Bende aşı karşıtıyım .özellikle hamilelikte . Bir kere corona geçirdik o verdikleri ilacıda içmedim. İnsallah birdaha geçirmeyiz elimden geldiğince dikkat ediyorum. Aşılılar bile ölebiliyor. Biryandan düşünüyorum corona olursam bebeğime birşey olursa diye ama atlatanlarıda görünce vazgeçiyorum.alman kanalında haberlerde, biontech aşısını bulan sevgili doktora spiker soruyor
siz aşı oldunuz mu adam hayır diyor, peki neden aşı olmadınız
üretmemiz gereken bi sürü aşı var onlara yoğunlaştık diyor.
10 dakikalık bir aşı ile yoğunluk ne alaka, aşı olacakken vazgectim.
nasip bakalım gittiği yere kadar.
Rabbim hepimizi , evlatlarımızı korusun.
Ben canımİyi akşamlar kızlar3 gündür minik tekmelere maruz kalıyorum ciddi anlamda hissetmeye başladım karnımdaki tekme hareketini görebiliyorum. Çok erken hissettim ilk bebeğimde böyle tekmeleri ne zaman hissettim hatırlamıyorum
Sizde de oluyor mu bebek sağ tarafıma toplanıp orada bir sertlik oluyor elimi dokunamıyorum sertlikten dolayı
Üşümez mi canım sence ben kararsız kaldım normalde ben hiç uzun kollu zibin giydirmedim ama daha çok küçük olacak diye uzun kollu alsam diyorum annemde cocugu sıcağa alıştırma üşüyecek diye diyor ki haklı ben çok boguyorum sıcaklık konusunda hala karar veremedimKaç tane kısmı bende de soru işareti fakat yenidoğan yada 0-3 ay olanları kısa kolsuz tercih edeceğim. Çok küçük olacaklar uzun kolu giydirmek biraz zor oluyor.
Bu ne zamanın haberi? Aşının faz denemelerinde izin verilmemişti bu yüzden olmamıştı kendileri ve ekibi. Yılbaşında hepsi aşı oldu diye biliyorum.
İlk bebeğin mi canım. Hareketleri hissetmek güzel ama elim hep karnımda hareket etmese endişeleniyorumBen canımhissediyorum elimi koyduğumda da dokunabiliyorum o tekmelediğinde ama benim haftam daha büyük sen baya erken hissetmişsin
Canım geçen sabah kv arıyo kızım ne olur aşını ol haberlerde kaç anne bebek ölmüş diyor. Haber izlemeyin dedim ben izlemiyorum. Üzerimde baskı hissediyorum herkes aşı ol dedikçe ama onlar dedikçe daha fazla direnmek istiyorum. Ben hasta olsam tedaviyi reddetsem Allah razı olmaz şifa gelmiş ayağıma reddetmem ama bu aşı değil ne olduğu belirsiz bir sıvı.. inşallah kimse kimseye daha fazla baskı yapmaz. Herkes birbirine saygı duyar.Bende aşı karşıtıyım .özellikle hamilelikte . Bir kere corona geçirdik o verdikleri ilacıda içmedim. İnsallah birdaha geçirmeyiz elimden geldiğince dikkat ediyorum. Aşılılar bile ölebiliyor. Biryandan düşünüyorum corona olursam bebeğime birşey olursa diye ama atlatanlarıda görünce vazgeçiyorum.
Evet ilk gebeliğim. 19 da basladı . Bir sonraki hafta daha netleşir hareketleriİlk bebeğin mi canım. Hareketleri hissetmek güzel ama elim hep karnımda hareket etmese endişeleniyorum
Kuzum pamuk iç zıbınlar var ben ondan giydiriyordum üstüne de penye takım. Üzerine yelek. Şubatta doğmuştu oğlum hiç sarıp sarmalayıp boğmadım evler sıcacık üşümezlerÜşümez mi canım sence ben kararsız kaldım normalde ben hiç uzun kollu zibin giydirmedim ama daha çok küçük olacak diye uzun kollu alsam diyorum annemde cocugu sıcağa alıştırma üşüyecek diye diyor ki haklı ben çok boguyorum sıcaklık konusunda hala karar veremedim
Boyle dışarıdan hissedildiginde babalara elini koydurup hareketini dinlettirin kızlar naçizane tavsiye konuşturun hatta karniniza doğru alissinlar simdiden babaya doğduktan sonra çok iyi oluyorBen canımhissediyorum elimi koyduğumda da dokunabiliyorum o tekmelediğinde ama benim haftam daha büyük sen baya erken hissetmişsin
Çoook haklısın canım kesinlikle. Pazar günü eşimin arkadaşına gittik. Kocası öyle bir baskı yaptı ki. Bebeğini düşünmelisin vs.. yahu benim bebeğimi benden daha iyi kim düşünebilir? Ama bu sıvının bebeğime yapacağı yan etkiyi kimse düşünmüyor. Aşı olanlar belki daha doğurmadı bile. Hadi diyelim doğurdu sağlıklılar. Sonra ki yıllarda problem çıkmayacağı ne malum? Sonra araştırmalar sonucu aşının şöyle etkisi çıktı böyle etkiisi çıktı denecek. Geçmişte bunun gibi bir sürü örnek var. Hoş sadece covid aşısı değil birçok aşının sıkıntılı oldugunu düşünüyorum ama maalesef bebeğime vurdurmamak gibi riske atamam.Canım geçen sabah kv arıyo kızım ne olur aşını ol haberlerde kaç anne bebek ölmüş diyor. Haber izlemeyin dedim ben izlemiyorum. Üzerimde baskı hissediyorum herkes aşı ol dedikçe ama onlar dedikçe daha fazla direnmek istiyorum. Ben hasta olsam tedaviyi reddetsem Allah razı olmaz şifa gelmiş ayağıma reddetmem ama bu aşı değil ne olduğu belirsiz bir sıvı.. inşallah kimse kimseye daha fazla baskı yapmaz. Herkes birbirine saygı duyar.
