Canim kontrolune cok varsa sağlık ocağına git bir idrar tahlili yapsin cikan sonucu da kendi doktoruna atarsinBu arada idrar enfeksiyonundan konuşmuşsunuz aralarda.
Galiba benimki de ilerledi.
Bugün afedersiniz tuvaletimi yaparken bir böbrek ağrısı çektim ki sormayın.
Daha önce hiç böbrek ağrısı çekmediğimi fark ettim resmen.
Uzanıp sıcak tutunca geçti ama ben doktora gittiğimde söyleyeceğim. Ya da sağlık ocağına mı gitsem sizce pazartesi günü?
Canim limon sık istersen daha iyi içiliyor ozaman yoksa bende zorlaniyorum ılık su icemiyorum biraz soguk olunca içimide kolay oluyorOf Sorma canım sana iç iç diyorum ama İnan bende severek içemiyorum 1,5 lt şişeyi iki kez dolduruyorum gün içerisinde onu bitirmeye çalışıyorum enfeksiyon va olmasın diye
Evet senin gibi titiz biri icin evde kalmaktansa gitmek daha mantikliEvet canım içim rahat değil ama izlediğim haberler de beni çok korkuttu, rabbime emanetiz artık hepimiz zaten eninde sonunda kaçınılmaz sondu en iyisi olayımda belki haberlerden bu kadar etkilenmem o zaman
Bodruma gidiyoruz canım. Evet enerjik girmek güzel olacak birde vakit geçecek. Döndüğümde doktor randevusu git gel falan derken 5 ayı doldurmuş olacağız. Sonra da evimde tadilat olacak, tadilat biter oda hazırlama alışveriş vs.. aaa bir bakmışız doğurmuşum
İnşallah bende de olmaz canım, Allah büyük belki acır banadaeşim çok ağrın olursa 1-2 gün erteleriz öyle yola çıkarız dedi ama bence gitmek daha iyi olacak çünkü evde iş bitmiyor iş bitse yemek bitmiyor en azından hazıra konarım gidersek
İçiyorum evetCanim kontrolune cok varsa sağlık ocağına git bir idrar tahlili yapsin cikan sonucu da kendi doktoruna atarsin
Suyuda ihmal etme cnm
Güle güle sağlıkla iyi günlerde kullanın canımBende az önce bunları aldım.birden alışveriş yapmayalım dedik yavaş yavaş alalımki ödemesi daha kolay olsun :)
E bebek e gittim bugün ürünler çok indirimli ama beden bulamıyorsun.bu arada yeni doğanın numaralarına baktım 50 cm diyo benim oğlan 52 cm doğdu .bugün dr dediki bu oğluş diğerinden daha iri doğcakmış:) bende hep 0-3 ay alıyorum
Güle güle kullanın inşallah sağlıklaBende az önce bunları aldım.birden alışveriş yapmayalım dedik yavaş yavaş alalımki ödemesi daha kolay olsun :)
E bebek e gittim bugün ürünler çok indirimli ama beden bulamıyorsun.bu arada yeni doğanın numaralarına baktım 50 cm diyo benim oğlan 52 cm doğdu .bugün dr dediki bu oğluş diğerinden daha iri doğcakmış:) bende hep 0-3 ay alıyorum
Bende 0 3 ay alacağım her şeyi e bebek trendyolda indirimdaydi hiç kalmamış hep yenidogan vardi bedenlerde almadım o yüzden güzel günlerde kullan inşallah canım Allah mis kokusuyla doldursun içleriniBende az önce bunları aldım.birden alışveriş yapmayalım dedik yavaş yavaş alalımki ödemesi daha kolay olsun :)
Bende hala geniş geniş alamıyorum canım insanın içine bi defa şüphe dusmeye görsün gerçi hep kıyafet alacağım sona doğru ama olsunKizlar boyle alanları gorunce bir hevea ediyorum sonra cinsiyet kararsızlığı aklıma geliyor bir doktor kiz biri erkek dedi haftaya dayanamayıp baska doktora gidicem :) netlessinde bende bebisime ciciler alayim Insallah
Hahah tamam canım teşekkür ederim umarım bende senin gibi hafif ağrı ile atlatırımEvet senin gibi titiz biri icin evde kalmaktansa gitmek daha mantiklicanim asi olduktan sonraki gun kolun agrir diger güne geçer o yuzden sıkıntı etme ins
Çok şaşırdım canım çok geçmiş olsun insallah düzelir tez vakitteCanim enfeksiyon cıktı bende o enfeksiyon da mikrop varsa bebekte gelisim geriligine sebep oluyormus enfeksiyondan yani kisaca
Gerçekten dünyanın en güzel hissiHadi gözün Aydındünyanın en güzel hissini yaşamaya hoşgeldin . Gerçekten net zamanları 19-20 bebeciklerin hareketini hissetme zamanı . Yine annenin kaçıncı gebeliği kilosu karın içi yağ durumu da çok etken .
Benim ağrıyor sürekli ama bariz büyümediArkadaşlar bu göğüslerin büyümesi daha ne kadar sürecek Allah aşkınıza sinirlerim bozuluyor aynaya baktıkça bu nedir
Canim cok şükür geçti diye düşünüyorum öncesinde dr um antibiyotik falan verdi hepsini kullandim Akintim falan kalmadiÇok şaşırdım canım çok geçmiş olsun insallah düzelir tez vakitte
Çok keyifli onlara bişiler almak.ama alınca da sabırsızlanıyorum :)Güle güle kullanın inşallah sağlıklabende cinsiyeti öğrendiğim daha doğrusu kesinleştiği gün bi tane 5li takım aldım bakıp bakıp duruyorum detaylı ultrasondan sonra başlarım inşallah almaya bende
Amin cnm .Bende 0 3 ay alacağım her şeyi e bebek trendyolda indirimdaydi hiç kalmamış hep yenidogan vardi bedenlerde almadım o yüzden güzel günlerde kullan inşallah canım Allah mis kokusuyla doldursun içlerini
Canım biz 12 haftalıkken doktor ödemden şüphelenip ayrıntılı da ona bakılmasını isteyip memorialde Ertuğrul Karahanoğluna göndermişti, çok şükür bir şey çıkmadı, ve Ertuğrul hocayı eşimle beğendik, o zaman tabi şimdiki kadar uzun sürmedi ama yine her şeye baktı, bize her ayrıntıyı anlattı, konu dışında bile sorduğumuz her soruya cevap verdi, kendisi ayni zamanda perinatolog.ben şimdi yine kendisine aldım randevuyu, yine memnun kalırız inşallah, randevu için aradığımda işleminiz 40 dk sürecek dediler . Özel sigortanız yoksa perinatolog çeksin derseniz fiyatlar aşağı yukarı aynı ama radyolog çekerse daha hesaplı, en azından benim arayıp sorduklarim öyleydiKızlar ankarada oluptu detayli icin nereye gittiniz acaba ben iki hafta ankarada olucam orada yaptiricam mecbur yardimci olursaniz sevinirim
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorumArkadaşlar bu göğüslerin büyümesi daha ne kadar sürecek Allah aşkınıza sinirlerim bozuluyor aynaya baktıkça bu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?