2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya bak karadenizden başlamış bide ben sadece kocaeli İstanbul o bölgede gezdin şimdi ankarada saniyordum süpersin valla cocuk doğunca da al çık inşallah hep böyle
Ahahah aynen canim normalde gumushanede calisiyoruz esim askere gidince ben memlekete gittim acemilik bitince altinovaya düştü izmitte ablamdaydim simdi ankarada esimin mehir suresini memleketinde geçiriyoruz tabi benim pertim cıktı valla yorucu oluyor basagrilarim basladi iki uc gundur ins yorgunluktandir diyorum

Canım şeker yüklemesinde ne içirdiler ben kızımdan hatırlıyorum koca bir bardak şekerli su içirmiştiler.O midemin hissiyatı halen daha var.Demin instagramda gördüm elmalı glkoz içeceği vermişler birine hazır meyve suyu gibi..

Ben de bugün için özel bi doktordan randevu almıştım, kendi doktorum da dün en son gittim ama aşı önermiyordu ve tavrı biraz sertti rahat edemiyordum, bu kadın çok tatlıydı çok rahatlattı beni, gerçekten çok farkediyor doktor, ben biran önce biontech olmanı öneririm dedi, ben kendim hamile olsam olurdum dedi, benim zaten iç güdülerim hep olmak yönündeydi, bu akşama randevumu aldım olucam inşallah bakalım

Kesinlikle dr cok onemli canim.bencede kesinlikle olunmalı ben oldum iki doz biontech cok sukur bebis de iyisuan Allah korusun korona olsak biraz daha iyi atlatılır ama 8 ayda falan kaparsak büyük sıkıntı cidden aşı belki bi nebze agir atlatmamizi önler. Bana hic onermiyorum diyen dr denk gelmedi merak ettigim korona kapdığımızda ne olacagini dusunuyorlar mi merak ediyorum. Bence en dogru karari vermişsin canin ins sıkıntısız gecer seninki de

Geçmiş olsun canim

İnşallah canım çok teşekkürler inan çok zor bi karar, hiç birimiz ister miyiz bebeğimize bişey olsun, ama bana şu an virüs aşıdan çok daha tehlikeli geliyor çünkü çok yakın bi arkadaşımla ilgili çok kötü bi tecrübe yaşadık bu konuda, anlatıp kimseyi korkutmak üzmek istemem, herkes kendi için en doğru kararı kendi verir elbette, olan olmayan hepimizi rabbim korusun inşallah

Canım çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah

Canım bana hediye geldi birtane ama yenidoğan için çok büyük. 6-9 aylık . Kış ayında doğacağı için dolaptan ikinci el birşey bakıcam. Çünkü mont giydirilmez küççük bebeğe astronot tulum çok kullanıslıymıs

Amin canım ins. Bende cok yasadim duydum o yuzden direk oldum canım hakkimizda hayırlısı olsun tabiki de kimse cocuguna bosey olsun istemez

Yorucu oluyor cnm doktorun birsey soylwr ama sanki cokta yuksek degil gibi geldi
Yok canım baya yüksek o açlık sekerimmis endokrine yönlendirdi simdide diyetisyene gidiyorum kilon cok değil ama şeker yüksek diyor diyetle hallederim inşallah biliyorum zaten hep meyve karbonhidrat yiyordum bulantidan o yüzden oldu

Gecmis olsun cnm dikkat et cnm kendine rabbim korusun
Aynen cnm yaninda birinin olmasi iyi oluyor oyuzden ben hep hafta sonu esimle gidiyorum ama detaylida haftici olacagam
Eşim bugün gelse bütün işleri kalirmis calisamazmis baya aksama kadar

Geçmiş olsun, şeker yüklemesini aç karna mı yapıyorlarmış açlığa hiç dayanamıyorum bende, sabah uyanır uyanmaz kahvaltı hazırlayana kadar bir şeyler mutlaka yiyorum
Bende ama malesef oyle yapıyorlar

Evet canım kutulu meyve suyu verdiler benimki limonluydu tat konusunda sıkıntı çekmedim limon biraz rahatlattı sanırım ilkinde baya şerbetti bu daha iyiydi

Hanımlar, bebek hareketleri düzene giren ve sürekli hisseden var mı? Mesela günde kaç kez hissediyorsunuz?
Ben 4-5 kez anca duyuyorum,oğlumda bu haftalarda çok kuvvetli ve devamliydi bu kadar sessizliğe alışık değilim galiba

Kocaeli Gölcük dimi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…