Ay varya aklımdan hatta o takımın içine bi tane patikli pantolon giydirmek geliyordu inanirmisin ben düşünemiyorum sürekli usuyorlar gibi geliyor kendim sıcak sevince bide ilki yaz bebegiydi kısa geldiğinde buyumustu hiç sevmez o sıcağı mesela ilk başta bu korkum yüzünden isilik yaptım cocugu sonra alıştım ama kendime engel olamıyorum hala ayniyimKuzum pamuk iç zıbınlar var ben ondan giydiriyordum üstüne de penye takım. Üzerine yelek. Şubatta doğmuştu oğlum hiç sarıp sarmalayıp boğmadım evler sıcacık üşümezler
Aşı konusunda bende kararsızım. Hamilelere agri kesici,antibiyotik bile sakincali iken canlı aşı biraz tereddutte birakiyor insani.. Ben gerekli vitaminleri alip hijyene dikkat ediyorum,kalabaliga girmiyorum. Dr umun verdigi multivitamin,d vitamini ve kan sulandirici kullaniyorum simdilik. İns süreci saglikli sekilde atlatir bebeklerimizi saglikli sekilde kavusuruzzzCanım geçen sabah kv arıyo kızım ne olur aşını ol haberlerde kaç anne bebek ölmüş diyor. Haber izlemeyin dedim ben izlemiyorum. Üzerimde baskı hissediyorum herkes aşı ol dedikçe ama onlar dedikçe daha fazla direnmek istiyorum. Ben hasta olsam tedaviyi reddetsem Allah razı olmaz şifa gelmiş ayağıma reddetmem ama bu aşı değil ne olduğu belirsiz bir sıvı.. inşallah kimse kimseye daha fazla baskı yapmaz. Herkes birbirine saygı duyar.
Evet canım pedagoglarda öneriyor. Benim ki maşallah sağara konusur gibi bağırıyor karnıma yaslanıp ahahahahBoyle dışarıdan hissedildiginde babalara elini koydurup hareketini dinlettirin kızlar naçizane tavsiye konuşturun hatta karniniza doğru alissinlar simdiden babaya doğduktan sonra çok iyi oluyor
Ay yaşasın bak dene doğduktan sonra ağladığında gerçekten sakinlestiriyordu benim esim sok olmuştum ilk gece hiç unutamıyorum o günü ben şimdiden başladım bakalım yineEvet canım pedagoglarda öneriyor. Benim ki maşallah sağara konusur gibi bağırıyor karnıma yaslanıp ahahahahçocuk öğrendi artık babasının kart sesini bence
Ay masallah canım yaa gerçektenmi o kadar etkisi oluyormuAy yaşasın bak dene doğduktan sonra ağladığında gerçekten sakinlestiriyordu benim esim sok olmuştum ilk gece hiç unutamıyorum o günü ben şimdiden başladım bakalım yine
Ben kararsizken korkum daha ağır bastı sanırım kendim cok dikkat ediyorum ama en ufak markette bile kimse takmıyor aşı ve etrafımda çok genç yaşta olum duymaya başladım izlemiyorum haber kesinlikle bakmıyorum bunlardan etkilenmemk için ama gerçekten çok gergin oldum çok stres yaptım korunacagim diye ortasını bulamaidmAşı konusunda bende kararsızım. Hamilelere agri kesici,antibiyotik bile sakincali iken canlı aşı biraz tereddutte birakiyor insani.. Ben gerekli vitaminleri alip hijyene dikkat ediyorum,kalabaliga girmiyorum. Dr umun verdigi multivitamin,d vitamini ve kan sulandirici kullaniyorum simdilik. İns süreci saglikli sekilde atlatir bebeklerimizi saglikli sekilde kavusuruzzz
Tanımazlar mi düşündükçe gözlerim doluyor simdi odanın içinde mesela bisuru insan sen kapıdan girer girmez gözleriyle takip eder ağlar kucağına al diye çok başka bi aşk evlat ki babaya da ne kadar fırsat verirsek bizim için o kadar iyi biraz hem yükün azalır hemde onların bagini izlemek beni çok mutlu eder halaAy masallah canım yaa gerçektenmi o kadar etkisi oluyormuvalla süpermiş hergün konussun o zaman yavrum yaa nasılda tanıyolar
Çok haklısın canım tamam daha da fazlalaştıralım bu konusma durumunuTanımazlar mi düşündükçe gözlerim doluyor simdi odanın içinde mesela bisuru insan sen kapıdan girer girmez gözleriyle takip eder ağlar kucağına al diye çok başka bi aşk evlat ki babaya da ne kadar fırsat verirsek bizim için o kadar iyi biraz hem yükün azalır hemde onların bagini izlemek beni çok mutlu eder hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?