2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende büyük ihtimal olucam cnm ya doktorum ısrarla ol diyor benim zaten bi doz biontech var 2.dozu olucam ayrıntılı ultrasondan sonra
Şifa olsun canım inşallah benim doktorum da biontech dedi ama benim kafamı karıştıran aşının yontemiydi zaten sinovac en azından doğuma kadar korusun doğumdan sonra biontechle yenilerim diye düşündüm

Merhaba çıtçıtlı bodyleri kaç aylık almam lazım? . Ebebekte indirim vardi ben 6 aylık aldım 6 tane ama 3 aylık yoktu bulamadım bitmiş
Ben hepsini 0 3 alacagim evdekilere göre sayısını belirleyecegim ama 8 10 tane almak istiyorum çok çabuk kirleniyor

İlkinde yan etki yaşadın mı hiç canım ikincisini de yine yazarsan çok sevinirim bende yarın veya salı olurum inşallah hemen gel diyormuş ebe inşallah sıra olmaz olurum bi an önce

Ben hepsini 0 3 alacagim evdekilere göre sayısını belirleyecegim ama 8 10 tane almak istiyorum çok çabuk kirleniyor
Bende 12 tane alsammi diyorum 0 3 . İlk bebeğim çok kafam karıştı herkes bişey diyor. Sığmaz bedenler küçük denilince.

Bende 12 tane alsammi diyorum 0 3 . İlk bebeğim çok kafam karıştı herkes bişey diyor. Sığmaz bedenler küçük denilince.
Valla canim benim ikinci bana bile herkes bisey diyor kafana yatani alacaksın ben benimkiler cok kilolu olmaz boydan uzar zaten diyorum belli olmaz ikinciler kilolu olur diyor biri çıkıp ne alaka yani o yüzden çok takılma yalnız şöyle kaka cok cıvık olunca direk yandan belden çıkıyor badiler cok cabuk kirleniyor bende hani iş güç cok sık yikayamadigim zaman en azından sikismayayim diye böyle düşündüm sayiyi

Şifa olsun canım inşallah benim doktorum da biontech dedi ama benim kafamı karıştıran aşının yontemiydi zaten sinovac en azından doğuma kadar korusun doğumdan sonra biontechle yenilerim diye düşündüm
İnşallah cnm Allahın izniyle yan etki yaşamaz Bebeklerimiz de bizde..

Cnm cok sık degisim yapılıyor ilk zamanlar camasir yikamayada vakit olmuyor pek uygun fiyat bulursan al bi 8 tane 0 -3 ay. Acikcasi bende yorumlara bakim hep 3 6ay almistim bebek icinde kaybolmustu onun icin zibinlar ucuz zaten alinsa olur.

Benimkiler de de sarı sarı lekeler oluşmuş. 6 senedir köyde hurc içinde bekliyorlardı bikaç tanesini kurtarabildim sadece.
Aradan çok zaman geçmişse pek bi verim beklememek lazım

aşırı sevdiğim ve hatıra olarak saklamak istediğim şeyler vardı
aslında ona da takılmadım, benim valizimi neden sormadan içine bakmadan veriyor

Cnm benim uzulmekte , kizmakta haklısın valla insan kıyamıyor. Ama olan olmus bebisi düşün stres yapma olurmu yenisini alirsin insallah

Cnm benim uzulmekte , kizmakta haklısın valla insan kıyamıyor. Ama olan olmus bebisi düşün stres yapma olurmu yenisini alirsin insallah
napayım oturdum sıfırdan liste yapıyorum.
artık tüm herseyi kendi annemde muhafaza edeceğim.

Anneler bursa , gaziantep, kayseri, istanbil,izmir buralar hep tekstil yerleri buralarda olan varsa gidip toptancidan alisveris yapabilirler. Ben hastane çıkışı, zibin takimlari filan hep toptancidan aldim. Zibin takim 4 lu idi 0-3 den baslayip 12 aya kadardi ayni modelleri giymis oldu ama olsun avantajli oldu.

İstanbulda nerede toptancı vardır canım hiç bilemiyorum. Eminönü tarzında yerlerdemi acaba? Bu hamile halimle hiç yürüyesim gelmez

İstanbulda nerede toptancı vardır canım hiç bilemiyorum. Eminönü tarzında yerlerdemi acaba? Bu hamile halimle hiç yürüyesim gelmez
Bilmiyorum cnm da 2017 de temmuz anneleride iken istanbuldaki arkadaşlar hep toptancidan almıştı pek bilmem istanbulu

Bence bol bol al çünkü bebeklerin kakası çıkabiliyor kusabiliyor falan bide her gün kaç defa değiştireceğini hesap edemiyorsun o yüzden çok az oluyor ben almanızı tavsiye ederim üç dört tane ile olacak iş degil

Aynen herkes bişey diyor çok şükür . Bir şekilde baş ederim artık banada tecrübe olur Bana kalsa ilk giysilerini abartmak istemiyorum çok çabuk büyüyecek sanki

İlkinde yan etki yaşadın mı hiç canım ikincisini de yine yazarsan çok sevinirim bende yarın veya salı olurum inşallah hemen gel diyormuş ebe inşallah sıra olmaz olurum bi an önce
Kol ağrısı dışında hiç bişey olmadı canım. Yarın akşam 18. 00 de ikinci dozu olacağım bilgi veririm. İnşallah kolay atlatirim yine.
Çok haklısın o konuda.
Sana sormadan bunu yapması büyük ayıp.

Aynen herkes bişey diyor çok şükür . Bir şekilde baş ederim artık banada tecrübe olur Bana kalsa ilk giysilerini abartmak istemiyorum çok çabuk büyüyecek sanki
İlk günler çok çabuk kirleniyor kıyafetler . Günde kaç kat değiştireceğiz e malum kış ayı hemen kurumuyor. Bol bol almak lazım gerçekten ihtiyaç.

Aynen çabuk değişik bişey bencede yetmez babasının bir sürü atleti var ben onu bile yetiştiriyorum koca adama . Bebeğe nasıl yetiştiririm az alırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…