2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Odasına beşik koyacağım 3 4 yaşa kadar kullanabileceği büyüklükte sabit bi beşik.Ama çok ufakken yenidoğan beşiği de alayım bizim odamızda ama ayrı yatakta kalsın diyorum. O yüzden anne yanı beşik istedim, ama boyutlarını ebebekten falan gidip bi görmem lazım, ilk çocuk tecrübesizliği çok ufak görünürse dediğin gibi daha büyük birşeye karar veririm. Teşekkürler

Kızlar ben şeker ölçülecek sanarak kontrole geldim sabah meğer şeker yüklemesi yapacakmış ben yanlış anlamışım geçen kontrolde yükleme yaptılar bu saat oldu hala açim su bile içemedim midem o kadar kötü ki bi an önce son kanı verip biseyler yemem lazım 1 saat arayla 2 kan aldılar allahtan kusmadim yoksa boşa gidecekti en azından aradan çıktı diyorum bilsem stres olacaktım gelmeden önce bisuru

Masallah cnm bebise ve sana seninle aramizda 3 gün var cnm
Amin amin

Hadi gözün aydin cnM minik prenses büyümüs mu
Iyi doktor bulmana sevindim
Benimde 27 Eylül de detaylim

Hadi gözün aydin cnM minik prenses büyümüs mu
Iyi doktor bulmana sevindim
Benimde 27 Eylül de detaylim
Kendi dr um degil 2 haftaligina şehir degistirdim gelmişken burda da şansımı deneyeyim dedimevet canim ya 17+3de 195 gr di bugun 19+3um 320 gr olmus bizimki keyifci ya dr da diyor yan gelip yatmış ayaklari hep hareketli

Kendi dr um degil 2 haftaligina şehir degistirdim gelmişken burda da şansımı deneyeyim dedimevet canim ya 17+3de 195 gr di bugun 19+3um 320 gr olmus bizimki keyifci ya dr da diyor yan gelip yatmış ayaklari hep hareketli
Masallah kuzucuga ohh ohh sağlıkla gelsin keyifci prenses
Bende yaşadığın yerde gittin sandim cnm

Ay cnm seni cok iyi anliyorum ikinci kizimda sekerim yuksek cikmisti ikinci kez seker yüklemesi yaptırdı doktor ayy benim icin cok zordu bayilacaktim nerdeyse

Maşallah kocaman olmusen hızlı büyüme bu haftalar arasında oluyomuş, peki sende değişiklik var mi cnm kilo ve göbek olarak

Ay cnm seni cok iyi anliyorum ikinci kizimda sekerim yuksek cikmisti ikinci kez seker yüklemesi yaptırdı doktor ayy benim icin cok zordu bayilacaktim nerdeyse
Aclik yine yüksek çıkmış baya canım 109 diyor ama şeker yuklemesinden sonra mi saf açlık mı onu anlayamadım bakalım hepsi gelsin ne diyecek bidaha yaptıracak gücüm yok inan bu bile çok çok zorladı beni gerekirse her gün ölçerim kendim

Masallah kuzucuga ohh ohh sağlıkla gelsin keyifci prenses
Bende yaşadığın yerde gittin sandim cnm
Yaşadığım yer yok ki suan sürekli bir yerdeyim golcukte ev tutcaz bosalmasini bekliyorum orada ozel hastane var dibimde olacak orda devam edicem canim burdan donunce dr um da iyi hastanede iyi ben buraya gelmisken para falan da vermeden iyi mi diye bi gideyim dedim hemde sekerlere baktirmak icin belese geldi

Hala kötü mu miğden cnm

Resmen turne yaptın kadın dogumcularda hangi şehre gitsek sana sorabiliriz artık canım ya masallah ne güzel doğunca o keyifciligi uyku keyfine döner inşallah

Hala kötü mu miğden cnm
Gecti canım hemen yanımda yiyebilecegim şeyler getirmiştim allahtan onları yedim kafeterya sinir ediyor beni o yok bu kalmadı diye allahtan buldum biseyler ama çok fena oldum yanınızda mutlaka birini götürün giderken şansima dun kaza yaptım bide ayrintilidan dönerken ona çok canım sıkıldı arabayı kullanmak istemedim annem götürmüştü ama çok zor oldu oğlumda olunca yanımızda onlar gittiler artık eve sonuç bekleyeceğim bende

Maşallah kocaman olmusen hızlı büyüme bu haftalar arasında oluyomuş, peki sende değişiklik var mi cnm kilo ve göbek olarak
Canım esim bir hafta eğitimden dönünce gobegin büyümüş dedi ben anlamıyorum ama ilk hamileyken 74e yakin di kilom suan 78 olmuşumdur. Zaten hem bebek hem amniyon sıvısı hem goguslerin agirligi artıyormuş.zaten benim ust kısmım var xl bol geliyordu simdi 3xl pijama aldim bol baya bi gobegi sıkmasın diye oturunca sıkıyor normalde bol ama gobek kısmı dar oluyor demekki büyüyor

Resmen turne yaptın kadın dogumcularda hangi şehre gitsek sana sorabiliriz artık canım ya masallah ne güzel doğunca o keyifciligi uyku keyfine döner inşallah
Haha aynen gümüşhane, erzincan,ordu,kocaeli simdi ankara ins bundan sonra hep kocaeliay ins ya

Haha aynen gümüşhane, erzincan,ordu,kocaeli simdi ankara ins bundan sonra hep kocaeliay ins ya
Ya bak karadenizden başlamış bide ben sadece kocaeli İstanbul o bölgede gezdin şimdi ankarada saniyordum süpersin valla cocuk doğunca da al çık inşallah hep böyle

Yorucu oluyor cnm doktorun birsey soylwr ama sanki cokta yuksek degil gibi geldi

Gecmis olsun cnm dikkat et cnm kendine rabbim korusun
Aynen cnm yaninda birinin olmasi iyi oluyor oyuzden ben hep hafta sonu esimle gidiyorum ama detaylida haftici olacagam

Geçmiş olsun, şeker yüklemesini aç karna mı yapıyorlarmış açlığa hiç dayanamıyorum bende, sabah uyanır uyanmaz kahvaltı hazırlayana kadar bir şeyler mutlaka yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…