Odasına beşik koyacağım 3 4 yaşa kadar kullanabileceği büyüklükte sabit bi beşik.Ama çok ufakken yenidoğan beşiği de alayım bizim odamızda ama ayrı yatakta kalsın diyorum. O yüzden anne yanı beşik istedim, ama boyutlarını ebebekten falan gidip bi görmem lazım, ilk çocuk tecrübesizliğiCnm 2 yasina kadar rahat kullanacağı bir besik al odanda yer varsa anne yanlari en fazla 8 9 ay idare eder sonra yine yatak arayisi icinde olursun. Cilek baby cotton buyuyen karyola aldim 2 sene odada bizle uyudu 2 yasindan sonra buyuttum 2 senedir de onla uyuyor
Masallah cnm bebise ve sana18+6’dan , yağmurlu bir sabahtan Günaydın kızlar…şaka maka 20.haftaya gireceğim, 19.hafta bitti bile…hamileliğimin ortasına geldim çok şükür… inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza
Hadi gözün aydin cnM minik prenses büyümüs muKızlar bu sabah dayanamadım yine devlette doktora geldim ankaranin kucuk bir ilcesi ve hastane ve doktor cok iyiydi gerçekten. Bebegim iyi gayet hareketli bana hissetmemen dogal 22 ye kadar önü var dedi.aclik ve tokluk kan sekerime bakildi aclik 86cikti hamilelikten onceki sekerimde boyleydi ideal cikti yani. Tokluk verdim tekrar sonucunu bekliyorum.bosuna onceki hastanede seker yuklemesi yapacakti buyuk şehirlerde devlet hastanesi cidden sıkıntı. Kadin bana ekranı cevirdi tek tek parmaklarını bile gosterdi.bu arada benim iki uc gundur yogun akintim da var yine basladi doktor hatırlat tekrar antibiyotik yazalim dedi onceki kullandığında yapmış olabilir dedi idrar kulturumude soyledim ureme olmadi yaziyor dedi bende onu soracaktim o degerlerin buyuk ihtimalle akintidandir dedi.doktor ciddn cok iyiydi pozitif oldum valla icim rahatladı24 eyluldede detaylim var cok heyecanliyim
Kendi dr um degil 2 haftaligina şehir degistirdim gelmişken burda da şansımı deneyeyim dedimHadi gözün aydin cnM minik prenses büyümüs mu
Iyi doktor bulmana sevindim
Benimde 27 Eylül de detaylim
Masallah kuzucugaKendi dr um degil 2 haftaligina şehir degistirdim gelmişken burda da şansımı deneyeyim dedimevet canim ya 17+3de 195 gr di bugun 19+3um 320 gr olmus bizimki keyifci ya dr da diyor yan gelip yatmış ayaklari hep hareketli
Ay cnm seni cok iyi anliyorum ikinci kizimda sekerim yuksek cikmisti ikinci kez seker yüklemesi yaptırdı doktor ayy benim icin cok zordu bayilacaktim nerdeyseKızlar ben şeker ölçülecek sanarak kontrole geldim sabah meğer şeker yüklemesi yapacakmış ben yanlış anlamışım geçen kontrolde yükleme yaptılar bu saat oldu hala açim su bile içemedim midem o kadar kötü ki bi an önce son kanı verip biseyler yemem lazım 1 saat arayla 2 kan aldılar allahtan kusmadim yoksa boşa gidecekti en azından aradan çıktı diyorum bilsem stres olacaktım gelmeden önce bisuru
Maşallah kocaman olmusKendi dr um degil 2 haftaligina şehir degistirdim gelmişken burda da şansımı deneyeyim dedimevet canim ya 17+3de 195 gr di bugun 19+3um 320 gr olmus bizimki keyifci ya dr da diyor yan gelip yatmış ayaklari hep hareketli
Aclik yine yüksek çıkmış baya canım 109 diyor ama şeker yuklemesinden sonra mi saf açlık mı onu anlayamadım bakalım hepsi gelsin ne diyecek bidaha yaptıracak gücüm yok inan bu bile çok çok zorladı beni gerekirse her gün ölçerim kendimAy cnm seni cok iyi anliyorum ikinci kizimda sekerim yuksek cikmisti ikinci kez seker yüklemesi yaptırdı doktor ayy benim icin cok zordu bayilacaktim nerdeyse
