2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Göbek deliği etrafında hissediyorum ben . Bu durum pozisyonuna bağlı bence. Senin ki dik duruyor demekki
Kafasınıda aşağıda hissediyorum ama bilemedim canım ya haftaya pazartesi doktor randevum var bakalım

Bende kararsızım canım . Dün e bebeke girdik baya zıbın vardı. İndirmdeydi ama liste yapmadığım için almadık. Daha erken dedik bi de

arkadaslar ben gibi olan var mı aranızda 18 haftalığım 1 2 haftadır daha cok yoruluyor gibiyim ilk 3 ay daha dinamiktim suan sürekli bi uyku hali yorulma kan degerlerimde normal ama baya zorlanıyorum
Tam olarak ben böyleyim. Sanki hamileliğimin ilk 3 ayını daha yeni yaşıyormuşum gibi. Tam 18+0ım şu an. Özellikle son 2 haftadır bi tembellik ve sürekli uyku hali geldi. Halbuki hamileliğin 2. Trimesteri en kolay geçen zaman derler

aynıyız suan umarım bian önce gecer ....

Kasıklarda ve göbek deliğinin az altında canım o çevrede olduğu için bebek normal daha küçücük iyice büyüyünce her yerden hissedeceğiz insallah

Kasıklarda ve göbek deliğinin az altında canım o çevrede olduğu için bebek normal daha küçücük iyice büyüyünce her yerden hissedeceğiz insallah
Anladım canım, özellikle aşağıya tekme atınca canm çok yanıyor ondan korktum aslında . Hiç üstte hissetmiyorum hep aşağıda demek ki herkeste aynı olmuyor. 24. Haftaya kadar yukarı çıkıyormus uygulamada öyle yazıyor beklicez artık:)

Gunaydin anneler.
Gecen hafta kendimi cok iyi hissediyorum.
4 gündür yine mide bulantıları ve bas agrisi geldi.
Idrar yollari icin antibiyotik kullaniyorum ondan mi bilemedim.
Dunyayi kafamda taşıyorum sanki.

Teşekkür ederim canım, öyle yapıyorum ama tüm gün yine ayni şekildeyim, herkeste olduğuna göre normal demekki

Bilmiyorum cnm da 2017 de temmuz anneleride iken istanbuldaki arkadaşlar hep toptancidan almıştı pek bilmem istanbulu
H&M’in ürünleri de çok güzel ve kaliteli oluyor, renkleri hiç solmuyor ama bu aralar dolar euro arttığından sanırım fiyatlar çok yükselmiş, indirimden yakalamak lazım..LCW’de de güzel modeller var ama 2 yıkamada renkler simler soluyor genelde, o yüzden 10 tl fazla verip H&M’den almalı..Soobe markası da iyiydi, 4 sene önce kızımda 3’lü uzun kollu çıtçıtlı tulumları 19.90 tl ye alıyordum hepsiburada’dan

O kadar acıyor mu gerçekten ? Kız daha dur bunun son ayları var O zaman ne yapcaksın , seninki futbolcu olacak demekki sert vuruyor demekki

Tulum 12 tane biraz fazla canım onun yerine patikli pantolonlu takımlar oluyor onlar daha uzun süre dayanıyor boyu çok hızlı uzadığı için tulum cabuk küçülüyor ben mesela 5 takım 4 tulum alacağım şimdi bu 5li hastane çıkışı diyorlar o tarz takımlar resim atabilirim istersen

Yeter bence canım çok bile kısa programa atarsın 20 dakikalık vs her gün dönüşümlü giyer bence

Günaydınlarrrr
Kaç kişı corona aşısını oldu? Bu hafta olmayı planlıyorum
Ben oldum canım.Kafamda deli sorularla .Ama bu sabah tesadüfen bir gazete haberi gördüm hangi futbolcu olduğunu hatırlamıyorum ama eşi hamileymiş ve covid olmuş bebeğini kaybetmişler.Tam bir kaosun içine bıraktılar bizi.Kalan ayları da sağlıkla geçirelim inşallah.

Eşi aşılı mıymış peki canım ?

Gaziantep FK resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, futbolculardan Recep Niyaz'ın hamile eşi Betül Niyaz'ın, Covid-19'a yakalandıktan sonra bebeğini kaybettiği duyuruldu.​

Detay pek yoktu canım.
Çok üzücü Allah sabırlar versin Allah’ım bebeklerimiz de biz de sana emanetiz, sen bütün hamileleri, evlatları koru kolla, esirge inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…