Valla uykusuzluk bende had safhada gece kaç yer değiştiriyorum bilmiyorum ve ne zaman uyansam bi tekme yiyorum anlıyorum ki oda uyanık Allah bana doğduktan sonra sabır versinGeçenlerde birkaç gün ben de aynı şeyi yaşadım. Gece uykum kaçıyordu.
Hepimiz yaşıyorsak demek ki normal.
Yaa o da uyuyamiyor demek ki annesiValla uykusuzluk bende had safhada gece kaç yer değiştiriyorum bilmiyorum ve ne zaman uyansam bi tekme yiyorum anlıyorum ki oda uyanık Allah bana doğduktan sonra sabır versin
Evet cnm oraya toplanmış demektir.Burdan iyi olduğunu anlayabiliriz değil mi?
Doktor kontrolüme daha var da ben de hepiniz gibi iyi mi diye merak içindeyim
Benimkiler de de sarı sarı lekeler oluşmuş. 6 senedir köyde hurc içinde bekliyorlardı bikaç tanesini kurtarabildim sadece.Böğrüme öküz oturdu resmen.
Oğlumun tüm kıyafetlerini koca bir valize koymuştum, köye kayınvalideme getirdim benim evde yer yok diye.
2 sene önce valizi açmadan alıp başkasına vermiş
Emzirme önlüğünden emzirme yastığıma
Yeni doğan-6 aya dair ne varsa hepsi gitti
Bende sabahları kızımın tekmeleri ile güne başlıyorumValla uykusuzluk bende had safhada gece kaç yer değiştiriyorum bilmiyorum ve ne zaman uyansam bi tekme yiyorum anlıyorum ki oda uyanık Allah bana doğduktan sonra sabır versin
Benimki gece hayatı seviyor galibaBende sabahları kızımın tekmeleri ile güne başlıyorum
Gece uyanık olacak öyleyse derler ya bideBenimki gece hayatı seviyor galiba
Asıl korkum o ya zatenGece uyanık olacak öyleyse derler ya bide
Sari lekeler gecmezmi acabaBenimkiler de de sarı sarı lekeler oluşmuş. 6 senedir köyde hurc içinde bekliyorlardı bikaç tanesini kurtarabildim sadece.
Aradan çok zaman geçmişse pek bi verim beklememek lazım
Bilmedigi için öyle yapıyor ya zatenAsıl korkum o ya zatendaha bu aylıksın sen ne biliyorsun geceyi gunduzu
Bence doğru karar vermişsin. Bol antikor olsun, şifa olsun. Bende yarın ikinci doz sinovac aşımı olacağım.Üzerimden bi yük kalkmış gibi hissediyorum kızlar kac gündür oyle gergindim ki aşı konusunda dusunuyordum hemde çok korkuyordum hastalıktan kararımı verdim bu defa eşim olmaz bebeğe etkisi bilmiyoruz diye konuştu cok karamsar haldeydim hemen pazartesi gideceğim salı da kontrolum var bebeği de görmüş olacağım ertesi güne sinovac olacağım ama yinede hiç yoktan iyidir diye içim biraz olsun rahatladı kafası karışan arkadaşlar varsa düşünen yazmak istedim
Belki geçer ama bu şekilde içime sinmezki. ..Sari lekeler gecmezmi acaba
Ay inşallah yaEvet cnm oraya toplanmış demektir.
Bunun bi tık sonrası hareket hissetmek demek
Teşekkürler canımBen ilkinde Özgür Deren’e gitmiştim. Yine ona gideceğim. Çok iyi bir doktordur.
Tam cinnetlik
Benim normalde 21 idi ya ertelicem ya da ankarada olucam hayırlısı artıkRica ederimayrıntılı için bende çok heyecanlanyorum, miniğimi 20 gündür görmedim, ayrıntılı ya gittigim de 1 ay olmuş olacak
Bende büyük ihtimal olucam cnm ya doktorum ısrarla ol diyor benim zaten bi doz biontech var 2.dozu olucam ayrıntılı ultrasondan sonraÜzerimden bi yük kalkmış gibi hissediyorum kızlar kac gündür oyle gergindim ki aşı konusunda dusunuyordum hemde çok korkuyordum hastalıktan kararımı verdim bu defa eşim olmaz bebeğe etkisi bilmiyoruz diye konuştu cok karamsar haldeydim hemen pazartesi gideceğim salı da kontrolum var bebeği de görmüş olacağım ertesi güne sinovac olacağım ama yinede hiç yoktan iyidir diye içim biraz olsun rahatladı kafası karışan arkadaşlar varsa düşünen yazmak istedim
Ben tam 19+1 de hissettim. Hissetmek ne kelime sanki karnımı deliyormus gibiydi. İnsallah sende tez zamanda hissedersinKızlar herkese günaydin bugun 19+0im ins bu hafta bebisin hareketlerini hissederim artik ins
Canim bende bugun böyle sanki icimde balik kayar gibi degisik bişey oldu ama gaz mi bebis mi bilemedim nasil bisey oldugunu bilmeyince insan bilemiyorBen tam 19+1 de hissettim. Hissetmek ne kelime sanki karnımı deliyormus gibiydi. İnsallah sende tez zamanda hissedersin
Merhaba çıtçıtlı bodyleri kaç aylık almam lazım? . Ebebekte indirim vardi ben 6 aylık aldım 6 tane ama 3 aylık yoktu bulamadım bitmişYa kız bebek olsa belki olabilir genelde kızların boyu biraz kısa oluyor ama erkek olacağı için yine hiç düşünmedim ilkinde de öyle yapmıştım cok iyi oldu ki o halde bile hiç giymeden büyüdüğü kıyafetler oldu çok almak hiç iyi bisey değil bakıyorum bu influencerlarin yaptıkları listeye ben bununla 3 cocuk büyütürum yazasım geliyor
Canim ben 3 tane yenidogan uzunkollu 3 tane kisa kollu 3 aylik aldim digerlerini hep 6 aylik alicamMerhaba çıtçıtlı bodyleri kaç aylık almam lazım? . Ebebekte indirim vardi ben 6 aylık aldım 6 tane ama 3 aylık yoktu bulamadım bitmiş
Canım onun dokunuşu baya tok bir dokunus oluyor. Sanki ağır cisim çarpmıs gibiCanim bende bugun böyle sanki icimde balik kayar gibi degisik bişey oldu ama gaz mi bebis mi bilemedim nasil bisey oldugunu bilmeyince insan bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?