2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oglumun ikili takimlarini tulumlarini hep.hmden aldim ygecen de yuzde 20 indirim.vardi fiyatı lcw ile ayniydi cinsiyet kesin olmayinca alamadim

O kadar acıyor mu gerçekten ? Kız daha dur bunun son ayları var O zaman ne yapcaksın , seninki futbolcu olacak demekki sert vuruyor demekki
Kız ben de onu diyorum annemlere normal mi daha küçücükken canımı acıtması son aylarda ölürüm heralde diyorum ciddi canımı yakıyor her zaman öyle vurmuyor ama allahtan. Nasıl sert bi darbe atıyor bi bilsen sanki 7 aylık bebe

Peki bu takım ve tulumları 0-3 ay mı almak daha mantıklı kuzum sence?

arkadaslar ben gibi olan var mı aranızda 18 haftalığım 1 2 haftadır daha cok yoruluyor gibiyim ilk 3 ay daha dinamiktim suan sürekli bi uyku hali yorulma kan degerlerimde normal ama baya zorlanıyorum
Ben de öyleyim canım, doktora sordum bu aylarda bebeğin büyüme atakları olduğu için bizi fazlaca sömürüyorlarmış, biz de yeterli beslenmiyorsak enerji almıyorsak bizi halsiz düşürüyormuş, benim de hiç iştahım yok, dikkat etmemiz lazım, diyetisyenimle görüştüm, hafif bi karbonhidrat artışı yaptı canımcım

Bende yiyemiyorum karbonhidrat hic almiyorum nerdeyse, et tavuk bunlari hamilelikten beri hic yiyemedim. Yapasim yok yapmayincada yiyemiyorum napicam bilmiyorum

Kızlar sekerim tok karin 66 çıktı sok oldum belli ki sekerden boyleyim
Halsizlik mi var canım.Bende de hem bulantı hem halsizlik var.Şekerden yavaş yavaş bende şüphelenmeye başladım işte olduğum için yapamıyorum ama hafta sonu iki günde kahvaltıdan sonra resmen gözlerimi açamaz hale geliyorum.Sonra bir uyku uyandırabilene aşkolsun..

Bende yiyemiyorum karbonhidrat hic almiyorum nerdeyse, et tavuk bunlari hamilelikten beri hic yiyemedim. Yapasim yok yapmayincada yiyemiyorum napicam bilmiyorum
Evet canım çok etkiliyor özellikle karbonhidrat ben de hiç almıyordum, şimdi öğünlerde en azından birer dilim tam buğday ekmeği yemeye çalışıyorum, bebek bi şekilde bizden besleniyor ama biz güçsüz kalıyoruz o zaman, hatta diyetisyen ufak tefek çikolata falan canın istediğinde ucunu kaçırmadan ye, kısma dedi

tesekkurler acıklaman için canım ben de aslında 1 ögünde güzel yiyorsam diğer ögün pek yiyesim gelmiyor acıkcası bir de bnm gebelik şekerim var o yüzden de cok yiyemiyorum karbonhidrat özellikle sekeri tavan yaptırıyor malesef

Cnm aynende senin anlattigin gibiyim cnm mutlaka sekere baktır.

Günaydınlarrrr
Kaç kişı corona aşısını oldu? Bu hafta olmayı planlıyorum

daha olmadım, olmak için bi girişimim yok. beklemedeyim bakalım

benim merak ettiğim daha önce korona olanların, bir daha korona olduklarında
geçirecekleri şiddet, etkilenmeleri, vucudun vereceği tepki ?
nisan ayında oldum mayısta hamile kaldım, bilimsel olarak
o dönemde antikorlu olmuş olmam ve bebeğinde öyle almış olması gerekiyor.

Korananın vücutta ve bebekte bırakacağı etkiden korktuğum için bu hafta aşımı olacağım

O belli olmuyormus canim varyantlar çıkıyor surekli malum onceden hafif atlatanlari ikinciyeagir gecirenler duymustum o da belirsiz maalesef

Kızlar selam ben 17+2’deyim genelde bebeğin hareketlerini tek bir yönden hissediyorsunuz siz de değil mi? Mesela ben hep sağ taraftan kıpırtı hissediyorun. Herhalde iyice büyüyünce daha her yere hakim olacak değil mi? Sadece bir yerden olunca genelde korktum

Benim kardesim birinci koronasi cok ağır gecirdi ikinciyde yeni oldu hic belirti bile yoktu hatta şaşırdı test gercek mi diye
Kişiden kişiye değişiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…