İstanbul da Eminönünde Han diye toptancı varmış bildiğim kadarıyla. Biz gidicez demiştik . Kaynanam biliyorum ben beraber gideriz demişti.İstanbulda nerede toptancı vardır canım hiç bilemiyorum. Eminönü tarzında yerlerdemi acaba? Bu hamile halimle hiç yürüyesim gelmez
Insallah şifa olur canımKol ağrısı dışında hiç bişey olmadı canım. Yarın akşam 18. 00 de ikinci dozu olacağım bilgi veririm. İnşallah kolay atlatirim yine.
Çok haklısın o konuda.
Sana sormadan bunu yapması büyük ayıp.
Bende bazen çok aşağıda hissediyorum bazen yukarıda hissediyorum canım korkma ayakları var aşağıda demisti doktor bana eğer kafası olurda dik bi şekilde baskı olursa o zaman sıkıntı onu da anlarız zaten demisti o hareketten korkma yani ağrın yoksaBebek hareketlerini hisseden anneler size birşey soracağım. Siz bebişin hareketlerini tam olarak nerenizde hissediyorsunuz? Ben hep kasıklarımda hissediyorum da. Yukarıya çıkmamış mı oluyor yani. Korkmaya basladım neden hep aşağıda hissediyorum sanki aşağı kısımı yırtaacakmıs gibi
Ay cok sağll canm yaBende bazen çok aşağıda hissediyorum bazen yukarıda hissediyorum canım korkma ayakları var aşağıda demisti doktor bana eğer kafası olurda dik bi şekilde baskı olursa o zaman sıkıntı onu da anlarız zaten demisti o hareketten korkma yani ağrın yoksa
Ins canim tik yok bendeCanım onun dokunuşu baya tok bir dokunus oluyor. Sanki ağır cisim çarpmıs gibio balık kayma hissinden daha değişik bir his. Merak etme bu haftada hissedeceksin özellkle geceleri yataga girdiğinde oluyor uygulamada da aynısı yazıyor gerçekten öyle biz uyumaya yakın aktif oluyorlarmıs
Bende kasıkta hissediyorum cnm büyüdükçe daha yukarlarda hissedecegiz zamanla insallahBebek hareketlerini hisseden anneler size birşey soracağım. Siz bebişin hareketlerini tam olarak nerenizde hissediyorsunuz? Ben hep kasıklarımda hissediyorum da. Yukarıya çıkmamış mı oluyor yani. Korkmaya basladım neden hep aşağıda hissediyorum sanki aşağı kısımı yırtaacakmıs gibi
Benimde hep sarı leke idi bir kaç kez yıkattım makinede geçti canım.Bide doğuma yakın yıkar ütülerim.Hiç leke kalmaz inşallah.Benimkiler de de sarı sarı lekeler oluşmuş. 6 senedir köyde hurc içinde bekliyorlardı bikaç tanesini kurtarabildim sadece.
Aradan çok zaman geçmişse pek bi verim beklememek lazım
İnsallah kuzumBende kasıkta hissediyorum cnm büyüdükçe daha yukarlarda hissedecegiz zamanla insallah
gunaydın magnezyum olarak ne yazdı doktorunuz acabaEvet kuzum enfeksiyon varmis antibiyotik ve tek kullanimlik toz verdi birde kalsiyum ve magnezy.basladi
Aslinda cok.su iciyorum diyordum demekki yetersiz geliyormuş biraz daha arttiyim suyu insllah atlatirim
saglikla aliriz kucaklarimiza bebisleriimizi
Göbek deliği etrafında hissediyorum ben . Bu durum pozisyonuna bağlı bence. Senin ki dik duruyor demekkiBebek hareketlerini hisseden anneler size birşey soracağım. Siz bebişin hareketlerini tam olarak nerenizde hissediyorsunuz? Ben hep kasıklarımda hissediyorum da. Yukarıya çıkmamış mı oluyor yani. Korkmaya basladım neden hep aşağıda hissediyorum sanki aşağı kısımı yırtaacakmıs gibi
tesekkur ederim :)Canım ilk devlette kadın doğuma gittim. Orada söyledim perinatoloji için kaydımı açmasını . Sekreter sistemden izin verdi randevu alabilmem için. Öncelikle evet kadın doğuma gidilmeli aile hekimi yapamıyormus o randevu açma durumunu
Günaydın bana Magnorm 365 mg suya atılan tablet yazdıgunaydın magnezyum olarak ne yazdı doktorunuz acaba
Günaydıngunaydın magnezyum olarak ne yazdı doktorunuz acaba
Günaydın bana Magnorm 365 mg suya atılan tablet yazdı
teşekkur ederim kızlar :)Günaydın
Magnorm yazdi cnm
Hamilelikten kaynaklı canım, kan basıncımız hiç olmadığı kadar arttı ve bu durum burun içinde tıkanmalara yol açıyor. Hatta bazen kılcal damarlarının çatladığını da görebilirsin. Ben her sabah ılık suyla burnumu çektiriyorum hemen açılıyor ve rahatlıyorum sende öyle yapKızlar burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı aramızda? Bir kaç gündür acayip tıkanıklık ve kuruluk var, özellikle gece hiç nefes alamadım, ağzımdan alınca da öksürükten uyanıyorum.Zaten öncesinde alerjik sinizutum vardı..Aşı olamadığım için koronadan dolayı kulak burun boğaza da gitmek istemiyorum.İnternette hamilelikte olabilir yazıyor ama önerisi olan var mı
Hamileliğim başından beri dönemsel burun tıkanıklığı çekiyorum ne yazik ki . KBB gitmenize hiç gerek yok alerjik bir bünyeniz varsa tıkanıklık tekrarlıyor sabırla geçmesini bekleyeceğizHamilelikten kaynaklı canım, kan basıncımız hiç olmadığı kadar arttı ve bu durum burun içinde tıkanmalara yol açıyor. Hatta bazen kılcal damarlarının çatladığını da görebilirsin. Ben her sabah ılık suyla burnumu çektiriyorum hemen açılıyor ve rahatlıyorum sende öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?