Bende detaylı ultrasonu bekliyorum heyecanla, Allahın izniyle güzel haberler alayim almaya baslicamKızlar az önce oğluma Lcw’den şunları aldım , indirim vardı, 11 parça ürüne 256 tl ödedim kargo da bedavaydı, hesaplı geldialmak isteyenleriniz varsa haber vereyim dedim, fikir olsun
Sagol canım amin insHey maşallah iyi bir alışveriş olmuşsizinkiler de hayırlı olsun canım, sağlık içinde giysinler inşallah
Ben haftaya salı gireceğim inşallahSu sıralar sanki detaylı ultrasona giricek birileri vardı yanlış mi hatırlıyorum
Herkes öyle söylüyor yaa, beşiği unut yanında yatacak diyorlar. Benim de ilk bebeğim, her şeyi tam olsun istiyorum ama böyle söyleyince de vazgeçiyorum oda yapmaktanBir deneyimli anne olarak besige çok para vermeyin diyorumilk bebeğim olduğu için kızıma çok güzel beşik aldık bir kere bile uykuya dalması uyuyunca götürdük şimdi 8 aylık... Ve benimle yatıyor beşikte yatmıyor yatsa da yuvarlanıp kalkmaya calisiyor, kendini koseye sıkıştırıyor falan filan ben de sözde üç yaşına kadar yatacak diye düşünmüştüm
Ayy maşallah canım, alışveriş ve isim arayışı başlasın o zaman@Mavi ayy Küçük kızımız prensesimiz geliyor kaydedebilir miyiz, artık kesinleşti
Kızlar bugün çok güzel geçti, nazlı kızım sonunda gösterdi kendini, her şey yolunda çok şükür, haftası gününe uygun, 3 hafta sonra detaylı ultrason için çağırdı, sorduk 650tlymiş, artık o kadar belli oluyordu ki her yeri, bu kadar büyüdüğüne inanamadım, darısı sabırsızlıkla kontrol gününü bekleyenlerehepimize de yavrularımıza da sağlık diliyorum
Tamam canım, inşallah güzel geçer detaylıBende detaylı ultrasonu bekliyorum heyecanla, Allahın izniyle güzel haberler alayim almaya baslicamcok güzelmiş güle güle giysin paşa, bende bakayım lc ye güzel şeyler varmış
Canım kist kadınların çoğunda olan birşey…benim kızımda doğumum spinal epidural sezaryen olmuştu, doktor bebeği alırken kist de görmüştü, hazır açmışken onu da aldı meselaKızlar benimde bugün randevum vardı perinatolog da. Kist gibi bişeyim vardı ya bilemediler sanırım tıp literatürüne giricem, iyi huylu tümör gibi bişeye benzetti ama 20.haftamda detaylı ultrasonda heryerinde bakılırken tekrar kontrol ediceklermiş. Belki bebeğim doğmadan operasyon geçirebilirmişim. Bu arada 2. Oğlum geliyor, erkek olduğu kesinleştiRabbim hayırlı bir şekilde sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tecrübeli anneler ve anne adayları bir sorum olacak sizlerebu 70x120 park yataklarda kaç yaşına kadar yatıyor çocuklar
Bol antikor olsun canımKızlar yazamadım, görüşme çok şükür iyiydi.Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. doktorum bana aşı ol biontech dedi, ben de demin evin yakınındaki bir devlet hastanesinde ilk dozumu oldum. İnşallah bana da yavruma da şifa olur...
Valla canım ben hiç yanımda yatırmadım , beşiği tekerlekliydi, sağa sola odaya götürebiliyordum. 1 yaşına kadar beşiğinde bizim odamızda yattı, 1 yaşından sonra da kendi odasında…sana tavsiyem asla beraber yatma geceleri, bağımlılık olur hem de eşinle düzenin bozulmasın derim her açıdanHerkes öyle söylüyor yaa, beşiği unut yanında yatacak diyorlar. Benim de ilk bebeğim, her şeyi tam olsun istiyorum ama böyle söyleyince de vazgeçiyorum oda yapmaktan
Hayaller, hayatlarHerkes öyle söylüyor yaa, beşiği unut yanında yatacak diyorlar. Benim de ilk bebeğim, her şeyi tam olsun istiyorum ama böyle söyleyince de vazgeçiyorum oda yapmaktan
Çok teşekkürler canım aminAyy maşallah canım, alışveriş ve isim arayışı başlasın o zamanhep böyle güzel haberler alalım inşallah, benim de haftaya randevum, özledim kızımı
Kaç tane kısmı bende de soru işareti fakat yenidoğan yada 0-3 ay olanları kısa kolsuz tercih edeceğim. Çok küçük olacaklar uzun kolu giydirmek biraz zor oluyor.Kızlar kafam çok karıştı liste yapmaya çalışıyorum. Kış bebesi olacağını da düşünüyorum. Kaçar tane zıbın almalıyız . Kısa kol uzun kol ve atlet tarzı zıbın var siz nasıl alacaksınız
Bu ne zamanın haberi? Aşının faz denemelerinde izin verilmemişti bu yüzden olmamıştı kendileri ve ekibi. Yılbaşında hepsi aşı oldu diye biliyorum.alman kanalında haberlerde, biontech aşısını bulan sevgili doktora spiker soruyor
siz aşı oldunuz mu adam hayır diyor, peki neden aşı olmadınız
üretmemiz gereken bi sürü aşı var onlara yoğunlaştık diyor.
10 dakikalık bir aşı ile yoğunluk ne alaka, aşı olacakken vazgectim.
nasip bakalım gittiği yere kadar.
Rabbim hepimizi , evlatlarımızı korusun.
İnşallah canım benim kistse dediğin gibi sezeryanla haledderler inşallahCanım kist kadınların çoğunda olan birşey…benim kızımda doğumum spinal epidural sezaryen olmuştu, doktor bebeği alırken kist de görmüştü, hazır açmışken onu da aldı meselabir taşla iki kuş oldu…ultrasonda gözükmemişti benimki ama en azından ilerde sorun olabilirdi, aradan çıkmış oldu hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşun
Aynen canım bebek ve çocuk ürünleri yetişkin kıyafetlerini geçmiş resmen. Neyseki akıllık yapıp oğlumun tüm eşyalarını saklamışımTamam canım, inşallah güzel geçer detaylıevet güzel ürünler var arada parça parça indirimlerde almak lazım…her şey pahalılaştı zaten, akıllı davranmak lazım
Canım benim oğlum Kasım doğumlu, ozaman ben hep 0-3 aylık zıbınları uzun kollu almıştım, uzun kollu zıbının altına ayaksız alt giydirip üzerinede ayaklı tulum giydirip bir de çorap giydiriyordum, genelde pamuklu ince oldukları için iyi oluyordu. Muhtemelen şimdi ki oğlumda da öyle yaparım diye düşünüyorum.Kızlar kafam çok karıştı liste yapmaya çalışıyorum. Kış bebesi olacağını da düşünüyorum. Kaçar tane zıbın almalıyız . Kısa kol uzun kol ve atlet tarzı zıbın var siz nasıl alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?