2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy yerim sizi ben anne kız muhabbetlere başlamışsınız bile Allah nazardan saklasın güle güle giyinin canım cicişlerinizi Ah kıyamam baya vermişsin ya incecik kalmışsın , şimdiden sonra başlarsın yavaştan almaya yemek Yemen de artar hayırlısıyla . İnşallah merak etme canım herşeyi güzeldir Allah’ın izni ile . Çok şükür iyiyi arkadaşım bizde haftaya tekrar kontrole çağırdı bebeğin midesine bakalım gem cinsiyeti kesinleştirelim dedi iki üç kez pipisini gördüm demesine rağmen değişik doktorum haftaya cumartesi inşallah yazarım sonuçları dua Edin inşallah sağlıklı haberini alayım

Canım bizim hamile bi arkadaş e bebekten bunu almış

Ahhh güzelim benim ayrıca da yazmışsın Allah razı olsun Allah da sizi ferahlandırsın inşallah evlatlarınla eşinle İçimi açtınız . Bende öyle kuzum ya midesi dolu boş bende ilk kez böyle bir yorum duydum , açıkçası bizimle çok iyi ilgilenmedi hızlı hızlı baktı biDe şok olduk ben üst üste sorular sordum hızlıca cevap verdi falan haftaya tarar bakayım dedi sonra . Amin canım dediğiniz gibi inşallah hiç bu inş düşünüp stres salgılayıp çocuğa göndermeyeyim . Çok öpüyorum canım Allah’a emanet olun

Ayy o doymama hissi nedir öyle bende oluyor öyle peşpeşe yeme isteği Allah sonumuzu hayır eylesin , aman sağlık olsun alalım sonra veririz emzirirken inşallah

Akşamına cok fena kalça agrim oldu yorgunlugumu o zaman anladim bugunde sabahtan beri ev bakiyoruz yine bisey hissetmiyorum eve gidince anlasilacak
Eve gelince uzanınca anlarsın yorulduğunu içerden de pıt pıt bişeyler gelir ozaman inceden ev mi değiştireceksiniz , şimdiden kolay gelsin gönlüne göre olsun

Aman allahım sakınsın , bak görüyormuşum anne duası ve yapılan küçücük bir iyilik nasıl perdelemiş kötülüklerle seni ve bebeği korumuş ya Gerçekten çok inanırım ona . Anne baba duası da çok önemli bizler için

Canım çok tatlı bu model ya nasıl da kibar , ama sonra kullananlara küçük gelme olayını nasıl yapıcaz . Bilemedim bende . Ben bi bu modellere bide ağaç renginde oval cibindirikli sepet tarzlarına hep bayılırdım onlardan alasım vardı ama onlar temelli küçücük ve bebeği yandan bakınca değil yataktan kalkarak bakıcam hep aklım karışık o yüzden . Diğer beğendiğim modelleri de atıyorum canım helenistic kuzum sende bak bu modelere baktım ben ama fiyat indirim vs araştırmadım daha indirim keşfetmem lazım bu tiplerde .

İlk iki hamileliklerimizden daha az alırız diye düşünüyorum ben ama yine hayırlısı sağlıklısı olsun inşalalh

Bende az önce bunları aldım.birden alışveriş yapmayalım dedik yavaş yavaş alalımki ödemesi daha kolay olsun :)
E bebek e gittim bugün ürünler çok indirimli ama beden bulamıyorsun.bu arada yeni doğanın numaralarına baktım 50 cm diyo benim oğlan 52 cm doğdu .bugün dr dediki bu oğluş diğerinden daha iri doğcakmış:) bende hep 0-3 ay alıyorum

Eklentiler

• EE79736A-7102-43ED-81D1-907F79C38209.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 24C175DB-E029-47D6-8C4C-D2FA184F108A.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 42
Eve gelince uzanınca anlarsın yorulduğunu içerden de pıt pıt bişeyler gelir ozaman inceden ev mi değiştireceksiniz , şimdiden kolay gelsin gönlüne göre olsun
Çok fena yoruldum yeni girdik eve esim asker 10 ay esyali ev bakıyoruz uçmuş fiyatlar 500 tl vermem dediğin evler 2bin tl olmus kendi evim duruyor esyalarim bir yil önce aldım tam 1 yil oldu düğün olali onlari tasimicam buraya mahvolur diye o ev de duruyor canim

İnşaallah canım benim inşaallah rabbim sağlık sıhhat versin yavruna iyidir korkmaçok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun bu arada kesin erkektir o zman canım baksana hepsinde erkek demiş zaten rabbim hayırlı evlat etsin insallah minik oğlusunu canım kilo konusunda ben bütün hamileliklerimde verdiğim için alışkınım bu duruma canım alırım Allah'ın izniyle zaten sıkıntı değil benim icin iyi olalim yavrularımız iyi olsunda hepsi geçici

Fiyatlar ne kadar pahalı canım 3 bin küsür diyor, ben 4,5 sene önce kızımda bu modellerden , toker bebe’den 400 tl ‘ye almıştım..cibinlikli falan tekerlekli kocaman ve kullanışlıydı, oğlumda da onu kullanacağım kısmetse inşallah..benim tek eksiğim cinsiyet erkek olduğu için ona özel birkaç mavi ağırlıklı kıyafet ki pembe de giydiricem kızımınkilerden, rengin cinsiyeti olmaz bence

Agiz tadıyla kullanın inşallah çok güzeller

Bu arada idrar enfeksiyonundan konuşmuşsunuz aralarda.
Galiba benimki de ilerledi.
Bugün afedersiniz tuvaletimi yaparken bir böbrek ağrısı çektim ki sormayın.
Daha önce hiç böbrek ağrısı çekmediğimi fark ettim resmen.
Uzanıp sıcak tutunca geçti ama ben doktora gittiğimde söyleyeceğim. Ya da sağlık ocağına mı gitsem sizce pazartesi günü?

Evet canım içim rahat değil ama izlediğim haberler de beni çok korkuttu, rabbime emanetiz artık hepimiz zaten eninde sonunda kaçınılmaz sondu en iyisi olayımda belki haberlerden bu kadar etkilenmem o zaman
Bodruma gidiyoruz canım. Evet enerjik girmek güzel olacak birde vakit geçecek. Döndüğümde doktor randevusu git gel falan derken 5 ayı doldurmuş olacağız. Sonra da evimde tadilat olacak, tadilat biter oda hazırlama alışveriş vs.. aaa bir bakmışız doğurmuşum
İnşallah bende de olmaz canım, Allah büyük belki acır banada eşim çok ağrın olursa 1-2 gün erteleriz öyle yola çıkarız dedi ama bence gitmek daha iyi olacak çünkü evde iş bitmiyor iş bitse yemek bitmiyor en azından hazıra konarım gidersek

Aslinda gördü gözüyle işte hatta doktor kizima dediki resmini cek ablasi kanit olsun dedi ona ragmen inanmıyor
Erkek olduguna pek sevinmedi açıkçası
Valla detayliya gittigimde ozellikle pipisinin resmini isteyeceğim gelincede göstereceğim gerçi yine gercekten erkekmiymis diye soracak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…