2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar az önce oğluma Lcw’den şunları aldım , indirim vardı, 11 parça ürüne 256 tl ödedim kargo da bedavaydı, hesaplı geldi almak isteyenleriniz varsa haber vereyim dedim, fikir olsun
Bende detaylı ultrasonu bekliyorum heyecanla, Allahın izniyle güzel haberler alayim almaya baslicamcok güzelmiş güle güle giysin paşa, bende bakayım lc ye güzel şeyler varmış

Kızlar kafam çok karıştı liste yapmaya çalışıyorum. Kış bebesi olacağını da düşünüyorum. Kaçar tane zıbın almalıyız . Kısa kol uzun kol ve atlet tarzı zıbın var siz nasıl alacaksınız

Herkes öyle söylüyor yaa, beşiği unut yanında yatacak diyorlar. Benim de ilk bebeğim, her şeyi tam olsun istiyorum ama böyle söyleyince de vazgeçiyorum oda yapmaktan

Ayy maşallah canım, alışveriş ve isim arayışı başlasın o zaman hep böyle güzel haberler alalım inşallah, benim de haftaya randevum, özledim kızımı

Kızlar benimde bugün randevum vardı perinatolog da. Kist gibi bişeyim vardı ya bilemediler sanırım tıp literatürüne giricem, iyi huylu tümör gibi bişeye benzetti ama 20.haftamda detaylı ultrasonda heryerinde bakılırken tekrar kontrol ediceklermiş. Belki bebeğim doğmadan operasyon geçirebilirmişim. Bu arada 2. Oğlum geliyor, erkek olduğu kesinleşti Rabbim hayırlı bir şekilde sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende detaylı ultrasonu bekliyorum heyecanla, Allahın izniyle güzel haberler alayim almaya baslicamcok güzelmiş güle güle giysin paşa, bende bakayım lc ye güzel şeyler varmış
Tamam canım, inşallah güzel geçer detaylı evet güzel ürünler var arada parça parça indirimlerde almak lazım…her şey pahalılaştı zaten, akıllı davranmak lazım

Canım kist kadınların çoğunda olan birşey…benim kızımda doğumum spinal epidural sezaryen olmuştu, doktor bebeği alırken kist de görmüştü, hazır açmışken onu da aldı mesela bir taşla iki kuş oldu…ultrasonda gözükmemişti benimki ama en azından ilerde sorun olabilirdi, aradan çıkmış oldu hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşun

Tecrübeli anneler ve anne adayları bir sorum olacak sizlerebu 70x120 park yataklarda kaç yaşına kadar yatıyor çocuklar

ilk oğlumda aldığım park yatağı var bizde,
3,5 yaşına kadar kullandı, ama 15 aylıkken odaları ayırdık
köye gittiğimde kendimle götürüyordum , kur boz kolay iş
hafif katlandığında az yer kaplayan modeldi,
sonra montesorri hayat aldık, su an 6 yaşında onda yatıyor

Son düzenleme:
Bol antikor olsun canım ben de bu cuma 2.doz biontech olacağım randevumu aldım aile hekimimden gelişmeleri yazarım…

alman kanalında haberlerde, biontech aşısını bulan sevgili doktora spiker soruyor
siz aşı oldunuz mu adam hayır diyor, peki neden aşı olmadınız
üretmemiz gereken bi sürü aşı var onlara yoğunlaştık diyor.

10 dakikalık bir aşı ile yoğunluk ne alaka, aşı olacakken vazgectim.
nasip bakalım gittiği yere kadar.
Rabbim hepimizi , evlatlarımızı korusun.

Herkes öyle söylüyor yaa, beşiği unut yanında yatacak diyorlar. Benim de ilk bebeğim, her şeyi tam olsun istiyorum ama böyle söyleyince de vazgeçiyorum oda yapmaktan
Valla canım ben hiç yanımda yatırmadım , beşiği tekerlekliydi, sağa sola odaya götürebiliyordum. 1 yaşına kadar beşiğinde bizim odamızda yattı, 1 yaşından sonra da kendi odasında…sana tavsiyem asla beraber yatma geceleri, bağımlılık olur hem de eşinle düzenin bozulmasın derim her açıdan

Ayy maşallah canım, alışveriş ve isim arayışı başlasın o zaman hep böyle güzel haberler alalım inşallah, benim de haftaya randevum, özledim kızımı
Çok teşekkürler canım amin , aynen asıl macera şimdi başlıyor inşallah sen de çook güzel haberlerle gelirsin

Kaç tane kısmı bende de soru işareti fakat yenidoğan yada 0-3 ay olanları kısa kolsuz tercih edeceğim. Çok küçük olacaklar uzun kolu giydirmek biraz zor oluyor.
Bu ne zamanın haberi? Aşının faz denemelerinde izin verilmemişti bu yüzden olmamıştı kendileri ve ekibi. Yılbaşında hepsi aşı oldu diye biliyorum.

İnşallah canım benim kistse dediğin gibi sezeryanla haledderler inşallah 4 hafta sonra belli olur ne olduğu hep kız hayali kurmuştum ama nasip abi kardeş birbirlerine arkadaş olucaklar inşallah şey birde iki gelin söz konusu Allah uzun ömür verirse gelinlerle uğraşıcam20 sene sonraki gelinler şimdiden aklıma takılıyo

Tamam canım, inşallah güzel geçer detaylı evet güzel ürünler var arada parça parça indirimlerde almak lazım…her şey pahalılaştı zaten, akıllı davranmak lazım
Aynen canım bebek ve çocuk ürünleri yetişkin kıyafetlerini geçmiş resmen. Neyseki akıllık yapıp oğlumun tüm eşyalarını saklamışım Oğluma hamileyken çocuk giyim dükkanım vardı fazlasıyla kıyafeti vardı hepsi yepyeni onlarda şimdi Rabbim nasip ederse 2. oğlum kullanıcak pek masrafımız olmayacak inşallah

Canım benim oğlum Kasım doğumlu, ozaman ben hep 0-3 aylık zıbınları uzun kollu almıştım, uzun kollu zıbının altına ayaksız alt giydirip üzerinede ayaklı tulum giydirip bir de çorap giydiriyordum, genelde pamuklu ince oldukları için iyi oluyordu. Muhtemelen şimdi ki oğlumda da öyle yaparım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…