O zaman bende öyle yapayım çok kararsız kaldimCanim ben 3 tane yenidogan uzunkollu 3 tane kisa kollu 3 aylik aldim digerlerini hep 6 aylik alicam
Şifa olsun canım inşallah benim doktorum da biontech dedi ama benim kafamı karıştıran aşının yontemiydi zaten sinovac en azından doğuma kadar korusun doğumdan sonra biontechle yenilerim diye düşündümBende büyük ihtimal olucam cnm ya doktorum ısrarla ol diyor benim zaten bi doz biontech var 2.dozu olucam ayrıntılı ultrasondan sonra
Ben hepsini 0 3 alacagim evdekilere göre sayısını belirleyecegim ama 8 10 tane almak istiyorum çok çabuk kirleniyorMerhaba çıtçıtlı bodyleri kaç aylık almam lazım? . Ebebekte indirim vardi ben 6 aylık aldım 6 tane ama 3 aylık yoktu bulamadım bitmiş
İlkinde yan etki yaşadın mı hiç canım ikincisini de yine yazarsan çok sevinirim bende yarın veya salı olurum inşallah hemen gel diyormuş ebe inşallah sıra olmaz olurum bi an önceBilmedigi için öyle yapıyor ya zaten
Onuda öğrenecekler zamanla ,illaki gecemiz gündüze karışacak bizimde
Bence doğru karar vermişsin. Bol antikor olsun, şifa olsun. Bende yarın ikinci doz sinovac aşımı olacağım.
Belki geçer ama bu şekilde içime sinmezki. ..
Bende 12 tane alsammi diyorum 0 3 . İlk bebeğim çok kafam karıştı herkes bişey diyor. Sığmaz bedenler küçük denilince.Ben hepsini 0 3 alacagim evdekilere göre sayısını belirleyecegim ama 8 10 tane almak istiyorum çok çabuk kirleniyor
Valla canim benim ikinci bana bile herkes bisey diyor kafana yatani alacaksın ben benimkiler cok kilolu olmaz boydan uzar zaten diyorum belli olmaz ikinciler kilolu olur diyor biri çıkıp ne alaka yaniBende 12 tane alsammi diyorum 0 3 . İlk bebeğim çok kafam karıştı herkes bişey diyor. Sığmaz bedenler küçük denilince.
İnşallah cnm Allahın izniyle yan etki yaşamaz Bebeklerimiz de bizde..Şifa olsun canım inşallah benim doktorum da biontech dedi ama benim kafamı karıştıran aşının yontemiydi zaten sinovac en azından doğuma kadar korusun doğumdan sonra biontechle yenilerim diye düşündüm
Cnm cok sık degisim yapılıyor ilk zamanlar camasir yikamayada vakit olmuyor pek uygun fiyat bulursan al bi 8 tane 0 -3 ay. Acikcasi bende yorumlara bakim hep 3 6ay almistim bebek icinde kaybolmustu onun icin zibinlar ucuz zaten alinsa olur.Bende 12 tane alsammi diyorum 0 3 . İlk bebeğim çok kafam karıştı herkes bişey diyor. Sığmaz bedenler küçük denilince.
Benimkiler de de sarı sarı lekeler oluşmuş. 6 senedir köyde hurc içinde bekliyorlardı bikaç tanesini kurtarabildim sadece.
Aradan çok zaman geçmişse pek bi verim beklememek lazım
Cnm benim uzulmekte , kizmakta haklısın valla insan kıyamıyor. Ama olan olmus bebisi düşün stres yapma olurmu yenisini alirsin insallahaşırı sevdiğim ve hatıra olarak saklamak istediğim şeyler vardı
aslında ona da takılmadım, benim valizimi neden sormadan içine bakmadan veriyor
napayım oturdum sıfırdan liste yapıyorum.Cnm benim uzulmekte , kizmakta haklısın valla insan kıyamıyor. Ama olan olmus bebisi düşün stres yapma olurmu yenisini alirsin insallah
Yavas yavas alırsın kuzum e bebekten filan. Ben oğlumda toptancidan alisveris yapmıştım. uyguna gelmisti oyle bi imkan varsanapayım oturdum sıfırdan liste yapıyorum.
artık tüm herseyi kendi annemde muhafaza edeceğim.
İstanbulda nerede toptancı vardır canım hiç bilemiyorum. Eminönü tarzında yerlerdemi acaba? Bu hamile halimle hiç yürüyesim gelmezAnneler bursa , gaziantep, kayseri, istanbil,izmir buralar hep tekstil yerleri buralarda olan varsa gidip toptancidan alisveris yapabilirler. Ben hastane çıkışı, zibin takimlari filan hep toptancidan aldim. Zibin takim 4 lu idi 0-3 den baslayip 12 aya kadardi ayni modelleri giymis oldu ama olsun avantajli oldu.
Bilmiyorum cnm da 2017 de temmuz anneleride iken istanbuldaki arkadaşlar hep toptancidan almıştı pek bilmem istanbuluİstanbulda nerede toptancı vardır canım hiç bilemiyorum. Eminönü tarzında yerlerdemi acaba? Bu hamile halimle hiç yürüyesim gelmez
Bence bol bol al çünkü bebeklerin kakası çıkabiliyor kusabiliyor falan bide her gün kaç defa değiştireceğini hesap edemiyorsun o yüzden çok az oluyor ben almanızı tavsiye ederim üç dört tane ile olacak iş degilBende 12 tane alsammi diyorum 0 3 . İlk bebeğim çok kafam karıştı herkes bişey diyor. Sığmaz bedenler küçük denilince.
Aynen herkes bişey diyor çok şükür . Bir şekilde baş ederim artık banada tecrübe olurValla canim benim ikinci bana bile herkes bisey diyor kafana yatani alacaksın ben benimkiler cok kilolu olmaz boydan uzar zaten diyorum belli olmaz ikinciler kilolu olur diyor biri çıkıp ne alaka yanio yüzden çok takılma yalnız şöyle kaka cok cıvık olunca direk yandan belden çıkıyor badiler cok cabuk kirleniyor bende hani iş güç cok sık yikayamadigim zaman en azından sikismayayim diye böyle düşündüm sayiyi
Kol ağrısı dışında hiç bişey olmadı canım. Yarın akşam 18. 00 de ikinci dozu olacağım bilgi veririm. İnşallah kolay atlatirim yine.İlkinde yan etki yaşadın mı hiç canım ikincisini de yine yazarsan çok sevinirim bende yarın veya salı olurum inşallah hemen gel diyormuş ebe inşallah sıra olmaz olurum bi an önce
Çok haklısın o konuda.aşırı sevdiğim ve hatıra olarak saklamak istediğim şeyler vardı
aslında ona da takılmadım, benim valizimi neden sormadan içine bakmadan veriyor
İlk günler çok çabuk kirleniyor kıyafetler . Günde kaç kat değiştireceğiz e malum kış ayı hemen kurumuyor. Bol bol almak lazım gerçekten ihtiyaç.Aynen herkes bişey diyor çok şükür . Bir şekilde baş ederim artık banada tecrübe olurBana kalsa ilk giysilerini abartmak istemiyorum çok çabuk büyüyecek sanki
Aynen çabuk değişik bişey bencede yetmezBence bol bol al çünkü bebeklerin kakası çıkabiliyor kusabiliyor falan bide her gün kaç defa değiştireceğini hesap edemiyorsun o yüzden çok az oluyor ben almanızı tavsiye ederim üç dört tane ile olacak iş degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?