2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar az önce oğluma Lcw’den şunları aldım , indirim vardı, 11 parça ürüne 256 tl ödedim kargo da bedavaydı, hesaplı geldi almak isteyenleriniz varsa haber vereyim dedim, fikir olsun

Eklentiler

• B443541D-2852-4364-9B5A-EFFCDEDCEA1E.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 47
  • DE62AC1F-6643-40FA-974A-C499FB04F11D.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 6B1EE014-02BD-4F04-BE8F-54AB67AB9629.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 406660B9-782F-4D25-85B9-930EED074D26.webp
    19 KB · Görüntüleme: 42
  • 1F45246C-8965-4A2B-B45A-2C7B38D3118D.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 39
  • B11C4DCD-9CAC-4079-AED7-047E34AD1C14.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 42
Su sıralar sanki detaylı ultrasona giricek birileri vardı yanlış mi hatırlıyorum
Ben girdim canım şimdi çok şükür güzel geçti şimdi diğer doktoru bekliyorum kalp muayenesi için yüzünü de gördüm pasamin kesin erkek pipiyi net gördüm artık burnu biraz babaya benziyor ağız yapısı benimki gibi sanki uyuyordu yine elleri kafasında ac gitmiştim galiba ondan elleri yine kafasındaydi

Ben dünden beri içimde boing diye top çarpar gibi vuruş hissediyorum 3. Otobusteyken oldu.

Damar atması yanında boncuk mermi gibi kalır.
Acaba bu mu tekme

Ben dünden beri içimde boing diye top çarpar gibi vuruş hissediyorum 3. Otobusteyken oldu.

Acaba bu mu tekme
Evet bence gelmiş gelmekte olan hayırlı olsun bundan sonra yeter yavrum diyene kadar kesfedecekler sağı solu

Önceden büyüktü ama şimdi çıktım ayrintilidan tam haftasında çıktı
Anladım . Kendi kilondan kaynaklıdır o zaman. Benm sabahları inik karnım ama aksama kadar kocaman oluyor göbeğim. Midem çok çıkıyor bağırsaklarımda şişiyor

Acaba bu mu tekme
Evet canım işte o tekme hayırlı uğurlu olsun elini koyduğunda yatarken elinede geliyor hatta dene mutlaka

Evet canım ben de yiyorum bol bol ama demekki yeterli gelmiyor kalsiyum. Sütümüde içiyorum yoğurdumu peynirimi yumurtamıda yiyorum ama işte omega 3 ü ayrıca aldım multivitaminin içinde olanları 2 doktorumda önermedi. Ocean sertifikalı olduğu için onun balık yağını aldım

Valla bende heyecanla bekliyorum cnm ama can yakıcı olursa da yaramaz oğlum diye söylenirim artık
Ay evet canım ya o kadar güzel birşey ki. Mesela eşime sinirm bozuluyor moralim bozuk oluyor birden bir tekme atıyor tüm dünya benim oluyor ya. Demekki doğsa neler olacak herseyi unutuyorum içimde çiçekler açıyor sanki canımıı yakmış yakmamış umrumda olmuyor valla

Kızlar az önce oğluma Lcw’den şunları aldım , indirim vardı, 11 parça ürüne 256 tl ödedim kargo da bedavaydı, hesaplı geldi almak isteyenleriniz varsa haber vereyim dedim, fikir olsun
Canim hepsi cok güzel sağlıkla hayirla giysin paşa bende almaya baslayacagim yavastan inşallah

Hayırlı olsun canım ben yazliklarda hatta sonbahara kadar olan kıyafetleri aldim baya bi kiyafeti oldu daha da almamalıyım

Mavi ayy Küçük kızımız prensesimiz geliyor kaydedebilir miyiz, artık kesinleşti

Kızlar bugün çok güzel geçti, nazlı kızım sonunda gösterdi kendini, her şey yolunda çok şükür, haftası gününe uygun, 3 hafta sonra detaylı ultrason için çağırdı, sorduk 650tlymiş, artık o kadar belli oluyordu ki her yeri, bu kadar büyüdüğüne inanamadım, darısı sabırsızlıkla kontrol gününü bekleyenlere hepimize de yavrularımıza da sağlık diliyorum

Maşallah cnm cok sevindim herşeyin yolunda olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…