- 4 Eylül 2021
- 132
- 42
- 13
- 35
Ayy yerim sizi ben anne kızSağol tatlım evet 56yla hamile kalıp 52ye düştüm zayıf olduğum içinde dediğin gibi sadece önden göbek fırladı bide hiç kız göbeği gibi değil ya gören erkek karnı gibi diyorsağlıklı olsunda bebislerimiz fark etmez alışverişe çıkmıştım çocuklara ayakkabı kendime hamile pantolonu alıp geldim şimdi uzandım bebiş kıpır kıpır onu dinliyorum şimdi iyi çok şükür hafta içi gideceğim kontrole insallah herşey yolundadır ultrasondada bakalim sen nasılsın canım senin bebiş nasil canım
Bende onlardan bakıyorum canım , akşam müsait olunca baktıklarımı atayım senin varsa sende at foto , hem yanımıza yatırır gece kontrol etmemize kalkmamıza gerek kalmaz , emzirip yanımıza bırakıveriZ yataklarına. Bana da çok pratik geldi . Hem görünüşleri de çok şık ağaç rengi olup içi beyaz yada ekru olanlar
Ahhh güzelim benim ayrıca da yazmışsın Allah razı olsun Allah da sizi ferahlandırsın inşallah evlatlarınla eşinleSorun Değil dediyse hiç korkma canım boşuna strese girme bebiside etkilersin sonra hem haftaya tekrar gideceksin bide ben ilk defa duyuyorum böyle birşeyi midesi boş midesi dolu iki çocuk doğurdum insallah bu üç olacak tuhaf geldi ama bence önemsiz birşeydir zaten ciddi birşey olsa doktor bir hafta sonrasına rahat rahat gün vermezdi emin ol huzurlu bir hafta gecir emi
Ayy o doymama hissi nedir öyle bende oluyor öyle peşpeşe yeme isteğiAy zaten ta karnıma düşer düşmez boyle yapuyordu bu çocuk benim midem bulanmadan önce de böyleydim sürekli acikiyordum doğuma 20 kiloyla gitmesem bari dogduklarinda iştahlı olsalar bize bu kadar yedirmeye ama bugün çok farklı yani olmadık şeyler cekiyor canim ve doymuyorum
Eve gelince uzanınca anlarsın yorulduğunu içerden de pıt pıt bişeyler gelir ozaman incedenAkşamına cok fena kalça agrim oldu yorgunlugumu o zaman anladimbugunde sabahtan beri ev bakiyoruz yine bisey hissetmiyorum eve gidince anlasilacak
Aman allahım sakınsın , bak görüyormuşum anne duası ve yapılan küçücük bir iyilik nasıl perdelemiş kötülüklerle seni ve bebeği korumuş yaCnm iyi şükür gerilmeye bagli agrilarim oldu ılık dus aldim esim masaj yaptı filan baya etkilendim. Annem saat 11 civarı kapisina gelen kisiye sadaka vermis verirken çocuklarımı kazadan beladan esirge insallah rabbim die dua etmis ben de 11.30 civarı bu olayi yasayinca dediki annem verilmis sadakan varmış onuda ben verdim etkilendik baya.
Canım çok tatlı bu model ya nasıl da kibar , ama sonra kullananlara küçük gelme olayını nasıl yapıcaz . Bilemedim bende . Ben bi bu modellere bide ağaç renginde oval cibindirikli sepet tarzlarına hep bayılırdım onlardan alasım vardı ama onlar temelli küçücük ve bebeği yandan bakınca değil yataktan kalkarak bakıcam hep aklım karışık o yüzden . Diğer beğendiğim modelleri de atıyorum canımBu ekteki beşik canım benim beğendiğim, 60x120cm, meltemin kral modeli, beğendim yatak odamda kullanmak için ama işte boyutundan emin olamadım,
Ya bu konuda biz de aynıyız biliyo musun, ben hamile kalmadan bile bu doktoru istiyodum, şimdi bişey olduğunda sen istedin diyo benimkibana kalsa değiştirelim ama sen nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun diyo, bakalım ben araştırıyorum yeni doktora geçicem gibi, doktora stresle gitmek istemiyorum içim rahat gitmek istiyorum artık, hekimliğine sözüm yok o yüzden hep idare ettim ama tavrı tutumu geriyo beni
Çok kibar çok hoşmuş bu da , ölçüleri nasıl acaba canım . Benim baktıklarımı da ekledim seni etiketledim kuzumEki Görüntüle 2914795
Canım bizim hamile bi arkadaş e bebekten bunu almış
İlk iki hamileliklerimizden daha az alırız diye düşünüyorum ben ama yine hayırlısı sağlıklısı olsun inşalalhHamile kalmadan önce kendim. Diyet ve sporla zayıflamıştım ben zayifalsamda gobek gitmiyor sinir oluyorum 67 kiloyum suan ben ne kadar az kiloyla girsem doğuma okadar iyiyim diye düşünüyorum
Aynen kuzum doğumdan sonra tempolu bir hayatimiz olacak özelikle 2.çocuk ve 3.cocuk anneleri veriri yine bir şekilde insallah
Çok fena yoruldum yeni girdik eveEve gelince uzanınca anlarsın yorulduğunu içerden de pıt pıt bişeyler gelir ozaman incedenev mi değiştireceksiniz , şimdiden kolay gelsin gönlüne göre olsun
Canım benim attığım 120x70 malesef. Şunların 130 ya da 140’lığını bulursak çok iyi olacak... araştıralım bakalım :)Çok kibar çok hoşmuş bu da , ölçüleri nasıl acaba canım . Benim baktıklarımı da ekledim seni etiketledim kuzum
