2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Herkes öyle söylüyor yaa, beşiği unut yanında yatacak diyorlar. Benim de ilk bebeğim, her şeyi tam olsun istiyorum ama böyle söyleyince de vazgeçiyorum oda yapmaktan
Yani evet yanimizda yatıyor ama ben gun icinde besigine hep koyardim bazen ilk uyuttugumda filan. Mutlaka bir.besik olmali die düşünüyorum

Yenidoğan olacağı için hep uyuyo olacak e bide battaniye ile bekleyecek hep evlerde sıcak. Yelekte giydiririz bence yeterli ama bikaç tane uzun kollu alabilirsin .

Ben de anne yanı yatak alacağım o halde, sığamayacak duruma geldiğinde büyük beşiğe geçer artık. Teşekkür ederim

Yani evet yanimizda yatıyor ama ben gun icinde besigine hep koyardim bazen ilk uyuttugumda filan. Mutlaka bir.besik olmali die düşünüyorum
Evet bir beşik şart oldu, sadece boyutunda tereddüt ettim anne yanı mı alsam park yatak mı diye, sanırım anne yanı küçük beşik alacağım. Teşekkürler

Vay çok iyi canım, benim ilk çocuğum kız, ablasının kıyafetlerinden de giyer, unisex parçalar çoktu ki pembe de giyer bence erkek, renk takıntım yoktur, sadece ona ait sıfır parçalar da istiyorum arada alıyorum, hem fotolarda farklı olsun

Seni de takip edelim canim
Teşekkür ederim canım çok kibarsın ama kendimi çok fazla göz önüne atmış olurum kendi resimlerimle yüklüyorum bir çoğunu burada çok fazla özel şeyler konuştuğumuz oluyor bu sebeple kendimi tuhaf hissederim

Günaydın güzel anneler Hepimize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum Ben bu ara da şuna taktım, hem bu forum hem bebek için alışveriş siteleri, hem devamlı aklımıza takılan şeyler derken telefon elimden hiç düşmüyor, eşim çok kızıyor bi yandan korkuyorum bebeğe zararı oluyor mu ki diye bi yandan bırakamıyorum valla sizde de var mı aynı sıkıntı?

Eğer çalışıyorsanız aşı olmak gerekiyor artık ne yazık ki vakalar 27 bin üstü gelmeye başladı ben bugün oldum biontech aşımı. Allah bütün hamileleri bebişlerimizi korusun tabiki ama tedbiri de elden bırakmamak gerekiyor.

Ben de endişeliyim ama gerçekten elimden düşmüyor benim de.
Bir tek gece uyurken uçak moduna alıp uyuyorum ama bilmiyorum inşallah bir zararı yoktur..

Okul başlamadan önce bende öyleydim. Şimdi herşeye ancak yetişiyorum. Telefona pek vaktim kalmıyor.
Fazlası tabi ki zararlı olur cnm birazcık azalt istersen.

Ben çalışmıyorum ama yinede oldum aşı çalışsam daha önce olurdum muhtemelen ama evde olmak bile bana yeterince koruyucu gelmedi Allah çalışan arkadaşların yardımcısı olsun

bu benimde hep aklımda cep telefonu sürekli yanımda.vücudumdan bir parça gibi..ama tedirginlikte yok değil.

Bu arada siz astronot tulum alacak mısınız ? Sizce gerekli mi ? Zaten kışın son ayında doğacaklar, kızım da şubat doğumlu onda almamıştım, şimdi bilemedim…kızım şubatın ortasında doğmasına rağmen hava çok güzel güneşliydi..

Evet bir beşik şart oldu, sadece boyutunda tereddüt ettim anne yanı mı alsam park yatak mı diye, sanırım anne yanı küçük beşik alacağım. Teşekkürler
Cnm 2 yasina kadar rahat kullanacağı bir besik al odanda yer varsa anne yanlari en fazla 8 9 ay idare eder sonra yine yatak arayisi icinde olursun. Cilek baby cotton buyuyen karyola aldim 2 sene odada bizle uyudu 2 yasindan sonra buyuttum 2 senedir de onla uyuyor

Ben belki 1 tane peluş tulum alırım onuda hastaneye kontrole giderken vs giydiririm diye düşünüyorum çünkü önümüzdeki sene kışın inşallah koca koca bebişler olacaklar asıl o zaman birkaç tane astronot tulum alırım şimdilik bir tane peluş tulum ve örme battaniye ile idare ederim gibi

Ben cok almama çalışıyorum acikcasi su donemi elinizde telefonla degilde guzel guzel dinlenerek kitaplar okuyarak esle muhabbetle muzik , kurani kerim vs dinleyerek gecirmek en guzeli.

B3nde atmıştım gecen peluş tarzi aldim hmnin astornota gerek duymadik

Kızlar bu sabah dayanamadım yine devlette doktora geldim ankaranin kucuk bir ilcesi ve hastane ve doktor cok iyiydi gerçekten. Bebegim iyi gayet hareketli bana hissetmemen dogal 22 ye kadar önü var dedi.aclik ve tokluk kan sekerime bakildi aclik 86cikti hamilelikten onceki sekerimde boyleydi ideal cikti yani. Tokluk verdim tekrar sonucunu bekliyorum.bosuna onceki hastanede seker yuklemesi yapacakti buyuk şehirlerde devlet hastanesi cidden sıkıntı. Kadin bana ekranı cevirdi tek tek parmaklarını bile gosterdi.bu arada benim iki uc gundur yogun akintim da var yine basladi doktor hatırlat tekrar antibiyotik yazalim dedi onceki kullandığında yapmış olabilir dedi idrar kulturumude soyledim ureme olmadi yaziyor dedi bende onu soracaktim o degerlerin buyuk ihtimalle akintidandir dedi.doktor ciddn cok iyiydi pozitif oldum valla icim rahatladı 24 eyluldede detaylim var cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…