2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçenlerde birkaç gün ben de aynı şeyi yaşadım. Gece uykum kaçıyordu.
Hepimiz yaşıyorsak demek ki normal.
Valla uykusuzluk bende had safhada gece kaç yer değiştiriyorum bilmiyorum ve ne zaman uyansam bi tekme yiyorum anlıyorum ki oda uyanık Allah bana doğduktan sonra sabır versin

Valla uykusuzluk bende had safhada gece kaç yer değiştiriyorum bilmiyorum ve ne zaman uyansam bi tekme yiyorum anlıyorum ki oda uyanık Allah bana doğduktan sonra sabır versin
Yaa o da uyuyamiyor demek ki annesi

Benim de bir ara öyle dellenme gecem oldu ama sanırım burun tikanikligindandi.
Sonradan kesin yaşanacak tabi son aylar uyku muyku kalmıyor diyorlar.

Benimkiler de de sarı sarı lekeler oluşmuş. 6 senedir köyde hurc içinde bekliyorlardı bikaç tanesini kurtarabildim sadece.
Aradan çok zaman geçmişse pek bi verim beklememek lazım

Üzerimden bi yük kalkmış gibi hissediyorum kızlar kac gündür oyle gergindim ki aşı konusunda dusunuyordum hemde çok korkuyordum hastalıktan kararımı verdim bu defa eşim olmaz bebeğe etkisi bilmiyoruz diye konuştu cok karamsar haldeydim hemen pazartesi gideceğim salı da kontrolum var bebeği de görmüş olacağım ertesi güne sinovac olacağım ama yinede hiç yoktan iyidir diye içim biraz olsun rahatladı kafası karışan arkadaşlar varsa düşünen yazmak istedim

Asıl korkum o ya zaten daha bu aylıksın sen ne biliyorsun geceyi gunduzu
Bilmedigi için öyle yapıyor ya zaten
Onuda öğrenecekler zamanla ,illaki gecemiz gündüze karışacak bizimde
Bence doğru karar vermişsin. Bol antikor olsun, şifa olsun. Bende yarın ikinci doz sinovac aşımı olacağım.
Sari lekeler gecmezmi acaba
Belki geçer ama bu şekilde içime sinmezki. ..

Bende büyük ihtimal olucam cnm ya doktorum ısrarla ol diyor benim zaten bi doz biontech var 2.dozu olucam ayrıntılı ultrasondan sonra

Kızlar herkese günaydin bugun 19+0im ins bu hafta bebisin hareketlerini hissederim artik ins
Ben tam 19+1 de hissettim. Hissetmek ne kelime sanki karnımı deliyormus gibiydi. İnsallah sende tez zamanda hissedersin

Ben tam 19+1 de hissettim. Hissetmek ne kelime sanki karnımı deliyormus gibiydi. İnsallah sende tez zamanda hissedersin
Canim bende bugun böyle sanki icimde balik kayar gibi degisik bişey oldu ama gaz mi bebis mi bilemedim nasil bisey oldugunu bilmeyince insan bilemiyor

Merhaba çıtçıtlı bodyleri kaç aylık almam lazım? . Ebebekte indirim vardi ben 6 aylık aldım 6 tane ama 3 aylık yoktu bulamadım bitmiş

Canim bende bugun böyle sanki icimde balik kayar gibi degisik bişey oldu ama gaz mi bebis mi bilemedim nasil bisey oldugunu bilmeyince insan bilemiyor
Canım onun dokunuşu baya tok bir dokunus oluyor. Sanki ağır cisim çarpmıs gibi o balık kayma hissinden daha değişik bir his. Merak etme bu haftada hissedeceksin özellkle geceleri yataga girdiğinde oluyor uygulamada da aynısı yazıyor gerçekten öyle biz uyumaya yakın aktif oluyorlarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…