2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim kontrolune cok varsa sağlık ocağına git bir idrar tahlili yapsin cikan sonucu da kendi doktoruna atarsin
Suyuda ihmal etme cnm

Of Sorma canım sana iç iç diyorum ama İnan bende severek içemiyorum 1,5 lt şişeyi iki kez dolduruyorum gün içerisinde onu bitirmeye çalışıyorum enfeksiyon va olmasın diye
Canim limon sık istersen daha iyi içiliyor ozaman yoksa bende zorlaniyorum ılık su icemiyorum biraz soguk olunca içimide kolay oluyor

Evet senin gibi titiz biri icin evde kalmaktansa gitmek daha mantikli canim asi olduktan sonraki gun kolun agrir diger güne geçer o yuzden sıkıntı etme ins

Canim kontrolune cok varsa sağlık ocağına git bir idrar tahlili yapsin cikan sonucu da kendi doktoruna atarsin
Suyuda ihmal etme cnm
İçiyorum evet
10 günü falan bulur doktora gitmem herhalde ya.
Gideyim sağlık ocağına o zaman

Güle güle sağlıkla iyi günlerde kullanın canım

Güle güle kullanın inşallah sağlıklabende cinsiyeti öğrendiğim daha doğrusu kesinleştiği gün bi tane 5li takım aldım bakıp bakıp duruyorum detaylı ultrasondan sonra başlarım inşallah almaya bende

Bende 0 3 ay alacağım her şeyi e bebek trendyolda indirimdaydi hiç kalmamış hep yenidogan vardi bedenlerde almadım o yüzden güzel günlerde kullan inşallah canım Allah mis kokusuyla doldursun içlerini

Kizlar boyle alanları gorunce bir hevea ediyorum sonra cinsiyet kararsızlığı aklıma geliyor bir doktor kiz biri erkek dedi haftaya dayanamayıp baska doktora gidicem :) netlessinde bende bebisime ciciler alayim Insallah
Bende hala geniş geniş alamıyorum canım insanın içine bi defa şüphe dusmeye görsün gerçi hep kıyafet alacağım sona doğru ama olsun benim 3 günüm kaldı ayrintilida kesinleşir inşallah

Evet senin gibi titiz biri icin evde kalmaktansa gitmek daha mantikli canim asi olduktan sonraki gun kolun agrir diger güne geçer o yuzden sıkıntı etme ins
Hahah tamam canım teşekkür ederim umarım bende senin gibi hafif ağrı ile atlatırım

Gerçekten dünyanın en güzel hissi birden hareketleniyor o an hersey duruyor sanki moralim bozuksa bile mutlu oluyorum

Kızlar ankarada oluptu detayli icin nereye gittiniz acaba ben iki hafta ankarada olucam orada yaptiricam mecbur yardimci olursaniz sevinirim

Çok keyifli onlara bişiler almak.ama alınca da sabırsızlanıyorum :)

Bende 0 3 ay alacağım her şeyi e bebek trendyolda indirimdaydi hiç kalmamış hep yenidogan vardi bedenlerde almadım o yüzden güzel günlerde kullan inşallah canım Allah mis kokusuyla doldursun içlerini
Amin cnm .
Evet Sakın alma ben yakından gördüm çok çok küçük.ben genede her ihtimale karşı 2 tane zıbını yeni doğan aldım dedim bide dr yanılır ufak doğarsa seçenek olsun nasılsa zıbınlar uygun

Kızlar ankarada oluptu detayli icin nereye gittiniz acaba ben iki hafta ankarada olucam orada yaptiricam mecbur yardimci olursaniz sevinirim
Canım biz 12 haftalıkken doktor ödemden şüphelenip ayrıntılı da ona bakılmasını isteyip memorialde Ertuğrul Karahanoğluna göndermişti, çok şükür bir şey çıkmadı, ve Ertuğrul hocayı eşimle beğendik, o zaman tabi şimdiki kadar uzun sürmedi ama yine her şeye baktı, bize her ayrıntıyı anlattı, konu dışında bile sorduğumuz her soruya cevap verdi, kendisi ayni zamanda perinatolog.ben şimdi yine kendisine aldım randevuyu, yine memnun kalırız inşallah, randevu için aradığımda işleminiz 40 dk sürecek dediler . Özel sigortanız yoksa perinatolog çeksin derseniz fiyatlar aşağı yukarı aynı ama radyolog çekerse daha hesaplı, en azından benim arayıp sorduklarim öyleydi

Arkadaşlar bu göğüslerin büyümesi daha ne kadar sürecek Allah aşkınıza sinirlerim bozuluyor aynaya baktıkça bu nedir
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum üstelik benimkilerin kenarlarda ince mor kılcal damarlarım çıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…