- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Yani evet yanimizda yatıyor ama ben gun icinde besigine hep koyardim bazen ilk uyuttugumda filan. Mutlaka bir.besik olmali die düşünüyorumHerkes öyle söylüyor yaa, beşiği unut yanında yatacak diyorlar. Benim de ilk bebeğim, her şeyi tam olsun istiyorum ama böyle söyleyince de vazgeçiyorum oda yapmaktan
Yenidoğan olacağı için hep uyuyo olacak e bide battaniye ile bekleyecek hep evlerde sıcak. Yelekte giydiririz bence yeterli ama bikaç tane uzun kollu alabilirsin .Üşümez mi canım sence ben kararsız kaldım normalde ben hiç uzun kollu zibin giydirmedim ama daha çok küçük olacak diye uzun kollu alsam diyorum annemde cocugu sıcağa alıştırma üşüyecek diye diyor ki haklı ben çok boguyorum sıcaklık konusunda hala karar veremedim
Ben de anne yanı yatak alacağım o halde, sığamayacak duruma geldiğinde büyük beşiğe geçer artık. Teşekkür ederimilk oğlumda aldığım park yatağı var bizde,
3,5 yaşına kadar kullandı, ama 15 aylıkken odaları ayırdık
köye gittiğimde kendimle götürüyordum , kur boz kolay iş
hafif katlandığında az yer kaplayan modeldi,
sonra montesorri hayat aldık, su an 6 yaşında onda yatıyor
Evet bir beşik şart oldu, sadece boyutunda tereddüt ettim anne yanı mı alsam park yatak mı diye, sanırım anne yanı küçük beşik alacağım. TeşekkürlerYani evet yanimizda yatıyor ama ben gun icinde besigine hep koyardim bazen ilk uyuttugumda filan. Mutlaka bir.besik olmali die düşünüyorum
Vay çok iyi canım, benim ilk çocuğum kız, ablasının kıyafetlerinden de giyer, unisex parçalar çoktu ki pembe de giyer bence erkek, renk takıntım yoktur, sadece ona ait sıfır parçalar da istiyorum arada alıyorum, hem fotolarda farklı olsunAynen canım bebek ve çocuk ürünleri yetişkin kıyafetlerini geçmiş resmen. Neyseki akıllık yapıp oğlumun tüm eşyalarını saklamışımOğluma hamileyken çocuk giyim dükkanım vardı fazlasıyla kıyafeti vardı hepsi yepyeni onlarda şimdi Rabbim nasip ederse 2. oğlum kullanıcak pek masrafımız olmayacak inşallah
Teşekkür ederim canım çok kibarsın ama kendimi çok fazla göz önüne atmış olurum kendi resimlerimle yüklüyorum bir çoğunu burada çok fazla özel şeyler konuştuğumuz oluyor bu sebeple kendimi tuhaf hissederimSeni de takip edelim canim
Eğer çalışıyorsanız aşı olmak gerekiyor artık ne yazık ki vakalar 27 bin üstü gelmeye başladı ben bugün oldum biontech aşımı. Allah bütün hamileleri bebişlerimizi korusun tabiki ama tedbiri de elden bırakmamak gerekiyor.Ben kararsizken korkum daha ağır bastı sanırım kendim cok dikkat ediyorum ama en ufak markette bile kimse takmıyor aşı ve etrafımda çok genç yaşta olum duymaya başladım izlemiyorum haber kesinlikle bakmıyorum bunlardan etkilenmemk için ama gerçekten çok gergin oldum çok stres yaptım korunacagim diye ortasını bulamaidm
Ben de endişeliyim ama gerçekten elimden düşmüyor benim de.Günaydın güzel annelerHepimize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum Ben bu ara da şuna taktım, hem bu forum hem bebek için alışveriş siteleri, hem devamlı aklımıza takılan şeyler derken telefon elimden hiç düşmüyor, eşim çok kızıyor bi yandan korkuyorum bebeğe zararı oluyor mu ki diye bi yandan bırakamıyorum valla sizde de var mı aynı sıkıntı?
