2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dün yeni bir dr a başladık .adam pek bi suratsızdı 18. Haftada gittim diyemi bilemedim nerden çıktın sen der gibiydi ama işinde çok iyimiş bir kaç arkadaşı doğurtmuş.ben sezeryan olcam mecburi özel bir sebepten. bana dediki öyle 38 de filan almam sezaryende olsan 40 ı beklerim
Bende siz bilirsiniz ama ben sıkıntıya girersem alırsınız zaten dedim öyle bön bön baktı
Ama bütün bunların yanında kendi rahatsızlığmla da çok ilgilendi bir sürü test istedi.diğer dr sormadı bile umrunda bile olmadı bebek iyi bebek iyi o kadar ama ben de önemliyim beni de bi yönlendir bakalım içinde bulunduğum durum bebeğe ve bana zarar veririmi ? Yok çok rahattı o.

Kızlar burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı aramızda? Bir kaç gündür acayip tıkanıklık ve kuruluk var, özellikle gece hiç nefes alamadım, ağzımdan alınca da öksürükten uyanıyorum.Zaten öncesinde alerjik sinizutum vardı..Aşı olamadığım için koronadan dolayı kulak burun boğaza da gitmek istemiyorum.İnternette hamilelikte olabilir yazıyor ama önerisi olan var mı

Anladım canim peki ucreti ne kadar?

Benim uzun zamandır burnum sıkıntılı her sabah uyandığımda mutlaka tikali oluyor, hapsuruyorum hep, okudum bi yerde normalmiş hamilelikte

Anladım canim peki ucreti ne kadar?
İlk gittiğimizde gönderen doktor telefon ettiği için ücret almamışlardı.Ne kadar olduğunu sormak için aradığımda 850 dediler, sonra randevu almak için aradığımda 550 dediler, gidince net öğrenirim ama 850 olabilir, diğer sorduklarim 750 ile 800 dediler çünkü.livhospital 850, medicana 800, dr mehmet metin altay 800, bayındır hastanesi 1294 dedi canım, bunlar perinatolog. Radyolog gülhiz karataş internette gördüm memnunlardi o 500 dedi. Ortadoğu hastanesi ve akay hastanesi var oranın doktorları da iyi diyorlar ama onları bilmiyorum fiyat aşağı yukarı aynidir diye biz bildiğimize gidelim dedik

Olmaz mı sürekli burnumu temzliyorum, hep tıkanık gibi üstelik kurak bir şehirde yaşıyorum ama hatta zama zaman burun kanamalarım da oluyor ama bu 2.gebeliğim, aynılarını ilk gebeliğimde de yaşadığım için normal olduğunu biliyorum..buhar yapan makineler var onlardan alabilirsin yok çıldıracak gibi oldun, burnunun kenarına içine değil ama viks sür

Benim uzun zamandır burnum sıkıntılı her sabah uyandığımda mutlaka tikali oluyor, hapsuruyorum hep, okudum bi yerde normalmiş hamilelikte
Bende normaldir diyorum ama artik nefes alamıyorum geceleri bir çözüm bulmam lazim yarin eğer cilde alerji vb birşey yapmıyorsa burun bantı alacağım deneyim bakalım

Vay be ne kadar önemliymiş canım sünnet demekki…yazık yavrucak sıkıntısı bundanmış demek..tamam canım senin bu önemli tavsiyen de kulağıma küpe olsun, vakti gelince hatırlayacağım
Aynen canım çok çektik 3-4 ay hep ağladı. Kolik zannettik hep ama sünnet olunca geçince farkettik. Gerçekten önemli çok.

Aynen kanama bende de oluyor, buhar makinası da güzel fikir aaah ah viks sürebilsem keşke, öyle keskin kokular bana alerji yapıyor canım direk faranjit oluyorum, ama buharı deneyecegim, tesekkur ederim

Aynen kanama bende de oluyor, buhar makinası da güzel fikir aaah ah viks sürebilsem keşke, öyle keskin kokular bana alerji yapıyor canım direk faranjit oluyorum, ama buharı deneyecegim, tesekkur ederim
Bende alerjik astım var. Bütün seneyi burun tıkanlıklığı ve kanamayla geçiriyordum diyebilirim. Akan bir kan değil ama sildikçe geliyor. Kuruluktan kanıyor sanırım. Kokulu şeyleri ben de kullanamıyorum. Doktor tuzlu suyla yıka burnunu dedi. O biraz iyi geliyor. Boğaz için de sıcak suyun içine birkaç küçük parça kuru zencefil (toz ya da taze değil, kuru kök zencefil) atıp bekletip hafif ılıklaşınca onu içiyorum

Teşekkür ederim canım, sinüzit için dr bana tuzlu su önermişti, deniz tuzu almıştım, doğru söylüyorsun o iyi geldi o zaman, onu tekrar yapayım. Teşekkür ederim. Kış mevsimindede peteğin üzerine bir kase suyun içine pembe himalaya tuzu koyuyorum alerjiye çok iyi geliyor

Rica ederim. Pembe himalaya tuzunu yemeklerde kullanıyordum ben. Suya koyma olayını kışın deneyeyim

Rica ederim canım, burun bantları işe yaramıyor boşuna alma derim canım, uyurken burun üstünde bant çok rahatsız etmişti beni onu da denemiştim

Böğrüme öküz oturdu resmen.
Oğlumun tüm kıyafetlerini koca bir valize koymuştum, köye kayınvalideme getirdim benim evde yer yok diye.
2 sene önce valizi açmadan alıp başkasına vermiş
Emzirme önlüğünden emzirme yastığıma
Yeni doğan-6 aya dair ne varsa hepsi gitti

Benimki de sıfır gibi park yatağımızı vermiş onun bahçede boş ev vardı yer yok diye oraya koymuştuk hiç bize bile sormadan vermiş sinir oldum.yenisini sen alırsın dedim

Arkadaşlar bu göğüslerin büyümesi daha ne kadar sürecek Allah aşkınıza sinirlerim bozuluyor aynaya baktıkça bu nedir
Bende aşırı rahatsızım ya insallah bu kadar büyümeye bol Sut olur da bebeği emzirme de sıkıntı yaşamayız gerçekten çok gerginler çatlayacak artık iyice

Canım ablalarim arkadaşlarım kardeşlerim bu karın sertlesmesi denen olay karnın bir yerinin çok şişip sertleşmesi mi? Özellikle sabahları tuvalete sıkıştığımda karnımın bir yeri tümsek selinde sert oluyor. Az önce de tuvalete sıkışmıştım ve sola yatıyordum. Sırt üstü dönünce karnımın sağ tarafında elimin altına resmen büyük bir domates boyutunda sert şişlik geldi. Elimle yoklamaya devam edince indi. Bu bebek mi? Karnımdan firar etmeye çalışıyor olabilir mi sihirli annemdeki toprak gibi?
Gaz desem bu kadar gazım olsa sancıdan duramam mantıken.

İlk hamilelikte hiçbir şey bilmemek çok kötü.
Gerçekten iğrenç bir hayat.

Kızlar galiba bende aşı olacağım bi hafta on gündür iyice aklıma yatmaya başlamıştı eşim çok sıcak bakmıyordu galiba oda ikna oldu gibi randevu alacağım tetanoza gidecektim erteleyecegim tetanozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…