İnşallah bakalımBizde öpüp kokluyoruz Astronot tulum hediye geldi eşim onu öpüp duruyorhareketleri 19. Haftanın içinde hissetmeye basladım seninde 1 haftaya baslar canım :)
Seni de takip edelim canimDolapta alıcı değilim ama satıcıyım 6 bin TL kazanmış biri olarak dolaptan söylüyorum gerçekten üzeri etiketli birçok şeyi nerdeyse bedava verdiğim oluyor iyi yapmışsınız güle güle giysin bebişiniz inşallah
Cnm elinle hissediyormusun ben sirt ustu uzaninca içten hissediyorum yada göbeğimdeki hareketren ama daha hic elimi koydugumda elimin ustune tekme almadimKızlar oğlum güm güm deminden beri tekmeliyor gece gece deli mi nebir şey de yemedim ama…2.gebelik olduğu için hangisi damar atması hangi tekme çok iyi anlayabiliyorum tabi yerim o ayakları yaa poğaça ayak sağlıkla doğsun da…yüzünü çok merak ediyorum acaba nasıl olacak, ablasına mı benzeyecek
Öyle yapmak hiç aklıma gelmedi ki..Sağlıkla gelsin ÖykücükBence isimlere karar verdikçe buradaki rumuzlarımızın sonuna bebişlerin isimlerini de ekleyelim çok tatlı olur yoksa hepimiz senin gibi tümden değiştirirsek hiçbirimiz birbirimizi tanıyamayız di mi
Evet çoğu bebiş çok şanslı aslındaİnşallah bakalım
Yaa ne güzel. Onu sevinçle bekleyen bir anne babası olacak bebiş çok şanslı
Hadi hayırlı olsun canımAyyy heyecandan uyuyamadımhissettim ilk defa bir arkadaşıma dedim ben hiç hissetmedim henüz diye. Dediki rahatca uzan elini göbeğine koy hissediceksin, ayaktayken hissedemezsin. Gerçekten hissettim pıt pıt vurdu birkaç kez çikolata yiyip de deneyebilirsiniz
Çok geçmiş oldun canım bebeğinin sağlıklı olduğuna çok sevindimTeşekkürler, aşılı değildim maalesef.. Serumla antibiyotik tedavisi, hava tedavisi ve oksijen tedavisi gördüm..
Aynen eskiler sevmeye bile çekinirmiş.Evet çoğu bebiş çok şanslı aslındaeskiden böyle değilmiş
Aşılı değil cnmAşılı mı kardeşiniz? Aşılıysa kaç doz?
Ya bende oyleyim cnm rüya hic bolunmuyor kaldigim yerden devam ediyorBütün gece film izler gibi rüya görüyorum :) uyanıyorum geri yatıyorum kaldığım yerden devam ediyorum
Bütün gece film izler gibi rüya görüyorum :) uyanıyorum geri yatıyorum kaldığım yerden devam ediyorum
Ayy benim eşimde öyle diyordu bu sefer çok pahalı gelir şunu almayalım bunu almayalım der diye ufak ufak başlattım benİkincide böyle oluyormusvalla benim ilk oldugu halde rahatım nedense eşim toptan alırız herseyi diyip duruyor o zamanda çok pahalı bir alışveriş olacak ama bakalım
Ayyy benimde karnım o kadar büyük ki herkes ikiz mi diyor sinirlerim bozuluyor ya kimseyle görüşmüyorum o yüzdenCanim bence ben normal bi örnek değilim ben çok hissediyorum ama karnım çok büyük bebek çok erken çıktı kilo göbeği değildi net su an gören herkes 7 aylık oldu mu diyor bilmiyorum onunla alakalı mı ama şöyle de bisey var 19 a kadar çok nadir hissettim hep bir haftsdir günde bi kac kere hissediyorum belki zamanla da alakalı olabilir diye örnek veriyorum inşallah en yakın zamanda hissedersin insanın biraz ici rahatlıyor
Ben elim üstündeyken de hissediyorum canım artıkCnm elinle hissediyormusun ben sirt ustu uzaninca içten hissediyorum yada göbeğimdeki hareketren ama daha hic elimi koydugumda elimin ustune tekme almadim
Eğer kötü bir rüyaysa hiç iyi olmuyor, uyumak istemiyorsun resmen…Ya bende oyleyim cnm rüya hic bolunmuyor kaldigim yerden devam ediyor
Bol antikor ve şifa olsun canımGünaydın. Dün akşam 18.00 da ikinci doz aşımı oldum(sinovac ) bu kez kol ağrısı bile olmadı, hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Kızımın pıt pıtlarını da duydum. Soranlar vardı, biz iyiyiz ❤
Gecmis olsun canım ben gece baya bi agri yaşadım kol ağrısı halsizlik vs olacak zannettim ama yorulmuşum galiba o yüzden oldu dinlenince geçti şimdi dokununca aciyorGünaydın. Dün akşam 18.00 da ikinci doz aşımı oldum(sinovac ) bu kez kol ağrısı bile olmadı, hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Kızımın pıt pıtlarını da duydum. Soranlar vardı, biz iyiyiz ❤
Al benden de o kadar ya dönemedim geçen gece sağdan sola kaplumbağa gibi debelendim bi ara son aylarda neler olacak düşünemiyorum bence yapı meselesi bu ya annem falan da böyle değilmiş ilkinde de büyüktü erken çıktı ama bu defa ondan da erken ve büyük karnımAyyy benimde karnım o kadar büyük ki herkes ikiz mi diyor sinirlerim bozuluyor ya kimseyle görüşmüyorum o yüzdenanlamadım benim daha 5 haftalıkken küçük bir göbeğim çıktı sonrasında işler kontrolden çıktı şuan oturup kalkarken bile zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?