2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar galiba bende aşı olacağım bi hafta on gündür iyice aklıma yatmaya başlamıştı eşim çok sıcak bakmıyordu galiba oda ikna oldu gibi randevu alacağım tetanoza gidecektim erteleyecegim tetanozu
İnşallah sıkıntısız geçer gider

Ya kız bebek olsa belki olabilir genelde kızların boyu biraz kısa oluyor ama erkek olacağı için yine hiç düşünmedim ilkinde de öyle yapmıştım cok iyi oldu ki o halde bile hiç giymeden büyüdüğü kıyafetler oldu çok almak hiç iyi bisey değil bakıyorum bu influencerlarin yaptıkları listeye ben bununla 3 cocuk büyütürum yazasım geliyor

Evet kuzum o bebeğin sol tarafima yatinca toplaniyor gibi oliyor benimde dedigin gibi sirt ustu yatinca sertlik oluşuyor
Gaz değil cnm gaz olsa biliyorsun rahatsiz ediyor seni

Evet kuzum o bebeğin sol tarafima yatinca toplaniyor gibi oliyor benimde dedigin gibi sirt ustu yatinca sertlik oluşuyor
Gaz değil cnm gaz olsa biliyorsun rahatsiz ediyor seni
Burdan iyi olduğunu anlayabiliriz değil mi?
Doktor kontrolüme daha var da ben de hepiniz gibi iyi mi diye merak içindeyim

Benimki de sıfır gibi park yatağımızı vermiş onun bahçede boş ev vardı yer yok diye oraya koymuştuk hiç bize bile sormadan vermiş sinir oldum.yenisini sen alırsın dedim

oğluma ilk torununa ve tek torununa
Doğumumda Alış veriş yapmamış kadına
napıcam sıfırdan sen al desem Güler bana

en baştan sıfırdan alış veriş yapıcaz

Ben her sabah temizlemezsem nefes alamıyorum her sabah grip gibi sesim kupkuru oluyor tuzlu su iyi gelebilir

Burdan iyi olduğunu anlayabiliriz değil mi?
Doktor kontrolüme daha var da ben de hepiniz gibi iyi mi diye merak içindeyim
Iyidir annesi insallah kalbini ferah tut tabi cnm endişe ister istez oluyor anneligin doğasında var

Iyidir annesi insallah kalbini ferah tut tabi cnm endişe ister istez oluyor anneligin doğasında var
Evet gerçekten öyleymiş. Her şey endişelendiriyor. Kapalı kutunun içini hep bir merak içindesin. Hepimiz inşallah sağ salim geçirip güzel hatırlayalım bugünleri

Evet gerçekten öyleymiş. Her şey endişelendiriyor. Kapalı kutunun içini hep bir merak içindesin. Hepimiz inşallah sağ salim geçirip güzel hatırlayalım bugünleri
Insllah kuzum benimhamileyken ayri bir ensdise oluyor dogduktan sonra büyüyene kadar boyle devam ediyor cnm.onun icin hamileligin tadini çıkaralım doğduktan sonra cok özleniliyor çünkü

Endişe etme canım, daha net görebilmek için midesinin dolu olmasını tercih etmiştir. Bu haftalarda yutma ve emme refklesjleri gelişti bebişlerimizin, artık amniyon sıvısını yutabiliyorlar, yutunca midesi doluyor, çişini yapınca boşalıyor muhtemelen senin minik o esnada sıvı yutmadıysa midesini boş görmüş olabilir. Önemli bişey olsa 1 hafta öylece bırakır mı doktor. Hiç kaygılanma, bebeklerimiz sağlıkla doğacaklar Canım Allahın izniyle

Anaa cok fena olmuş ya

Anladim canim cok sağol

Ben her sabah temizlemezsem nefes alamıyorum her sabah grip gibi sesim kupkuru oluyor tuzlu su iyi gelebilir
İşin garibi temizleyecek bir şeyde yok, ama sanki burnumun derinlerine set çekmiş gibi ilerde bir şey var sanki,nefesim gitmiyor, baş ağrısı yapıyor , tuzlu suyu deneyeceğim teşekkür ederim

Kızlar ankarada oluptu detayli icin nereye gittiniz acaba ben iki hafta ankarada olucam orada yaptiricam mecbur yardimci olursaniz sevinirim
Ben ilkinde Özgür Deren’e gitmiştim. Yine ona gideceğim. Çok iyi bir doktordur.
Tam cinnetlik

oğluma ilk torununa ve tek torununa
Doğumumda Alış veriş yapmamış kadına
napıcam sıfırdan sen al desem Güler bana

en baştan sıfırdan alış veriş yapıcaz
Bizimki de farklı değil cnm.pazardan bebek örtüsü almıştı ilk torunu oluyodu tek yıkamada soldu gitti.ama o zmnlar gururumdan bişi istemiyordum şimdi yüzsüzlük yapıp istiyorum zorla aldırıyorum valla.

Kizlar gunaydin. Burun tıkanıklığı konuşulmuş kac gündür bendede var birde burun kemigim kırık oldugu icin zaten bir delikden zor nefes aliyordum dün gece tam tıkandım bas ağrısı ile uyandim dogru nefes alamadığım icin. Bunlar normal diye düşünüyorum ilk hamileligimde de cok olmuştu.

Geçenlerde birkaç gün ben de aynı şeyi yaşadım. Gece uykum kaçıyordu.
Hepimiz yaşıyorsak demek ki normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…