İnşallah sıkıntısız geçer giderKızlar galiba bende aşı olacağım bi hafta on gündür iyice aklıma yatmaya başlamıştı eşim çok sıcak bakmıyordu galiba oda ikna oldu gibi randevu alacağım tetanoza gidecektim erteleyecegim tetanozu
Ya kız bebek olsa belki olabilir genelde kızların boyu biraz kısa oluyor ama erkek olacağı için yine hiç düşünmedim ilkinde de öyle yapmıştım cok iyi oldu ki o halde bile hiç giymeden büyüdüğü kıyafetler oldu çok almak hiç iyi bisey değil bakıyorum bu influencerlarin yaptıkları listeye ben bununla 3 cocuk büyütürum yazasım geliyorAmin cnm .
Evet Sakın alma ben yakından gördüm çok çok küçük.ben genede her ihtimale karşı 2 tane zıbını yeni doğan aldımdedim bide dr yanılır ufak doğarsa seçenek olsun nasılsa zıbınlar uygun
Evet kuzum o bebeğinCanım ablalarim arkadaşlarım kardeşlerim bu karın sertlesmesi denen olay karnın bir yerinin çok şişip sertleşmesi mi? Özellikle sabahları tuvalete sıkıştığımda karnımın bir yeri tümsek selinde sert oluyor. Az önce de tuvalete sıkışmıştım ve sola yatıyordum. Sırt üstü dönünce karnımın sağ tarafında elimin altına resmen büyük bir domates boyutunda sert şişlik geldi. Elimle yoklamaya devam edince indi. Bu bebek mi? Karnımdan firar etmeye çalışıyor olabilir mi sihirli annemdeki toprak gibi?
Gaz desem bu kadar gazım olsa sancıdan duramam mantıken.
İlk hamilelikte hiçbir şey bilmemek çok kötü.
Gerçekten iğrenç bir hayat.
Burdan iyi olduğunu anlayabiliriz değil mi?Evet kuzum o bebeğinsol tarafima yatinca toplaniyor gibi oliyor benimde dedigin gibi sirt ustu yatinca sertlik oluşuyor
Gaz değil cnm gaz olsa biliyorsun rahatsiz ediyor seni
Benimki de sıfır gibi park yatağımızı vermişonun bahçede boş ev vardı yer yok diye oraya koymuştuk hiç bize bile sormadan vermiş sinir oldum.yenisini sen alırsın dedim
Ben her sabah temizlemezsem nefes alamıyorum her sabah grip gibi sesim kupkuru oluyor tuzlu su iyi gelebilirKızlar burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı aramızda? Bir kaç gündür acayip tıkanıklık ve kuruluk var, özellikle gece hiç nefes alamadım, ağzımdan alınca da öksürükten uyanıyorum.Zaten öncesinde alerjik sinizutum vardı..Aşı olamadığım için koronadan dolayı kulak burun boğaza da gitmek istemiyorum.İnternette hamilelikte olabilir yazıyor ama önerisi olan var mı
Iyidir annesi insallahBurdan iyi olduğunu anlayabiliriz değil mi?
Doktor kontrolüme daha var da ben de hepiniz gibi iyi mi diye merak içindeyim
Evet gerçekten öyleymiş. Her şey endişelendiriyor. Kapalı kutunun içini hep bir merak içindesin. Hepimiz inşallah sağ salim geçirip güzel hatırlayalım bugünleriIyidir annesi insallahkalbini ferah tut tabi cnm endişe ister istez oluyor anneligin doğasında var
Insllah kuzum benimEvet gerçekten öyleymiş. Her şey endişelendiriyor. Kapalı kutunun içini hep bir merak içindesin. Hepimiz inşallah sağ salim geçirip güzel hatırlayalım bugünleri
Endişe etme canım, daha net görebilmek için midesinin dolu olmasını tercih etmiştir. Bu haftalarda yutma ve emme refklesjleri gelişti bebişlerimizin, artık amniyon sıvısını yutabiliyorlar, yutunca midesi doluyor, çişini yapınca boşalıyor muhtemelenCanım bebeğin midesi dolu mu olması gerekiyor acaba? doktor saolsun bi açıklamada yapmadı, midesi boş haftaya bakalım dedi. Ben korkup bir sorun mu var doktorum dedim yok hayır sorun değil dedi tabi ben bi endişelendim .
