- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Ahahah aynen canim normalde gumushanede calisiyoruz esim askere gidince ben memlekete gittim acemilik bitince altinovaya düştü izmitte ablamdaydim simdi ankarada esimin mehir suresini memleketinde geçiriyoruzYa bak karadenizden başlamış bide ben sadece kocaeli İstanbul o bölgede gezdin şimdi ankarada saniyordum süpersin valla cocuk doğunca da al çık inşallah hep böyle
Canım şeker yüklemesinde ne içirdiler ben kızımdan hatırlıyorum koca bir bardak şekerli su içirmiştiler.O midemin hissiyatı halen daha var.Demin instagramda gördüm elmalı glkoz içeceği vermişler birine hazır meyve suyu gibi..Kızlar ben şeker ölçülecek sanarak kontrole geldim sabah meğer şeker yüklemesi yapacakmış ben yanlış anlamışım geçen kontrolde yükleme yaptılar bu saat oldu hala açim su bile içemedim midem o kadar kötü ki bi an önce son kanı verip biseyler yemem lazım 1 saat arayla 2 kan aldılar allahtan kusmadim yoksa boşa gidecekti en azından aradan çıktı diyorum bilsem stres olacaktım gelmeden önce bisuru
Ben de bugün için özel bi doktordan randevu almıştım, kendi doktorum da dün en son gittim ama aşı önermiyordu ve tavrı biraz sertti rahat edemiyordum, bu kadın çok tatlıydı çok rahatlattı beni, gerçekten çok farkediyor doktor, ben biran önce biontech olmanı öneririm dedi, ben kendim hamile olsam olurdum dedi, benim zaten iç güdülerim hep olmak yönündeydi, bu akşama randevumu aldım olucam inşallah bakalımKızlar bu sabah dayanamadım yine devlette doktora geldim ankaranin kucuk bir ilcesi ve hastane ve doktor cok iyiydi gerçekten. Bebegim iyi gayet hareketli bana hissetmemen dogal 22 ye kadar önü var dedi.aclik ve tokluk kan sekerime bakildi aclik 86cikti hamilelikten onceki sekerimde boyleydi ideal cikti yani. Tokluk verdim tekrar sonucunu bekliyorum.bosuna onceki hastanede seker yuklemesi yapacakti buyuk şehirlerde devlet hastanesi cidden sıkıntı. Kadin bana ekranı cevirdi tek tek parmaklarını bile gosterdi.bu arada benim iki uc gundur yogun akintim da var yine basladi doktor hatırlat tekrar antibiyotik yazalim dedi onceki kullandığında yapmış olabilir dedi idrar kulturumude soyledim ureme olmadi yaziyor dedi bende onu soracaktim o degerlerin buyuk ihtimalle akintidandir dedi.doktor ciddn cok iyiydi pozitif oldum valla icim rahatladı24 eyluldede detaylim var cok heyecanliyim
Kesinlikle dr cok onemli canim.bencede kesinlikle olunmalı ben oldum iki doz biontech cok sukur bebis de iyiBen de bugün için özel bi doktordan randevu almıştım, kendi doktorum da dün en son gittim ama aşı önermiyordu ve tavrı biraz sertti rahat edemiyordum, bu kadın çok tatlıydı çok rahatlattı beni, gerçekten çok farkediyor doktor, ben biran önce biontech olmanı öneririm dedi, ben kendim hamile olsam olurdum dedi, benim zaten iç güdülerim hep olmak yönündeydi, bu akşama randevumu aldım olucam inşallah bakalım
Geçmiş olsun canimGecti canım hemen yanımda yiyebilecegim şeyler getirmiştim allahtan onları yedim kafeterya sinir ediyor beni o yok bu kalmadı diye allahtan buldum biseyler ama çok fena oldum yanınızda mutlaka birini götürün giderken şansima dun kaza yaptım bide ayrintilidan dönerken ona çok canım sıkıldı arabayı kullanmak istemedim annem götürmüştü ama çok zor oldu oğlumda olunca yanımızda onlar gittiler artık eve sonuç bekleyeceğim bende
İlla ki vardır ya.Kaan kocatepe cok sıkıntılı oldunu söylüyor telefonun
İnşallah canım çok teşekkürlerKesinlikle dr cok onemli canim.bencede kesinlikle olunmalı ben oldum iki doz biontech cok sukur bebis de iyisuan Allah korusun korona olsak biraz daha iyi atlatılır ama 8 ayda falan kaparsak büyük sıkıntı cidden aşı belki bi nebze agir atlatmamizi önler. Bana hic onermiyorum diyen dr denk gelmedi merak ettigim korona kapdığımızda ne olacagini dusunuyorlar mi merak ediyorum. Bence en dogru karari vermişsin canin ins sıkıntısız gecer seninki de
Canım çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallahGecti canım hemen yanımda yiyebilecegim şeyler getirmiştim allahtan onları yedim kafeterya sinir ediyor beni o yok bu kalmadı diye allahtan buldum biseyler ama çok fena oldum yanınızda mutlaka birini götürün giderken şansima dun kaza yaptım bide ayrintilidan dönerken ona çok canım sıkıldı arabayı kullanmak istemedim annem götürmüştü ama çok zor oldu oğlumda olunca yanımızda onlar gittiler artık eve sonuç bekleyeceğim bende
Canım bana hediye geldi birtane ama yenidoğan için çok büyük. 6-9 aylık . Kış ayında doğacağı için dolaptan ikinci el birşey bakıcam. Çünkü mont giydirilmez küççük bebeğe astronot tulum çok kullanıslıymısBu arada siz astronot tulum alacak mısınız ? Sizce gerekli mi ? Zaten kışın son ayında doğacaklar, kızım da şubat doğumlu onda almamıştım, şimdi bilemedim…kızım şubatın ortasında doğmasına rağmen hava çok güzel güneşliydi..
