2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde arada bir pıt pıt ediyor sonra yok kızımda da 18. hafta bitmişti hissettiğimde şimdi 17+2 yim

Benim ilk cocuk bende hala hissedemiyorum ve gobek bolgemde yağ var 19+1im bende merakla hissetmeyi bekliyorumbir arkadasta kiloluyum ilkindede bundada hissedemedim hic diyordu
Benim de göbek bölgem yağlı hem de çok, bi kıpırtılar hissediyorum ama deneyimsizim canım belki bebek bile değil. Yağlı ve göbekli olduğumdan ben de karnımın büyüdüğünü göremiyorum endişeliyim. Yarın kontrolüm var dua edin 3,5 hafta oldu

Canim bosuna endiseleniyoruz da iste elde değil ins bebisin iyidir ki iyidir bence cok guzel gecsin

Benimde göbeğim de biraz yağ var ondan mı acaba diyordum ama alakası yokmus. İçerden darbe ediyor onu hissediyorsunuz mutlaka. 19 haftama girdiğimde başladı benim

Benim ilk cocuk bende hala hissedemiyorum ve gobek bolgemde yağ var 19+1im bende merakla hissetmeyi bekliyorumbir arkadasta kiloluyum ilkindede bundada hissedemedim hic diyordu

o benim
hala hissetmiyorum, artık takmıyorum
benim yapım olduğunu kabullendim. evet ben bunu da hissetmicem

ama senin ilk cocuk çok erken hissetmen için, 2o-24 arası tam hissediliyormuş

Cnm bende dış giyim diye aldim böyle belki ilk cocugum olsa almayabilirdim abisininkileri giyiyor bunuda giysin mantigi ile aldim inan evin ici bebek koktu bu kargoyla dedim bunu giyen bebisinde rabbim saglikla omrunu arttirsin insallah.
Aksine şöyle bir inanışta var birinin kıyafetini giydirdiğinde o çocuğun rızıklı olacağını söyler eskiler..
Tabi ya nolcak ki, amin o yavru da sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah eşim de dediğin gibi heves ediyo ilk çocuk ya her şeyi yeni olsun istiyo ona da kıyamıyorum

o benim
hala hissetmiyorum, artık takmıyorum
benim yapım olduğunu kabullendim. evet ben bunu da hissetmicem

ama senin ilk cocuk çok erken hissetmen için, 2o-24 arası tam hissediliyormuş
Ben cok sabirsizim zaten bebisde bana benzeseydi simdiye hissettirirdi diye düşünüyorum

Tabi ya nolcak ki, amin o yavru da sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah eşim de dediğin gibi heves ediyo ilk çocuk ya her şeyi yeni olsun istiyo ona da kıyamıyorum
Cnm al ilk cocuk ya herseyinu yeniden al insallah ben bebeklik kısmını abiden giydircem bir kac guzel takim alırım insallah ama 1 yas sonrasi herseyini yeni alicam haksizlik olmasin kuzuma diye.

İnsan kaygılanıyor ister istemez.
Canim bence ben normal bi örnek değilim ben çok hissediyorum ama karnım çok büyük bebek çok erken çıktı kilo göbeği değildi net su an gören herkes 7 aylık oldu mu diyor bilmiyorum onunla alakalı mı ama şöyle de bisey var 19 a kadar çok nadir hissettim hep bir haftsdir günde bi kac kere hissediyorum belki zamanla da alakalı olabilir diye örnek veriyorum inşallah en yakın zamanda hissedersin insanın biraz ici rahatlıyor

Cnm al ilk cocuk ya herseyinu yeniden al insallah ben bebeklik kısmını abiden giydircem bir kac guzel takim alırım insallah ama 1 yas sonrasi herseyini yeni alicam haksizlik olmasin kuzuma diye.
Ah bu eşitlik haksızlık hissi artık hiç peşimizi bırakmayacak artık galiba o kadar farklı ki aksam oğlum erken yatti meyve yedik tuh biri yedi biri yiyemedi bugün meyve diye düşündüm insallah kafayı yemeden sakın bi çizgide kalarak adaleti sağlarız kayinvalidemi cok iyi anlamaya başladım oda çok önem verir böyle iki kardeş arasinda adalete bazen gereksiz bulurdum insanın gerçekten ici hiç rahat etmiyor

Hafta sonu büyük kızım için birkaç alışveriş yaptık.İçim rahat etmedi kısmetsiz çıkmasın dedim bebiş onada çorap aldım.Garip bir hissiyat..İnşallah adil olabiliriz...

Evet cnm. Annelik terazisi cok önemli benim.kayinvalidemde cok onem verir bana ne ceyiz hazirladiysa eltimin ceyizdede aynisi vardi rengi bile ayniydi herseyin

Evet cnm. Annelik terazisi cok önemli benim.kayinvalidemde cok onem verir bana ne ceyiz hazirladiysa eltimin ceyizdede aynisi vardi rengi bile ayniydi herseyin
Bizimde öyle hala en ufak ona verdigi şeyde bana da vermeye çalışır ki biz cocugu da değiliz aynısını yapar sürekli lohusa takımı almayayım diyordum bunda ben almıştım ona sana da ben alıyım istemezsen aynısından pijama al diyor hala sok oluyorum insallah bizde bozmayiz hiç büyüdüklerinde

Öyle yapıcaz gibi görünüyo kuzum sağlıkla gelsin de yeter ki bebişler

Kızlar ismimi inşallah 2022 şubatta doğacak olan kızımın ismi ile değiştirdim.Artık Ela ezgi değil ismim
Sağlıkla gelsin Öykücük Bence isimlere karar verdikçe buradaki rumuzlarımızın sonuna bebişlerin isimlerini de ekleyelim çok tatlı olur yoksa hepimiz senin gibi tümden değiştirirsek hiçbirimiz birbirimizi tanıyamayız di mi

Hanımlarrr kış geldi sayılır İstanbul soğumaya basladı. Ben elbise dışında birşey giyemiyordum 2 tanede ince şalvarım vardı. Şimdi gebe pantolonu bakınıyorum. 2 kadife tayt 1 tanede kot pantolon alayım diyorum. Kazağımda hiç yok 2 tanede kazak alıcam. Montlarımda çok dar onu napıcam hiç bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ne alacaksınız ayaklarım bile büyüdü benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…