Anaa cok fena olmuş yaBöğrüme öküz oturdu resmen.
Oğlumun tüm kıyafetlerini koca bir valize koymuştum, köye kayınvalideme getirdim benim evde yer yok diye.
2 sene önce valizi açmadan alıp başkasına vermiş
Emzirme önlüğünden emzirme yastığıma
Yeni doğan-6 aya dair ne varsa hepsi gitti
Anladim canim cok sağolİlk gittiğimizde gönderen doktor telefon ettiği için ücret almamışlardı.Ne kadar olduğunu sormak için aradığımda 850 dediler, sonra randevu almak için aradığımda 550 dediler, gidince net öğrenirim ama 850 olabilir, diğer sorduklarim 750 ile 800 dediler çünkü.livhospital 850, medicana 800, dr mehmet metin altay 800, bayındır hastanesi 1294 dedi canım, bunlar perinatolog. Radyolog gülhiz karataş internette gördüm memnunlardi o 500 dedi. Ortadoğu hastanesi ve akay hastanesi var oranın doktorları da iyi diyorlar ama onları bilmiyorum fiyat aşağı yukarı aynidir diye biz bildiğimize gidelim dedik
İşin garibi temizleyecek bir şeyde yok, ama sanki burnumun derinlerine set çekmiş gibi ilerde bir şey var sanki,nefesim gitmiyor, baş ağrısı yapıyor , tuzlu suyu deneyeceğim teşekkür ederimBen her sabah temizlemezsem nefes alamıyorum her sabah grip gibi sesim kupkuru oluyor tuzlu su iyi gelebilir
Ben ilkinde Özgür Deren’e gitmiştim. Yine ona gideceğim. Çok iyi bir doktordur.Kızlar ankarada oluptu detayli icin nereye gittiniz acaba ben iki hafta ankarada olucam orada yaptiricam mecbur yardimci olursaniz sevinirim
Tam cinnetlikBöğrüme öküz oturdu resmen.
Oğlumun tüm kıyafetlerini koca bir valize koymuştum, köye kayınvalideme getirdim benim evde yer yok diye.
2 sene önce valizi açmadan alıp başkasına vermiş
Emzirme önlüğünden emzirme yastığıma
Yeni doğan-6 aya dair ne varsa hepsi gitti
Bizimki de farklı değil cnm.pazardan bebek örtüsü almıştı ilk torunu oluyodu tek yıkamada soldu gitti.ama o zmnlar gururumdan bişi istemiyordum şimdi yüzsüzlük yapıp istiyorum zorla aldırıyorum valla.oğluma ilk torununa ve tek torununa
Doğumumda Alış veriş yapmamış kadına
napıcam sıfırdan sen al desem Güler bana
en baştan sıfırdan alış veriş yapıcaz
Rica ederimAnladim canim cok sağol
O da doğru haklısınInsllah kuzum benimhamileyken ayri bir ensdise oluyor dogduktan sonra büyüyene kadar boyle devam ediyor cnm.onun icin hamileligin tadini çıkaralım doğduktan sonra cok özleniliyor çünkü
Geçenlerde birkaç gün ben de aynı şeyi yaşadım. Gece uykum kaçıyordu.Kizlar gunaydin. Burun tıkanıklığı konuşulmuş kac gündür bendede var birde burun kemigim kırık oldugu icin zaten bir delikden zor nefes aliyordum dün gece tam tıkandım bas ağrısı ile uyandim dogru nefes alamadığım icin. Bunlar normal diye düşünüyorum ilk hamileligimde de cok olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?