Kafasınıda aşağıda hissediyorum ama bilemedim canım ya haftaya pazartesi doktor randevum var bakalımGöbek deliği etrafında hissediyorum ben . Bu durum pozisyonuna bağlı bence. Senin ki dik duruyor demekki
Bende kararsızım canım . Dün e bebeke girdik baya zıbın vardı. İndirmdeydi ama liste yapmadığım için almadık. Daha erken dedik bi deKızlar günaydın, ebebekte indirim vardı. Biraz kıyafet alayım dedim ilk çocuk olduğu için evde bebeğe dair hiçbir şeyimiz yoktu. Beyaz renk atletlerden 6 tane yeni doğan 6 tane 3 ay aldım toplam 12 tane beyaz kısa kollu atlet oldu.
Ama daha önce hiç bebek bakmadığım için ve etrafımda bebek de olmadığı için hangi kıyafetten kaç tane almam gerekiyor hiçbir fikrim yok. Yani kış bebeği olacak ve kurutma makinemiz de yok 12 atlet ve mesela 12 tane bacaklı tulum yeter mi acaba yoksa az mı bilemiyorum hiç lütfen tecrübeli anneler yardım eder misiniz
Tam olarak ben böyleyim. Sanki hamileliğimin ilk 3 ayını daha yeni yaşıyormuşum gibi. Tam 18+0ım şu an. Özellikle son 2 haftadır bi tembellik ve sürekli uyku hali geldi. Halbuki hamileliğin 2. Trimesteri en kolay geçen zaman derlerarkadaslar ben gibi olan var mı aranızda 18 haftalığım 1 2 haftadır daha cok yoruluyor gibiyim ilk 3 ay daha dinamiktim suan sürekli bi uyku hali yorulma kan degerlerimde normal ama baya zorlanıyorum
aynıyız suan umarım bian önce gecer ....Tam olarak ben böyleyim. Sanki hamileliğimin ilk 3 ayını daha yeni yaşıyormuşum gibi. Tam 18+0ım şu an. Özellikle son 2 haftadır bi tembellik ve sürekli uyku hali geldi. Halbuki hamileliğin 2. Trimesteri en kolay geçen zaman derler
Kasıklarda ve göbek deliğinin az altında canım o çevrede olduğu için bebek normal daha küçücük iyice büyüyünce her yerden hissedeceğiz insallahBebek hareketlerini hisseden anneler size birşey soracağım. Siz bebişin hareketlerini tam olarak nerenizde hissediyorsunuz? Ben hep kasıklarımda hissediyorum da. Yukarıya çıkmamış mı oluyor yani. Korkmaya basladım neden hep aşağıda hissediyorum sanki aşağı kısımı yırtaacakmıs gibi
Anladım canım, özellikle aşağıya tekme atınca canm çok yanıyor ondan korktum aslında . Hiç üstte hissetmiyorum hep aşağıda demek ki herkeste aynı olmuyor. 24. Haftaya kadar yukarı çıkıyormus uygulamada öyle yazıyor beklicez artık:)Kasıklarda ve göbek deliğinin az altında canım o çevrede olduğu için bebek normal daha küçücük iyice büyüyünce her yerden hissedeceğiz insallah
Teşekkür ederim canım, öyle yapıyorum ama tüm gün yine ayni şekildeyim, herkeste olduğuna göre normal demekkiHamilelikten kaynaklı canım, kan basıncımız hiç olmadığı kadar arttı ve bu durum burun içinde tıkanmalara yol açıyor. Hatta bazen kılcal damarlarının çatladığını da görebilirsin. Ben her sabah ılık suyla burnumu çektiriyorum hemen açılıyor ve rahatlıyorum sende öyle yap
