2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende oyle sise aldım rahatladım canım bardaktan midem bulaniyormus şişeye geçince rahatladım kendiliginden zorlanmadan 3 litre içiyorum bazen çok susayip cok rahatlayacaksin inşallah bırakma o düzenini
IInsllah kuzum suyu cok severim ama hamilelikte tiksinmeye baslamistim dediğin gibi sise cok iyi oluyor

Sorun Değil dediyse hiç korkma canım boşuna strese girme bebiside etkilersin sonra hem haftaya tekrar gideceksin bide ben ilk defa duyuyorum böyle birşeyi midesi boş midesi dolu iki çocuk doğurdum insallah bu üç olacak tuhaf geldi ama bence önemsiz birşeydir zaten ciddi birşey olsa doktor bir hafta sonrasına rahat rahat gün vermezdi emin ol huzurlu bir hafta gecir emi

Canim bende yemek yiyorum kalkiyorum tekrar acıkıyorum bebekler büyüdükçe dahada cok acikacakmisiz gibi geliyor
Ay zaten ta karnıma düşer düşmez boyle yapuyordu bu çocuk benim midem bulanmadan önce de böyleydim sürekli acikiyordum doğuma 20 kiloyla gitmesem bari dogduklarinda iştahlı olsalar bize bu kadar yedirmeye ama bugün çok farklı yani olmadık şeyler cekiyor canim ve doymuyorum

IInsllah kuzum suyu cok severim ama hamilelikte tiksinmeye baslamistim dediğin gibi sise cok iyi oluyor
Bende senin gibiydim canım ama enfeksiyonun tedavisi kesinlikle su vucudun atması lazım en son hastanede yattığımda 3 sise serum yedim su içemiyordum onunla geçmişti enfeksiyonum hastaneden çıktım iki gun tuvalete taşındım resmen şimdi de kendim evde içmeye çalışıyorum aklıma geldikçe

Kızlar bugun içimde kocaman bi kuyu var sanki ne yesem bi saat içinde hic yememiş gibi açım her şeyi çekiyor canım doyamıyorum
Aynısı banada oluyor canım ya yiyorum ama yememiş gibi midem kazınıyor resmen bı iştahım açılsa herşeyden yiyebilsem keşke de varsın kazinsin

Akşamına cok fena kalça agrim oldu yorgunlugumu o zaman anladim bugunde sabahtan beri ev bakiyoruz yine bisey hissetmiyorum eve gidince anlasilacak

Ya bende kilolu dogum yapmaktan cok korkuyorum esim surekli bebek alsin sen alma diyor oyle diyince canim cektigi seyleri az yiyorum
Aynen canim ya büyük kizdan çok cekmedim ama küçük cok cektiriyorur bana yasilarindan zayif ve küçük duruyor

Aynısı banada oluyor canım ya yiyorum ama yememiş gibi midem kazınıyor resmen bı iştahım açılsa herşeyden yiyebilsem keşke de varsın kazinsin
Galiba midemiz bulanmasa zararlı zararsız her şeyi yiyeceğiz diye mi bulanıyor midemiz diye düşünmeye başladım canim valla bugün böyleyim hayret ettim kendime dun soğanlı corba falan yedim kayinvalidemde korka korka kesin cok fena olacağım yiyorum ben bunu ama diye düşündüğüm gibi de bulanmadi midem ama inşallah sonradan vurmaz

Kesinlikle bende aynı şeyi düşündüğüm için kilo almak istemiyorum açıkçası doğum sonrası fit olmusum goruntumun hiç bi önemi yok hantal olmak istemiyorum doğumda sadece sonra zaten tempo başlayacak veririm diye düşünüyorum geçen gün hamile kalmadan önceki fotolara bakıyorduk eşimle ne kadar zayıfsın diyor esim bi güven geldi kendime veririm tekrar diye bende diyetisyene gideceğim kadın sürekli çağırıyor midem bulaninca tamam geliyorum diyemedim bi turlu inşallah bu ay giderim artık
ya benimki istahliydi çekmedim cok ama yinede istemem yesin yeterki cok zor yemeyen cocuk biraz büyüyünce şimdi istediğini yiyor istemediğini yemiyor cok ses etmiyorum ama bi ogunu gecistirse aklıma takılıyor

