2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy benim eşimde öyle diyordu bu sefer çok pahalı gelir şunu almayalım bunu almayalım der diye ufak ufak başlattım ben
Bende öyle canım bime falan geldikçe alıyorum aldığımıda köşeye atıyorum gördüğünde neden aldın toptan alıcaz diyor ohooo onunla çıkmam ben alışverşe

Ultrasonda da büyük çıkıyormu canım?

Kızlarr bel ağrılarım artmaya basladı. Tatildeyken de kalsiyum alamadım sanırım. Dişimde ağırmaya baslayınca kalsiyum takviyesi aldım. Osteocare diye bir vitamin. Gebelikte kullanıp yararını gören çok hamiş var bakalım insallah işe yarar. Ne kadar yoğurt peynir yesemde karşılamıyor demekki

Eğer kötü bir rüyaysa hiç iyi olmuyor, uyumak istemiyorsun resmen…
Evet cnm ya ben bu aralar kötü ruya olarak eşimi baska kadinlarla gezerken görüyorum sabah sinirlenip bana niye boyle yaptin diye esime soyleniyom yazik adamin ruyadan bile haberi yok ki

Bugün 2de kontrolüm var kızlar, çok heyecanlıyım 3 hafta oldu bebeğimi görmeyeli, umarım her şey yolundadır ve umarım bu sefer cinsiyeti kesin söyler doktor dua edin bana lütfen artık öğrenelim
Güzel haberle gel cnm inşllah gitmeden birseyler ye kuzum insllah görüsüsün cinsiyeti bu sefer

Ben de geçen gün rüyamda eşimle sevişiyordum rüyamda bile onu görüyorum , başkası brad pitt falan görür tipik Başak burcu kadınıyım yapacak birşey yok…sadakat forever
Evet cnm ya ben bu aralar kötü ruya olarak eşimi baska kadinlarla gezerken görüyorum sabah sinirlenip bana niye boyle yaptin diye esime soyleniyom yazik adamin ruyadan bile haberi yok ki

Ben de geçen gün rüyamda eşimle sevişiyordum rüyamda bile onu görüyorum , başkası brad pitt falan görür tipik Başak burcu kadınıyım yapacak birşey yok…sadakat forever
Ben sürekli görüyorum libido tavan ama ilişki yasak oldugundan ahahah

merhaba, ne zaman almaya başladınız kalsiyumu acaba doktor henüz bana başlatmadı, bir sonraki kontrolüm de 22. haftada.
neneler gibi ilaç poşetiyle geziyorum sürekli vitamin takviye, daha çok kendimi bebek gibi hissediyorum

ay ben de böyleyim sürekli ama bence bilinçaltı bunlar , kendimiz şiştiğimiz için çekici gelmiyoruz bence artık kendimize.
en azından ben öyleyim

Tecrübeli annelerim, ben oğlumun pitpitlarini, kıpırdamalarini hissediyorum, bi kac gündür karnım sertleşiyor bi kismi, oraya dokununca değişik bişeyler oluyor gibi hareket gibi sanki, bu bebeğimin tekmesi mi yoksa daha güçlü mü olur tekme

İşte 20. Haftamda baslayacağım kalsiyuma . Ben sadece multivitamin, omega 3 kullanıyordum.
Doktorum mutlaka demir ilacıda basla simdiden dedi. Bide üstüne kalsiyum eklendi 4 ayrı vitaminim oldu şimdi

biri de demiyor gidip bu kıza az biraz ev işi yapayım,
anca biz geleceğiz kahve yap desinler.
evin halide harap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…