2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
biri de demiyor gidip bu kıza az biraz ev işi yapayım,
anca biz geleceğiz kahve yap desinler.
evin halide harap
Kabul etme canım.Bende ilk hamileliğimde öyleydim.Geri çeviremiyordum ayıp olur diye sonra bir elti geldi kız randevu usulü misafir alıyor.Bugün müsait değilim.Yarın şu planım var falan gün falan saat müsaitim tarzında takılıyor.Valla gözüm açıldı biraz ben merkezli olmak lazım.Üstelik daha kıymetli..

biri de demiyor gidip bu kıza az biraz ev işi yapayım,
anca biz geleceğiz kahve yap desinler.
evin halide harap
Kabul etme canım. Hiç sevmem emri vaki işleri. Senin özel bir durumun var,onların seni ağırlayıp hoş tutması lazım

Masallah paşaya
Canim tekme biraz daha sert oluyor ve disaridan net görünüyor ilerleyen zamanlar sert tekmeler geliyor cnm inşallah

İşte 20. Haftamda baslayacağım kalsiyuma . Ben sadece multivitamin, omega 3 kullanıyordum.
Doktorum mutlaka demir ilacıda basla simdiden dedi. Bide üstüne kalsiyum eklendi 4 ayrı vitaminim oldu şimdi
Bana demir başlattı, bacak kasılmalarım ve bazen kasıkta da kasılmalar olduğu için magnezyum alıyorum. D vitaminim de düşük onu da alıyorum tiroid bakıldı tsh yüksek çıktığından iyot da alıyorum bir de multivitamin verdi.
Gerçekten gün içinde sürekli vitamin içiyorum :) bir de kalsiyum başlarsa .. :)

Masallah paşaya
Canim tekme biraz daha sert oluyor ve disaridan net görünüyor ilerleyen zamanlar sert tekmeler geliyor cnm inşallah
Yok hafif hafif vuruyor şimdilik kibar oğlum tekme olmasa da o hareketleri hissedince iyidir diye mutlu oluyorumheyecanla bekliyorum tekmeleri, hani erkekler daha erken hareket ederler derlerdi ya doğruymus sanirim, ben kızımla15.haftaya kadar yaşadım, hic hareket hissetmemiştim

hangi vitaminleri verdi isim olarak soyleyebilir misiniz rica etsem

Magnezyum sitrat içeren magnezyum takviyesi al dedi isim vermedi özellikle ama herkesin şikayetine göre değişen formları varmış.
D vitamini de klasik D vit kullanıyorum.
Multivitamini doktora sormadan almıştım elevit, kullanabilirsin dedi.

Siz de alırken şikayetiniz hangi konudaysa ona göre vericektir büyük ihtimalle vitamini. Herkese farklı bir şey yazıyorlar.

Evet cnm kizlar biraz daha ağırlarbenim oğlumda kasiklarimda pit pitlari
tekmeyi bende bekliyorum sabirsizlikla

Ay baya fazlaymıs magnezyum banada verdi ama sürekli içmiyorum tadını hiç beğenemedim. Kalsiyum takviyesinin içininde magnezyumda var aslında . Ama sıkıntı şikayet yoksa genelde baslatılmıyor kalsiyum

Sertleşen kısımda bebek oraya doğru kaymış oluyor. Tekme çok farklı birşey ya beni tekmeliyor sağolsun oğlum 5 gündür . Canımı ciddi yakıyor. Birden darbe yiyorum sağdan sanırım ayakları hep orada

Valla bende heyecanla bekliyorum cnm ama can yakıcı olursa da yaramaz oğlum diye söylenirim artık

İşte 20. Haftamda baslayacağım kalsiyuma . Ben sadece multivitamin, omega 3 kullanıyordum.
Doktorum mutlaka demir ilacıda basla simdiden dedi. Bide üstüne kalsiyum eklendi 4 ayrı vitaminim oldu şimdi
Ben de gebeliğimin başından beri Vifolic diye bir takviye kullanıyorum. İçinde balık yağından tut, folik asit ağırlıklı çeşitli vitaminler var. 1 ay öncesinden beri de magnezyum verdi ekstra , suda eriyenlerden ama her gün içmiyorum. 2 ay önce de demir ilacını serum şeklinde aldım, benim düşüktü bayağı alt sınırın bir tık yukarısındaydı..onun dışında her gün bir kase yoğurt yiyorum mutlaka, peynir de yerim her gün. Kalsiyum önemli çünkü, diş çürümeleri gebelikte çok oluyor genelde, bebek bizim kalsiyumları sömürüyor çünkü

Su sıralar sanki detaylı ultrasona giricek birileri vardı yanlış mi hatırlıyorum

Tecrübeli anneler ve anne adayları bir sorum olacak sizlerebu 70x120 park yataklarda kaç yaşına kadar yatıyor çocuklar
Bir deneyimli anne olarak besige çok para vermeyin diyorumilk bebeğim olduğu için kızıma çok güzel beşik aldıkbir kere bile uykuya dalması uyuyunca götürdükşimdi 8 aylık... Ve benimle yatıyor beşikte yatmıyoryatsa da yuvarlanıp kalkmaya calisiyor, kendini koseye sıkıştırıyor falan filanben de sözde üç yaşına kadar yatacak diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…