- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.315
- 158
Tesekkurler canim insallahAmin cnm teşekkür ederim ❤
Sagol canım sana da gecmiş olsun. Bol antikor olsun insallah.
Ben girdim canım şimdi çok şükür güzel geçti şimdi diğer doktoru bekliyorum kalp muayenesi için yüzünü de gördüm pasamin kesin erkek pipiyi net gördüm artık burnu biraz babaya benziyor ağız yapısı benimki gibi sanki uyuyordu yine elleri kafasında ac gitmiştim galiba ondan elleri yine kafasındaydiSu sıralar sanki detaylı ultrasona giricek birileri vardı yanlış mi hatırlıyorum
Ben dünden beri içimde boing diye top çarpar gibi vuruş hissediyorum 3. Otobusteyken oldu.Sertleşen kısımda bebek oraya doğru kaymış oluyor. Tekme çok farklı birşey ya beni tekmeliyor sağolsun oğlum 5 gündür . Canımı ciddi yakıyor. Birden darbe yiyorum sağdan sanırım ayakları hep orada
Evet bence gelmiş gelmekte olan hayırlı olsun bundan sonra yeter yavrum diyene kadar kesfedecekler sağı soluBen dünden beri içimde boing diye top çarpar gibi vuruş hissediyorum 3. Otobusteyken oldu.
Damar atması yanında boncuk mermi gibi kalır.
Acaba bu mu tekme
Biri kiz biri erkek dedi detayli da netleşir artikCinsiyeti bellli oldumu acaba
Anladım . Kendi kilondan kaynaklıdır o zaman. Benm sabahları inik karnım ama aksama kadar kocaman oluyor göbeğim. Midem çok çıkıyor bağırsaklarımda şişiyorÖnceden büyüktü ama şimdi çıktım ayrintilidan tam haftasında çıktı
Evet canım işte o tekme hayırlı uğurlu olsunBen dünden beri içimde boing diye top çarpar gibi vuruş hissediyorum 3. Otobusteyken oldu.
Damar atması yanında boncuk mermi gibi kalır.
Acaba bu mu tekme
Ben haftaya pazartesi giricem devletten aldım randevuSu sıralar sanki detaylı ultrasona giricek birileri vardı yanlış mi hatırlıyorum
Evet canım ben de yiyorum bol bol ama demekki yeterli gelmiyor kalsiyum. Sütümüde içiyorum yoğurdumu peynirimi yumurtamıda yiyorum ama işteBen de gebeliğimin başından beri Vifolic diye bir takviye kullanıyorum. İçinde balık yağından tut, folik asit ağırlıklı çeşitli vitaminler var. 1 ay öncesinden beri de magnezyum verdi ekstra , suda eriyenlerden ama her gün içmiyorum. 2 ay önce de demir ilacını serum şeklinde aldım, benim düşüktü bayağı alt sınırın bir tık yukarısındaydı..onun dışında her gün bir kase yoğurt yiyorum mutlaka, peynir de yerim her gün. Kalsiyum önemli çünkü, diş çürümeleri gebelikte çok oluyor genelde, bebek bizim kalsiyumları sömürüyor çünkü
Evet bence gelmiş gelmekte olan hayırlı olsun bundan sonra yeter yavrum diyene kadar kesfedecekler sağı solu
Yaa gerçekten miEvet canım işte o tekme hayırlı uğurlu olsunelini koyduğunda yatarken elinede geliyor hatta dene mutlaka
Ay evet canım ya o kadar güzel birşey ki. Mesela eşime sinirm bozuluyor moralim bozuk oluyor birden bir tekme atıyor tüm dünya benim oluyor ya. Demekki doğsa neler olacakValla bende heyecanla bekliyorum cnm ama can yakıcı olursa da yaramaz oğlum diye söylenirim artık
Canim hepsi cok güzel sağlıkla hayirla giysin paşaKızlar az önce oğluma Lcw’den şunları aldım , indirim vardı, 11 parça ürüne 256 tl ödedim kargo da bedavaydı, hesaplı geldialmak isteyenleriniz varsa haber vereyim dedim, fikir olsun
Hayırlı olsun canımKızlar az önce oğluma Lcw’den şunları aldım , indirim vardı, 11 parça ürüne 256 tl ödedim kargo da bedavaydı, hesaplı geldialmak isteyenleriniz varsa haber vereyim dedim, fikir olsun
Çok şükür kızımız olacağı kesinleşti canım
Hey maşallah iyi bir alışveriş olmuşHayırlı olsun canımben yazliklarda hatta sonbahara kadar olan kıyafetleri aldim baya bi kiyafeti oldu daha da almamalıyım
Çok sağol canım amin inşallahCanim hepsi cok güzel sağlıkla hayirla giysin paşabende almaya baslayacagim yavastan inşallah
Maşallah cnm cok sevindim herşeyin yolunda olmasınaBen girdim canım şimdi çok şükür güzel geçti şimdi diğer doktoru bekliyorum kalp muayenesi için yüzünü de gördüm pasamin kesin erkek pipiyi net gördüm artık burnu biraz babaya benziyor ağız yapısı benimki gibi sanki uyuyordu yine elleri kafasında ac gitmiştim galiba ondan elleri yine kafasındaydi
Güzel haberler aliriz inşallah cnm senden deBen haftaya pazartesi giricem devletten aldım randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?