Yaşadığım yer yok ki suan sürekli bir yerdeyimMasallah kuzucugaohh ohh sağlıkla gelsin keyifci prenses
Bende yaşadığın yerde gittin sandim cnm
Hala kötü mu miğden cnmAclik yine yüksek çıkmış baya canım 109 diyor ama şeker yuklemesinden sonra mi saf açlık mı onu anlayamadım bakalım hepsi gelsin ne diyecek bidaha yaptıracak gücüm yok inan bu bile çok çok zorladı beni gerekirse her gün ölçerim kendim
Resmen turne yaptın kadın dogumcularda hangi şehre gitsek sana sorabiliriz artık canım ya masallah ne güzel doğunca o keyifciligi uyku keyfine döner inşallahKendi dr um degil 2 haftaligina şehir degistirdim gelmişken burda da şansımı deneyeyim dedimevet canim ya 17+3de 195 gr di bugun 19+3um 320 gr olmus bizimki keyifci ya dr da diyor yan gelip yatmış ayaklari hep hareketli
Gecti canım hemen yanımda yiyebilecegim şeyler getirmiştim allahtan onları yedim kafeterya sinir ediyor beni o yok bu kalmadı diye allahtan buldum biseyler ama çok fena oldum yanınızda mutlaka birini götürün giderken şansima dun kaza yaptım bide ayrintilidan dönerken ona çok canım sıkıldı arabayı kullanmak istemedim annem götürmüştü ama çok zor oldu oğlumda olunca yanımızda onlar gittiler artık eve sonuç bekleyeceğim bendeHala kötü mu miğden cnm
Canım esim bir hafta eğitimden dönünce gobegin büyümüş dedi ben anlamıyorumMaşallah kocaman olmusen hızlı büyüme bu haftalar arasında oluyomuş, peki sende değişiklik var mi cnm kilo ve göbek olarak
Haha aynenResmen turne yaptın kadın dogumcularda hangi şehre gitsek sana sorabiliriz artık canım ya masallah ne güzel doğunca o keyifciligi uyku keyfine döner inşallah
Ya bak karadenizden başlamış bide ben sadece kocaeli İstanbul o bölgede gezdin şimdi ankarada saniyordum süpersin valla cocuk doğunca da al çık inşallah hep böyleHaha aynengümüşhane, erzincan,ordu,kocaeli simdi ankara ins bundan sonra hep kocaeli ay ins ya
Yorucu oluyor cnm doktorun birsey soylwr ama sanki cokta yuksek degil gibi geldiAclik yine yüksek çıkmış baya canım 109 diyor ama şeker yuklemesinden sonra mi saf açlık mı onu anlayamadım bakalım hepsi gelsin ne diyecek bidaha yaptıracak gücüm yok inan bu bile çok çok zorladı beni gerekirse her gün ölçerim kendim
Gecmis olsun cnm dikkat et cnm kendine rabbim korusunGecti canım hemen yanımda yiyebilecegim şeyler getirmiştim allahtan onları yedim kafeterya sinir ediyor beni o yok bu kalmadı diye allahtan buldum biseyler ama çok fena oldum yanınızda mutlaka birini götürün giderken şansima dun kaza yaptım bide ayrintilidan dönerken ona çok canım sıkıldı arabayı kullanmak istemedim annem götürmüştü ama çok zor oldu oğlumda olunca yanımızda onlar gittiler artık eve sonuç bekleyeceğim bende
Geçmiş olsun, şeker yüklemesini aç karna mı yapıyorlarmışKızlar ben şeker ölçülecek sanarak kontrole geldim sabah meğer şeker yüklemesi yapacakmış ben yanlış anlamışım geçen kontrolde yükleme yaptılar bu saat oldu hala açim su bile içemedim midem o kadar kötü ki bi an önce son kanı verip biseyler yemem lazım 1 saat arayla 2 kan aldılar allahtan kusmadim yoksa boşa gidecekti en azından aradan çıktı diyorum bilsem stres olacaktım gelmeden önce bisuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?