2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İstanbulda nerede toptancı vardır canım hiç bilemiyorum. Eminönü tarzında yerlerdemi acaba? Bu hamile halimle hiç yürüyesim gelmez
İstanbul da Eminönünde Han diye toptancı varmış bildiğim kadarıyla. Biz gidicez demiştik . Kaynanam biliyorum ben beraber gideriz demişti.

Insallah şifa olur canım

Bebek hareketlerini hisseden anneler size birşey soracağım. Siz bebişin hareketlerini tam olarak nerenizde hissediyorsunuz? Ben hep kasıklarımda hissediyorum da. Yukarıya çıkmamış mı oluyor yani. Korkmaya basladım neden hep aşağıda hissediyorum sanki aşağı kısımı yırtaacakmıs gibi

Bende bazen çok aşağıda hissediyorum bazen yukarıda hissediyorum canım korkma ayakları var aşağıda demisti doktor bana eğer kafası olurda dik bi şekilde baskı olursa o zaman sıkıntı onu da anlarız zaten demisti o hareketten korkma yani ağrın yoksa

Ay cok sağll canm ya Sanki düşcekmiş gibi ooluyor Allah korusun

Ins canim tik yok bende

Bende kasıkta hissediyorum cnm büyüdükçe daha yukarlarda hissedecegiz zamanla insallah

Benimkiler de de sarı sarı lekeler oluşmuş. 6 senedir köyde hurc içinde bekliyorlardı bikaç tanesini kurtarabildim sadece.
Aradan çok zaman geçmişse pek bi verim beklememek lazım
Benimde hep sarı leke idi bir kaç kez yıkattım makinede geçti canım.Bide doğuma yakın yıkar ütülerim.Hiç leke kalmaz inşallah.

gunaydın magnezyum olarak ne yazdı doktorunuz acaba

Göbek deliği etrafında hissediyorum ben . Bu durum pozisyonuna bağlı bence. Senin ki dik duruyor demekki

tesekkur ederim :)

Kızlar günaydın, ebebekte indirim vardı. Biraz kıyafet alayım dedim ilk çocuk olduğu için evde bebeğe dair hiçbir şeyimiz yoktu. Beyaz renk atletlerden 6 tane yeni doğan 6 tane 3 ay aldım toplam 12 tane beyaz kısa kollu atlet oldu.
Ama daha önce hiç bebek bakmadığım için ve etrafımda bebek de olmadığı için hangi kıyafetten kaç tane almam gerekiyor hiçbir fikrim yok. Yani kış bebeği olacak ve kurutma makinemiz de yok 12 atlet ve mesela 12 tane bacaklı tulum yeter mi acaba yoksa az mı bilemiyorum hiç lütfen tecrübeli anneler yardım eder misiniz

Hamilelikten kaynaklı canım, kan basıncımız hiç olmadığı kadar arttı ve bu durum burun içinde tıkanmalara yol açıyor. Hatta bazen kılcal damarlarının çatladığını da görebilirsin. Ben her sabah ılık suyla burnumu çektiriyorum hemen açılıyor ve rahatlıyorum sende öyle yap

arkadaslar ben gibi olan var mı aranızda 18 haftalığım 1 2 haftadır daha cok yoruluyor gibiyim ilk 3 ay daha dinamiktim suan sürekli bi uyku hali yorulma kan degerlerimde normal ama baya zorlanıyorum

Hamileliğim başından beri dönemsel burun tıkanıklığı çekiyorum ne yazik ki . KBB gitmenize hiç gerek yok alerjik bir bünyeniz varsa tıkanıklık tekrarlıyor sabırla geçmesini bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…