Canım evet bu ara cok var maalesef Allah herkese Saglik versin ben oldum iki doz biontech. Ilkini 16 agustos 16.10 da oldum hic hissetmedim bu kadar mi dedim hemsireye sonra aksamina kol agrim basladi ama parol icebilirsin cok rahatsiz ederse bir sıkıntı olmaz dedi bana doktor ama benim cok agrim olmadigi icin içmemiştim. Birde ağırlık yapti uyuyamayan ben guzel uyudum valla cok iyi gelmisti bana ikinciyide carsamba günü oldum 11 gibi o gun gece kol agrim basladi diger gun randevum vardi kadin doguma kendim gittim arabayi kullandim sıkıntı olmuyor uyku falan da yapmadi ikinciden biraz korkmustum daha cok etki eder diye ama bisey yapmadi dun sabahtan is yaptim ogleden sonra esimi almaya gittim gece geldim eve gezdim falan bugun de tum gun ev baktik hala daha bakioz o yuzden ins sendede bendeki gibi hafif etkileri olur bazılarında etki olabiliyormus ama ben daha olan duymadim

Bu ekteki beşik canım benim beğendiğim, 60x120cm, meltemin kral modeli, beğendim yatak odamda kullanmak için ama işte boyutundan emin olamadım,
Ya bu konuda biz de aynıyız biliyo musun, ben hamile kalmadan bile bu doktoru istiyodum, şimdi bişey olduğunda sen istedin diyo benimki bana kalsa değiştirelim ama sen nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun diyo, bakalım ben araştırıyorum yeni doktora geçicem gibi, doktora stresle gitmek istemiyorum içim rahat gitmek istiyorum artık, hekimliğine sözüm yok o yüzden hep idare ettim ama tavrı tutumu geriyo beni

Eklentiler

• IMG_20210911_182016.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 28
Birdaha tobe

Hamile kalmadan önce kendim. Diyet ve sporla zayıflamıştım ben zayifalsamda gobek gitmiyor sinir oluyorum 67 kiloyum suan ben ne kadar az kiloyla girsem doğuma okadar iyiyim diye düşünüyorum
Aynen kuzum doğumdan sonra tempolu bir hayatimiz olacak özelikle 2.çocuk ve 3.cocuk anneleri veriri yine bir şekilde insallah

Canımm, @adzeynep minnoşumun dediği gibi Mısır patlamasının bi önceki versiyonu damar seyrimesi de bebek kıpırdaması zaten , gözen aydın sende hissetmişin aşkının pıt pıtlarını
Sonraki tekme mi peki bende ikisi de oldu tekmeyi bekliyorum şimdi

Cnm iyi şükür gerilmeye bagli agrilarim oldu ılık dus aldim esim masaj yaptı filan baya etkilendim. Annem saat 11 civarı kapisina gelen kisiye sadaka vermis verirken çocuklarımı kazadan beladan esirge insallah rabbim die dua etmis ben de 11.30 civarı bu olayi yasayinca dediki annem verilmis sadakan varmış onuda ben verdim etkilendik baya.

Ay canım benim inşallah ya Allah razı olsun içimi ferahlattın anamm kayınvaliden neden inanamıyor şoka girdi belki de ama şoktan çıkması lazım iki doktorunda net birşekilde erkek dedi , görmesine rağmen hala da sorması da ilginç . sevinçten ve şaşkınlıktadır inşallah diyelim , olmazsa gel anne seni detaylı ultrasona götüreyim torununu görmek istersen de bakalım görsün orda gözüyle tekrar söyler oradaki doktordan da duyar

Amin canım ya inşallah , Allah korktuklarımızdan emin eylesin hepimizi

Of Sorma canım sana iç iç diyorum ama İnan bende severek içemiyorum 1,5 lt şişeyi iki kez dolduruyorum gün içerisinde onu bitirmeye çalışıyorum enfeksiyon va olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…