- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Ac karnina 66 ciksa iyi ama tok karnina 66 cok cok düşük tok karin 66 ise dusun ac halimj düşük sekerde iyi degilki.Canim bence iyi cikmis senin benim 94 senin kinden yuksek
zaten 74-100 deger arasi senin ii degerin altinda kaliyor bile
Kan ve vitamine baktirdinmi?
Benimde oyleydi o haftalarda su iki gundur bakiyorum artik sag sol yer değişiyor büyüdükçe karnin hrr alanindan hissediliyir cnmKızlar selam ben 17+2’deyim genelde bebeğin hareketlerini tek bir yönden hissediyorsunuz siz de değil mi? Mesela ben hep sağ taraftan kıpırtı hissediyorun. Herhalde iyice büyüyünce daha her yere hakim olacak değil mi? Sadece bir yerden olunca genelde korktum
Yaa neden o kadar düşük çıkmış canım oda şeker gibi etki ediyordur seni halsiz bırakıyordurKızlar sekerim tok karin 66 çıktı sok oldum belli ki sekerden boyleyim
Evet canım ben hiç yenidogan almayacağım hepsini 0 3 alacağımPeki bu takım ve tulumları 0-3 ay mı almak daha mantıklı kuzum sence?
Hic aklima gelmedi boyle dusecegi kesin hamilielgin basindan brri düşük acaip halsizim midem bulanıo.Yaa neden o kadar düşük çıkmış canım oda şeker gibi etki ediyordur seni halsiz bırakıyordur
Amin canim cok sevindim gecmis olsun çokMerhaba arkadaşlar,
Bizden duasını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederiz.. Çok şükür hastaneden çıktık, koronayı atlattık.. Ufak tefek sıkıntılar dışında sorunumuz kalmadı, elhamdülillah bebeğim de çok iyi..
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Canım baya düşük çıkmış şekerin. Buda halsizlik baş dönmesi yapar tabiki.Hic aklima gelmedi boyle dusecegi kesin hamilielgin basindan brri düşük acaip halsizim midem bulanıo.
Beslenemiyorumki dogru düzgün yemek yememekten oluyor
Cok gecmis olsun inşallah son sıkıntınız olsun sağlıkla kavuşun bebeğinizeMerhaba arkadaşlar,
Bizden duasını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederiz.. Çok şükür hastaneden çıktık, koronayı atlattık.. Ufak tefek sıkıntılar dışında sorunumuz kalmadı, elhamdülillah bebeğim de çok iyi..
Ay cnm ben tanlis anlamissim kucuk kizim hasta bir yandan ona ilgilenirken kusura bakmaAc karnina 66 ciksa iyi ama tok karnina 66 cok cok düşük tok karin 66 ise dusun ac halimj düşük sekerde iyi degilki.
Kanim 10.9
Vitaminlerde eksiklik yok sukur.
Amin cnmMerhaba arkadaşlar,
Evet işte maalesef iki türlü de sıkıntı, dengeyi iyi kurmamız lazımtesekkurler acıklaman için canım ben de aslında 1 ögünde güzel yiyorsam diğer ögün pek yiyesim gelmiyor acıkcası bir de bnm gebelik şekerim var o yüzden de cok yiyemiyorum karbonhidrat özellikle sekeri tavan yaptırıyor malesef
çok geçmiş olsun ..Merhaba arkadaşlar,
Ya ben de böyle almak istiyorum aslında 2. el, zaten kışlık tulumları çok giyemiyo bebekler, astronot tulumlar çok pahalı böyle baya uygun oluyo, ama inatçı kocam aldırmıyo giyilmiş diye, nolcak ki onu giyen de bi yavru, yine yıkar paklarım ben onuKizlar bunu almıştım dolaptan simdi geldi.
Tertemiz 1-2 ay bedeni ilk doğduğu zamanlar giyer dedim. Markasi hm kendi sitesinde 169 tl idi ben 40 tlye aldim kargo dahil. Aldığım bayan sadece 2 kere giydirmiş tertemiz ve cok cok tatli.
Aksine şöyle bir inanışta var birinin kıyafetini giydirdiğinde o çocuğun rızıklı olacağını söyler eskiler..Ya ben de böyle almak istiyorum aslında 2. el, zaten kışlık tulumları çok giyemiyo bebekler, astronot tulumlar çok pahalı böyle baya uygun oluyo, ama inatçı kocam aldırmıyo giyilmiş diye, nolcak ki onu giyen de bi yavru, yine yıkar paklarım ben onu
Cnm bende dış giyim diye aldim böyle belki ilk cocugum olsa almayabilirdimYa ben de böyle almak istiyorum aslında 2. el, zaten kışlık tulumları çok giyemiyo bebekler, astronot tulumlar çok pahalı böyle baya uygun oluyo, ama inatçı kocam aldırmıyo giyilmiş diye, nolcak ki onu giyen de bi yavru, yine yıkar paklarım ben onu
Benim ilk cocuk bende hala hissedemiyorum ve gobek bolgemde yağ var 19+1im bende merakla hissetmeyi bekliyorumKızlar bebek hareketlerinden falan bahsediyordunuz ben henüz hiç hissetmedim.Biraz göbek bölgem yağlı alakası olabilir mi.Var mı benim gibi hissetmeyen.İlk kızımda ne zmaan hissetmeye başladım hiç hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?