H&M’in ürünleri de çok güzel ve kaliteli oluyor, renkleri hiç solmuyor ama bu aralar dolar euro arttığından sanırım fiyatlar çok yükselmiş, indirimden yakalamak lazım..LCW’de de güzel modeller var ama 2 yıkamada renkler simler soluyor genelde, o yüzden 10 tl fazla verip H&M’den almalı..Soobe markası da iyiydi, 4 sene önce kızımda 3’lü uzun kollu çıtçıtlı tulumları 19.90 tl ye alıyordum hepsiburada’danBilmiyorum cnm da 2017 de temmuz anneleride iken istanbuldaki arkadaşlar hep toptancidan almıştı pek bilmem istanbulu
O kadar acıyor mu gerçekten ? Kız daha dur bunun son ayları varAnladım canım, özellikle aşağıya tekme atınca canm çok yanıyor ondan korktum aslında . Hiç üstte hissetmiyorum hep aşağıda demek ki herkeste aynı olmuyor. 24. Haftaya kadar yukarı çıkıyormus uygulamada öyle yazıyor beklicez artık:)
Tulum 12 tane biraz fazla canım onun yerine patikli pantolonlu takımlar oluyor onlar daha uzun süre dayanıyor boyu çok hızlı uzadığı için tulum cabuk küçülüyor ben mesela 5 takım 4 tulum alacağım şimdi bu 5li hastane çıkışı diyorlar o tarz takımlar resim atabilirim istersenKızlar günaydın, ebebekte indirim vardı. Biraz kıyafet alayım dedim ilk çocuk olduğu için evde bebeğe dair hiçbir şeyimiz yoktu. Beyaz renk atletlerden 6 tane yeni doğan 6 tane 3 ay aldım toplam 12 tane beyaz kısa kollu atlet oldu.
Ama daha önce hiç bebek bakmadığım için ve etrafımda bebek de olmadığı için hangi kıyafetten kaç tane almam gerekiyor hiçbir fikrim yok. Yani kış bebeği olacak ve kurutma makinemiz de yok 12 atlet ve mesela 12 tane bacaklı tulum yeter mi acaba yoksa az mı bilemiyorum hiç lütfen tecrübeli anneler yardım eder misiniz
Öğleden sonra olacağım inşallahGünaydınlarrrr
Kaç kişı corona aşısını oldu? Bu hafta olmayı planlıyorum
Yeter bence canım çok bileKızlar günaydın, ebebekte indirim vardı. Biraz kıyafet alayım dedim ilk çocuk olduğu için evde bebeğe dair hiçbir şeyimiz yoktu. Beyaz renk atletlerden 6 tane yeni doğan 6 tane 3 ay aldım toplam 12 tane beyaz kısa kollu atlet oldu.
Hangi aşıyı seçtin canım ? Biontech’in koruyuculuğu daha yüksek bilgin olsunÖğleden sonra olacağım inşallah
Ben oldum canım.Kafamda deli sorularla .Ama bu sabah tesadüfen bir gazete haberi gördüm hangi futbolcu olduğunu hatırlamıyorum ama eşi hamileymiş ve covid olmuş bebeğini kaybetmişler.Tam bir kaosun içine bıraktılar bizi.Kalan ayları da sağlıkla geçirelim inşallah.Günaydınlarrrr
Kaç kişı corona aşısını oldu? Bu hafta olmayı planlıyorum
Eşi aşılı mıymış peki canım ?Ben oldum canım.Kafamda deli sorularla .Ama bu sabah tesadüfen bir gazete haberi gördüm hangi futbolcu olduğunu hatırlamıyorum ama eşi hamileymiş ve covid olmuş bebeğini kaybetmişler.Tam bir kaosun içine bıraktılar bizi.Kalan ayları da sağlıkla geçirelim inşallah.
Çok üzücü Allah sabırlar versinGaziantep FK resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, futbolculardan Recep Niyaz'ın hamile eşi Betül Niyaz'ın, Covid-19'a yakalandıktan sonra bebeğini kaybettiği duyuruldu.
Detay pek yoktu canım.
Amin canım..Çok üzücü Allah sabırlar versinAllah’ım bebeklerimiz de biz de sana emanetiz, sen bütün hamileleri, evlatları koru kolla, esirge inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?