2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizde öpüp kokluyoruz Astronot tulum hediye geldi eşim onu öpüp duruyor hareketleri 19. Haftanın içinde hissetmeye basladım seninde 1 haftaya baslar canım :)
İnşallah bakalım
Yaa ne güzel. Onu sevinçle bekleyen bir anne babası olacak bebiş çok şanslı

Seni de takip edelim canim

Cnm elinle hissediyormusun ben sirt ustu uzaninca içten hissediyorum yada göbeğimdeki hareketren ama daha hic elimi koydugumda elimin ustune tekme almadim

Öyle yapmak hiç aklıma gelmedi ki..

Hadi hayırlı olsun canım gerçekten dünyanın en güzel paha biçilemez hissi ben de yataktayken hissetmiştim ilk hissettiğimde o zamanlar oynuyorlar

İkincide böyle oluyormus valla benim ilk oldugu halde rahatım nedense eşim toptan alırız herseyi diyip duruyor o zamanda çok pahalı bir alışveriş olacak ama bakalım
Ayy benim eşimde öyle diyordu bu sefer çok pahalı gelir şunu almayalım bunu almayalım der diye ufak ufak başlattım ben

Ayyy benimde karnım o kadar büyük ki herkes ikiz mi diyor sinirlerim bozuluyor ya kimseyle görüşmüyorum o yüzden anlamadım benim daha 5 haftalıkken küçük bir göbeğim çıktı sonrasında işler kontrolden çıktı şuan oturup kalkarken bile zorlanıyorum

Cnm elinle hissediyormusun ben sirt ustu uzaninca içten hissediyorum yada göbeğimdeki hareketren ama daha hic elimi koydugumda elimin ustune tekme almadim
Ben elim üstündeyken de hissediyorum canım artık elimin altında titreşim gibi ya da bas sesindeki hareket gibi bir şey oluyor bilmiyorum anlatabildim mi 19.haftaya girmemle daha çok hissetmeye başladım bir de…elinin üstündeyken tekmesi denk gelme meselesi galiba..

Gecmis olsun canım ben gece baya bi agri yaşadım kol ağrısı halsizlik vs olacak zannettim ama yorulmuşum galiba o yüzden oldu dinlenince geçti şimdi dokununca aciyor

Al benden de o kadar ya dönemedim geçen gece sağdan sola kaplumbağa gibi debelendim bi ara son aylarda neler olacak düşünemiyorum bence yapı meselesi bu ya annem falan da böyle değilmiş ilkinde de büyüktü erken çıktı ama bu defa ondan da erken ve büyük karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…