Okul başlamadan önce bende öyleydim. Şimdi herşeye ancak yetişiyorum. Telefona pek vaktim kalmıyor.Günaydın güzel annelerHepimize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum Ben bu ara da şuna taktım, hem bu forum hem bebek için alışveriş siteleri, hem devamlı aklımıza takılan şeyler derken telefon elimden hiç düşmüyor, eşim çok kızıyor bi yandan korkuyorum bebeğe zararı oluyor mu ki diye bi yandan bırakamıyorum valla sizde de var mı aynı sıkıntı?
Ben çalışmıyorum ama yinede oldum aşı çalışsam daha önce olurdum muhtemelen ama evde olmak bile bana yeterince koruyucu gelmedi Allah çalışan arkadaşların yardımcısı olsunEğer çalışıyorsanız aşı olmak gerekiyor artık ne yazık ki vakalar 27 bin üstü gelmeye başladı ben bugün oldum biontech aşımı. Allah bütün hamileleri bebişlerimizi korusun tabiki ama tedbiri de elden bırakmamak gerekiyor.
bu benimde hep aklımda cep telefonu sürekli yanımda.vücudumdan bir parça gibi..ama tedirginlikte yok değil.Günaydın güzel annelerHepimize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum Ben bu ara da şuna taktım, hem bu forum hem bebek için alışveriş siteleri, hem devamlı aklımıza takılan şeyler derken telefon elimden hiç düşmüyor, eşim çok kızıyor bi yandan korkuyorum bebeğe zararı oluyor mu ki diye bi yandan bırakamıyorum valla sizde de var mı aynı sıkıntı?
Kaan kocatepe cok sıkıntılı oldunu söylüyor telefonunBen de endişeliyim ama gerçekten elimden düşmüyor benim de.
Bir tek gece uyurken uçak moduna alıp uyuyorum ama bilmiyorum inşallah bir zararı yoktur..
Cnm 2 yasina kadar rahat kullanacağı bir besik al odanda yer varsa anne yanlari en fazla 8 9 ay idare eder sonra yine yatak arayisi icinde olursun. Cilek baby cotton buyuyen karyola aldim 2 sene odada bizle uyudu 2 yasindan sonra buyuttum 2 senedir de onla uyuyorEvet bir beşik şart oldu, sadece boyutunda tereddüt ettim anne yanı mı alsam park yatak mı diye, sanırım anne yanı küçük beşik alacağım. Teşekkürler
Ben belki 1 tane peluş tulum alırım onuda hastaneye kontrole giderken vs giydiririm diye düşünüyorumBu arada siz astronot tulum alacak mısınız ? Sizce gerekli mi ? Zaten kışın son ayında doğacaklar, kızım da şubat doğumlu onda almamıştım, şimdi bilemedim…kızım şubatın ortasında doğmasına rağmen hava çok güzel güneşliydi..
Ben cok almama çalışıyorum acikcasi su donemi elinizde telefonla degilde guzel guzel dinlenerek kitaplar okuyarak esle muhabbetle muzik , kurani kerim vs dinleyerek gecirmek en guzeli.Günaydın güzel annelerHepimize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum Ben bu ara da şuna taktım, hem bu forum hem bebek için alışveriş siteleri, hem devamlı aklımıza takılan şeyler derken telefon elimden hiç düşmüyor, eşim çok kızıyor bi yandan korkuyorum bebeğe zararı oluyor mu ki diye bi yandan bırakamıyorum valla sizde de var mı aynı sıkıntı?
B3nde atmıştım gecen peluş tarzi aldim hmnin astornota gerek duymadikBen belki 1 tane peluş tulum alırım onuda hastaneye kontrole giderken vs giydiririm diye düşünüyorumçünkü önümüzdeki sene kışın inşallah koca koca bebişler olacaklar asıl o zaman birkaç tane astronot tulum alırım şimdilik bir tane peluş tulum ve örme battaniye ile idare ederim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?