Ben gece yatarken kapatiyorum canim gunduzde elimde olmadigi surece uzakta tutuyorum dikkat etmek lazımİlla ki vardır ya.
Keşke bırakmanın bir yolu olsa. Resmen bağımlı gibiyim ben de.
Elimden geldiğince uçak moduna alayım bari.
Amin canım ins. Bende cok yasadim duydum o yuzden direk oldum canım hakkimizda hayırlısı olsun tabiki de kimse cocuguna bosey olsun istemezİnşallah canım çok teşekkürlerinan çok zor bi karar, hiç birimiz ister miyiz bebeğimize bişey olsun, ama bana şu an virüs aşıdan çok daha tehlikeli geliyor çünkü çok yakın bi arkadaşımla ilgili çok kötü bi tecrübe yaşadık bu konuda, anlatıp kimseyi korkutmak üzmek istemem, herkes kendi için en doğru kararı kendi verir elbette, olan olmayan hepimizi rabbim korusun inşallah
Yok canım baya yüksek o açlık sekerimmis endokrine yönlendirdi simdide diyetisyene gidiyorum kilon cok değil ama şeker yüksek diyor diyetle hallederim inşallah biliyorum zaten hep meyve karbonhidrat yiyordum bulantidan o yüzden olduYorucu oluyor cnm doktorun birsey soylwr ama sanki cokta yuksek degil gibi geldi
Eşim bugün gelse bütün işleri kalirmis calisamazmis baya aksama kadarGecmis olsun cnm dikkat et cnm kendine rabbim korusun
Aynen cnm yaninda birinin olmasi iyi oluyor oyuzden ben hep hafta sonu esimle gidiyorum ama detaylida haftici olacagam
Bende ama malesef oyle yapıyorlarGeçmiş olsun, şeker yüklemesini aç karna mı yapıyorlarmışaçlığa hiç dayanamıyorum bende, sabah uyanır uyanmaz kahvaltı hazırlayana kadar bir şeyler mutlaka yiyorum
Evet canım kutulu meyve suyu verdiler benimki limonluydu tat konusunda sıkıntı çekmedim limon biraz rahatlattı sanırım ilkinde baya şerbetti bu daha iyiydiCanım şeker yüklemesinde ne içirdiler ben kızımdan hatırlıyorum koca bir bardak şekerli su içirmiştiler.O midemin hissiyatı halen daha var.Demin instagramda gördüm elmalı glkoz içeceği vermişler birine hazır meyve suyu gibi..
Olsun, bebeklerimiz iyi olsun da dayanacağızBende ama malesef oyle yapıyorlar
Tüm dünyadaki gebelerin aşı olması öneriliyor, biliyorsunuz Dünya Sağlık Örgütü de geçtiğimiz haftalarda hamilelere acil aşı çağrısında bulundu. Bilimsel araştırmalar belli ki bir risk görmüyor ki şu an dünyanın dört bir yanından gebeler oluyor. Ben şuan evden çalışıyorum ama eşim öğretmen saatli bomba gibi. Önümüzdeki 5 ay bana ne getirecek okuldan bilemem. Bu sebeple aşımı oldum, gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum çünkü dünyadaki milyonlarca gebe benle aynı durumda. Aşı olmak istemeyenlere de saygı duyuyor, aşılı aşısız herkese koronasız bir hamilelik diliyorum.
Aynen ben de dikkat edeyim.Ben gece yatarken kapatiyorum canim gunduzde elimde olmadigi surece uzakta tutuyorum dikkat etmek lazım
Kocaeli Gölcük dimi canım?Yaşadığım yer yok ki suan sürekli bir yerdeyimgolcukte ev tutcaz bosalmasini bekliyorum orada ozel hastane var dibimde olacak orda devam edicem canim burdan donunce dr um da iyi hastanede iyi ben buraya gelmisken para falan da vermeden iyi mi diye bi gideyim dedim hemde sekerlere baktirmak icin belese geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?