Ya yeni mont almıştım kış bitmeden imkanı yok sigamam içine tekrar almak istemiyorum da napcam bende onu düşünüyorum kışlıkları çıkarınca belli olacak kazak ihtiyacı ama bende bi kadife tarzı kalın alırım almıştım kot o biraz kalın onu giyeceğim asıl birde ayakkabı sorun önceki yaz ayiydi son zamanlarım sipidik terlikle gidiyordum her yere ne güzel bunda o da olmaz iyice büyüyecek ayaklarimiz ben 36 iken 39 a kadar çıkmıştım en son o numara botta almak çok mantıklı mı bilmiyorjmHanımlarrr kış geldi sayılır İstanbul soğumaya basladı. Ben elbise dışında birşey giyemiyordum2 tanede ince şalvarım vardı. Şimdi gebe pantolonu bakınıyorum. 2 kadife tayt 1 tanede kot pantolon alayım diyorum. Kazağımda hiç yok 2 tanede kazak alıcam. Montlarımda çok dar onu napıcam hiç bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ne alacaksınız ayaklarım bile büyüdü benim ya
Ben pantolon almıştım, bir de tayt alırım. Kazak giyemiyorum, sıcak geliyor. Askılı hamile tişörtü almıştım, üstüne normal hırka giyerim. Bir numara büyük iki ayakkabı aldım. Bir tane de mont alırım. Mont mecbur olacak, üşütmemek lazım.Hanımlarrr kış geldi sayılır İstanbul soğumaya basladı. Ben elbise dışında birşey giyemiyordum2 tanede ince şalvarım vardı. Şimdi gebe pantolonu bakınıyorum. 2 kadife tayt 1 tanede kot pantolon alayım diyorum. Kazağımda hiç yok 2 tanede kazak alıcam. Montlarımda çok dar onu napıcam hiç bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ne alacaksınız ayaklarım bile büyüdü benim ya
Canım çok sevindim, büyük geçmiş olsun...Merhaba arkadaşlar,
Bizden duasını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederiz.. Çok şükür hastaneden çıktık, koronayı atlattık.. Ufak tefek sıkıntılar dışında sorunumuz kalmadı, elhamdülillah bebeğim de çok iyi..
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Hahaha mont ve ayakkabı sıkıntı ciddenYa yeni mont almıştım kış bitmeden imkanı yok sigamam içine tekrar almak istemiyorum da napcam bende onu düşünüyorum kışlıkları çıkarınca belli olacak kazak ihtiyacı ama bende bi kadife tarzı kalın alırım almıştım kot o biraz kalın onu giyeceğim asıl birde ayakkabı sorun önceki yaz ayiydi son zamanlarım sipidik terlikle gidiyordum her yere ne güzel bunda o da olmaz iyice büyüyecek ayaklarimiz ben 36 iken 39 a kadar çıkmıştım en son o numara botta almak çok mantıklı mı bilmiyorjm
Ya ayağımın ne kadar büyüyeceğini tahmin edemediğimden nasıl alıcam bilemiyorum. Ama pantolon kazak kaban şimdiden alacağımBen pantolon almıştım, bir de tayt alırım. Kazak giyemiyorum, sıcak geliyor. Askılı hamile tişörtü almıştım, üstüne normal hırka giyerim. Bir numara büyük iki ayakkabı aldım. Bir tane de mont alırım. Mont mecbur olacak, üşütmemek lazım.
Bugun sonucuna bakmadı mi canım demedi mi biseyKizlar bir türlü toparlanamadim yarin bu doktora gidicem insallah bebegide göreyim. Ordan da bi diyetisyene gideyim diyorum sekeri dengelemek icin
Çok geçmiş olsun canım, ilaç tedavisi olarak ne uygulanmıstı? Hamileler ilaç kullanamıyorya. AşılımıydınMerhaba arkadaşlar,
Bizden duasını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederiz.. Çok şükür hastaneden çıktık, koronayı atlattık.. Ufak tefek sıkıntılar dışında sorunumuz kalmadı, elhamdülillah bebeğim de çok iyi..
