Kabul etme canım.Bende ilk hamileliğimde öyleydim.Geri çeviremiyordum ayıp olur diye sonra bir elti geldi kız randevu usulü misafir alıyor.Bugün müsait değilim.Yarın şu planım var falan gün falan saat müsaitim tarzında takılıyor.Valla gözüm açıldı biraz ben merkezli olmak lazım.Üstelik daha kıymetli..biri de demiyor gidip bu kıza az biraz ev işi yapayım,
anca biz geleceğiz kahve yap desinler.
evin halide harap
Kabul etme canım. Hiç sevmem emri vaki işleri. Senin özel bir durumun var,onların seni ağırlayıp hoş tutması lazımbiri de demiyor gidip bu kıza az biraz ev işi yapayım,
anca biz geleceğiz kahve yap desinler.
evin halide harap
Masallah paşayaTecrübeli annelerim, ben oğlumun pitpitlarini, kıpırdamalarini hissediyorum, bi kac gündür karnım sertleşiyor bi kismi, oraya dokununca değişik bişeyler oluyor gibi hareket gibi sanki, bu bebeğimin tekmesi mi yoksa daha güçlü mü olur tekme
Bana demir başlattı, bacak kasılmalarım ve bazen kasıkta da kasılmalar olduğu için magnezyum alıyorum. D vitaminim de düşük onu da alıyorumİşte 20. Haftamda baslayacağım kalsiyuma . Ben sadece multivitamin, omega 3 kullanıyordum.
Doktorum mutlaka demir ilacıda basla simdiden dedi. Bide üstüne kalsiyum eklendi4 ayrı vitaminim oldu şimdi
Heyecanla bekliyorum o tekmeleriKontrole gidecek olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün İnşallah.
burcusami o hissettiklerin hareketleri evet ama tekmeler daha net oluyor,hele ilerleyen aylarda dışardan belli olacak derece de net
Yok hafif hafif vuruyor şimdilik kibar oğlumMasallah paşaya
Canim tekme biraz daha sert oluyor ve disaridan net görünüyorilerleyen zamanlar sert tekmeler geliyor cnm inşallah
hangi vitaminleri verdi isim olarak soyleyebilir misiniz rica etsemBana demir başlattı, bacak kasılmalarım ve bazen kasıkta da kasılmalar olduğu için magnezyum alıyorum. D vitaminim de düşük onu da alıyorumtiroid bakıldı tsh yüksek çıktığından iyot da alıyorum bir de multivitamin verdi.
Gerçekten gün içinde sürekli vitamin içiyorum :) bir de kalsiyum başlarsa .. :)
Evet cnm kizlar biraz daha ağırlarYok hafif hafif vuruyor şimdilik kibar oğlumtekme olmasa da o hareketleri hissedince iyidir diye mutlu oluyorum heyecanla bekliyorum tekmeleri, hani erkekler daha erken hareket ederler derlerdi ya doğruymus sanirim, ben kızımla15.haftaya kadar yaşadım, hic hareket hissetmemiştim
Ay baya fazlaymısBana demir başlattı, bacak kasılmalarım ve bazen kasıkta da kasılmalar olduğu için magnezyum alıyorum. D vitaminim de düşük onu da alıyorumtiroid bakıldı tsh yüksek çıktığından iyot da alıyorum bir de multivitamin verdi.
Gerçekten gün içinde sürekli vitamin içiyorum :) bir de kalsiyum başlarsa .. :)
Sertleşen kısımda bebek oraya doğru kaymış oluyor. Tekme çok farklı birşey ya beni tekmeliyor sağolsun oğlum 5 gündür . Canımı ciddi yakıyor. Birden darbe yiyorum sağdan sanırım ayakları hep oradaTecrübeli annelerim, ben oğlumun pitpitlarini, kıpırdamalarini hissediyorum, bi kac gündür karnım sertleşiyor bi kismi, oraya dokununca değişik bişeyler oluyor gibi hareket gibi sanki, bu bebeğimin tekmesi mi yoksa daha güçlü mü olur tekme
Valla bende heyecanla bekliyorum cnm ama can yakıcı olursa da yaramaz oğlum diye söylenirim artıkSertleşen kısımda bebek oraya doğru kaymış oluyor. Tekme çok farklı birşey ya beni tekmeliyor sağolsun oğlum 5 gündür . Canımı ciddi yakıyor. Birden darbe yiyorum sağdan sanırım ayakları hep orada
Ben de gebeliğimin başından beri Vifolic diye bir takviye kullanıyorum. İçinde balık yağından tut, folik asit ağırlıklı çeşitli vitaminler var. 1 ay öncesinden beri de magnezyum verdi ekstra , suda eriyenlerden ama her gün içmiyorum. 2 ay önce de demir ilacını serum şeklinde aldım, benim düşüktü bayağı alt sınırın bir tık yukarısındaydı..onun dışında her gün bir kase yoğurt yiyorum mutlaka, peynir de yerim her gün. Kalsiyum önemli çünkü, diş çürümeleri gebelikte çok oluyor genelde, bebek bizim kalsiyumları sömürüyor çünküİşte 20. Haftamda baslayacağım kalsiyuma . Ben sadece multivitamin, omega 3 kullanıyordum.
Doktorum mutlaka demir ilacıda basla simdiden dedi. Bide üstüne kalsiyum eklendi4 ayrı vitaminim oldu şimdi
Bir deneyimli anne olarak besige çok para vermeyin diyorumTecrübeli anneler ve anne adayları bir sorum olacak sizlerebu 70x120 park yataklarda kaç yaşına kadar yatıyor çocuklar
ben Ekim'in ilk haftası gireceğim. Bülent Kars'a randevu aldım çok övüyorlar kendisini. 615 tlye yaptıracağım.Su sıralar sanki detaylı ultrasona giricek birileri vardı yanlış mi hatırlıyorum
Önceden büyüktü ama şimdi çıktım ayrintilidan tam haftasında çıktıUltrasonda da büyük çıkıyormu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?