İnşaallah canım benim inşaallah rabbim sağlık sıhhat versin yavruna iyidir korkmaAyy yerim sizi ben anne kızmuhabbetlere başlamışsınız bile Allah nazardan saklasın güle güle giyinin canım cicişlerinizi Ah kıyamam baya vermişsin ya incecik kalmışsın , şimdiden sonra başlarsın yavaştan almaya yemek Yemen de artar hayırlısıyla . İnşallah merak etme canım herşeyi güzeldir Allah’ın izni ile . Çok şükür iyiyi arkadaşım bizde haftaya tekrar kontrole çağırdı bebeğin midesine bakalım gem cinsiyeti kesinleştirelim dedi iki üç kez pipisini gördüm demesine rağmen değişik doktorum haftaya cumartesi inşallah yazarım sonuçları dua Edin inşallah sağlıklı haberini alayım
Fiyatlar ne kadar pahalı canımCanım çok tatlı bu model ya nasıl da kibar , ama sonra kullananlara küçük gelme olayını nasıl yapıcaz . Bilemedim bende . Ben bi bu modellere bide ağaç renginde oval cibindirikli sepet tarzlarına hep bayılırdım onlardan alasım vardı ama onlar temelli küçücük ve bebeği yandan bakınca değil yataktan kalkarak bakıcam hep aklım karışık o yüzden . Diğer beğendiğim modelleri de atıyorum canımhelenistic kuzum sende bak bu modelere baktım ben ama fiyat indirim vs araştırmadım daha indirim keşfetmem lazım bu tiplerde .Eki Görüntüle 2914800 Eki Görüntüle 2914801 Eki Görüntüle 2914799
Agiz tadıyla kullanın inşallah çok güzellerBende az önce bunları aldım.birden alışveriş yapmayalım dedik yavaş yavaş alalımki ödemesi daha kolay olsun :)
E bebek e gittim bugün ürünler çok indirimli ama beden bulamıyorsun.bu arada yeni doğanın numaralarına baktım 50 cm diyo benim oğlan 52 cm doğdu .bugün dr dediki bu oğluş diğerinden daha iri doğcakmış:) bende hep 0-3 ay alıyorum
Evet canım içim rahat değil ama izlediğim haberler de beni çok korkuttu, rabbime emanetiz artık hepimiz zaten eninde sonunda kaçınılmaz sondu en iyisi olayımda belki haberlerden bu kadar etkilenmem o zamanCanım hiç korkma , sadece 2 gün kol ağrısı oluyor aşı olduğun yerde..ilk gün o kolun üzerine yatamıyorsun..ertesi gün akşama doğru da geçiyorBence de olmalısın, sen iyi olursan bebeğin de iyi olur unutma
Bodruma gidiyoruz canım. Evet enerjik girmek güzel olacak birde vakit geçecek. Döndüğümde doktor randevusu git gel falan derken 5 ayı doldurmuş olacağız. Sonra da evimde tadilat olacak, tadilat biter oda hazırlama alışveriş vs.. aaa bir bakmışız doğurmuşumCanım ne zamandır yazacaktım fırsat bulamadım , harika yapıyorsunuz Allah içinize sindirsintatil kadar güzeli var Mı nefes alıp geleceksin ev halkıyla pozitif enerji yükleyip kışa öyle gireceksini inşallah . Sen dikkat etikten sonra tedbirinizi ailecek aldıktan sonra hayırlısyla sağlıkla gider gelirsiniz inşallah denize sende gir bebişin özel bir durumu yada yasağınız yoksa yüz hafiften o tuzu Çek içine . Bende girmiştim denize , havuza izin vermemişti doktorum kesinlikle diye . Nereye gideceksiniz nasipse
İnşallah bende de olmaz canım, Allah büyük belki acır banadaCanım evet bu ara cok var maalesef Allah herkese Saglik versinben oldum iki doz biontech. Ilkini 16 agustos 16.10 da oldum hic hissetmedim bu kadar mi dedim hemsireye sonra aksamina kol agrim basladi ama parol icebilirsin cok rahatsiz ederse bir sıkıntı olmaz dedi bana doktor ama benim cok agrim olmadigi icin içmemiştim. Birde ağırlık yapti uyuyamayan ben guzel uyudum valla cok iyi gelmisti bana ikinciyide carsamba günü oldum 11 gibi o gun gece kol agrim basladi diger gun randevum vardi kadin doguma kendim gittim arabayi kullandim sıkıntı olmuyor uyku falan da yapmadi ikinciden biraz korkmustum daha cok etki eder diye ama bisey yapmadi dun sabahtan is yaptim ogleden sonra esimi almaya gittim gece geldim eve gezdim falan bugun de tum gun ev baktik hala daha bakioz o yuzden ins sendede bendeki gibi hafif etkileri olur bazılarında etki olabiliyormus ama ben daha olan duymadim
Aslinda gördü gözüyle işte hatta doktor kizima dediki resmini cek ablasi kanit olsun dedi ona ragmen inanmıyorAy canım benim inşallah ya Allah razı olsun içimi ferahlattınanamm kayınvaliden neden inanamıyor şoka girdi belki de ama şoktan çıkması lazım iki doktorunda net birşekilde erkek dedi , görmesine rağmen hala da sorması da ilginç . sevinçten ve şaşkınlıktadır inşallah diyelim , olmazsa gel anne seni detaylı ultrasona götüreyim torununu görmek istersen de bakalım görsün orda gözüyle tekrar söyler oradaki doktordan da duyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?