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Dolapta alıcı değilim ama satıcıyım 6 bin TL kazanmış biri olarak dolaptan söylüyorum gerçekten üzeri etiketli birçok şeyi nerdeyse bedava verdiğim oluyor iyi yapmışsınız güle güle giysin bebişiniz inşallahKizlar bunu almıştım dolaptan simdi geldi.
Tertemiz 1-2 ay bedeni ilk doğduğu zamanlar giyer dedim. Markasi hm kendi sitesinde 169 tl idi ben 40 tlye aldim kargo dahil. Aldığım bayan sadece 2 kere giydirmiş tertemiz ve cok cok tatli.
Teşekkürler, aşılı değildim maalesef.. Serumla antibiyotik tedavisi, hava tedavisi ve oksijen tedavisi gördüm..Çok geçmiş olsun canım, ilaç tedavisi olarak ne uygulanmıstı? Hamileler ilaç kullanamıyorya. Aşılımıydın
Ben daha yeni skechersdan spor ayakkabı almıştım ona 800 tl ödemiştim bir daha almam 3 sene falan diye ama ayağım büyüdüHahaha mont ve ayakkabı sıkıntı ciddenben bütün yaz terlikle dolaştım ekime kadar terlik giyerim ama üşür ayaklarım artık flo dan dandik bir bot alıcaz montuda geniş kabanlar oluyorya öyle birşey alayım diyorum. Önümüzü zaten kapatamıcaz
Yaaa ne güzel maşallahKızlar oğlum güm güm deminden beri tekmeliyor gece gece deli mi nebir şey de yemedim ama…2.gebelik olduğu için hangisi damar atması hangi tekme çok iyi anlayabiliyorum tabi yerim o ayakları yaa poğaça ayak sağlıkla doğsun da…yüzünü çok merak ediyorum acaba nasıl olacak, ablasına mı benzeyecek
İkincide böyle oluyormusBen daha yeni skechersdan spor ayakkabı almıştım ona 800 tl ödemiştim bir daha almam 3 sene falan diye ama ayağım büyüdüeşime diyemiyorum ayağım büyüdü diye sıksa da giyeceğim ayakkabı ve içindeki parmaklarım çekselerde çileyi kabanlarım var geçen yıl almıştım 2 tane onlar olur ben rahat etmek adına triko elbise alma düşüncesindeyim pantolonla falan rahat edemiyorum niyeyse. Şimdilik bişey aldığım yok ne bebişe ne kendime kızımda bu zamanlarda dolabı fulldü belkide bir gamsızlık var üzerimde çok fena
Kötü olmusTeşekkürler, aşılı değildim maalesef.. Serumla antibiyotik tedavisi, hava tedavisi ve oksijen tedavisi gördüm..
Aynen canım benimkide gece olunca çıldırıyor adetaKızlar oğlum güm güm deminden beri tekmeliyor gece gece deli mi nebir şey de yemedim ama…2.gebelik olduğu için hangisi damar atması hangi tekme çok iyi anlayabiliyorum tabi yerim o ayakları yaa poğaça ayak sağlıkla doğsun da…yüzünü çok merak ediyorum acaba nasıl olacak, ablasına mı benzeyecek
Bizde öpüp kokluyoruz Astronot tulum hediye geldi eşim onu öpüp duruyorBen bu hareket konusunu saldım galiba ya.
O hissettiğim damar atmaları özellikle yemekten sonra hala devam ediyor.
Az önce de daha sert ve büyük bir vuruş hissettim 2 kere peş peşe ama şuan bağırsaklarım da hareketli diye umursamadım.
Ben bir şey yok diye diye doğururum bu çocuğu gerçekte yerim tepiği
Artık eyy bebiş geldiysen 3 kere vur demeye başlayacağım. Üç vuruştan aşağısı kabul edilmez.
Kıyafet konusunda da geçen gün ilk kez askılı beyaz badi aldım ikili. Allahım ona dokunmak bile o kadar tuhaf hissettiriyor ki.
Zaman çabuk gecse de doğsa öpüp koklasam diye özlem hissettim resmen.
Cok garip duyguymuş annelik.
Aşılı mı kardeşiniz? Aşılıysa kaç doz?Benim kardesim birinci koronasi cok ağır gecirdi ikinciyde yeni oldu hic belirti bile yoktu hatta şaşırdı test gercek mi diye
Kişiden kişiye değişiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?