonradan vurmazAynısı banada oluyor canım ya yiyorum ama yememiş gibi midem kazınıyor resmen bı iştahım açılsa herşeyden yiyebilsem keşke de varsın kazinsin
Kesinlikle bende aynı şeyi düşündüğüm için kilo almak istemiyorum açıkçası doğum sonrası fit olmusum goruntumun hiç bi önemi yok hantal olmak istemiyorum doğumda sadece sonra zaten tempo başlayacak veririm diye düşünüyorum geçen gün hamile kalmadan önceki fotolara bakıyorduk eşimle ne kadar zayıfsın diyor esim bi güven geldi kendime veririm tekrar diye bende diyetisyene gideceğim kadın sürekli çağırıyor midem bulaninca tamam geliyorum diyemedim bi turlu inşallah bu ay giderim artıkYa bende kilolu dogum yapmaktan cok korkuyorum esim surekli bebek alsin sen alma diyor oyle diyince canim cektigi seyleri az yiyorum
Aynen canim ya büyük kizdan çok cekmedim ama küçük cok cektiriyorur bana yasilarindan zayif ve küçük duruyor
Canım evet bu ara cok var maalesef Allah herkese Saglik versinKızlar ya haberlerde hamile ve corona olanlarla ilgili kötü haberlere denk geldim. Korkuyla pazartesi gününe biontech aşı randevusu aldım. Ama 1-2 gün içinde tatile gideceğiz. Sizin belirtileriniz nasıldı kaç gün sürdü ağrı vs olayınız? Tatil zehir olur mu anlatır mısınız
Bu ekteki beşik canım benim beğendiğim, 60x120cm, meltemin kral modeli, beğendim yatak odamda kullanmak için ama işte boyutundan emin olamadım,Evet canım ya benimde beğendiğim modeller hep 60*90 falan sepet türü yada anne yanı ovallerden düşünüyorum ama orada yatacağı en fazla 1 yaş , senin baktıkların yine bıyu iyimiş kullanır en azından 2 yaşına kadar , 4 yaşa kadar kullanabilir mi bilemedim modelin fotosunu atabilirsen yorumlayalım . Bende akşam benim baktığım modelleri atayım . Bende tik ağacından sepet üstü beyaz cibinliklerden istiyordum ama en fazla 1 yaşa kadar yatar sonrası zor
Ya bu konuda biz de aynıyız biliyo musun, ben hamile kalmadan bile bu doktoru istiyodum, şimdi bişey olduğunda sen istedin diyo benimkiAhhh canım sorma ya bide doktoru eğer biz bulduysak eşimizin yanında da ayrı bi stres oluyoruZeşim de hemen çıkınca biraz doktorun kafası dalgın heralde eğer haftaya da geldiğimizde böyle hızlı hızlı bakar ilgilenmezse değiştirelim dedi zaten oda cidden çok zor ya Allah işini aşkla yapan iyi doktorlara denk getirsin canım hepimizi
Birdaha tobeBende soracaktım haber varmı sonuçlardan diye aklına birdaha getirip hatırlatmamak içim sormadım , çok şükür çok sevindim Allah’a şükür hiç birşeyi yok annesi içini ferah tutSonra kendin yeni bulduğun doktora gideceksin zaten bi daha Allah onlara muhtaç etmesin
Hamile kalmadan önce kendim. Diyet ve sporla zayıflamıştım ben zayifalsamda gobek gitmiyor sinir oluyorum 67 kiloyum suan ben ne kadar az kiloyla girsem doğuma okadar iyiyim diye düşünüyorumKesinlikle bende aynı şeyi düşündüğüm için kilo almak istemiyorum açıkçası doğum sonrası fit olmusum goruntumun hiç bi önemi yok hantal olmak istemiyorum doğumda sadece sonra zaten tempo başlayacak veririm diye düşünüyorum geçen gün hamile kalmadan önceki fotolara bakıyorduk eşimle ne kadar zayıfsın diyor esim bi güven geldi kendime veririm tekrar diye bende diyetisyene gideceğim kadın sürekli çağırıyor midem bulaninca tamam geliyorum diyemedim bi turlu inşallah bu ay giderim artık
ya benimki istahliydi çekmedim cok ama yinede istemem yesin yeterki cok zor yemeyen cocuk biraz büyüyünce şimdi istediğini yiyor istemediğini yemiyor cok ses etmiyorum ama bi ogunu gecistirse aklıma takılıyor
Sonraki tekme mi pekiCanımm, @adzeynep minnoşumun dediği gibi Mısır patlamasının bi önceki versiyonu damar seyrimesi de bebek kıpırdaması zaten, gözen aydın sende hissetmişin aşkının pıt pıtlarını
Cnm iyi şükür gerilmeye bagli agrilarim oldu ılık dus aldim esim masaj yaptı filan baya etkilendim. Annem saat 11 civarı kapisina gelen kisiye sadaka vermis verirken çocuklarımı kazadan beladan esirge insallah rabbim die dua etmis ben de 11.30 civarı bu olayi yasayinca dediki annem verilmis sadakan varmış onuda ben verdim etkilendik baya.Canım geçmiş olsun yaa Allah korusun bir daha olmasın inşallah. O anki korku hiç bişeye de benzemiyor nerden de öyle atladılar ya yattıkları yerdensana bişey olmadı ya bebişinle çok şükür bebiş de iyi değil mi . Allah’a emanet olun
Şifa olsun arkadaşım bana da vermişti bir ay kullanmadım bu ay kanım düşmüş hemen başladımKuzum decavit yazmış kan ilacının adı aklımda değil eve geçince yazayım
Ay canım benim inşallah ya Allah razı olsun içimi ferahlattınCanim sende biliyorsun devletteki doktorlar kolay kolay soylemez gormezse sende görmüştün demi pipisini
Bak canim bende devlete gidiyorum doktor hemen soyledi bacaklari acikti bak annesi pipisi hadi saglikla gelsin dedi
Ozeldeki doktorum 11 haftaliktim yuzde 60lik soylemisti ozeldeki doktoruma kalp atisindan cinsiyet biliyor diyorlardi gercektende bildi
Icin ferah olsun annesi oğlusun tosunun geliyor
Ya benimde kaynanam inanmiyor deli ediyorkadin beni oysaki taa ultrasuna bile goturdum pipisini falan gördü dün diyor ki erkekmiymis diyor insanlarda bir degisik ya gozuyle gordugune inanmiyor
Maşalalh prensesin çalışkan bi kızçe olacak inşallah annişine yardımcıhahaha öyle ama değil mi pit pit pitliyor minik kızım ❤
Amin canım ya inşallah , Allah korktuklarımızdan emin eylesin hepimiziCanim hic bilmiyorum ama ilerleyen haftada anne karnidaki suyun fazlasını alinca belli oluyir diye biliyorum yinede yanlis yorum yapmayimda
bizim doktorda hicbirsey demedi ben sorunca söylüyor detaylida belli olur herşey galiba
Sorun yoktor bence Allahin izniyle canim endiselenme hamileligin tadini çıkar
Of Sorma canım sana iç iç diyorum ama İnan bende severek içemiyorum 1,5 lt şişeyi iki kez dolduruyorum gün içerisinde onu bitirmeye çalışıyorum enfeksiyon va olmasın diyeIInsllah kuzumsuyu cok severim ama hamilelikte tiksinmeye baslamistim dediğin gibi sise cok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?